Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj gdy wracałam do domu puźnym wieczorem z pod samochodu wyłonił mi się kotek bardzo się ucieszył na widok człowieka i podszedł do mnie a że było bardzo zimno to go wziełam ze sobą,nie mogłam tak uroczego kociaka zostawić w taki mróz.Kotek ma około 3-4 miesiące i nie przestaje mruczeć co chwile je i jest grubaśny , co mnie zaskoczyło gdy wruciłam do domu w kuwecie były 2 kupy i siusiu więc ładnie się załatwia w kuwecie , gdy sie go bierze na rece w tula się i pyskiem osiera sie o twarz,przy tym mrucząc,jest to kotek w którym mozna się zakochać od pierwszego wejrzenia,szukamy domu stałego bo mama pozwoliła żeby był u nas na tymczasie,gdyż nie sprawia najmniejszych kłopotów,jest to kocurek
Zależy mi ,żeby kotek trafił do domu w miare szybko.
Aha zapomniałam dodac ze kotek nie lubi psów,syczy i wydaje dziwne dzwięki ,więc musze go izolować od psa .
I jeszcze mała proźba ,jak by ktoś mi wkleił fotki kocciaka bo ja niestety nie umiem no i jak możecie ogłoszenia tez są mile widziane :p

jeszcze jedno jak by ktoś szukał takiego kotka ,komu z giną bo też może być taka opcja to piszcie

Posted

na osiedlu jak wracałam do domu wyłonił się z pod samochodu ,jest bardzo oswojonym kotkiem i zalatwiajacym sie w kuwecie ,musiał ktos go wywalic,dokarmiac lub komus zginą ,jak nie bedzie ogłoszen w necie o takim kociaku i plakatów na osiedlu o zaginięciu kota to kociak szuka szybciutko domu ,pies nic wczoraj strasznie szczekal ale teraz jest ok ,kot jest w łazience (mam dużą z oknem wiec mu źle nie jest lepiej niz w schronie) ma piłeczki myszki do zabawy pożyczyłam od fretki,zrobiłam mu łózeczko , tylko czekamy na domek ,nie ma pcheł ładne kupi grubiutki ,no nie wiem jak sie znalazl na ulicy

Posted

ee raczej nie bo u nas wysoko są okna parterowe ,a u mnie to prwie wogule sie nie wspina tylko spi pobawi się i oprzyjdzie się poprzytulaac i oczywiscie uwielbia jesc,jak komus bedzie zalezło to zacznie go szukac,a jak nie to szukamy nowego domku on mam jeszcze wszystkie mleczaki wiec jest bardzo młodziutki,a poza tym kto wypuszcza takiego małego kiciusia na spacer zeby sobie pochodził??

Posted

tutaj nie napisałam ale jak poszukasz w necie jest dokladnie napisane gdzie,co i jak
Kotek ma dom ,nie ma nigdzie zadnych ogłoszen wiec go chyba nikt nie szuka.To chyba nie jest normalne żeby kociak sam chodził po osiedlu w takie zimne noce jak teraz są ,bo nie zaprzeczycie że jest barzo zimno i jak nikt do tej pory nie raczył go zacząć szukać to już po fakcie,ogłoszenia są na necie jak ktoś bedzie szukał to znajdzie,ja po osiedlu chodze tez widze co wisi na tablicach narazie nic nie ma
a ja jestem z osiedla Wzgórza krzesławickie