Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No ale chciałabym. :) A co tam robicie? :D Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 :):) ja tez:evil_lol: na wątku zlotowym siedze i z iza przypominamy sobie najsmieszniejsze chwile ze zlotu:) wejdź sobie i poczytaj to sie posikasz ze smiechu przynajmniej ja juz tu nie wytrzymuje i siostra sie na mnie gapi jak na nienormalną:evil_lol: chciaz dla ciebie to moze nie byc takie smieszne jak dla mnie bo nie widziałas tego:( no a co u ciebie??:D Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No właśnie doganiam te strony i wszystko czytam. :D Fajnie musiało być. :) A u mnie dobrze, gadam na gadu i na dogo. :cool3: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 hehe:) no fajnie ale i tak najlepszy tekst zlotu to"Jejuś Bobiś aleś ty pusty" :evil_lol: hehe:) no to fajnie:D ja chce juz moja obrózke i moje ID:D hehe:) Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Oj ależ Ty niecierpliwa. :D Doczekasz się. :) Kurczę, jeszcze tylko 2 dni do szkoły! :placz: Ratunku. :( U mnie notka na blogu. :) Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 no wiem ja strasznie niecierpliwa jestem:evil_lol: no własnie kto nas uratuje:( ja nie chce:( czytałam ale nie chce mi sie komentowac moze jutro:) Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja jestem cierpliwa. :p Nie chcę. :placz: Znowu pełno nauki i niewiele czasu na cokolwiek. Jaki leń! :eviltong: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 a ja nie;) zawsze musze wiedzieć wszystko i miec jak najszybciej:) hehe:) ja tez nie:(:( kurcze po co ta szkoła jest wogóle:(:( no wiem no:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja jestem tam cierpliwa. :p Koszmar. :-( A ta męka za 2 dni. :-( Lecę, paaa! :hand: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 no własnie jeszcze tylko 2 dni:(:( no w sumie 3 bo 1 to tylko rozpoczęcie...:( ale i tak straszne:( DOBRANOC MARTUŚ:* ale masz fajnie:) ja tez chce na wycieczke:( Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a ja nie;) zawsze musze wiedzieć wszystko i miec jak najszybciej:) kurcze po co ta szkoła jest wogóle:(:( [/quote] ja tez ;) . w sumie tez nie nawidze szkoly :eviltong: . i tez jestem za tym zeby jej nie bylo :eviltong: . ale pomysl z drugiej strony .. gdyby nie szkola nie wiedzialabys ile to 2+2 ! Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 hehe:) no ale jak juz wiem ile to 2+2 to po co mi wiecej:) przeciez kazdy mądry wie że 2+2 to jest 5:evil_lol: Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) no ale jak juz wiem ile to 2+2 to po co mi wiecej:) przeciez kazdy mądry wie że 2+2 to jest 5:evil_lol:[/quote] no właśnie :D przecież edukacja powinna zakończyć się na poziomie 3 klasy podstawówki :roll: :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 No:) po co sie dalej uczyc:evil_lol: Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No:) po co sie dalej uczyc:evil_lol:[/quote] widzę , że mamy bardzo podobne zdanie na ten temat :loveu::loveu::multi: :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 tak ja zawsze bylam za tym zeby zakonczyc jak najszybciej edukacje:evil_lol: hehe:) DOBRANOC KOCHANIE:*:* Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']tak ja zawsze bylam za tym zeby zakonczyc jak najszybciej edukacje:evil_lol: hehe:) DOBRANOC KOCHANIE:*:*[/quote] Łiiiiii :multi: Dobranoc kochana :loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']tak ja zawsze bylam za tym zeby zakonczyc jak najszybciej edukacje:evil_lol: hehe:) DOBRANOC KOCHANIE:*:*[/quote] ja tez :cool3: . Ja juz bym chciala ja zakonczyc :razz: . szkola jest ble!. :eviltong: pomimo tego ze dzieki szkole wiem ile to jest 2+2 . :cool3: . Obyloby sie bez tego :diabloti: :evil_lol: . rzadko patrze z tej strony na szkole!. :eviltong: czesto mysle sobie: "Tyle co ja wiem juz mi wystarczy po co dalej sie uczyc?!" . [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) no ale jak juz wiem ile to 2+2 to po co mi wiecej:) przeciez kazdy mądry wie że 2+2 to jest 5:evil_lol:[/quote] :cool3: . hehe :eviltong: . Tez tak czesto mysle! :eviltong: a to wszystko przez nasza babe od matmy ;/ . mam nadzieje ze tym roku jej nie bedziemy mieli! :shake: czesto przez nia bylam strasznie smutna!. :-( Bo jak cos ci sie pomyli (nie mówiac ze kazdy ma do tego prawo!) to ona sie drze i grozi ci jedynka :angryy:!. :evil_lol::evil_lol: . Dogobranoc! :loveu: Quote
M&T Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 a ja wam powiem, że 2+2 wcale nie zawsze równa się 4 :cool3: i to nie jest żart :cool3: jeśli któraś z was będzie studiować jakieś matematyczne kierunki, to dowie się ocb :eviltong: Quote
Martunia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Tofiś, nie mąć nam już w głowach. :lol: Hej! :hand: Quote
Sweet Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='gordonowa']Łiiiiii :multi: Dobranoc kochana :loveu:[/quote] dobra byla noc:D [quote name='Martynia&Pusio']ja tez :cool3: . Ja juz bym chciala ja zakonczyc :razz: . szkola jest ble!. :eviltong: pomimo tego ze dzieki szkole wiem ile to jest 2+2 . . Obyloby sie bez tego :diabloti: . rzadko patrze z tej strony na szkole!. :eviltong: czesto mysle sobie: "Tyle co ja wiem juz mi wystarczy po co dalej sie uczyc?!" . :cool3: . hehe :eviltong: . Tez tak czesto mysle! :eviltong: a to wszystko przez nasza babe od matmy ;/ . mam nadzieje ze tym roku jej nie bedziemy mieli! :shake: czesto przez nia bylam strasznie smutna!. :-( Bo jak cos ci sie pomyli (nie mówiac ze kazdy ma do tego prawo!) to ona sie drze i grozi ci jedynka :angryy:!. :evil_lol: . Dogobranoc! :loveu:[/quote] jezu kobieto ze chciało ci sie tyle pisac:evil_lol: ale przeczytałam tylko sama nie wiem co napisac:eviltong: ja tam matme lubie:) a tobie współczuje takiej nauczycielki ja natrafiałam zawsze na fajne wiec moze dlatego lubie matme... no a ja juz chciałabym zakonczyc edukacje ale cóż.. inaczej nie bede dobrze zarabiała ... wiec jeszcze sie musze pouczyc te ok.8-9 lat:eviltong: [quote name='M&T']a ja wam powiem, że 2+2 wcale nie zawsze równa się 4 i to nie jest żart :cool3: jeśli któraś z was będzie studiować jakieś matematyczne kierunki, to dowie się ocb :eviltong:[/quote] no wiem przeciez mówie wam że to 5:evil_lol: a to moze ja bede cos dalej studiowac z matmą a napewno ide do liceum na jakis matematyczny profil:) [quote name='Martunia']Tofiś, nie mąć nam już w głowach. :lol: Hej! :hand:[/quote] no bo to jest 5:D hejo martus::loveu: [quote name='M&T']ok, ok postaram się :evil_lol:[/quote] hehe:) Quote
Recommended Posts