Rahl Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] o fajnie:) a jaki bedziemy miec numer domku od poniedziałku??[/quote] Nie wiem :oops::roll: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 hmm... ja tez właśnie nie wiem... ale znajdziemy sie jakoś mam nadzieje:) Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 o sorry pomylilo mi sie chodzi mi o tego chlopca ;] [url]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1050463.jpg[/url] Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 wiem o kogo chodzi tylko zdziwiło mnie czemu artur mówiłas:D hehe:) Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 bo zamiast przeczytac akurat to ja artur ;] moje oczkai sa juz zmeczone troszke ;] Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Aduś a będa dziś jeszcze jakieś fotki Kabiego lub Rokiego?:razz: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Aduś a będa dziś jeszcze jakieś fotki Kabiego lub Rokiego?:razz:[/quote] Nie dzisiaj juz nie izuś... jutro:) i moze w pon rano cos dam bo bede miała czas od rana:) Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Nie dzisiaj juz nie izuś... jutro:) i moze w pon rano cos dam bo bede miała czas od rana:)[/quote]To jutro koniecznie musisz dac:lol: Kabiś już spi?:razz: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 wykąpany siedzi z moją mamą bo odemnie uciekał:evil_lol: ale on cały dzien spi wiec co za pytanie:evil_lol: jutro napewno dam obydwóch:D a bobik śpi?? Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Bobiśą też wykąpany i też śpi tylko, ze on w szafie:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Bobiśą też wykąpany i też śpi tylko, ze on w szafie:diabloti::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] ej jak to w szafie ??? moj Maksik tez juz kima na kafelkach w korytazu ;] łosiek moj maly ;p Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='łapeczek']ej jak to w szafie ??? [/quote]No bo mój pies chory psychicznie:diabloti: Poszukaj w naszej galerii fotek, robiłam mu sesję jak spi w aszafie hehe On bardzo lubi w niej spac:evil_lol::eviltong: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 aa:) hehe:) kabi nie ma jak do szafy wejsc:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aa:) hehe:) kabi nie ma jak do szafy wejsc:evil_lol:[/quote]U mnie zawsze jest otwarta, by Bobik mógł pospac:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A no to spoko. :D Już myślałam, że tak o mu zrobiłaś, tak nagle się odwracasz i fotka pstryk! :D Ale Wam fajnie, jeszcze macie 2 dni niecałe! ^^ Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 no ja tez im zaczynam zazdroscic tego zlotu ;] Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Izabela124.']U mnie zawsze jest otwarta, by Bobik mógł pospac:evil_lol:[/quote] aa:) u mnie nie ma miejsca w szafie na kabiego:evil_lol: [quote name='Martunia']A no to spoko. :D Już myślałam, że tak o mu zrobiłaś, tak nagle się odwracasz i fotka pstryk! :D Ale Wam fajnie, jeszcze macie 2 dni niecałe! ^^[/quote] Nom:D taka z zaskoczenia:) tylko że robiłam kilka pod rzad i jak sie akurat obrócił to tez:D:D hehe:) oj to trzeba było jechac a nie [quote name='łapeczek']no ja tez im zaczynam zazdroscic tego zlotu ;][/quote] zawsze mozesz przyjechac do nas:D:D Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 E tam, ponarzekać nie można? :diabloti: Noo patrz jaka z Ciebie doskonała fotografka! :cool3: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 U mnie w szafie też nie ma miejsca:diabloti::evil_lol: Ale Bobik siedzi w braciaka:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Martunia']E tam, ponarzekać nie można? :diabloti: Noo patrz jaka z Ciebie doskonała fotografka! :cool3:[/quote] mozna:) tylko że to ja tu jestem od narzekania:D gdzie fota na pb??:mad: no wiesz:D te lata wprawy:D tylko jeszcze nie złapałam Pana P:loveu: [quote name='Izabela124.']U mnie w szafie też nie ma miejsca:diabloti::evil_lol: Ale Bobik siedzi w braciaka:evil_lol:[/quote] aa:) to chyba że tak:) w mojej siostry szafie tez by sie pewnie jakos zmiescił ale w mojej nie ma szans:eviltong: Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ojej, pani ważna się znalazła. :lol: Nikt nie może tu narzekać ani robić niczego bez pozwolenia pani Adrianny. :eviltong: No jeszcze go nie złapałaś na zdjęciu, to wiesz... taka dobra już nie jesteś... :diabloti: Eee... jaka fota? :siara: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Martunia']Ojej, pani ważna się znalazła. :lol: Nikt nie może tu narzekać ani robić niczego bez pozwolenia pani Adrianny. :eviltong: No jeszcze go nie złapałaś na zdjęciu, to wiesz... taka dobra już nie jesteś... :diabloti: Eee... jaka fota? :siara:[/quote] No wiesz ktos musi byc tutaj ważny:evil_lol: panny nie pani jeszcze:evil_lol::eviltong: nie wypominaj mi tego... jeszcze go bede miała:loveu::evil_lol::eviltong: marta:mad::mad::angryy: nie wykręcaj sie mi tu:mad: Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A ja tu niby nie jestem?! Jestem tu chyba najważniejszym gościem! :mad: Znowu się czepia. :shake: Ehe, obiecanki cacanki. :diabloti: Ale ja przecież nie wiem, o czym Ty mówisz... :roll: Quote
Recommended Posts