Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny dostałam zapytanie o Korka

Dobry wieczór!
Nazywam się Agnieszka i pracuje w Fundacji Krzyżowej. Zobaczyłam tego kochanego psieska przy poszukiwaniu psów do adopcji. Mieszkam na wsi, nie mam niestety ogrodu, ale 2 min z pracy do domu i przed domem są zaraz pola. Mam takie pytania: Korek to jest chyba mieszaniec spaniela, tak? Jak długo on już jest w schronisku? Jaki duży on jest? Ponieważ jestem sama i pracuje to musiałaby jego na troche zostawiać samego w domu - oczywiście miałabym czas żeby przyjść w przerwie i jego wyprowadzić. Czy on może zostać pare godzin sam w domu? I jeszcze jedno pytanie: czy on zgadzałby się z dużym 14 letnim psem? To jest pies rodziców i jak ich odwiedzam to musieliby się zgodić. Bari, pies rodiców, jest bardzo łagodny i małym psom nic nie robi.
Proszę o adres schroniska.
Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedź.

[email][email protected][/email]- kontakt to tej osoby
odpiszcie może to szansa dla niego :p

Posted

dlaczego nikt niechce psinki???:shake:

Jakby byl chory, lub stary, lub kaleki, lub brzydki, to od razu by sie ktos zlitowal, a tak????.....
Przeciez on tak samo cierpi jak inny, czy musi byc karany za to ze jest mlody i zdrowy???:placz:

Posted

Ja tez nie wiem dlaczego Nikt Go nie pokocha:( Ach, myslałam że jak tu zajrzę dziś to przeczytam że był Mikołaj i przyniósł mu domek, A tu nic:(