Sweet Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='tusia.']a do ktorej Piotrek chodzi klasy? z doswiadczenia wiem, ze jak chlopak wie, co dziewczyna do niego czuje, i chodzi od trzeciej gim. w gore, to jest w porzadku :D:)[/quote] e on chodzi do 1-2 liceum:) heh:) ale i tak mu nie powiem bo nawet go nie znam... no i tyle...:eviltong: moze dam wam jeszcze dzisiaj filmik bo załozyłam konto na youtube zeby wam wgrac specjalnie:) Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Martunia']No dobra, z tym to przesadziłam. :D Ale mam nadzieję, że tak by było. :) Oj no weź tak już nie gadaj! :D Na pewno ktoś się znajdzie, kto podbije Twoje serce. :loveu: Na pewno tak będzie. :) I to chyba ja ne będę mieć ukochanego.. nie ma to jak pech. A u mnie dobrze.. napisałam wreszcie ocenę postępowania Ptaśka na polski.. :razz:[/quote] hehe:) no wiesz ja tez ale i tak nie bedzie bo sie o niczym nie dowie... no dobra koniec tematu:) moze nie odkocham sie w Panu P ale postaram sie o nim mniej gadac:eviltong: czemu nie bedziesz miec? zadanie domowe w wakacje:crazyeye::crazyeye: Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Hmm.. jak ja nie lubię takich przeszkód w miłości. :-( Jak chcesz. :eviltong: Bo ja mam pecha w miłości. :-( Hmm... no wiesz. :razz: Niestety nam zadali.. a raczej tylko z polskiego. Założenie zeszytu i pisanie tam trochę o wybranych książkach z 11 podanych na lekcji, wydarzeniach, wakacjach, wyjściach klasowych, itp itd. Quote
M&T Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 hejka skarbie :loveu: U Ciebie jak zwykle dużo gadaniny :eviltong: ale widziałam oczka Kabiego rozwalonego na kanapie :loveu::evil_lol: ja chce już listopaaad! :cool3::multi: Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Aaa no to dobrze myślałam. :eviltong: A będzie ktoś we Wrocławiu, we wrześniu..? :D Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Martunia']Hmm.. jak ja nie lubię takich przeszkód w miłości. :-( Jak chcesz. :eviltong: Bo ja mam pecha w miłości. :-( Hmm... no wiesz. :razz: Niestety nam zadali.. a raczej tylko z polskiego. Założenie zeszytu i pisanie tam trochę o wybranych książkach z 11 podanych na lekcji, wydarzeniach, wakacjach, wyjściach klasowych, itp itd.[/quote] ja tez nie:( oj tam odrazu pecha:) ale głupio... [quote name='M&T']hejka skarbie :loveu: U Ciebie jak zwykle dużo gadaniny :eviltong: ale widziałam oczka Kabiego rozwalonego na kanapie :loveu::evil_lol: ja chce już listopaaad! :cool3::multi:[/quote] witaj kochanie:loveu: no cóż taka tradycja:D heh:):D ja tez:multi::p [quote name='Martunia']Ej a co ma być w listopadzie? :D[/quote] w listopadzie jest wystawa a poznaniu i |Tofiś przyjeżdża i potem jedzie do mnie na nocke:D:D:multi::multi: Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='M&T']wystawa :eviltong:[/quote] nom:evil_lol:a po wystawie:loveu: [quote name='Martunia']Aaa no to dobrze myślałam. :eviltong: A będzie ktoś we Wrocławiu, we wrześniu..? :D[/quote] hehe:) a ja nie wiem chciałabym ale raczej nie bede mogła:( Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ja tez nie:( oj tam odrazu pecha:) ale głupio... w listopadzie jest wystawa a poznaniu i |Tofiś przyjeżdża i potem jedzie do mnie na nocke:D:D:multi::multi:[/quote] Wiem, że przesadzam. :D No właśnie słyszałam. :) Ale fajnie. :cool3: Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Martunia']Wiem, że przesadzam. :D No właśnie słyszałam. :) Ale fajnie. :cool3:[/quote] hehe:) ja tez przesadzam:) hehe:) no bardzo fajnie:) ty tez mozesz przyjechac:cool3::cool3: hehe:) Quote
tusia. Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Martunia']Aaa no to dobrze myślałam. :eviltong: A będzie ktoś we Wrocławiu, we wrześniu..? :D[/quote] ja będę :razz: Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Gdybym miała niedaleko i gdybym mogła... :( Jeszcze szkoła mi na to nie będzie pozwalała... Dobranoc! :hand: Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 oj tam daleko nie masz:) [B]tusia. [/B]a ty bedziesz w poznaniu na wystawie??:D Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Dałabym wam film ale juz nie zdaze... [COLOR=Red]DOBRANOC:*:*[/COLOR] Quote
ewka i haker Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 witamy ja bede na wystawie obowiazkowa bo beda zawody:D Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ja będę we Wrocku, o Poznaniu ni mo mowy :shake: Quote
Martunia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Hej kochani. :loveu: No nie mam daleko, ale trochę by się jechało.. A poza tym szkoła itd. :razz: Ja będę na wystawie, ale u siebie, w Poznaniu wątpię. :razz: Co słychać? :) Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 hejka :multi: właśnie zauważyłam, że ktoś tu mieszka dosyć blisko Gdyni... :cool3: i ma nawet tak samo na imię jak ja :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='gordonowa']Ja będę we Wrocku, o Poznaniu ni mo mowy :shake:[/quote] aha... ja do wrocławia raczej nie dojade na wystawe:( [quote name='Malina.']Witamy się dziś! :multi:[/quote] witam:) [quote name='tusia.']nie będę :([/quote] szkoda:( [quote name='ewka i haker']witamy ja bede na wystawie obowiazkowa bo beda zawody:D[/quote] witamy:) o fajnie:D to sie na wystawie pewnie zobaczymy:) [quote name='Kati16']Heloł :hand:[/quote] hejo:p [quote name='Martunia']Hej kochani. :loveu: No nie mam daleko, ale trochę by się jechało.. A poza tym szkoła itd. :razz: Ja będę na wystawie, ale u siebie, w Poznaniu wątpię. :razz: Co słychać? :)[/quote] witaj słonce moje:loveu: no niby tak.. oj tam tofiś ma dalej i przyjeżdża:) heh:) a dobrze nudy.. o 17 ide z kolezankami na spacer:) [quote name='Kinia']Cześć!!! Co tam?[/quote] hej:) a nudy [quote name='Martynia&Pusio']hejo :loveu:[/quote] hejo:) [quote name='M&T']hejka :multi: właśnie zauważyłam, że ktoś tu mieszka dosyć blisko Gdyni... :cool3: i ma nawet tak samo na imię jak ja :evil_lol:[/quote] hejka kochanie:loveu: no ona mieszka dosc blisko Gdyni:) nie ma tak samo na imie bo ty jestes tofiś a ona Martyna :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts