Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Witam:) dawno cie nie bylo u nas:):) a nudy:) jakos leci:) a co u was?:D Quote
Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Może i nie będzie się chciało.. ale musisz ich wybłagać. :) No fizyka jest okropna. :eviltong: Najgorszy mój przedmiot. A proszę. :) Też jej nie znam. :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 hehe i tak mi sie nie uda:( eh szkoda... moze zapytam sie w nastepnym tygodniu:) no nie jest aż tak źle:evil_lol: hehe:) ja nawet ją lubie bo mam fajną panią:) najlepsze sa jak cos mówi co mozna sobie skojarzyc z wiadomo czym a w fizyce jest duzo takich rzeczy to do nas tylko bez skojarzen:evil_lol: :):) ciekawe jak to bedzie za rok... nie wiem tylko jaką szkołe wybrac.. hehe no nie mozliwe ze nie znasz tej szkoły:evil_lol: kurcze jakie to dziwne jest nie wiem czy kiedys mieszkał gdzies indziej ale jak caly czas tam gdzie mieszka to kurcze czemu do poznania jezdził do szkoły jak pod nosem ma naszą podstawówkę:evil_lol: cóż.. nawet do gimnazjum szedł gdzie indziej..:evil_lol: ale moja kolezanka z podstawówki tez tam chodzi do gim:) a on teraz poszedł do liceum obok tego gim:evil_lol: haha:) wiem ze cie to nie obchodzi ale i tak cie kocham:loveu: hehe;) mam jego zdjecie na biurku i w portfelu:D:D hehe:) Quote
Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Jak od razu zakładasz, że się nie uda, to może tak być.. To fajną musicie mieć panią. Ja myślę nad dwiema szkołami. :eviltong: Hmm no nie wiem, może gdzie indziej mieszkał? Albo pewnie była to niby 'lepsza' szkoła, bo tak też niektórzy robią.. że idą do tej, co słyszą, że jest lepsza od innej. A mnie nie było tyle, bo musiała przepisać zadanie z polskiego i zrobić zadania z matmy.. Quote
Kinia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cześć:) Jaka tutaj dyskusja panuje;) W fizyce dużo się kojarzy z tym no wiesz? Co? Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 ja wiem ze tak bedzie ale później sie spytam..:) zbaczymy:) no fajna mamy:) a ja w sumie nad jedną mysle w sumie nad dwoma.. do jednej chciałabym isc bo jest dobra a z drugiej strony wolałabym isc do dobrego ale nie az tak bo nie mam zamiaru siedziec po nocach i wkówac czegos.. wiec sama nie wiem... ale jeszcze zobacze jak to bedzie.. no nie wiem w sumie.. a jego brat pewnie poszedł do gimnazjum tam gdzie on bo do naszego nie chodzi bo bym go widziała:evil_lol: aa:) dobrze ze sie tłumaczysz;):) Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Kinia']Cześć:) Jaka tutaj dyskusja panuje;) W fizyce dużo się kojarzy z tym no wiesz? Co?[/quote] hej:) no wiesz:D:D nie kapuje tego pytania:evil_lol::evil_lol: Quote
Kinia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 O to mi chodzi [quote name='xxSweetGirl93xx'] najlepsze sa jak cos mówi co mozna sobie skojarzyc z wiadomo czym a w fizyce jest duzo takich rzeczy to do nas tylko bez skojarzen:evil_lol: [/QUOTE] Quote
Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No jeszcze mamy trochę czasu na namyślanie się do wyboru nowej szkoły. :cool3: To też pewnie dlatego, kolejny argument. ;) No inaczej to znowu byś mnie atakowała, że gdzieś byłam itd. :eviltong: Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Kinia']O to mi chodzi[/quote] A o to:eviltong: to wiesz dużo jest takich przykładów ale w wiekszosci skojarzenia są jak pani cos na lekcji mówi.. ale niektórych regułek sie to tez dotyczy tylko nie moge znaleźć starego zeszytu od fizyki bo przepisywałam go niedawno i nie wiem gdzie włożyłam:eviltong: [quote name='Martunia']No jeszcze mamy trochę czasu na namyślanie się do wyboru nowej szkoły. :cool3: To też pewnie dlatego, kolejny argument. ;) No inaczej to znowu byś mnie atakowała, że gdzieś byłam itd. :eviltong:[/quote] nom mamy jeszcze troszke czasu:) ale nie za dużo:) nom:):) hehe:) no wiesz::D moje kolezanki jak byly na spacerze to widziały piotrka a ja nie:placz: Quote
Kinia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Aaaa mi tam sie z fizyką kojarzy tylko śmierć wychowawczyni pod ciężarówką. To był taki przykład do zadania;) Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 hehe:) my kiedys mielismy o pocisku który trafia do dziurki z jaką prędkością itp:evil_lol: to tez moze sie skojarzyc z wiadomo czym:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ale macie skojarzenia. :eviltong: A co do Piotrka, to pewnie jeszcze go zobaczysz. :D Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 hehehehe ... oj dziewczyny dziewczyny ;] a wlasnie co tam u Piotrusia;p? Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Martunia']Ale macie skojarzenia. :eviltong: A co do Piotrka, to pewnie jeszcze go zobaczysz. :D[/quote] no wiesz:eviltong: u mnie w klasie wszyscy sa tacy ze skojarzeniami:evil_lol::evil_lol: ale z dziewczyn to chyba ja mam najwieksze skojarzenia tylko ze nie pokazuje tego publicznie:eviltong: wogóle jestem zboczona ale co tam:eviltong: no napewno kiedys;D teraz moge sie na niego ciągle patrzec:cool3::cool3: [quote name='łapeczek']hehehehe ... oj dziewczyny dziewczyny ;] a wlasnie co tam u Piotrusia;p?[/quote] oj no co:eviltong: a dobrze:D mam jego nowe foto:evil_lol: w sumie stare ale nowe:eviltong: a co u maciusia?:D Quote
Martunia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 O matko, to ja się zaczynam Ciebie bać. :D Tak, teraz, kiedy masz go w portfelu i na biurku to możesz do woli. :cool3: Co robicie? Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 heheh to pokaz mi to foto ;] wyslij na PW ;p hm...hm...u Maciusssia chyba wszystko Si ;] niestety nie moge sobie na niego popatrzec juz nie mamy takiego kontaktu jak w gim ... od czasu do czas pojade do dziadkow gdzie kiedys mieszkalam i wyjde na dworek to go spotkam i pogadamy czy cus ...ale ogolenie spoooko Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Martunia']O matko, to ja się zaczynam Ciebie bać. :D Tak, teraz, kiedy masz go w portfelu i na biurku to możesz do woli. :cool3: Co robicie?[/quote] hehe mnie sie nie musisz bac:evil_lol: ja nie jestem zboczona w stosunku do dziewczyn:cool3::evil_lol::eviltong: hehe;) no wiesz:D:D ja ide za chwilke do mycia a potem ogladac YCD:) ciekawe czy dzisiaj bedzie władzia;) a co u ciebie/?:D [quote name='łapeczek']heheh to pokaz mi to foto ;] wyslij na PW ;p hm...hm...u Maciusssia chyba wszystko Si ;] niestety nie moge sobie na niego popatrzec juz nie mamy takiego kontaktu jak w gim ... od czasu do czas pojade do dziadkow gdzie kiedys mieszkalam i wyjde na dworek to go spotkam i pogadamy czy cus ...ale ogolenie spoooko[/quote] wysłałam ci:) ty wyslij mi maciusia foto:) a to szkoda:( ale wazne ze go widujesz:):) Quote
Pusiakowa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Hej grill :loveu: . Ja tez bede ogladac YCD :multi: . a na ktora masz jutro do skul? :eviltong: Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Hej grill :loveu: . Ja tez bede ogladac YCD :multi: . a na ktora masz jutro do skul? :eviltong:[/quote] hej martynia:) :D:D ja musze:D:D a jutro na 9.50:D do 16.20:roll::eviltong: jakos dam rade:) w sumie to mam najwiecej lekcji w te dzien i najdłużej:eviltong::evil_lol: a ty na którą?? Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Gratuluję 500 storny :multi::multi: ;););) Hmmm... zboczona powiadasz... najlepszy był ten twój budzik , pamiętasz :evil_lol::evil_lol:? Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='gordonowa']Gratuluję 500 storny :multi::multi: ;););) Hmmm... zboczona powiadasz... najlepszy był ten twój budzik , pamiętasz :evil_lol::evil_lol:?[/quote] dziekuje:):):cool3: nawet nie zauwazyłam:eviltong::eviltong: hehe:) tak pamietam i ten śmiech izy jak to powiedziałam:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']dziekuje:):):cool3: nawet nie zauwazyłam:eviltong::eviltong: hehe:) tak pamietam i ten śmiech izy jak to powiedziałam:evil_lol::evil_lol:[/quote] buahahaha ale on był świetny :evil_lol: dalej się z tego śmieje jak sobie przypomnę :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='gordonowa']buahahaha ale on był świetny :evil_lol: dalej się z tego śmieje jak sobie przypomnę :evil_lol:[/quote] tak to było świetne aż sama nie wierze ze wam to wtedy powiedziałam a miała byc cisza a wszystkie sie smiejecie a najbardziej iza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe;0 ja tez;) Quote
Recommended Posts