Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko Aduś
Nie dałam rady wszytskiego nadrobic, obejrzałam tylko fotki
Co u ciebie słychac?[/quote]

hej izuś:):)
wybacze ci:) ale fajnie ze widziałs fotki:p
u mnie w sumie nic ciekawego jakos leci życie..
po cmentarzu miałam gosci i pojechali dopiero po 16. Naśmiałam sie strasznie aż mnie brzuch bolał od tego wszystkiego:) fajne historie opowiadali itp:D najlepiej jak sie dorosli kłóca:evil_lol: :eviltong:
ogólnie to nudy jutro jeszcze wolne a w pon znowu do szkoły..:roll:

Posted

[quote name='baffi2']ale z was wiedźmy xD[/quote]

hehe:)
moja siostra stwierdziła ze ja najmniej wiedźmowato wyglądałam:evil_lol:

Mam dla was całe 5 fotek których chyba nie dawałam jeszcze:)
[IMG]http://images33.fotosik.pl/397/a5afe3d4c48bf4e9.jpg[/IMG]

[IMG]http://images48.fotosik.pl/25/839c6a47689bc9b5.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/25/1c2c7e41d0d4cd81.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/25/8da4754f88c251b6.jpg[/IMG]

[IMG]http://images31.fotosik.pl/392/54b5eab4cbcc2b28.jpg[/IMG]

:) i tyle

Posted

[quote name='Sweetaśna']hehe:)
moja siostra stwierdziła ze ja najmniej wiedźmowato wyglądałam:evil_lol:

[/QUOTE]
A no prawda.:razz: może ty bardziej sprawdziłabyś się jako aniołek? :eviltong: :diabloti:

Śliczne fotki Kabisia:lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja też dziś byłam na cmentzru, ale długo nie łaziliśmy, bo u nas strasznie zimno jest[/quote]

ja byłam na cmentarzu na mszy co prawda dotarlismy jakies 20 min po rozpoczeciu mszy ale bylismy:eviltong: korki straszne zeby dojechac:roll: ale dosc ciepło bylo własnie:)

Posted

[quote name='baffi2']A no prawda.:razz: może ty bardziej sprawdziłabyś się jako aniołek? :eviltong: :diabloti:

Śliczne fotki Kabisia:lol:[/quote]

no cóż moze w kazdym razie tamto wcielenie mi nie wyszło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja wiem to wszystko przez moje przebranie:eviltong:
te trampki i bluzka popsuły efekt:eviltong:

dziekuje;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Mam nadzieję Aduś, ze na zlot zabierzesz Kabisia:cool3:;)[/quote]

tez mam taką nadzieje ale nie jestem pewna czy go wezmę...

Posted

[quote name='ewka i haker']Kabi wśród misi:lol:[/quote]

no:lol::lol::evil_lol::diabloti:
hehe:) pełno ma misi:eviltong: jeszcze w szafie jest duzo które mu zabralismy bo sie za bardzo zneca nad nimi:eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']pewnie chciał wtopić się w otoczenie, bo on trochę jaki miś wygląda:cool3:[/quote]

hehe:) mozliwe:eviltong: miś bo zarośnięty juz strasznie.. a dopiero 22 grudnia chyba idzie do fryzjera:evil_lol: chyba go trzeba bedzie wczesniej wysłac bo bedzie miał bardzo długi włoski...:eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Oja czemu masz wątpliwości?[/quote]

bo nie wiem czy rodzice pozwolą mi go wziąśc po za tym nie wiem jak sie bedzie zachowywał przy takiej ilosci psów..:roll:

Posted

[quote name='Sweetaśna']bo nie wiem czy rodzice pozwolą mi go wziąśc po za tym nie wiem jak sie bedzie zachowywał przy takiej ilosci psów..:roll:[/QUOTE]
w ostatni dzien zlotu jak twoi rodzice go przywiezli to chyba dobrze sie zachowywal wsrod psow;) a jak rodzice Ci nie pozwolą go zabrać to wsadzisz go do walizki i przemycisz:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='gordonowa']Fajne fotki :).
Ja na zlot chyba nie jadę... a na pewno jeśli już to bez Barda... Ale raczej nie pojadę. :([/QUOTE]
a czemu nie pojedziesz? :roll:

Posted

[quote name='baffi2']a czemu nie pojedziesz? :roll:[/quote]
Z różnych powodów ;).
Ale jeśli tak baaaaaardzo mnie chcecie to chyba się zjawię. :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
EDIT: ja w sierakowie zostawiłam kubusia w lodówce :evil_lol::evil_lol: własnie mi sie przypomnialo :D.

Posted

[quote name='gordonowa']Z różnych powodów ;).
Ale jeśli tak baaaaaardzo mnie chcecie to chyba się zjawię. :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
EDIT: ja w sierakowie zostawiłam kubusia w lodówce :evil_lol::evil_lol: własnie mi sie przypomnialo :D.[/QUOTE]
No jasne że Cie bardzo chcemy:loveu: :calus:
A nie pogniewasz się jeśli Ci powiem że ja tego Kubusia wypiłam żeby się nie zmarnował.?:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='baffi2']No jasne że Cie bardzo chcemy:loveu: :calus:
A nie pogniewasz się jeśli Ci powiem że ja tego Kubusia wypiłam żeby się nie zmarnował.?:evil_lol::cool3:[/quote]
Jak fajnie :calus:. To jak będą ustalone terminy to pogadam z mamą ;).
Dziękuję, tak się o niego martwiłam :loveu::loveu::loveu:. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']w ostatni dzien zlotu jak twoi rodzice go przywiezli to chyba dobrze sie zachowywal wsrod psow;) a jak rodzice Ci nie pozwolą go zabrać to wsadzisz go do walizki i przemycisz:cool3::diabloti:[/quote]

no niby dobrze ale tu jakos nie za dobrze sie zachowuje moze to kwestia tego ze tam nie znał terenu i tez troche wystraszył sie tej ilosci psów nie czuł sie pewnie.. ale nie wiem..
zobaczymy:) jeszcze duzo czasu jest:):)

[quote name='Kinia']Cześć!
przyszłam sie przywitać:)[/quote]

hej:)

[quote name='gordonowa']Fajne fotki :).
Ja na zlot chyba nie jadę... a na pewno jeśli już to bez Barda... Ale raczej nie pojadę. :([/quote]

dziekuje;)
nie mozesz mi tego zrobic:placz: to pojedziesz bez barda tak jak ja bez kabiego jechałam...

[quote name='baffi2']a czemu nie pojedziesz? :roll:[/quote]

[quote name='gordonowa']Z różnych powodów ;).
EDIT: ja w sierakowie zostawiłam kubusia w lodówce :evil_lol::evil_lol: własnie mi sie przypomnialo :D.[/quote]

musisz przyjechac.. powiedziałas ze twój tata zawiezie cie wszedzie na zlot musisz jechac asiull:loveu:
chyba iza go wypiła albo ktos inny bądź został wyrzucony:eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']No jasne że Cie bardzo chcemy:loveu: :calus:
A nie pogniewasz się jeśli Ci powiem że ja tego Kubusia wypiłam żeby się nie zmarnował.?:evil_lol::cool3:[/quote]

własnie:)
hehe:) to ty go wypiłas a ja myslałam ze iza:evil_lol::evil_lol:

[quote name='gordonowa']Jak fajnie :calus:. To jak będą ustalone terminy to pogadam z mamą ;).
Dziękuję, tak się o niego martwiłam :loveu::loveu::loveu:. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

a co ty myslalas ze cie nie chcemy? głupolek:eviltong::loveu:
hehe:)

Posted

[quote name='Sweetaśna']

a co ty myslalas ze cie nie chcemy? głupolek:eviltong::loveu:
hehe:)[/quote]
Nie tylko :diabloti::diabloti::diabloti:.
Znaczy co do was to nie miałam większych obaw, ale po prostu do kilku osób ze zlotu bardzo się zraziłam...