Sweet Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Nie tylko :diabloti::diabloti::diabloti:. Znaczy co do was to nie miałam większych obaw, ale po prostu do kilku osób ze zlotu bardzo się zraziłam...[/quote] oj tam nimi sie przejmujesz:evil_lol: mam nadzieje ze do nas nic nie masz?:razz: Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']oj tam nimi sie przejmujesz:evil_lol: mam nadzieje ze do nas nic nie masz?:razz:[/QUOTE] nimi tzn.?:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Przyszliśmy sie przywitać :loveu: Myślę tak sobie może i mi uda się być na zlocie :lol: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Asiula musisz jechac:mad: Ooooo osadzaja mnie o wypicie Kubusia:mad: to nie ja:eviltong: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']oj tam nimi sie przejmujesz:evil_lol: mam nadzieje ze do nas nic nie masz?:razz:[/quote] skąd wiesz kim? :diabloti::diabloti: No dobra dobra, ale muszę najpierw znać szczegóły :eviltong::eviltong:. Do Łodzi i jej okolic troszki daleko, ale skoro po Barda tam jechałam to i na zlot dotrę :grins:. Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']skąd wiesz kim? :diabloti::diabloti: No dobra dobra, ale muszę najpierw znać szczegóły :eviltong::eviltong:. Do Łodzi i jej okolic troszki daleko, ale skoro po Barda tam jechałam to i na zlot dotrę :grins:.[/QUOTE] eee tam, tylko jakies 180km, ja na zlot jechałam 400 a co dopiero Iza:evil_lol: Quote
Sweet Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']nimi tzn.?:diabloti:[/quote] nie wiem :eviltong: nimi czyli tym do kogo sie asia zraziła a nie wiem kim dokładnie:eviltong: [quote name='anitaaa i bartis']Przyszliśmy sie przywitać :loveu: Myślę tak sobie może i mi uda się być na zlocie :lol:[/quote] hejo:) fajnie:) [quote name='Izabela124.']Asiula musisz jechac:mad: Ooooo osadzaja mnie o wypicie Kubusia:mad: to nie ja:eviltong:[/quote] no własnie:) przepraszam bo nie wiedziałam która go wypiła:evil_lol: [quote name='gordonowa']skąd wiesz kim? :diabloti::diabloti: No dobra dobra, ale muszę najpierw znać szczegóły :eviltong::eviltong:. Do Łodzi i jej okolic troszki daleko, ale skoro po Barda tam jechałam to i na zlot dotrę :grins:.[/quote] nie wiem :evil_lol: piszac nimi mialam na mysli tymi do których sie zraziłas:p no dotrzesz napewno:) ja tez chce znac szczegóły:) Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']eee tam, tylko jakies 180km, ja na zlot jechałam 400 a co dopiero Iza:evil_lol:[/quote]No właśnie Ja to wszędzie pojadę:evil_lol: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Baffi dobry przykład :P. Sweet, to o to chodziło :D:D. Iza jesteś niemożliwa :P Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Baffi dobry przykład :P. Sweet, to o to chodziło :D:D. Iza jesteś niemożliwa :P[/quote]Hehe ja niemożliwa? Quote
Sweet Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Baffi dobry przykład :P. Sweet, to o to chodziło :D:D. Iza jesteś niemożliwa :P[/quote] nom:) a iza to wszedzie pojedzie ale ile namiesza przed tym:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iza a jak myślisz o kim ja napisałam :D? Sweet, co prawda to prawda :). Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Oj ja wcale nie mieszam:eviltong: W tym roku mam nadzieję, ze bez problemów poajdę:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 moze i ja pojade na zlocik :multi: . to bedzie gdzie kolo Lodzi .. cos tak slyszalam :cool3: . a ode mnie do Lodzi to jakies 5 godz. no sporo , ale jakos damy rade :cool1: . ale nie mam pojecia czy Puszka wezme ... Quote
Sweet Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Pusiakowa']moze i ja pojade na zlocik :multi: . to bedzie gdzie kolo Lodzi .. cos tak slyszalam :cool3: . a ode mnie do Lodzi to jakies 5 godz. no sporo , ale jakos damy rade :cool1: . ale nie mam pojecia czy Puszka wezme ...[/quote] fajnie by bylo:) mi sie wydawało ze masz znacznie dalej do łodzi..:roll: ale sie nie znam:eviltong::evil_lol: heh:) [quote name='Izabela124.']Oj ja wcale nie mieszam:eviltong: W tym roku mam nadzieję, ze bez problemów poajdę:eviltong:[/quote] hehe:) nie wcale:evil_lol: mam nadzieje:eviltong: bo w zesżłym roku bylo niezłe zamieszanie:evil_lol: [quote name='gordonowa']Iza a jak myślisz o kim ja napisałam :D? Sweet, co prawda to prawda :).[/quote] hehe:):) Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Sweetaśna'] bo w zesżłym roku bylo niezłe zamieszanie:evil_lol:[/QUOTE] noo i to jak:evil_lol: i najlepsze było to jak się wszyscy umawialiśmy dopiero na 1 dzień przed zlotem:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']fajnie by bylo:) mi sie wydawało ze masz znacznie dalej do łodzi..:roll: ale sie nie znam:eviltong::evil_lol: heh:) [/quote] a chcecie mnie w ogóle? :cool3: tata mi powiedzial ze 5 godzin :lol: . Ja sie tam ciesze , ze nie dalej ! :cool3: Quote
Sweet Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']noo i to jak:evil_lol: i najlepsze było to jak się wszyscy umawialiśmy dopiero na 1 dzień przed zlotem:diabloti:[/quote] to niezłe było:evil_lol: straszne zamieszanie ale wszystko prze ize:eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tia od razu wszystko przez Izę:roll::evil_lol: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jasne że Martynkę chce[my] :loveu: Iza, a przez kogo :mad: :evil_lol: Quote
Efciq Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Hej :lol: o czym gadacie ?;) nie chce mi sie czytać poprzednich stron :evil_lol: a gdzie zdjęcia?? Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa'] Iza, a przez kogo :mad: :evil_lol:[/quote]Przez moją mamę:eviltong: Quote
Sweet Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Pusiakowa']a chcecie mnie w ogóle? :cool3: tata mi powiedzial ze 5 godzin :lol: . Ja sie tam ciesze , ze nie dalej ! :cool3:[/quote] a czemu nie:p aha:) ja tam nie wiem:eviltong: [quote name='Izabela124.']Tia od razu wszystko przez Izę:roll::evil_lol:[/quote] to przez ciebie zamieszanie bo mama cie puscic nie chciała:evil_lol: [quote name='efciq']Hej :lol: o czym gadacie ?;) nie chce mi sie czytać poprzednich stron :evil_lol: a gdzie zdjęcia??[/quote] hej:) o wszystkim:) wśród gadaniny byly gdzies zdjecia:evil_lol::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Przez moją mamę:eviltong:[/quote] teraz na mame zwala:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Hehe nie zwalam:diabloti::eviltong: hejos:multi: Quote
Rahl Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Zwalasz :diabloti:. Ja rozmawiałam z rodzicami nt. zlotu i mają się zastanowić jeszcze... :) Quote
Recommended Posts