Pusiakowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Hej Słiiiiit Grill :loveu::loveu: . Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']słitasna moja Asiulll:loveu: hehe:) widziałam ale nie wiem co odp:evil_lol: hehe:) zaraz ci cos napisze:) leci dzisiaj cos fajnego w tv??[/quote] ślitaśny griillll :loveu::loveu: he he :evil_lol: hmm... nie wiem :shake: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Hej Słiiiiit Grill :loveu::loveu: .[/quote] hej martynia:):) [quote name='gordonowa']ślitaśny griillll :loveu::loveu: he he :evil_lol: hmm... nie wiem :shake:[/quote] hehe;):) tez cie kocham:loveu::loveu: Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] hehe;):) tez cie kocham:loveu::loveu:[/quote] :D Słitaśny słitek :loveu: Quote
M&T Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 wieczorne hejka moje kochanie :loveu: paczka doszła, dziękuję :loveu::loveu: sorrki, że tak rzadko teraz zaglądam, ale ledwo mam czas zaglądać do swojej galerii :placz: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='łapeczek']wow niezle ;] ja mam za to takie przedmioty jak przysposobienie obronne (po) i wiedze o kulturze (wok) hehehehehehe[/quote] nom:) a moja siostra chyba tez to ma:evil_lol::evil_lol: i mnie za rok tez to czeka:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='gordonowa']:D Słitaśny słitek :loveu:[/quote] :):):loveu::loveu::loveu: Asiull:loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='M&T']wieczorne hejka moje kochanie :loveu: paczka doszła, dziękuję :loveu::loveu: sorrki, że tak rzadko teraz zaglądam, ale ledwo mam czas zaglądać do swojej galerii :placz:[/quote] hejka kochana:loveu::loveu::loveu: o to super:lol::lol::lol: wybaczam:p:p i rozumiem:eviltong: Kurcze niepokoi mnie ze tak długo idą wszystkie moje przelewy z poczty... w piątek robiłam za ID i chyba nie doszło jeszcze:roll: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='łapeczek']hehehe kazdego w LO to czeka ;][/quote] no niestety:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom:):D d niedzieli jednak bo w sobote ani nie pasuje wiec idziemy w niedziele:) hehe:) wiesz co bo on strasznie smierdzi po kilku dniach od wykąpania... anwet nie jest brudny tylko śmierdzi bo ma za długie kłaki i sobie osika zawsze...:shake::roll::oops: aa:) pokaz potem:D hehe:) my narazie bedziemy miec teorie na plastyce przepratana pracami jakimis:)[/quote] Właśnie trochę czytałam na tamtym wątku. ;) Poczekam jakoś. Aha, rozumiem. ;) My też będziemy mieć teorie. Nawet nas dziś nauczycielka powiadomiła, że sprawdzian za miesiąc (nie ma to jak ją wybłagać :cool3:) z baroku itd.. No cóż. A tak to rysujemy. Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 hehe:) jakos to bedzie wszystko:) a miał byc koniec o szkole:evil_lol: hehe;) no fajnie:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dobra dobra koniec juz koniec ;p a jaki inny temacik masz? Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 hehe:) a nie mam tematu innego w sumie:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hehehehe ;] a co u kabiego slychac ? Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No jak nie było o czym gadać to co? :eviltong: Jaki macie temat do rozmowy? :eviltong: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 u kabusia to co zawsze śpi:evil_lol: dzisiaj jak bylismy na spacerze to poszczekał sobie na skejtów i dzieciaki jeżdżace na rowerach:evil_lol: hehe:) a co u maksa?:D no nie wiem martuś:evil_lol: hehe zapodaj cos:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 u maksia podobnie jak u kabusia tylko ze on spi i biegal dzis za dyskami troszke;p Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 hehe:) te nasze śpiochy kudłate:evil_lol: hehe:) o fajnie:) kabiemu by sie to nie podobało:evil_lol: on nawet pilka nie lubi sie bawic tylko maskotki:) DOBRANOC:*:*:(:(:( Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 A ja wiem. :eviltong: Nie wiem, o czym gadać.. co robisz? :diabloti: PS. Ej no, co sobie idziesz? :D Quote
Pusiakowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hej martynia:):) hehe;):) tez cie kocham:loveu::loveu:[/quote] :):) . ja cie tez (:diabloti:):loveu::loveu: . Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Sweet jeszcze w szkole chyba... Czy jak? :???: Quote
Tepes Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [COLOR=Blue]Hej Kunegundziu:hand: Nareszcie weekend xP pośpie sobie ale niestety musze sie uczyć... [/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja też... I jeszcze hodowlę muszę sprawdzać... :roll: Quote
Recommended Posts