łapeczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 no a nie ty ;] poszlismy sobie na sztuczna traweee bo jest prawie w calosc ogrodzona procz trzech wyjscc .... pozucalam mu a on biegal jak szalony .... a widzielismy wszystkooo bardzo wyradzie booo dooo okola sztucznej sa latarnie i swieci co druga mniej wiecej ...ale widac wszystkooo dobrze ;pp Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 o nawet nie widziałam ze to ja :evil_lol: a chyba ze macie oswietlone:) a ja chcialam isc jutro z kabim na spacerek na pole ale jek bedzie tak zimno jak dzisiaj to nigdzie nie ide:evil_lol: od rana jade kupic spodnie na bema a w niedziele jak bedzie pogoda jedziemy do biskupina.. hehe;) Quote
łapeczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Aaaaaaaaa ja jutro robie marsz po ksiegarniach ;/ a w niedziele na koniki ;] Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 aa w poszukiwaniu czegoś?? o fajnie:D Quote
łapeczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 nioooo musze ksiazeczki do LO skonczyc dokupywac ;/ Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 aaa chyba ze ja juz ide papa:( DOBRANOC:*:* Quote
łapeczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dogobranoc :* i milych snow Adus ;] Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Niby ''Papa'', a ciągle dostępna :razz:. Może musi od nas odpocząć? :evil_lol: Albo po prostu dotlenić się z Cziką :razz:?[/quote] Tak wiecie odpoczywam od was !:diabloti::evil_lol: Tak na serio to miałam jeszcze pare minutek , a narzei nie moge dotleniać się z Cziką , bo chora jestem i mama z nią wychodzi:-(A ja tak lubie spacerki... Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witanko z rańca dziewczynki ! Już od was odpoczełam:evil_lol: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Hejka ;) Chociaż ty nie śpisz :) reszta to śpioochy Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No to już grono się powiększa ! Co tam u was ? Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Cześć :evil_lol:! Aaaaa.... Czyli jednak miałaś nas dość? :diabloti: Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witam się w końcu po przerwie... Trochę miała do nadrobienia u Was... 12 stron. Oczywiście tradycyjnie - wiele gadania. :) Odpoczęłaś sobie ode mnie, ale znów musisz mnie teraz znosić.. bo choć do końca się nie wykurowałam, to raczej już będę na Dogo, choć nieczęsto. Widzę, że strasznie ubolewałaś nad tym, jak długo szliście z muzeum. Ale za to musiało być śmiesznie, niektóre zdjęcia są świetne. :evil_lol: A co do kurczaka, crazy froga oraz obróżki, to zdjęcia super. :) Ładnie mu. Filmik też obejrzałam. No i... chyba to wszystko.. :lol: idę nadrabiać u innych... :mdleje: Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej! :multi:[/quote] hejo:p [quote name='Domka_Czika']Tak wiecie odpoczywam od was !:diabloti::evil_lol: Tak na serio to miałam jeszcze pare minutek , a narzei nie moge dotleniać się z Cziką , bo chora jestem i mama z nią wychodzi:-(A ja tak lubie spacerki...[/quote] hehe tak myślałam:evil_lol: aa ja przeziębiona ale z kabim wychodzie chociaz na spacer mi sie nie chce za zimno mi jak wyjde... moze jutro bedzie troszke cieplej to sie przejde z maluda... [quote name='Domka_Czika']Witanko z rańca dziewczynki ! Już od was odpoczełam:evil_lol:[/quote] hejo:p [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Dobry:multi:[/COLOR][/quote] hejo Gieniu:p [quote name='Domka_Czika']Hejka ;) Chociaż ty nie śpisz :) reszta to śpioochy[/quote] hejo:p ja nie śpioch tylko na zakupach byłam od rana bo musiałam spodnia kupic i cudem jakies dostałam na siebie:eviltong: jej jaka ja jestem wybredna naprzymierzałam chyba ze 30 par spodni z czego wybrałam 3 i jeszcze połowa przymerzanicy za mała była;/ albo mi dupa urosła albo mój rozmiar robią mniejszy:evil_lol::evil_lol: [quote name='Kati16']Helloł :hand:[/quote] hejo:p :D Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Domka_Czika']No to już grono się powiększa ! Co tam u was ?[/quote] hejo:p tak jak ci pisałam wyzej:) [quote name='gordonowa']Heloł grill :lol::lol:[/quote] hejo asiul:loveu::p [quote name='Domka_Czika']Hejka :)!![/quote] hejo:p [quote name='Pusiakowa']Hej grill! :loveu:[/quote] hejo:p [quote name='Klaudysiaczek']Cześć :evil_lol:! Aaaaa.... Czyli jednak miałaś nas dość? :diabloti:[/quote] hejo:p no jednak:eviltong: [quote name='Martunia']Witam się w końcu po przerwie... Trochę miała do nadrobienia u Was... 12 stron. Oczywiście tradycyjnie - wiele gadania. :) Odpoczęłaś sobie ode mnie, ale znów musisz mnie teraz znosić.. bo choć do końca się nie wykurowałam, to raczej już będę na Dogo, choć nieczęsto. Widzę, że strasznie ubolewałaś nad tym, jak długo szliście z muzeum. Ale za to musiało być śmiesznie, niektóre zdjęcia są świetne. :evil_lol: A co do kurczaka, crazy froga oraz obróżki, to zdjęcia super. :) Ładnie mu. Filmik też obejrzałam. No i... chyba to wszystko.. :lol: idę nadrabiać u innych... :mdleje:[/quote] Jestes wreszcie martuś:multi::multi: hehe;) no troszke miałas do nadrobienia:) hehe:) to dobrze ze zdrowiejesz ja tez bo przeziębiona jestem ale juz mnie nie boli gardło jednak nie ma to jak sie samemu leczyć:evil_lol::eviltong: hehe;D dziekuje:D:D to lec Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 a dobrze zimno:evil_lol: bylam na zakupach:evil_lol: heh a tobie??:D Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 a cos kupila ;] a mnie tez dobrze ... u mnie tez zimnooo xD i jakies dziwne chmurki sie pojawily ;/ pozatym niedanooo wrocilam bo po ksiazki bylam aaale nie kupilam jeszcze wszystkich ;/ Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 a kupiła:D:D ale jaka ja jestem wybredna na przymierzałam chyba ze 30 par spodni z czego wybrałam 3 i jeszcze połowa przymierzanych za mała była;/ albo mi dupa urosła albo mój rozmiar robią mniejszy:evil_lol::evil_lol: hehe:) no jakos tak nieprzyjemnie na dworze.. jutro do tego Biskupina jedziemy;/ jej ale mi sie nie chce ... stwierdziłam ze usiąde sobie na ławce gdzieś i bede czekac na zbawienie:evil_lol: szkoda ze nie masz jeszcze wszystkich ksiązek.. Quote
Recommended Posts