LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Domka_Czika']Hmmm... To może zmienimy temacik , bo kieruje na tematykę +18:diabloti: To może...A wymyślcie co :)[/QUOTE] +18 to napewno nie :D nawet ja tylu nie mam :D:D:D ale takie coś +12 :D Quote
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Kati16']+18 to napewno nie :D nawet ja tylu nie mam :D:D:D ale takie coś +12 :D[/quote] :evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ło to się zaczęłyście nakręcać na te tematy + 18 :evil_lol:. A tak w temacie pogody (:cool3:) to jaka jest u was? U mnie pochmurno, jak byłam w szkole to się pokazało słoneczko troszeńkę, ale nic mi to słonko nie dało :evil_lol:. Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A zimniutko u mnie, wieje straszny wiater(:evil_lol::evil_lol:), poszłam z psem i nie wytrzymałam, 15 minut i już w hałsie :shake: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='gordonowa']A zimniutko u mnie, wieje straszny wiater(:evil_lol::evil_lol:), poszłam z psem i nie wytrzymałam, 15 minut i już w hałsie :shake:[/quote] Właśnie dlatego wolę ciepłe dni, ponieważ można swobodnie się wyszaleć z psem :diabloti:. To jest, my razem biegamy :evil_lol:. Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Właśnie dlatego wolę ciepłe dni, ponieważ można swobodnie się wyszaleć z psem :diabloti:. To jest, my razem biegamy :evil_lol:.[/quote] hehe, pod tym względem też o wiele bardziej wolę cieplejsze dni ;) ale nie upalne :shake: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='gordonowa']hehe, pod tym względem też o wiele bardziej wolę cieplejsze dni ;) ale nie upalne :shake:[/quote] Ale ja i tak wolę upalne od bardzo mroźnych :p. Przynajmniej ja :-D. Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 hmmm... ja też ;) ALe mi się w tym roku fartnęło, mam jako pierwsza ferie :multi: nie wiem czemu, lubię mieć pierwsza ferie :evil_lol: a jak mam jako ostatnia (tak było w zeszłym roku) to się strasznie wnerwiam :diabloti::p Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Domka_Czika']O mało brakuje do 600 stronicy :)[/quote] [quote name='Martunia']O właśnie, coraz bliżej to tej strony. :cool3: Ale chyba nie zdążę pogratulować. :-( Bo zaraz idę..[/quote] [quote name='Domka_Czika']To zostań:)[/quote] [quote name='ewka i haker']martunia ja nie zdazysz do 600 haha jak etraz jest 559 a nie 599[/quote] no własnie jeszcze sporo brakuje:evil_lol::evil_lol: [quote name='Domka_Czika']Ja to umiem być gadatliwa więc wszytsko może się zdarzyć:) Tylko myślenie co tu napisać rozprasza mnie drapanie...Czika w budzie szaleje :)No i już do góry nogami :)Ale tearz muszę is ć , bo ja to serjalaczka jestem ! Pa dziewuszki ![/quote] hehe:D:D ja tez juz polazlam wtedy:D [quote name='łapeczek']ja tez moge nagadac tutaj zeby bylo szybkoo 600[/quote] [quote name='Kati16']Witajcie ;) Dobiajmy do 600 :D[/quote] [quote name='Klaudysiaczek']Hejooo :evil_lol:. Co do 600 to troszkę sobie poczekamy, ale gadajmy szybciej to jakoś zleci :evil_lol:.[/quote] witam wsyzstkie:D oj z naczym gadaniem to juz niedłguo bedzie 600::cool3: [quote name='Domka_Czika']NO gadajmy , gadajmy :)[/quote] [quote name='gordonowa']Jeszcze tylko 40 stron :loveu::loveu::evil_lol:[/quote] no juz tylko:D 39:D Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Właśnie dlatego wolę ciepłe dni, ponieważ można swobodnie się wyszaleć z psem :diabloti:. To jest, my razem biegamy :evil_lol:.[/quote] [quote name='gordonowa']hehe, pod tym względem też o wiele bardziej wolę cieplejsze dni ;) ale nie upalne :shake:[/quote] oj ale macie tematy:evil_lol: a na +18 to ja czesto cos pisze:D takie tematy są najlepsze:D a jak niektórzy juz wiedza ja zboczona jesem troche nie asiul??:D:D hehe:) co u was słychac kobitki??:D Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 reszte odpowiedz mi ucięlo a nie chce mi sie spowrotem pisac:evil_lol: asiulko w tym roku to ja mam ostatnie ferie:(:(:( Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] a jak niektórzy juz wiedza ja zboczona jesem troche nie asiul??:D:D co u was słychac kobitki??:D[/quote] Ojj tak :evil_lol:... no ale wtedy mnie tym dobiłaś :evil_lol: A u mnie nic ciekawskiego :cool3: na szczęście z kartki matematykowej (uwielbiam wymyślać neologizmy :evil_lol::evil_lol:) dostałam 5- :multi::multi: Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']reszte odpowiedz mi ucięlo a nie chce mi sie spowrotem pisac:evil_lol: asiulko w tym roku to ja mam ostatnie ferie:(:(:([/quote] he he oj, biedaczynka :glaszcze: a ja tak myslałam o małym spotkanku w ferie... :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaaa jak z tą wystawą w Wratislavii? Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A u mnie dziś była kartkówka - w ogóle nic nie umiałam... Tak na 10 to 7 punktów sobie wstawię :-D. Zobaczymy co wyjdzie :roll:. Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='gordonowa']Ojj tak :evil_lol:... no ale wtedy mnie tym dobiłaś :evil_lol: A u mnie nic ciekawskiego :cool3: na szczęście z kartki matematykowej (uwielbiam wymyślać neologizmy :evil_lol::evil_lol:) dostałam 5- :multi::multi:[/quote] hehe nie moja wina:evil_lol::evil_lol: przynajmniej bylo smiesznie:cool3: heh:D ja dostałam z tej co pisałam z matematyki 5+ :D jeden punkt mi zabraknął do 6..:roll: [quote name='gordonowa']he he oj, biedaczynka :glaszcze: a ja tak myslałam o małym spotkanku w ferie... :cool3::cool3::evil_lol: Aaaa jak z tą wystawą w Wratislavii?[/quote] oj no niestety ale za to za rok bede miała jako pierwsza:D:D hehe:) a własnie nie wiem co w koncu z tym bedzie:( bo moja mama mnie samej nie pusci a jej kolezanka z którą miała jechac pracuje tedy akurat a sama ze mna nie pojedzie bo bedzie jej sie nudzic potem wiec nie wiem:( zobaczymy jeszcze:(:( teraz juz nie jestem az tak dobrej nadzieji ale bede przekonywac mame... [quote name='Klaudysiaczek']A u mnie dziś była kartkówka - w ogóle nic nie umiałam... Tak na 10 to 7 punktów sobie wstawię :-D. Zobaczymy co wyjdzie :roll:.[/quote] heh:D ja miałam dzisiaj z angilka i na 5 przykładów napisałam dobrze jeden i jeden w połowie wiec wiadomo jaką dostane ocene piekną:D:evil_lol::eviltong: Bede za jakies 2 godzinki Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe nie moja wina:evil_lol::evil_lol: przynajmniej bylo smiesznie:cool3: heh:D ja dostałam z tej co pisałam z matematyki 5+ :D jeden punkt mi zabraknął do 6..:roll: oj no niestety ale za to za rok bede miała jako pierwsza:D:D hehe:) a własnie nie wiem co w koncu z tym bedzie:( bo moja mama mnie samej nie pusci a jej kolezanka z którą miała jechac pracuje tedy akurat a sama ze mna nie pojedzie bo bedzie jej sie nudzic potem wiec nie wiem:( zobaczymy jeszcze:(:( teraz juz nie jestem az tak dobrej nadzieji ale bede przekonywac mame... Bede za jakies 2 godzinki[/quote] Ta, ta, nie twoja wina :evil_lol: Łoooo ja cie! Macie szóstki z matematyki :-o He he, no tak, a ja jako druga :grins: Przeca to tylko dwie godziny w ciapągu, no niech już twa mam nie przesadza, jak cie odprowadzi na odpowiednie miejsce do odizolowanego od świata przedziału i pod warunkiem że będziesz co pół godziny dzwonić to nie będzie źle :evil_lol: Oj, widzę że jakaś brzydka ocena się szykuje :mad: Niedobra Ada, oj niedobra :evil_lol::evil_lol: Eeee no nie idź :-( Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja z Matmy mam tylko jeden ''+'' ... Wiem, dobra jestem :evil_lol:. Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']reszte odpowiedz mi ucięlo a nie chce mi sie spowrotem pisac:evil_lol: asiulko w tym roku to ja mam ostatnie ferie:(:(:([/QUOTE] ja też mam ostatnia ferie,więc nie jesteś jedyna :roll: Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='gordonowa']Ta, ta, nie twoja wina :evil_lol: Łoooo ja cie! Macie szóstki z matematyki :-o He he, no tak, a ja jako druga :grins: Przeca to tylko dwie godziny w ciapągu, no niech już twa mam nie przesadza, jak cie odprowadzi na odpowiednie miejsce do odizolowanego od świata przedziału i pod warunkiem że będziesz co pół godziny dzwonić to nie będzie źle :evil_lol: Oj, widzę że jakaś brzydka ocena się szykuje :mad: Niedobra Ada, oj niedobra :evil_lol::evil_lol: Eeee no nie idź :-([/quote] no nie moja:evil_lol::evil_lol: no z tej kartkówki byla bo podobno byl jakis trudny przykład:evil_lol::eviltong: no mówiłam jej o tym ale mówi ze nie i juz wiec nie wiem co z tego wszystkiego wyjdzie:( no niestety brzydka.. eh.. tak to jest jak sie nie uczy:eviltong: juz jestem:D:D [quote name='Klaudysiaczek']Ja z Matmy mam tylko jeden ''+'' ... Wiem, dobra jestem :evil_lol:.[/quote] hehe:D ja tylko tamta ocene a jutro mam następną kartkówkę:) [quote name='Kati16']ja też mam ostatnia ferie,więc nie jesteś jedyna :roll:[/quote] ale za to my bedziemy wypoczywac a one pojdą juz do szkoły:D:D Quote
Rahl Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Gadałaś z nią o tymi na pewno się nie zgodziła? :-( A może jak z moimi rodzicami pogada... :shake: Tak by było szkoda, to jedyna okazja w roku... :shake: Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='łapeczek']heyoo witam sie po szkolce ;p[/quote] hejo:):) [quote name='gordonowa']Gadałaś z nią o tymi na pewno się nie zgodziła? :-( A może jak z moimi rodzicami pogada... :shake: Tak by było szkoda, to jedyna okazja w roku... :shake:[/quote] na to zebym jechala sama pociagiem to napewno nie jeszcze pogadam z mamą o tym dokładnie ale juz nie dzisiaj i bede wiedziec wszystko.. no szkoda szkoda ale jeszcze nie wszystko stracone.. Quote
M&T Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 hejka skarbie :loveu: ja mam ferie od 1 lutego xD Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 hejka:D a to ty masz tak jakos w srodku:D heh:) my mamy koniec lutego początek marca..:) Quote
Recommended Posts