Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Sweetaśna']a u mnie nic ciekawego nudno strasznie:shake: w sumie powinnam sie uczyc ale wiekszosc słówek ktorych mam sie nauczyc znam na szczescie:) hehe:) a co u ciebie kochanie??:D[/quote] Aha :). A u mnie wszystko OK :) gg mi sie wyłączyło :angryy: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='gordonowa']Aha :). A u mnie wszystko OK :) gg mi sie wyłączyło :angryy:[/quote] heh:) to dobrze:) mi działa narazie:) [B]anita martynka:[/B] wszystko skacze:angryy: posty nas waszymi dziewczynki:shake::roll::roll: CHcecie fotki jakies?? mało ale beda:) Quote
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Sweetaśna'] no co:eviltong: jeszcze cie na żywo nie znamy:p[/quote] ale przez neta tak .. i co o mnie sadzisz przez neta? :diabloti::p Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mi już działa :multi: posty nas waszymi dziewczynki co to znaczy to zdanie :diabloti:? Oczywiście, że chcmyu, ale ja na razie nie mogę ich oglądnąć bo jakby zaczely by mi sie otwieraz jeszcze kolejne zdjecia to firefox by mi padl... a ja sie ucze teraz na przyre i musze mieć z 50 kart otwartych ;| Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Pusiakowa']ale przez neta tak .. i co o mnie sadzisz przez neta? :diabloti::p[/quote] heh prze neta to co innego:) kazdy na żywo ejst inny:evil_lol: mnie nie chcesz dłużej znac na żywo:diabloti::diabloti: przez neta co sądze... hmm... nie wiem:evil_lol::evil_lol: [quote name='gordonowa']Mi już działa :multi: posty nas waszymi dziewczynki co to znaczy to zdanie :diabloti:? Oczywiście, że chcmyu, ale ja na razie nie mogę ich oglądnąć bo jakby zaczely by mi sie otwieraz jeszcze kolejne zdjecia to firefox by mi padl... a ja sie ucze teraz na przyre i musze mieć z 50 kart otwartych ;|[/quote] heh:) mi działa caly czas:evil_lol: jakie zdanie co znaczy??:lol: aa:) to szkoda:( Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [B] posty nas waszymi dziewczynki [/B] o to zdanie mi chodzi :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej:) fajnie macie:p my kiedys z klasą przed polakiem marzylismy aby pani schodząc po schodach sie wywaliła i złamała noge i nie mieli bysmy lekcji:evil_lol::evil_lol:[/quote] Oj widzę że coraz gorzej z tymi postami sie dzieje :shake: No fajnie bo babka zaczynała powoli coraz bardziej kosić może jej przejdzie jak se trochę posiedzi w domu :evil_lol: Chodź to nie dobrze bo przecież piszemy ten test z anglika lepiej jak by był to inny przedmiot ;) Haha my zazwyczaj przed chemią marzymy zeby bab zaczeła rodzić ( bo jestw ciąży) :evil_lol::evil_lol:Fotki oczywieście że chcemy Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Oj widzę że coraz gorzej z tymi postami sie dzieje :shake: No fajnie bo babka zaczynała powoli coraz bardziej kosić może jej przejdzie jak se trochę posiedzi w domu :evil_lol: Chodź to nie dobrze bo przecież piszemy ten test z anglika lepiej jak by był to inny przedmiot ;) Haha my zazwyczaj przed chemią marzymy zeby bab zaczeła rodzić ( bo jestw ciąży) :evil_lol::evil_lol:Fotki oczywieście że chcemy[/quote] no niestety:shake: hehe;) fajnie:D od nas prawie żaden nauczyciel nie chce chorowac jak na złośc.. ale jutro nie ma wf:multi: i w czwartek nie mam histy i polaka bo na apelu śpiewam:multi::multi: a dzisiaj pani z histy mnie nie pytała:multi::multi: ogólnie sie ciesze:) hehe:) a z fizy dostałam 5 za zad na lekcji które na tablicy robiłam:multi::multi: a co u ciebie?? Quote
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Sweetaśna']heh prze neta to co innego:) kazdy na żywo ejst inny:evil_lol: mnie nie chcesz dłużej znac na żywo:diabloti::diabloti: przez neta co sądze... hmm... nie wiem:evil_lol::evil_lol:[/quote] no wiem . ;D Ja jak z Mamusia - M&T gadalam przez neta to nam sie super gadalo a jak na spacerosku to nie wiedzialam o czym gadac i w ogóle , ale to moze dlatego , ze jestem niesmiala :cool3: . oj , napewno bede chciala :loveu: . Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='gordonowa'][B] posty nas waszymi dziewczynki [/B] o to zdanie mi chodzi :lol:[/quote] a bo posty sobie skakają:evil_lol: i te co im odpisałam pojawiły sie nad ich:) [quote name='Pusiakowa']no wiem . ;D Ja jak z Mamusia - M&T gadalam przez neta to nam sie super gadalo a jak na spacerosku to nie wiedzialam o czym gadac i w ogóle , ale to moze dlatego , ze jestem niesmiala :cool3: . oj , napewno bede chciala :loveu: .[/quote] hehe:) ja tez niby nieśmiała ale gadać uwielbiam jak sie juz rozgadam:evil_lol::evil_lol: nie bedziesz:evil_lol::evil_lol: ty mnie jeszcze nie znasz:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ahaaa! Oj Martyn, uwierz, że po jakimś czasie będziesz miała jej dość :diabloti:. Jej zboczenie przekracza granice dobrego smaku :diabloti:. Ja dalej nie mogę z tego budzika :rotfl: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Sweetaśna'] hehe:) ja tez niby nieśmiała ale gadać uwielbiam jak sie juz rozgadam:evil_lol::evil_lol: nie bedziesz:evil_lol::evil_lol: ty mnie jeszcze nie znasz:evil_lol::eviltong::diabloti:[/quote] no ja pierwszego dnia bede najbardziej niesmiala :cool3: . nie znam , ale poznam :diabloti: :razz: i napewno bede chciala Cie znac :loveu: :cool3: . i sie ze mna nie kluc ! :evil_lol: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Pusiakowa']no ja pierwszego dnia bede najbardziej niesmiala :cool3: . nie znam , ale poznam :diabloti: :razz: i napewno bede chciala Cie znac :loveu: :cool3: . i sie ze mna nie kluc ! :evil_lol:[/quote] hehe:) ja tez tak mówiłam a i tak gadałam:evil_lol::evil_lol: hehe:) zobaczymy po kilku dniach:eviltong::diabloti: ze mną nie tak prosto wytrzymac:) dziwie sie ze w zeszłym roku dziewczyny wytrzymały:) :evil_lol: FOTKI:) Na poczatek ja:) [IMG]http://images29.fotosik.pl/290/894d4d178bb0de1f.jpg[/IMG] [IMG]http://images25.fotosik.pl/290/eace6e32c4bca845.jpg[/IMG] I kabi: [IMG]http://images44.fotosik.pl/26/3ec58b385d013f07.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/26/b594ab95bb20cf07.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/26/c9e4ef6b23500c5f.jpg[/IMG] CDN:) Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [url]http://images29.fotosik.pl/290/894d4d178bb0de1f.jpg[/url] jak ślicznie :) na razie firefox nie pada :evil_lol: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='gordonowa']Ahaaa! Oj Martyn, uwierz, że po jakimś czasie będziesz miała jej dość :diabloti:. Jej zboczenie przekracza granice dobrego smaku :diabloti:. Ja dalej nie mogę z tego budzika :rotfl: :evil_lol:[/quote] hehe:) ale miła jestes wiesz:evil_lol: u ciebie w domu sie jakos zachowywałam bo przy rodzicach to nie wypada:eviltong: oj no ten budzik bedziecie długo wspominac:p ale mnie obudził:evil_lol::evil_lol: [IMG]http://images44.fotosik.pl/26/22be7a85544674da.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/26/70bfe25333a875c2.jpg[/IMG] [IMG]http://images28.fotosik.pl/291/8357942f66353c8d.jpg[/IMG] [IMG]http://images27.fotosik.pl/290/a4a8b60160e3a0de.jpg[/IMG] [CENTER][B]tylko tyle bo nie mam wiecej...:roll: [/B][/CENTER] Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Sweetaśna']hehe:) ale miła jestes wiesz:evil_lol: u ciebie w domu sie jakos zachowywałam bo przy rodzicach to nie wypada:eviltong: oj no ten budzik bedziecie długo wspominac:p ale mnie obudził:evil_lol::evil_lol: [CENTER][/CENTER] [/quote] no co fakty stwierdzam :evil_lol::evil_lol:. On był świetny :evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='gordonowa']Ahaaa! Oj Martyn, uwierz, że po jakimś czasie będziesz miała jej dość :diabloti:. Jej zboczenie przekracza granice dobrego smaku :diabloti:. Ja dalej nie mogę z tego budzika :rotfl: :evil_lol:[/quote] Ada aż taka zboczona przecież nie jest:eviltong: powiedziałabym że ja i drakkarowa troche bardziej:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='gordonowa']Ahaaa! Oj Martyn, uwierz, że po jakimś czasie będziesz miała jej dość :diabloti:. Jej zboczenie przekracza granice dobrego smaku :diabloti:. Ja dalej nie mogę z tego budzika :rotfl: :evil_lol:[/quote] no narazie mnie nie przekonujecie :razz: :diabloti: . haha ! :evil_lol: no z tym budzikiem niezle musialo byc :evil_lol::evil_lol: . szkoda ze Ada nie bedziesz z nami w domku :eviltong: EDIT: ladnie wyszlas na fotach :loveu: podobuje mi sie ta zielona bluzka :lol: Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='baffi2']Ada aż taka zboczona przecież nie jest:eviltong: powiedziałabym że ja i drakkarowa troche bardziej:diabloti:[/quote] no niech ci będzie, masz racje:evil_lol:. Ada jest nieco słabsza :diabloti:. Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Pusiakowa']no narazie mnie nie przekonujecie :razz: :diabloti: . haha ! :evil_lol: no z tym budzikiem niezle musialo byc :evil_lol::evil_lol: . szkoda ze Ada nie bedziesz z nami w domku :eviltong:[/quote] hehe:) przekonasz sie na miejscu jak juz dojedziemy wszystkie szczęśliwie:evil_lol: ah ja wiem wszyscy chcieli by byc ze mną w domku:evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]żart:evil_lol: [COLOR=Black]bede was czesto odwiedzac:evil_lol:[/COLOR] [/COLOR] Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Sweetaśna'] A drakkarowa lubi czeszki:evil_lol::evil_lol::diabloti: [/quote] nie, nie mogę, pękłam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powstrzymam się :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='baffi2']Ada aż taka zboczona przecież nie jest:eviltong: powiedziałabym że ja i drakkarowa troche bardziej:diabloti:[/quote] no nie wiem:evil_lol::eviltong: no dobra moze tak bardzo jak wy lesby to nie jestem:evil_lol::evil_lol: A drakkarowa lubi czeszki:evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='gordonowa']no co fakty stwierdzam :evil_lol::evil_lol:. On był świetny :evil_lol::evil_lol:[/quote] hehe:) wiem ze świetny:eviltong: Quote
Sweet Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='gordonowa']no niech ci będzie, masz racje:evil_lol:. Ada jest nieco słabsza :diabloti:.[/quote] hehe:) nieco:evil_lol::evil_lol: [quote name='Pusiakowa'] EDIT: ladnie wyszlas na fotach :loveu: podobuje mi sie ta zielona bluzka :lol:[/quote] dziekuje mi tez:evil_lol: ale chciałam niebieską:eviltong::diabloti: Quote
Rahl Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A o czym my wtedy mówiłyśmy, o Cze[SIZE=1][SIZE=2]ch[/SIZE](szk)[/SIZE]ach?:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts