Martunia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ja mam na 9;/ hehe;) no pozuje:eviltong: zmuszony był:p no miejsce fajne miał na kanapie:)[/quote] Oj biedaczko. :( Będziesz mieć to z głowy. :D Zmuszony? Biedny Kabiś. :eviltong: Jak po spacerku? :) Quote
Sweet Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 no w sumie ale musze wstac przed 7 bo wlosy rano umyc zeby jakos wygladac... i wogóle... no zmuszony bo chciał juz uciekac:evil_lol: hehe:) a dobrze:) fajnie było:) na koncu taki jakis mały chłopiec sie w nas zaczepił na placu zabaw i jak zaczał gadac to nie mógł skonczyc a krzyczał przy tym:evil_lol: a my sie tylko z niego smiałysmy i nawet nic nie mogłysmy zrozumiec tak szybko gadał:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No racja... ja nie chce tam wracać! :placz: Biedny... pewnie jest zmuszany do tylu rzeczy. :eviltong: Hahaha. :D No to fajny musiał być ten chłopiec. :lol: Quote
Sweet Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 no własnie:( ja tez nie chce:( no wiesz jak ma taka panią jak ja:evil_lol: okropna jestem dla niego... teraz niedawno zostawiłam go na dworze i zapomniałam o nim a on biedny jaki wystraszony przyszedł bo nie wie co sie działo ze nikt go nie wołał:evil_lol: no fajny:) hehe:) i zdjecia nawet fajne:D ale i tak"Ja nie lubie zdjec":evil_lol: Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [url]http://images25.fotosik.pl/268/11ed9224fc7ddcd5.jpg[/url] śliczne foto :loveu: Tylko Kabiś taki troszkę nieyorkowy jest :hmmmm: ma rodowód? [quote name='Martynia&Pusio'] czyzby ja? :cool3: myslisz o wspolnym spacerku? :razz: ;) .[/quote] Ty ty :razz::razz: Tak, myślę o wspólnym spacerku i pytam się, czy byłabyś zainteresowana :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie:( ja tez nie chce:( no wiesz jak ma taka panią jak ja:evil_lol: okropna jestem dla niego... teraz niedawno zostawiłam go na dworze i zapomniałam o nim a on biedny jaki wystraszony przyszedł bo nie wie co sie działo ze nikt go nie wołał:evil_lol: no fajny:) hehe:) i zdjecia nawet fajne:D ale i tak"Ja nie lubie zdjec":evil_lol:[/quote] Noo biedaczek. :( Jej, jak Ty mu możesz tak robić! Bidny się wystraszył. :-( :eviltong: Ale ładnie wychodzisz. :) Fajne są te zdjęcia. :) Quote
Sweet Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='M&T'][URL]http://images25.fotosik.pl/268/11ed9224fc7ddcd5.jpg[/URL] śliczne foto :loveu: Tylko Kabiś taki troszkę nieyorkowy jest :hmmmm: ma rodowód? [/quote] dziekuje:p sama nie yorkowa jestes:eviltong: hehe:) nie nie ma rodowodu... [quote name='Martunia']Noo biedaczek. :( Jej, jak Ty mu możesz tak robić! Bidny się wystraszył. :-( :eviltong: Ale ładnie wychodzisz. :) Fajne są te zdjęcia. :)[/quote] no wiem przepraszałam go potem.. a dziekuje:) ale i tak "Ja nie lubie zdjec" :evil_lol: hehe:) musiałabys widziec ten filmik to bys sie posikała ze śmiechu:eviltong::eviltong: Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']dziekuje:p sama nie yorkowa jestes:eviltong: hehe:) nie nie ma rodowodu... [/quote] No nie zapowietrzaj się tak od razu :evil_lol::evil_lol: Po prostu Kabi ma taki troszkę pyszczek nie yorkowy, ale poza tym to 100% york :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 hehe:evil_lol: ma jak najbardziej yorkowy:evil_lol: w kazdym razie ładniejszy niz wiekszosc yorków:) nie podobają mi sie te szczurowate:evil_lol: tak w 100% nie licząc tego ze troszke za duzy:) hehe:) Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 zgadzam się z tobą! Też o wiele wolę większe yorki niż te wypierdki mamuta :evil_lol: [bez urazy dla właścicieli tych maluchów xP] już nie moge się doczekać, aż poznam twoje psiaki :loveu: Quote
Sweet Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 heh:) no ja tez :) hehe:) no a ja sie nie moge doczekac kiedy bedziesz u nas:) hehe:) tylko ostrzegam mam w pokoju siostre:evil_lol: ale nie śpimy razem w pokoju na szczescie:P Quote
Sweet Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [COLOR=Red]A tak wogóle to DOBRANOC bo juz musze isc:(:( [/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ja przyszlam a ty idziesz :-( . Dogobranoc!. Kolorowych senkow :) . Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 spoko, do siostry w pokoju jestem przyzwyczajona :eviltong: no dogobranoc kochana :buzi: ja też już lecę :hand: Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wszycy idą spać, nawet MIT? (przed zlotem tak czytalam twoj nick- chyba ci o tym na zlocie mowilam ;) ) Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 MIT :roflt::roflt: dobre xD tak, ja idę spać, bo ledwo już na oczy widzę :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']za późno przyszłas:( DOBRANOC:*[/quote] no rzeczywiscie troche pózno jest :diabloti::diabloti: . Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='M&T']MIT :roflt::roflt: dobre xD tak, ja idę spać, bo ledwo już na oczy widzę :evil_lol:[/quote] No co:oops::oops::evil_lol::evil_lol: A jestś pewna, że soczewki lub okulary zalozylas :cool3:? Quote
ewka i haker Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 a ja nie wiem na ktora do szkoly mam hahah am to w d hahaha widze ze sie spotkamy na wystawie super ciesze sie:D Quote
Martunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Hej! :hand: No ja mam nadzieję, że przepraszałaś! Biedny Kabiś. :-( :eviltong: Tak, chciałabym ten filmik obejrzeć. :) Co u Was? Quote
Recommended Posts