Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 ja zawsze wchodze ok.15 teraz:) ja tez nie wiem.. ale jakos sie zbobilizujemy:D my juz mamy od zeszłego roku zapowiedzianą kartkówke z fizyki z czegos co wogóle nie pamietam:evil_lol: hehe;) ja dopiero po:) juz skonczyłam grac:D:D Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Aha, no to to wiem. :) Ja zazwyczaj rano, choć też nie zawsze. ;) Taak.. bo Bob Budowniczy zawsze da radę! :lol: Haha a mi pani od geografii też zapowiadała jakąś kartkówkę na ten rok, ale ja się nie zamierzam do tego uczyć. :lol: Mamy chyba zapamiętać 8 miast Europy bodajże podanych na lekcji i wszystkie te szczegółowe informacje typu l. mieszkańców itd. :-o Ale może zapomni. xD Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 :) hehe:) no własnoe bo bob budowniczy nie jest sam:D:D fajnie:evil_lol: moja pani od fizy napewno nie zapomni:(:(:( a co tam jeszcze u ciebie??:D Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Taaak. :lol: Ależ się namęczyłaś z tym słowem. :eviltong: Fajnie fajnie, ciekawe, czy na pewno zapomni. :lol: A może Wam ta pani odpuści? U nas też tak czasem straszyli, a potem odpuszczali. W sumie nic. :) Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 no:D no wiem ze sie namęczyłam:) ale zachowuje siły na rok szkolny:evil_lol: nie nasza pani nie odpusci jak cos ma byc to bedzie... niestety:( juz za dobrze znam ta panią:( eh.. ale cóz:evil_lol: kurcze nudzi mi sie troche... i chce juz odp od pani od ID...:( Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No i prawidłowo. :D Aha no to współczuję. :( U mnie pewnie też od razu po rozpoczęciu roku coś zadadzą i lektury pewnie będą do przeczytania.. Może niedługo już będziesz miała. :) Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 nom:) niestety takie życie... eh... mam nadzieje ze mi pani odpisze:) bo mi zalezy na tym ID:) hehe:) kurcze jaka ja jestem ostatnio niecierpliwa... i chyba musze sie do tego przyznac popadam w obrózkoholizm:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ojj chyba tak, bo kolekcja Kabisia coraz większa się robi... :eviltong: Cierpliwości, pewnie niedługo już będzie. :) Quote
łapeczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 hehe ja chyba tez wpadam w cus takiego .... ostatno klikam po necie i szukam obrozek dla maksia albo wchodze do sklepu zoologiczngo i ogladam a jak nie wyjede bez jakiejs to potem ciezko mi jakos tak ;] Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Martunia']Ojj chyba tak, bo kolekcja Kabisia coraz większa się robi... :eviltong: Cierpliwości, pewnie niedługo już będzie. :)[/quote] heh:) strasznie podoba mi sie limitowana edycja z rogza ale za droga:(:( bo jest obroza i ID tyle ze ja bym wolała samą obroze:( ale jeszcze nie zwariowałam zeby wydawac 50 zł za obroze:eviltong: [quote name='łapeczek']hehe ja chyba tez wpadam w cus takiego .... ostatno klikam po necie i szukam obrozek dla maksia albo wchodze do sklepu zoologiczngo i ogladam a jak nie wyjede bez jakiejs to potem ciezko mi jakos tak ;][/quote] hehe:) coraz wiecej osób posiadających psy w to popada... zaraz bedzie jakas epidemia obrożoholizmu:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Aha no cóż. :( Może jeszcze coś nowego wymyślą? :cool3: Noo jeszcze nie. :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 no ale niech bedzie bez ID.... No własnie JESZCZE:evil_lol: i mam nadzieje ze nie oszaleje i nie kupie tego:evil_lol: chociaz jakbym sprzedała telefon to bym kupiła:evil_lol: hehe:) wiem szalona jestem:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Oj tak, szalona. :lol: Zaraz popadniesz w coś przed to. :D Ja idę, bye :hand: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 no ciekawe aniu... jak tak to ja sie zapisze na jakąs terapie:evil_lol: hhee;) oj no wiem martuś:evil_lol: heh:) nie no... :( papa;* Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ja na szczęście jeszcze nie wpadłam w tą chorbę, ale jak tak oglądam te wszystkie wasze nowe obróżki to coraz bardziej mi się to podoba :placz: Muszę się wyleczyć, bo będę uważana w domu za nienormalną :P Poza tym kasa mi będzie szła na to, a ja zbieram na nowy, porządny aparat :placz: :shake: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 hehe;) to masz dobrze ale nie stocz sie do naszego poziomu bo jak ci sie zaczną śnić obrózki to juz niedobrze:evil_lol: ja juz jestem uwazana za nienormalną wiec co mi tam:evil_lol: hehe:) no ja miałam tez zbierac kase na lustrzanke ale w zyciu nie uzbieram ok.2000zł.. wiec odpusciłam sobie... chyba ze za rok pójde do paracy w maku to mi sie uda:D hehe;) ale to jeszcze sie zobaczy bo nie wiem czy tam mozna brac wolne bo jak bedzie zlot to musze jechac:):) heh;) DOBRANOC :* Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe;) to masz dobrze ale nie stocz sie do naszego poziomu bo jak ci sie zaczną śnić obrózki to juz niedobrze:evil_lol: ja juz jestem uwazana za nienormalną wiec co mi tam:evil_lol: hehe:) no ja miałam tez zbierac kase na lustrzanke ale w zyciu nie uzbieram ok.2000zł.. wiec odpusciłam sobie... chyba ze za rok pójde do paracy w maku to mi sie uda:D hehe;) ale to jeszcze sie zobaczy bo nie wiem czy tam mozna brac wolne bo jak bedzie zlot to musze jechac:):) heh;) DOBRANOC :*[/quote] O Boże, śniące się sklepy zoologiczne, obroże, smycze, tylko nie to! :evil_lol: He he :D Ja też zbieram na lustrzanke, ale póki co uzbierałam może 1/20 tej kwoty :evil_lol: Chyba też przestane zbierać, bardziej by mi się opłacała praca gdzieś, ale w tym wieku nigdzie mnie nie przyjmą :roll: Oby można było :D Quote
LadyK Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [QUOTE]ja juz jestem uwazana za nienormalną wiec co mi tam :evil_lol:[/QUOTE] nie przejmuj się,bo ja też :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Hej! :hand: Nie ma to jak uzależnienie od zakupów dla swojego psa. :D Co słychać? :) Będą fotki? :cool3: Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 czesc nalogowcy ja tez sie do nich zaliczam:D Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Czesc :hand: . ja jeszcez nie oszalalam na tym punkcie :razz: . ale jestem temu bliska :evil_lol: . Asia , ja dokladnie to samo :placz: . a lustrzaneczke tez bym se kupila :cool3: . ale gdziez to tyle kasiory :-o!. To zagranica takie same kosztuja o polowe taniej! :eviltong: . tylko niewiadomo jak z polskim menu :roll: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='gordonowa']O Boże, śniące się sklepy zoologiczne, obroże, smycze, tylko nie to! :evil_lol: He he Ja też zbieram na lustrzanke, ale póki co uzbierałam może 1/20 tej kwoty :evil_lol: Chyba też przestane zbierać, bardziej by mi się opłacała praca gdzieś, ale w tym wieku nigdzie mnie nie przyjmą :roll: Oby można było :D[/quote] heh:) jak ci sie zacznie snic to bedzie źle:evil_lol: no wiesz mnie za rok przyjmą ale sama nie wiem czy bede chciała gdzies pracowac bo nie widzi mi sie praca w maku...:roll: [quote name='Kati16']nie przejmuj się,bo ja też :evil_lol:[/quote] o to dobrze ze nie tylko ja jedna jestem nienormalna:evil_lol: [quote name='M&T']hejka gaduło :hand: :evil_lol:[/quote] hejka:) odezwała sie nie gaduła:evil_lol: [quote name='Martunia']Hej! :hand: Nie ma to jak uzależnienie od zakupów dla swojego psa. :D Co słychać? :) Będą fotki? :cool3:[/quote] hej no wiesz:D a nudy ftki moze wam dam kilka:) [quote name='ewka i haker']czesc nalogowcy ja tez sie do nich zaliczam:D[/quote] hej o nastepna:D [quote name='Martynia&Pusio']Czesc :hand: . ja jeszcez nie oszalalam na tym punkcie :razz: . ale jestem temu bliska :evil_lol: . Asia , ja dokladnie to samo :placz: . a lustrzaneczke tez bym se kupila . ale gdziez to tyle kasiory :-o!. To zagranica takie same kosztuja o polowe taniej! . tylko niewiadomo jak z polskim menu :roll:[/quote] hejo:) to dobrze masz tylko nie zniż sie do naszego poziomu:evil_lol: no ja tez ale niestety...:( Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 mam dla was kilka fotek:) [IMG]http://images31.fotosik.pl/353/5184b13aab04558c.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/6/be27a3d28b868931.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/353/634a0416f7528efc.jpg[/IMG] [IMG]http://images27.fotosik.pl/269/1a763a762b10844e.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/6/2617986c63eb6c2d.jpg[/IMG] CDN:) Quote
Recommended Posts