Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:):) ja tez:evil_lol:
na wątku zlotowym siedze i z iza przypominamy sobie najsmieszniejsze chwile ze zlotu:) wejdź sobie i poczytaj to sie posikasz ze smiechu przynajmniej ja juz tu nie wytrzymuje i siostra sie na mnie gapi jak na nienormalną:evil_lol: chciaz dla ciebie to moze nie byc takie smieszne jak dla mnie bo nie widziałas tego:(
no a co u ciebie??:D

Posted

hehe:)
no fajnie ale i tak najlepszy tekst zlotu to"Jejuś Bobiś aleś ty pusty" :evil_lol:
no to fajnie:D
ja chce juz moja obrózke i moje ID:D hehe:)

Posted

no wiem ja strasznie niecierpliwa jestem:evil_lol:
no własnie kto nas uratuje:(
ja nie chce:(
czytałam ale nie chce mi sie komentowac moze jutro:)

Posted

a ja nie;) zawsze musze wiedzieć wszystko i miec jak najszybciej:)
ja tez nie:(:(
kurcze po co ta szkoła jest wogóle:(:(
no wiem no:evil_lol:

Posted

no własnie jeszcze tylko 2 dni:(:( no w sumie 3 bo 1 to tylko rozpoczęcie...:( ale i tak straszne:(

DOBRANOC MARTUŚ:*

ale masz fajnie:)
ja tez chce na wycieczke:(

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']a ja nie;) zawsze musze wiedzieć wszystko i miec jak najszybciej:)

kurcze po co ta szkoła jest wogóle:(:(
[/quote]
ja tez ;) .

w sumie tez nie nawidze szkoly :eviltong: . i tez jestem za tym zeby jej nie bylo :eviltong: . ale pomysl z drugiej strony .. gdyby nie szkola nie wiedzialabys ile to 2+2 !

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:)

no ale jak juz wiem ile to 2+2 to po co mi wiecej:)
przeciez kazdy mądry wie że 2+2 to jest 5:evil_lol:[/quote]
no właśnie :D
przecież edukacja powinna zakończyć się na poziomie 3 klasy podstawówki :roll: :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']No:)
po co sie dalej uczyc:evil_lol:[/quote]
widzę , że mamy bardzo podobne zdanie na ten temat :loveu::loveu::multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']tak ja zawsze bylam za tym zeby zakonczyc jak najszybciej edukacje:evil_lol:

DOBRANOC KOCHANIE:*:*[/quote]
Łiiiiii :multi:
Dobranoc kochana :loveu:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']tak ja zawsze bylam za tym zeby zakonczyc jak najszybciej edukacje:evil_lol:

DOBRANOC KOCHANIE:*:*[/quote]
ja tez :cool3: .
Ja juz bym chciala ja zakonczyc :razz: .
szkola jest ble!. :eviltong:
pomimo tego ze dzieki szkole wiem ile to jest 2+2 . :cool3: . Obyloby sie bez tego :diabloti: :evil_lol: .
rzadko patrze z tej strony na szkole!. :eviltong:
czesto mysle sobie: "Tyle co ja wiem juz mi wystarczy po co dalej sie uczyc?!" .
[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:)

no ale jak juz wiem ile to 2+2 to po co mi wiecej:)
przeciez kazdy mądry wie że 2+2 to jest 5:evil_lol:[/quote]
:cool3: .

hehe :eviltong: . Tez tak czesto mysle! :eviltong: a to wszystko przez nasza babe od matmy ;/ . mam nadzieje ze tym roku jej nie bedziemy mieli! :shake: czesto przez nia bylam strasznie smutna!. :-( Bo jak cos ci sie pomyli (nie mówiac ze kazdy ma do tego prawo!) to ona sie drze i grozi ci jedynka :angryy:!.
:evil_lol::evil_lol: .

Dogobranoc! :loveu:

Posted

a ja wam powiem, że 2+2 wcale nie zawsze równa się 4 :cool3: i to nie jest żart :cool3: jeśli któraś z was będzie studiować jakieś matematyczne kierunki, to dowie się ocb :eviltong:

Posted

[quote name='gordonowa']Łiiiiii :multi:
Dobranoc kochana :loveu:[/quote]

dobra byla noc:D

[quote name='Martynia&Pusio']ja tez :cool3: .
Ja juz bym chciala ja zakonczyc :razz: .
szkola jest ble!. :eviltong:
pomimo tego ze dzieki szkole wiem ile to jest 2+2 . . Obyloby sie bez tego :diabloti: .
rzadko patrze z tej strony na szkole!. :eviltong:
czesto mysle sobie: "Tyle co ja wiem juz mi wystarczy po co dalej sie uczyc?!" .

:cool3: .

hehe :eviltong: . Tez tak czesto mysle! :eviltong: a to wszystko przez nasza babe od matmy ;/ . mam nadzieje ze tym roku jej nie bedziemy mieli! :shake: czesto przez nia bylam strasznie smutna!. :-( Bo jak cos ci sie pomyli (nie mówiac ze kazdy ma do tego prawo!) to ona sie drze i grozi ci jedynka :angryy:!.
:evil_lol: .

Dogobranoc! :loveu:[/quote]

jezu kobieto ze chciało ci sie tyle pisac:evil_lol:
ale przeczytałam tylko sama nie wiem co napisac:eviltong:
ja tam matme lubie:) a tobie współczuje takiej nauczycielki ja natrafiałam zawsze na fajne wiec moze dlatego lubie matme...
no a ja juz chciałabym zakonczyc edukacje ale cóż.. inaczej nie bede dobrze zarabiała ... wiec jeszcze sie musze pouczyc te ok.8-9 lat:eviltong:

[quote name='M&T']a ja wam powiem, że 2+2 wcale nie zawsze równa się 4 i to nie jest żart :cool3: jeśli któraś z was będzie studiować jakieś matematyczne kierunki, to dowie się ocb :eviltong:[/quote]

no wiem przeciez mówie wam że to 5:evil_lol:
a to moze ja bede cos dalej studiowac z matmą a napewno ide do liceum na jakis matematyczny profil:)

[quote name='Martunia']Tofiś, nie mąć nam już w głowach. :lol:

Hej! :hand:[/quote]

no bo to jest 5:D
hejo martus::loveu:

[quote name='M&T']ok, ok postaram się :evil_lol:[/quote]