Sweet Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Martunia']Haha. No wiadomo, u mnie też są wszyscy takimi małpami. :eviltong: Gdybyś Ty niektórych zobaczyła czy poznała... :lol: Lepiej nie myśleć, co będzie sie działo podczas tych nocy.. a co podczas zielonej nocy. :-o Nikt spać nie będzie chyba.[/quote] hehe:) u mnie to wszyscy takie małpy z buszu albo nawet gorsze stwory:evil_lol::evil_lol: ale siebie jeszcze nie okresliłam czym jestem:eviltong: moze jakas złosliwą odmianą małpy:eviltong: oj ja nie wiem co sie bedzie dział:evil_lol: narazie sie zastanawiam czy chce jechac:eviltong: DOBRANOC KOCHANY MÓJ [COLOR=PaleTurquoise]eee.K...[/COLOR] BAMBUSIE:loveu::loveu::loveu: [quote name='Kinguska']dobry wieczór![/quote] dobry wieczór a własciwie to dobranoc:( DOBRANOC WSZYSTKIM... musze sie wyspac bo jutro do szkoły na 8...:shake: ale tylko do 12.30:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No coś w tym rodzaju. :) Ja bym nie chciała na coś takiego jechać. :D Dobranoc. :mad: :eviltong: :loveu: Quote
Pusiakowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']hejo:) kabisław:evil_lol::evil_lol:[/quote] scurosławy Kabisław :evil_lol::evil_lol: . Jak to jutro do szkoly? :razz: przeca jutro sobota ! :eviltong: Quote
Sweet Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Martunia']No coś w tym rodzaju. :) Ja bym nie chciała na coś takiego jechać. :D Dobranoc. :mad: :eviltong: :loveu:[/quote] hehe:) ja sie zastanowie bo moze byc zabawnie:) noc nie dobra bo wyspac sie nie mozna...:shake: [quote name='Pusiakowa']scurosławy Kabisław :evil_lol::evil_lol: . Jak to jutro do szkoly? :razz: przeca jutro sobota ! :eviltong:[/quote] hehe;) bo odrabiam za 10 listopada:roll:ale potem bede miala wolne przynajmniej:pale normalnie zabije tego kto wymyslil odrabianie w soboty... kto normalny wstaje w dzien wolny o 7:crazyeye: ja ide do szkoly zaraz własnie:( Quote
Rahl Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 hehe;) bo odrabiam za 10 listopada:roll:ale potem bede miala wolne przynajmniej:pale normalnie zabije tego kto wymyslil odrabianie w soboty... kto normalny wstaje w dzien wolny o 7:crazyeye: ja ide do szkoly zaraz własnie:([/quote] też tego nie rozumiem :( Biedactwo Słitaśkowe :glaszcze: Quote
Martunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Hej. ^^ Współczuję Ci tej szkoły.. my już odrobiliśmy wszystko, chyba. :eviltong: Ile masz lekcji? A co do tej wycieczki.. zrobisz, jak chcesz. :D Quote
Sweet Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='gordonowa'] też tego nie rozumiem :( Biedactwo Słitaśkowe :glaszcze:[/quote] straszne.. ale juz w domku jestem na całe szczęscie:):):multi: tylko ze niewyspana a jeszcze czekają mnie lekcje do zrobienia.. cale szczescie ze nie ma nic w poniedziałe tylko bede musiała sie nauczyc na historie bo moze mnie pytac pani:roll: ale jakos przeżyje z kartkówki z histy dostałam 3-:multi: dobra jestem:D bo 13 osób w klasie miało 1:eviltong: potem kilka 2 i 2- i trzy 4 wiec sie ciesze ze mam chociaz 3:evil_lol: teraz musze sie wiecej uczyc i dat tez bo jakbym umiała wszystkie daty to bym miała 4 ale oczywiscie sie nie nauczyłam dat.. bo nie miałam 3 dat a 2,5 pkt brakowało mi do 4 wiec jakbym je znala to bym miała ale cóz.. nastepnym razem bede przygotowana:):eviltong: do historii sie musze mocno przyłoszyc zeby 3 miec na półrocze:roll: eh.. jakos bedzie:eviltong: narazie średnia mi wyjdzie ok.4,7 a na koniec chce miec 5,2-5,3 nie wiem jak to zrobie ale bede miała taką:evil_lol: no a tak to ogólnie nudy.. znalazłam karte pamieci do aparatu którą zgubiłam 2 dni temu:multi: znaczy mama znalazła i mi oddała:eviltong: [quote name='Martunia']Hej. ^^ Współczuję Ci tej szkoły.. my już odrobiliśmy wszystko, chyba. :eviltong: Ile masz lekcji? A co do tej wycieczki.. zrobisz, jak chcesz. :D[/quote] hej:) no cóż.. a dwa razy szliscie juz w sobote do szkoły?? miałam 5:evil_lol: no zastanowie sie:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Sweetaśna']hehe;) bo odrabiam za 10 listopada:roll:ale potem bede miala wolne przynajmniej:pale normalnie zabije tego kto wymyslil odrabianie w soboty... kto normalny wstaje w dzien wolny o 7:crazyeye: ja ide do szkoly zaraz własnie:([/quote] bidulka [IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/glaszcze.gif[/IMG] . Nie rozumiem tego glupiego nadrabiania :shake: . Quote
Pestka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 A ja dostałam wczoraj 4- z niemieckiego, 3- i 1 z matmy.. :lol: Quote
Sweet Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Pusiakowa']bidulka [IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/glaszcze.gif[/IMG] . Nie rozumiem tego glupiego nadrabiania :shake: .[/quote] no cóż...:roll: eh ale juz po szkole na szczescie:):) [quote name='Kinguska']A ja dostałam wczoraj 4- z niemieckiego, 3- i 1 z matmy.. :lol:[/quote] o to z niemca dobrze a z matmy kiepsko:roll: ja nie mam szczerze mówiac takiej oceny z matmy mam najniższa 4.. Quote
Pestka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 z niemieckiego to dobrze. a z matmy ogólnie jestem tępa jak nie wiem.. Quote
Skibka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Kobity mamy weekend a wy dalej o szkole..:mad: Sweetaśna wstaw jakieś fotki a nie zagaduj. :eviltong: A co z Rokim kiedy będzie? :oops: Quote
Sweet Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Kinguska']z niemieckiego to dobrze. a z matmy ogólnie jestem tępa jak nie wiem..[/quote] nom:) ja mam narazie tylko 5 z niemca:eviltong: ja lubie matme:) a ty tez w 3 gim jestes no nie?? [quote name='Skibka']Kobity mamy weekend a wy dalej o szkole..:mad: Sweetaśna wstaw jakieś fotki a nie zagaduj. :eviltong: A co z Rokim kiedy będzie? :oops:[/quote] o szkole bo ja musiałam isc do szkoły:shake: fotek brak ale z okazji odnalezienia karty pamieci porobie jakies dzisiaj:eviltong::eviltong: hehe:) rokiego dzisiaj dam mam nadzieje nie obiecuje ale sie postaram:) Quote
Skibka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 My dopiero odrabiamy 15 listopada.. A jak już o szkole temat to do szkół o jakich kierunkach chcesz złożyć podania? Bo wspominałaś tylko o jednej. A myślisz tylko o liceum?;) Quote
Pusiakowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Kinguska']a z matmy ogólnie jestem tępa jak nie wiem..[/quote] ja tez :shake: Quote
Sweet Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Skibka']My dopiero odrabiamy 15 listopada.. A jak już o szkole temat to do szkół o jakich kierunkach chcesz złożyć podania? Bo wspominałaś tylko o jednej. A myślisz tylko o liceum?;)[/quote] my 15 tez odrabiamy ale za styczen:evil_lol::eviltong: ja napewno chce na mat-geo bądź mat-inf w ostatecznosci mat-fiz.. innych nie mam na oku.. chyba ze nie wiem:eviltong: planuje narazie takie:p liceum liceum bo technikum dla mnie jeszcze nie zrobili:evil_lol: [quote name='Kinguska']Ja jestem w drugiej :eviltong:[/quote] aaa:) mi sie juz myli kto do jakiej klasy chodzi i po 150 razy pytam kazdego:evil_lol::evil_lol: Informuje was ze mam fotki:D Quote
Sweet Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Pusiakowa']ja tez :shake:[/quote] eh.. a ja lubie matme:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Pusiakowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Sweetaśna']eh.. a ja lubie matme:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] ja NIENAWIDZE! szczególnie z ta glupia baba! Toz to nie czlowiek ! :shake: :roll: Fotaski! :multi::loveu: Quote
Sweet Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Kinguska']No to dawaj te fotki!:razz:[/quote] dam jak zgram i wgram:evil_lol: czyli za ok godzinke moze wiecej:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Sweetaśna']dam jak zgram i wgram:evil_lol: czyli za ok godzinke moze wiecej:eviltong:[/quote] dokladnie minute temu minela godzina! :lol: FOTY! :cool3: Quote
Sweet Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Pusiakowa']dokladnie minute temu minela godzina! :lol: FOTY! :cool3:[/quote] jeszcze chwile:evil_lol: za tą niecierpliwosc zmniejsza wam sie ilosc fotek które dodam do 15:eviltong: Quote
Martunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 To szybko dziś odrobiliście tamten dzień. ;) Też nauki mam trochę.. Ja również lubię matmę. :cool3: Co prawda niekiedy jest dla mnie trudna, ale ciekawa. :eviltong: Ojj zaraz wszyscy na mnie z hukiem polecą. :D Quote
Recommended Posts