Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [COLOR=Blue]Witam wszystkich:) Bonuś dziś wymiotował... Kicha dalej...trzymać kciuki żeby mu przeszło musze mu temperaturkę zmierzyć [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [COLOR=Blue]Ok temperature ma w porządku 37,8 Na razie jest taki słaby,i smutny:( Zeby tylko mu przeszło [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jej, biedaczek mój. :( Powrotu do zdrówka mu życzę, wymiziaj go ode mnie. :loveu: Trzymam mocno kciuki! :kciuki: Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [COLOR=Blue]Dzięki:* Dziś bierzmowanie...szczerze nie chce mi się iść,nie chce zostawić Bona w domu bez pańciów(moja mama jest świadkiem)ale mam ndzieje że chłopy se poradzą z biednym Bonem [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witanko Ja bierzmowanie miałam 2czerwca Zdrówka życzę Boniemu Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Bonuś trzymam kciuki! :calus:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięujemy:multi: [/COLOR] [quote name='Izabela124.']Witanko Ja bierzmowanie miałam 2czerwca Zdrówka życzę Boniemu[/quote] [COLOR=Blue]Ja mam dziś i mi się nie chce isć:D A jak masz na 3 imię?:) Dzięki:) Na wakacje do szczyrku jedziemy na 99%:) Jeszcze trzeba podzwonić pozałatwiać itd:) Będzie 5 bab i jeden chłop(czyli Bono:D) Jadę z mamuśką,kuzynkami i ciocią:) Samochodzik będzie kombi więc Bonuś będzie miał luzik:) Już się cieszę,tylko wpierw mój Sznupselek niech wyzdrowieje:*:* [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ja mam tylko dwa imiona Izabela i z bierzmowania Zuzanna Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [COLOR=Blue]Aha tak jak moja mama tylko ma 2:D A ja będę brzmiała tak:D: Antea,Daria,Gabriela(o ile mi nie zmieni:D) [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 O no to super, widzę, że wakacje będą extra. :D I wreszcie z Bonkiem pojedziecie. :) Zdrówka mu życzę. :loveu: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to zdrowka Bonkowi zyczymy!!!! ......swietnie zapowiadają sie wakacje..... .......my juz te 30 czerwca na urlop i hejka do CZORSZTYNA ;-)..... POZDRAWIAMY !!!!! Quote
basia bonnie Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jak z Bonem? Mam nadzieje,że lepiej :) A na wakacjach to Ty będziesz nie daleko mnie hehe ;) Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Martunia']O no to super, widzę, że wakacje będą extra. :D I wreszcie z Bonkiem pojedziecie. :) Zdrówka mu życzę. :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Mam nadzieję że będą extra:) Dzięki:* [/COLOR][quote name='zuzolandia']No to zdrowka Bonkowi zyczymy!!!! ......swietnie zapowiadają sie wakacje..... .......my juz te 30 czerwca na urlop i hejka do CZORSZTYNA ;-)..... POZDRAWIAMY !!!!![/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:*:* No no to też wakacje fajne:):) [/COLOR][quote name='Tengusia']jak sie Bono czuje ???[/quote] [quote name='basia bonnie']Jak z Bonem? Mam nadzieje,że lepiej :) A na wakacjach to Ty będziesz nie daleko mnie hehe ;)[/quote] [COLOR=Blue]No kicha jak kichał ale jest bardziej radosny:) Na spacerku już kija obgryzał w domu szalał z zabawką:) [/COLOR][quote name='Martunia']I jak tam po bierzmowaniu? ;)[/quote] [COLOR=Blue]Czuje się święta:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to chyba pozytywnie. ;) Ja to bierzmowanie za rok będę miała. Mizianeczko dla Bonciulka mego. :iloveyou: Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [COLOR=Blue]Oho zaraz będzie truskawkowy koktajl:D Kto chce?:D [IMG]http://www.herblive.com/img/przepisy/zurawinowy.jpg[/IMG] Mmmm pycha:) [/COLOR] Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [COLOR=Blue]No wiecie tylko Iza się skusiła jak nie to nie same wypijemy:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ejj dla mnie też coś zostawcie! Wcześniej nie mogłam się zjawić. A truskawkowy to mój ulubiony!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Okamia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No wiecie tylko Iza się skusiła jak nie to nie same wypijemy:D[/COLOR][/quote] Koktajl ... mniamciu :morning::knajpa: Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [COLOR=Blue]Oho więcej chentnych:D Jutro postaram się o jakieś Bonciowe fotki:P [/COLOR] Quote
Okamia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Oho więcej chentnych:D Jutro postaram się o jakieś Bonciowe fotki:P [/COLOR][/quote] Mam nadzieje :mad: Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [COLOR=Blue]Ty z co Ty na mnie z pałką?:D[/COLOR] Quote
Recommended Posts