Onomato-Peja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 śliczne fotki ;] i filmik oczywiście :D Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='łapeczek']Aaaaaa .... moze i ja bym sie kopsnela ;] tylkoe nie wiem czy mnie rodzice puszcza ;/ ale zapytam ;][/quote] nom:) hehe:) mnie puszczą(chyba) ale pks'em zapytaj:) [quote name='psiara1996']śliczne fotki ;] i filmik oczywiście :D[/quote] dziekuje:) Quote
Martunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Fajnie by było, jakbyście przyjechały! :D Musi się udać jakoś.. Gieniu, tak bardzo bym chciała, byś przyjechała. :-( Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 ja raczej jakos przyjade ale jeszcze nie do konca pewne chociaz mam nadzieje ze sie uda:) a gienia tez musisz przyjechac.. Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Zapytam zapytam xD moze i mnie by poscili Pks'em Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 hehe:) moze:) tylko ze nie wiem jak ty ale ja jade na dwa dni:D:D heh:) i pks'y mają strasznie głupie rozkłady..;/ niestety;/ Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 hehe to najwyzej ja bym wrocila sobie spowrotem do Poznania ;]Sama ;] Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 jakby cie rodzice tak puscili... nie wiem ale musiałabys jechac wczsnie pksem bo inaczej bys nie zdazyla na wystawe;/ dziwny maja rozkład...;/ Quote
Martunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Popytajcie, namawiajcie, a się pewnie uda! :D Może byście razem pojechały do Wrocławia, najwyżej jak Łapeczka chce na 1, to pójdzie potem. ;) Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 heh:) zobaczymy jak to wszystko bedzie:D:D jej ale nudno mi troche:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ale wam fajnie sie tak spotkac! Czemu ja mam tak daleko do Wrocka?!?! :placz::angryy: Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 no fajnie fajnie jesli sie spotkamy:) blizej masz do poznania:D heh:) Quote
Pusiakowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Sweetaśna'] blizej masz do poznania:D heh:)[/quote] nom . :cool3: Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hej, Aduś! :loveu: Haha nie zgadniesz, znowu mam o czym gadać. Tylko, że to tym razem nie to co wcześniej. ;) Więcej gadu! :D No i gadaj, co u Ciebie. ^^ Quote
dog193 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Heh hej!!:loveu::loveu: Wreszcie mam neta:multi::multi: Nadrabiac tego wszystkiego mi sie nie chce, bo jak znam wasze gadulstwo to troche stron przybylo...:cool1: I nie pamietam gdzie mi dałaś ten link na nk wiec wyslij mi jeszcze raz:lol: Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Pusiakowa']nom . :cool3:[/quote] heh:) [quote name='M&T']hej kochana :loveu::loveu::loveu:[/quote] hejka kochana:loveu::loveu: co tam u ciebie?? [quote name='Martunia']Hej, Aduś! :loveu: Haha nie zgadniesz, znowu mam o czym gadać. Tylko, że to tym razem nie to co wcześniej. ;) Więcej gadu! :D No i gadaj, co u Ciebie. ^^[/quote] hejo martuś:loveu: o czym tym razem??:D ciekawe czy dzisiaj nie bede tak jak ostatnio ze niby bylo o czym gadac a po chwili juz nie:D:D ale jak bedziesz to napisz:) ja jestem na chwile a potem tak jak zawsze:D Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='globalnydog193']Heh hej!!:loveu::loveu: Wreszcie mam neta:multi::multi: Nadrabiac tego wszystkiego mi sie nie chce, bo jak znam wasze gadulstwo to troche stron przybylo...:cool1: I nie pamietam gdzie mi dałaś ten link na nk wiec wyslij mi jeszcze raz:lol:[/quote] no wreszcie:D:D hehe:) no troszke tylko nagadane:D zaraz podam ci nk:) [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/2301321[/URL] hehe:) tak ogólnie to bede miec nowy banerek który zrobiła mi RCookie:) jest prześliczniasty cudowny i wogóle nie da sie opisac słowami jego urody:):):loveu::loveu: [IMG]http://i34.tinypic.com/140j6ep.png[/IMG] :) piekny nie??:D Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Sweetaśna']hejo martuś:loveu: o czym tym razem??:D ciekawe czy dzisiaj nie bede tak jak ostatnio ze niby bylo o czym gadac a po chwili juz nie:D:D ale jak bedziesz to napisz:) ja jestem na chwile a potem tak jak zawsze:D[/quote] O tym co zawsze. :cool3: Nie no, myślę, że rozmowa się rozkręci. :lol: No to czekam, bo widzę, że Ciebie już nie ma. ;) Aaa i cudny bannerek!!! :iloveyou: Quote
Skibka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cześć! Bannerek śliczny! Ja przy okazji też Cie zaprosiłam na NK. :lol: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas. Quote
Bartiśkowa_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 O jaki śliczny nowy bannerek :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts