Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Aaa jaki on śliczny! :loveu::loveu::loveu: Te ostatnie cuuudne. :loveu: Uff już myślałam, że poszłaś, bo byłaś offline. :eviltong: :D:D:D PS. Coooooo?!?!?! :(:(:( Już idziesz... jak możesz... Miłego oraz udanego zlotu. :) Tęsknię już. :placz::placz::placz: Quote
Sweet Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 chwile mnie nie było tylko:) dziekuje:) no juz musze isc bo trzeba sie spakowac i czekac az przyjadą a teraz to juz w kazdej chwili moga byc no dobra moze nie w kazdej chwili ale za godzine mniej wiecej wiec trzeba sie uszykowac...:( dziekuje:) ja tez juz tesknie:(:(:(:(:( Kinia: dziekuje:) Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Szkoda, że już idziesz i mi uciekasz. :-( No cóż... Jeszcze raz życzę udanego pobytu na zlocie, wypocznij sobie tam i w ogóle. :) Tęsknimy już... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Sweet Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 no szkoda ale musze juz:(:( dziekuje jeszcze raz ja tez juz tesknie :placz: :placz: :placz: Już ide wiec żegnam wszystkich jeszcze raz mniej oficjalnie będę bardzo tęsknić:(;(:(:( :placz: :placz: :placz: a do ciebie Martuś sie odezwę jak zajedziemy:):):) Kc:* Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No to fajnie, ze się odezwiesz. :) Będę czekała na smsa. :D Żegnaj i wracaj mi szybko. :placz: Dobrze się baw itd. :) Tęsknimy. :-( :placz: :-( :placz: :( :placz: :( :placz: :( :placz: Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 heyo czy ja jeszcze zdazylam moze sie pozegnac z Aduska ?? Quote
Martunia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No nie wiem, właśnie niedawno się oficjalnie pożegnała. :( Quote
łapeczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 wiem czytalam ;] ale myslalam ze jeszcze tu gdzies przebywa ;p ale chyba juz poszla .... no trudno ;( Quote
Kasia_zg Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witamy fajniusio masz że jedziesz na zlot zatem życze Ci wspaniałego pobytu:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Fotki Kabiego jak zwykle cudne:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Ania :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ale fajnie się masz a zlocie :D Milej zabawy :loveu: Quote
Martunia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ale się musicie dobrze tam bawić. :) My tu tęsknimy. :-( Quote
Rahl Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ja tam nie musiałam tęsknić :multi: Super było :) No i fajnie Cię było poznać :eviltong: Quote
Martunia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A jutro Adusia nasza wraca. :) Już się nie mogę doczekać wielu zdjęć i tej całej relacji. :) Wg. sms'ów musicie mieć tam super. :) Czekamy. Quote
Rahl Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tak było bardzo fajnie :multi: Zaraz ja wstwiam do siebie zdjęcia :diabloti: (oj, żul i Iza się wnerwią:diabloti::diabloti:) Quote
Martunia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 E tam, wstawiaj! Później im przejdzie. :evil_lol: Quote
Martunia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ok. 12.00 ma już być w domu! PS. Niedawno mi napisała, że właśnie do nas wraca. :D Quote
Sweet Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Wróciłam godzinę temu ale jestem zmęczona i wykąpana juz bo tak brudnych nóg to jeszcze nie miałam:D:D fotki i relacje bedą wieczorem:) właściwie to relacje na blogu:D Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Huuuraaa!!! Wreszcie żeś wróciła do nas! :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: No czekamy na relacje i zdjęcia ze zlotu. :) Quote
Sweet Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 No wróciłam zaraz wam poodpisuje na to co pisaliscie mi tutaj jak mnie nie było a potem moze dam zdjecia... zaraz zasne przed kompem jestem tak zmęczona bo całą noc nie spałam dopiero gdzies od.7-9 moze krócej... ale dam rade dzisiaj sie wyspie:) relacje jutro napisze na blogu bo dzisiaj nie mam siły pisac.. Quote
Recommended Posts