agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć :) [url]http://i28.tinypic.com/sxzr4k.jpg[/url] przystojniaczek mój :loveu: Quote
Tepes Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć :) [URL]http://i28.tinypic.com/sxzr4k.jpg[/URL] przystojniaczek mój :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Taaa przystojniak:loveu: Ale mój:evil_lol: [/COLOR] Quote
madzia828 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Smycz kosztuje 52 zł i jeszcze plus przesyłka 8 zł czyli razem 60. A jak się urwie to się urwie:P A Bonuś zdrowy:) Wszystko u niego git:) [/COLOR][/quote] taka smycz nie na mojego Bolera:diabloti::diabloti: super ze Bono już zdrowy;) Quote
Tengusia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 niebieskie szeleczki gubia sie w siersci Bono :grins: Quote
Tepes Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='infers1995']Z jakiego sklepu tą smycz zamówiłaś?[/quote] [COLOR=Blue]Na allegro:evil_lol: [/COLOR] [quote name='Tengusia']niebieskie szeleczki gubia sie w siersci Bono :grins:[/quote] [COLOR=Blue]No tak kudły Bona pochłaniają szeleczki:diabloti: [/COLOR][quote name='madzia828']taka smycz nie na mojego Bolera:diabloti::diabloti: super ze Bono już zdrowy;)[/quote] [COLOR=Blue]A co on tak szarpie czy jak?;D[/COLOR] Quote
madzia828 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Bolero czy szarpie hmm... mamy taką długą smycz więc chodzimy na tej ;) została nam ze szkolenia Bolero i tak na spacerach sobie biega luzem :eviltong: nie mam jakoś sympati do smyczy automatyczniej :shake: Quote
agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Taaa przystojniak:loveu: Ale mój:evil_lol: [/COLOR][/quote] Szczegół :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ja tez jakos nie przepadam za wyciaganymi smyczami, troche to nie wygodne, korzystam tylko wtedy kiedy musze Quote
Anka_ZG Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Hej melduje ze zaleglosci nadrobione;) Ależ Bono jest już wielki!!! śliczny psiurek! Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Witam właścicielkę pieknego goldena :loveu: Quote
Tepes Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [COLOR=Blue]Witam wszystkich:) Sorko że nie odpisywałam ale niestety nie miałam dostępu do kompa:D Ja jakoś lubię automatyczne smyczki bo np jak psa nie można gdzies puscić to sobie może troszkę pobrykać na dłuższej smyczy. Ale zazwyczaj jak idziemy gdzieś dalej to ubieramy szeleczki i zwykłą smycz:) A tak to automatyczną na pole lub Fazaniec(taki lasek jeziorka itd:p) [/COLOR] Quote
Martunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Witam się. :hand: No trochę Was nie było. A może czas na foteczki jakieś? :cool3: Quote
Dozia_13 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Smycz kosztuje 52 zł i jeszcze plus przesyłka 8 zł czyli razem 60. A jak się urwie to się urwie:P A Bonuś zdrowy:) Wszystko u niego git:) [/COLOR][/quote] Niom fakt, ja najpierw muszę przemówić mojej Elzie do rozumu później pomyślimy hehe Jak Bonuś zdrowy to dobrze... oby tak dalej a my was gorąco pozdrawiamy :loveu::loveu::loveu::cool3: Quote
Tepes Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Martunia']Witam się. :hand: No trochę Was nie było. A może czas na foteczki jakieś? :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Hej hej:) Niestety nie mam nowych fotek ale może jutro czy w piątek:) [/COLOR] [quote name='Tengusia']:Dog_run:BONO :Dog_run:[/quote] [COLOR=Blue]Hi:diabloti: [/COLOR][quote name='Dozia_13']Niom fakt, ja najpierw muszę przemówić mojej Elzie do rozumu później pomyślimy hehe Jak Bonuś zdrowy to dobrze... oby tak dalej a my was gorąco pozdrawiamy :loveu::loveu::loveu::cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki dzięki:multi:[/COLOR] Quote
Dozia_13 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Czekamy na foteczki grzecznie to może będzie większa ilość... :) Quote
Anka_ZG Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 hej:) przyszlismy się przywitac i domagac zdjec;) Quote
Martunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No to w takim razie cierpliwie czekamy na foteczki :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts