Martunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kochany. :loveu: Wymiziaj go ode mnie. :) Aha. :) Na pewno większość osób to ogląda. :eviltong: Co robisz? :) Quote
Sweet Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 nie moge bo nie wiem gdzie polazł:evil_lol: no pewnie tak:) a ja siedze nudze sie i ogladam sobie:evil_lol: nudy a co u ciebie??:D Quote
Martunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Łeeee. ale następnym razem, tak przy okazji. :D A ja też - oglądam, gadam i tu siedzę. :cool3: Tak w ogóle czekam też na myloga.. :eviltong: Quote
Sweet Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 nom:) nastepnym razem go wymiziam:) to tak jak ja:) a ktory wystep ci sie najbardziej podobał? jauwazam ze chyba tego całego mata pokory ale nie wiem... ogolnie jestem zszkowana dannym bo z teledysków tak ładnie spiewa a na zywo troche sztucznie...wyraźnie byl zmęczony tym tańczeniem:evil_lol: ale ładniej wyglada niz w teledysku:evil_lol: heh) nie czekaj bo sie nie doczekasz:) Quote
Martunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Hmm... chyba ten przedostatni, bo nawet ładnie śpiewał. :) No właśnie też się nieco zdziwiłam, no ale cóż. :D Nie ma to jak takie tricki, że na teledyskach niby tak ładnie, płynnie itd. a tu co innego. :D I jeszcze tak tańczył to się nie dziwię, że się zmęczył. :D No już mnie to lekko denerwuje. Raz jest, raz tego myloga nie ma. :razz: Quote
Sweet Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 a nie wiem szczerze to nie przepadam za zadną piosenka i wykonawca:evil_lol: hehe:) ale to naprawde musiał sie tym tancem zmeczyc.. az w głosie bylo słychac toki....o z taką przerwa długa:evil_lol: no cóż studia nagraniowe czyną cuda... tak jak z mandaryna:evil_lol: heh:) nom.. wkurzajacy ejst ten mylog...;/ Quote
Martunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 No i ja też. :eviltong: Właśnie też słyszałam. :lol: Nawet tamta w jury, co jest to powiedziała, że to nie on jest do tańczenia tylko tamci i może by lepiej wyszło, gdyby nie to, że tańczył i tak się tym zmęczył. :lol: No to też jest przykład. :D Matko, nie mogę.. teraz feel... :razz: Quote
Sweet Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 heh:evil_lol: nom:) taki zziajany był:evil_lol: no moze:) no wiem:D hehe:) no słyszałam:evil_lol: ale on przynajmniej spiewa jak na teledyskach:evil_lol: Ja juz musze isc:( DOBRANOC:* Quote
Martunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 No może i racja, ale on jest okropny... :eviltong: Dobranoc. :loveu: Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Hej! :hand: Pewnie śpią, bo to największe śpiochy, jakie znam. :evil_lol: Co u Was? :loveu: Quote
Katarama Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Oj uwirz mi, że można :) Dziś o 12 to ja sie na 2 bok przewracałam:P A łoż opuściłam 12:38 :D Quote
Katarama Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Czy teraz śpią to ja nie wiem. A chcesz sie nauczyć? Wystarczy swój zegar biologiczny przstawić jakieś 6 godz. I nie będziesz mogła sobie wybrazić wstania wcześniej niz o 12 :) Quote
Katarama Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 My urzędujemy do bardzo późnych godz a rano nigdy nie umiemy sobie zajcia znalźć:P Quote
Kinia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ja mam wystarczająco dużo rzeczy do zrobienia:) Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a bo goscie przyjeżdzają ok.10 a potem jada kobiety (2kuzynki i ciocia, moja mama i ja:D) do poznania bo one starsza kuzynka ma ślub w październiku i musi buty kupic a ciocia jakąs suknie a my do towarzystwa jedziemy:)[/quote] Przypominam, że Ada dziś ma trochę zajęty dzień. ;) Potem jeszcze na 19.00 idzie do kościoła. Quote
Martunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ada i tak zwykle wchodzi na komputer w godzinach 14.00-16.00. :eviltong: Quote
Recommended Posts