dog193 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie wiec zapraszamy:):) oj tam duzo(chyba) bedzie nowych osób z którymi sie bedziemy chciały poznac wiec i ty przyjeżdżaj jak bedziesz mogła:):) No to jak nas lubisz to przyjeżdżaj poznasz kabiego:D mnie rozpoznasz po psie a zresztą dawałam tu nie raz moje fotki wiec wiesz:) a i tak juz nie mozna wygladac gorzej niz ja wiec spoko:)[/quote] Fajnie, ze tak myslisz, ale duzo osob myslii inaczej. No wlasnie chyba nie bede moga:shake: A moze Rokiego wezmiesz:cool3::evil_lol: O to sie nie martw - na pewno bym cie poznala;) Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='globalnydog193']Fajnie, ze tak myslisz, ale duzo osob myslii inaczej. No wlasnie chyba nie bede moga:shake: A moze Rokiego wezmiesz:cool3::evil_lol: O to sie nie martw - na pewno bym cie poznala;)[/quote] napewno nie:) nasza grupka bardzo tolerancyjna i otwarta na nowe znajomosci:lol::cool3::p hmm.. musiałabys z rodzicami pogadac jak bedzie wiadomo co i jak:) nie no rokiego to nie:eviltong: za duzy i stary na taki zlot:roll: :) a bo mnie juz wszyscy znaja :evil_lol::eviltong: [quote name='Martunia']No ok, już dobrze. :D[/quote] no to dobrze:) co robisz??:D Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Siedzę na gadu, nk, i dogo. :lol: A Ty? :cool3: Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 a ja tez to samo robie ale zaraz lece:( Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nie idź jeszcze. :( Co Kabiś robi? Śpi? :) Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 jeszcze jestem ale jak tata przyjdzie i nie bede miała kompa wyłaczonego to nie bedzie za dobrze... no gdzies tam śpi:evil_lol: w kazdym razie go nie widze ale jestem pewna ze nie został na dworze jak ostatnio bo widziałam jak go wpuszczam:evil_lol: Quote
dog193 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']napewno nie:) nasza grupka bardzo tolerancyjna i otwarta na nowe znajomosci:lol::cool3::p hmm.. musiałabys z rodzicami pogadac jak bedzie wiadomo co i jak:) nie no rokiego to nie:eviltong: za duzy i stary na taki zlot:roll: :) a bo mnie juz wszyscy znaja :evil_lol::eviltong:[/quote] Wole nie ryzykowac tego stwierdzenia:eviltong: No musze z rodzicami pogadac, ale watpie, bo kasy brakuje:shake: Z Rokim to byl zarcik - wiadomo, że go nie wezmiesz:eviltong: No, a przynajmniej wszyscy, którzy odwiedzili ta galerie:lol: Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Aha no to dobrze. :) Zostań jeszcze chwilkę. :D Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='globalnydog193']Wole nie ryzykowac tego stwierdzenia:eviltong: No musze z rodzicami pogadac, ale watpie, bo kasy brakuje:shake: Z Rokim to byl zarcik - wiadomo, że go nie wezmiesz:eviltong: No, a przynajmniej wszyscy, którzy odwiedzili ta galerie:lol:[/quote] hehe:) my bardzo mili dla wszystkich:) ale zlot nie jest drogi zazwyczaj w tym roku to byl za śmieszne pieniądze:) bo co to jest 180zł na tydzien...:) tyle ze bez wyzywienia:eviltong: hehe;) no wiem:D no i wszyscy co byli na zlocie i na watku zlotu:evil_lol: bo odemnie sie wzieło wszystko sweet:D:D masz nk??:D Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Zostaje martuniu jeszcze 10 min:D [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=73424"]globalnydog193[/URL]: to podaj:D:D Quote
dog193 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Podam podam tylko musze uporządkować galerie:-D podam jutro;) Quote
Sweet Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 to masz mnie zaproś:evil_lol: [url]http://nasza-klasa.pl/profile/2301321[/url] [COLOR=Red]DOBRANOC DZIEWUSZKI:*:*:* I PONAWIAM PYTANIE : [U][B]CZY KTOS WIE JAK PRZEGRAC PŁYTE DVD NA LAPTOPIE??? [/B][/U] [/COLOR] Quote
ewka i haker Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ja nie wiem sama tak nagralam pyte ze zdjec nie ma;/ Quote
Kinia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Czesć Wam! Miłego dnia życzę. i oczekuję jakiś nowych fotek Quote
dog193 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Słuchajcie co oznaczają te łapki i ogniki przy avatarze?? Quote
ewka i haker Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 witamy i czekam na fotki nie tylko gadanie Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Hej! :hand: No właśnie, czekamy na fotki. :cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Hej :loveu: . Ja równiez jestem za fotkami :cool3: Quote
Recommended Posts