Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Domka_Czika']Hmmm... To może zmienimy temacik , bo kieruje na tematykę +18:diabloti:
To może...A wymyślcie co :)[/QUOTE]

+18 to napewno nie :D nawet ja tylu nie mam :D:D:D
ale takie coś +12 :D

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło to się zaczęłyście nakręcać na te tematy + 18 :evil_lol:.
A tak w temacie pogody (:cool3:) to jaka jest u was? U mnie pochmurno, jak byłam w szkole to się pokazało słoneczko troszeńkę, ale nic mi to słonko nie dało :evil_lol:.

Posted

[quote name='gordonowa']A zimniutko u mnie, wieje straszny wiater(:evil_lol::evil_lol:), poszłam z psem i nie wytrzymałam, 15 minut i już w hałsie :shake:[/quote]
Właśnie dlatego wolę ciepłe dni, ponieważ można swobodnie się wyszaleć z psem :diabloti:. To jest, my razem biegamy :evil_lol:.

Posted

[quote name='Klaudysiaczek']Właśnie dlatego wolę ciepłe dni, ponieważ można swobodnie się wyszaleć z psem :diabloti:. To jest, my razem biegamy :evil_lol:.[/quote]
hehe, pod tym względem też o wiele bardziej wolę cieplejsze dni ;) ale nie upalne :shake:

Posted

hmmm... ja też ;)
ALe mi się w tym roku fartnęło, mam jako pierwsza ferie :multi: nie wiem czemu, lubię mieć pierwsza ferie :evil_lol: a jak mam jako ostatnia (tak było w zeszłym roku) to się strasznie wnerwiam :diabloti::p

Posted

[quote name='Domka_Czika']O mało brakuje do 600 stronicy :)[/quote]

[quote name='Martunia']O właśnie, coraz bliżej to tej strony. :cool3:
Ale chyba nie zdążę pogratulować. :-( Bo zaraz idę..[/quote]

[quote name='Domka_Czika']To zostań:)[/quote]

[quote name='ewka i haker']martunia ja nie zdazysz do 600 haha
jak etraz jest 559
a nie 599[/quote]

no własnie jeszcze sporo brakuje:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Domka_Czika']Ja to umiem być gadatliwa więc wszytsko może się zdarzyć:)
Tylko myślenie co tu napisać rozprasza mnie drapanie...Czika w budzie szaleje :)No i już do góry nogami :)Ale tearz muszę is ć , bo ja to serjalaczka jestem ! Pa dziewuszki ![/quote]

hehe:D:D
ja tez juz polazlam wtedy:D

[quote name='łapeczek']ja tez moge nagadac tutaj zeby bylo szybkoo 600[/quote]

[quote name='Kati16']Witajcie ;) Dobiajmy do 600 :D[/quote]

[quote name='Klaudysiaczek']Hejooo :evil_lol:.
Co do 600 to troszkę sobie poczekamy, ale gadajmy szybciej to jakoś zleci :evil_lol:.[/quote]

witam wsyzstkie:D oj z naczym gadaniem to juz niedłguo bedzie 600::cool3:

[quote name='Domka_Czika']NO gadajmy , gadajmy :)[/quote]

[quote name='gordonowa']Jeszcze tylko 40 stron :loveu::loveu::evil_lol:[/quote]

no juz tylko:D 39:D

Posted

[quote name='Klaudysiaczek']Właśnie dlatego wolę ciepłe dni, ponieważ można swobodnie się wyszaleć z psem :diabloti:. To jest, my razem biegamy :evil_lol:.[/quote]

[quote name='gordonowa']hehe, pod tym względem też o wiele bardziej wolę cieplejsze dni ;) ale nie upalne :shake:[/quote]

oj ale macie tematy:evil_lol:
a na +18 to ja czesto cos pisze:D takie tematy są najlepsze:D
a jak niektórzy juz wiedza ja zboczona jesem troche nie asiul??:D:D
hehe:)
co u was słychac kobitki??:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']
a jak niektórzy juz wiedza ja zboczona jesem troche nie asiul??:D:D
co u was słychac kobitki??:D[/quote]
Ojj tak :evil_lol:... no ale wtedy mnie tym dobiłaś :evil_lol:
A u mnie nic ciekawskiego :cool3: na szczęście z kartki matematykowej (uwielbiam wymyślać neologizmy :evil_lol::evil_lol:) dostałam 5- :multi::multi:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']reszte odpowiedz mi ucięlo a nie chce mi sie spowrotem pisac:evil_lol:

asiulko w tym roku to ja mam ostatnie ferie:(:(:([/quote]
he he
oj, biedaczynka :glaszcze: a ja tak myslałam o małym spotkanku w ferie... :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aaaa jak z tą wystawą w Wratislavii?

Posted

[quote name='gordonowa']Ojj tak :evil_lol:... no ale wtedy mnie tym dobiłaś :evil_lol:
A u mnie nic ciekawskiego :cool3: na szczęście z kartki matematykowej (uwielbiam wymyślać neologizmy :evil_lol::evil_lol:) dostałam 5- :multi::multi:[/quote]

hehe nie moja wina:evil_lol::evil_lol:
przynajmniej bylo smiesznie:cool3:
heh:D ja dostałam z tej co pisałam z matematyki 5+ :D jeden punkt mi zabraknął do 6..:roll:

[quote name='gordonowa']he he
oj, biedaczynka :glaszcze: a ja tak myslałam o małym spotkanku w ferie... :cool3::cool3::evil_lol:
Aaaa jak z tą wystawą w Wratislavii?[/quote]

oj no niestety ale za to za rok bede miała jako pierwsza:D:D
a własnie nie wiem co w koncu z tym bedzie:(
bo moja mama mnie samej nie pusci a jej kolezanka z którą miała jechac pracuje tedy akurat a sama ze mna nie pojedzie bo bedzie jej sie nudzic potem wiec nie wiem:(
zobaczymy jeszcze:(:( teraz juz nie jestem az tak dobrej nadzieji ale bede przekonywac mame...

[quote name='Klaudysiaczek']A u mnie dziś była kartkówka - w ogóle nic nie umiałam... Tak na 10 to 7 punktów sobie wstawię :-D. Zobaczymy co wyjdzie :roll:.[/quote]

heh:D
ja miałam dzisiaj z angilka i na 5 przykładów napisałam dobrze jeden i jeden w połowie wiec wiadomo jaką dostane ocene piekną:D:evil_lol::eviltong:

Bede za jakies 2 godzinki

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe nie moja wina:evil_lol::evil_lol:
przynajmniej bylo smiesznie:cool3:
heh:D ja dostałam z tej co pisałam z matematyki 5+ :D jeden punkt mi zabraknął do 6..:roll:

oj no niestety ale za to za rok bede miała jako pierwsza:D:D
a własnie nie wiem co w koncu z tym bedzie:(
bo moja mama mnie samej nie pusci a jej kolezanka z którą miała jechac pracuje tedy akurat a sama ze mna nie pojedzie bo bedzie jej sie nudzic potem wiec nie wiem:(
zobaczymy jeszcze:(:( teraz juz nie jestem az tak dobrej nadzieji ale bede przekonywac mame...

Bede za jakies 2 godzinki[/quote]
Ta, ta, nie twoja wina :evil_lol:
Łoooo ja cie! Macie szóstki z matematyki :-o
He he, no tak, a ja jako druga :grins:
Przeca to tylko dwie godziny w ciapągu, no niech już twa mam nie przesadza, jak cie odprowadzi na odpowiednie miejsce do odizolowanego od świata przedziału i pod warunkiem że będziesz co pół godziny dzwonić to nie będzie źle :evil_lol:

Oj, widzę że jakaś brzydka ocena się szykuje :mad: Niedobra Ada, oj niedobra :evil_lol::evil_lol:

Eeee no nie idź :-(

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']reszte odpowiedz mi ucięlo a nie chce mi sie spowrotem pisac:evil_lol:

asiulko w tym roku to ja mam ostatnie ferie:(:(:([/QUOTE]

ja też mam ostatnia ferie,więc nie jesteś jedyna :roll:

Posted

[quote name='gordonowa']Ta, ta, nie twoja wina :evil_lol:
Łoooo ja cie! Macie szóstki z matematyki :-o
He he, no tak, a ja jako druga :grins:
Przeca to tylko dwie godziny w ciapągu, no niech już twa mam nie przesadza, jak cie odprowadzi na odpowiednie miejsce do odizolowanego od świata przedziału i pod warunkiem że będziesz co pół godziny dzwonić to nie będzie źle :evil_lol:

Oj, widzę że jakaś brzydka ocena się szykuje :mad: Niedobra Ada, oj niedobra :evil_lol::evil_lol:

Eeee no nie idź :-([/quote]

no nie moja:evil_lol::evil_lol:
no z tej kartkówki byla bo podobno byl jakis trudny przykład:evil_lol::eviltong:
no mówiłam jej o tym ale mówi ze nie i juz wiec nie wiem co z tego wszystkiego wyjdzie:(
no niestety brzydka.. eh.. tak to jest jak sie nie uczy:eviltong:

juz jestem:D:D

[quote name='Klaudysiaczek']Ja z Matmy mam tylko jeden ''+'' ...
Wiem, dobra jestem :evil_lol:.[/quote]

hehe:D
ja tylko tamta ocene a jutro mam następną kartkówkę:)

[quote name='Kati16']ja też mam ostatnia ferie,więc nie jesteś jedyna :roll:[/quote]

ale za to my bedziemy wypoczywac a one pojdą juz do szkoły:D:D

Posted

Gadałaś z nią o tymi na pewno się nie zgodziła? :-(
A może jak z moimi rodzicami pogada... :shake: Tak by było szkoda, to jedyna okazja w roku... :shake:

Posted

[quote name='łapeczek']heyoo witam sie po szkolce ;p[/quote]

hejo:):)

[quote name='gordonowa']Gadałaś z nią o tymi na pewno się nie zgodziła? :-(
A może jak z moimi rodzicami pogada... :shake: Tak by było szkoda, to jedyna okazja w roku... :shake:[/quote]

na to zebym jechala sama pociagiem to napewno nie jeszcze pogadam z mamą o tym dokładnie ale juz nie dzisiaj i bede wiedziec wszystko..
no szkoda szkoda ale jeszcze nie wszystko stracone..