Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]bullowate są cudne:loveu:
oh nie czyli musza ich nie wstawiac bo osiądziesz u mie w galerii:diabloti:[/COLOR]
[/QUOTE]
Nawet bez bullowatych jesteś na mnie skazana...niestety :diabloti:
A co do matury to dobrzeee Ci poszło! Szczególnie matma, bo ja bym się obawiała tego czy zdam ją :evil_lol:

Posted

[quote name='Kashdog']Nawet bez bullowatych jesteś na mnie skazana...niestety :diabloti:
A co do matury to dobrzeee Ci poszło! Szczególnie matma, bo ja bym się obawiała tego czy zdam ją :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue]oh no whyyy:placz::diabloti:
no wiem, że z matą zaszalałach sie modliłach, żeby 30 % było a tu prosze bardzo jakie zaskoczenie 38:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]za kujona:evil_lol:?coś Ty
jezu już mie nie męcz angol pisemny 90 a ustny 80
polok pisemny 56 ustny 50 ogólnie dziwia sie, że mi wgl zaliczyli wypracowanie:evil_lol:
i mata uwaga uwaga 38:multi::multi::diabloti: z matą powiem że zaszalałach myślałach, że
nie zdom z maty a tu prosze bardzo:diabloti:
a biola wola przemilczeć:lol:[/COLOR][/QUOTE]

Ha! Wiedziałam, że w końcu to od Ciebie wyciągnę :diabloti:
Nieźle, choć z matmy mogłaś się bardziej postarać :evil_lol:

Posted

[COLOR=blue]Jak na mie to to nie jest nieźle ino całkiem ok:) i mi sie to podobo co najważniejsze;)
weź z maty był strach czy ZDOM wgl wiec to jest szałłłł

no a jak tak całkiem nieźle to Ty ile miałas?:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]Jak na mie to to nie jest nieźle ino całkiem ok:) i mi sie to podobo co najważniejsze;)
weź z maty był strach czy ZDOM wgl wiec to jest szałłłł

no a jak tak całkiem nieźle to Ty ile miałas?:diabloti:
[/COLOR][/QUOTE]

No i prawidłowo :) A rodzice ? :evilbat:
Aż tak ciężko?

:siara:

Posted

[quote name='Luzia']No i prawidłowo :) A rodzice ? :evilbat:
Aż tak ciężko?

:siara:[/QUOTE]
[COLOR=blue]tyż zadowoleni;)

no ile Pani miała?:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Tina.Sara']a chemii nie zdawała? :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=blue] coś Ty nigdy w życiu...chemii bych nie napisała podstawy nawet:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue] coś Ty nigdy w życiu...chemii bych nie napisała podstawy nawet:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

ja się biorę za intensywną naukę i za rok podbijam do rozszerzonej :diabloti: życz mi powodzenia :evil_lol:
a bio rozszerzona? :eviltong:

Posted

[COLOR=blue]noo to powodzenia i byda trzymac kciuki:)
tyż myślałach nad tym ale jak dostana sie na zootechnika to po co;)
coś Ty podstawa:evil_lol:[/COLOR]

Posted

A na jakim profilu w LO byłaś? Bo ja się zastanawiałam czy nie przepisać się na biol-chem-fiz z humana, ale stwierdziłam, że z maturą z chemii i fizyki może być ciężko :diabloti:

Posted

[COLOR=blue]nie miałach profilu ogólne;)
my se wybierali późni co chcemy mieć rozszerzonego jo wybrałach angol i biola ale to były tak łączone trzy klasy, że jakby na te rozszerzone
zajęcia chodziły osoby z tych trzech klas które chciały;)
matura z fizyki POWODZENIA:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]nie miałach profilu ogólne;)
my se wybierali późni co chcemy mieć rozszerzonego jo wybrałach angol i biola ale to były tak łączone trzy klasy, że jakby na te rozszerzone
zajęcia chodziły osoby z tych trzech klas które chciały;)
matura z fizyki POWODZENIA:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

Aaa,okk.
Co do fizyki-wiem i dlatego też zrezygnowałam. Umarłabym chyba gdybym dostała maturę z fizyki na ławkę :diabloti:

Posted

[COLOR=blue]ale to jakżeś jest na takim profilu to NIE musisz przecież fizyki zdawać piszesz podstawowe rzeczy i bierzesz dodatkowe co chcesz
a nie to co mosz a profilu;)
haha no to by nie było ciekawe:evil_lol: jo sie śmiołach z koleżankami że byda pisać jako dodatkowe wałsnie fizyka rozszerzono i mata tyż rozszerzono i bydzie 100%
z palcem w nosie:evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]tyż zadowoleni;)

no ile Pani miała?:diabloti:[/COLOR]
[/QUOTE]

No to dobrze, gratuluję :cool3:

Nie miała :diabloti:

Posted

[COLOR=blue]pfff to nie mosz nic do gotki:evil_lol:
nie no powiem tak moje wyniki to nie jest żadyn szał ale jo i moi rodzice wiedzą na ile mie stać i w moim przypadku to jest zdane dobrze;)[/COLOR]

Posted

Kashdog nie przejmuj się, NIEKTÓRZY chodzili do klasy mat-chem-inf, a potem zdawali rozszerzony polski :D co prawda wyszło niektórym średnio, no ale xD
Ja z moją majcą jestem po prostu master :D

Posted

Ja, aby dostać się na studia będę musiała zdawać rozszerzoną biloge, chemię i fizykę, także możecie się cieszyć, bo to moje ostatnie lata na dogo. Później chyba umrę... :D

Posted

[quote name='sator_k_']Ja, aby dostać się na studia będę musiała zdawać rozszerzoną biloge, chemię i fizykę, także możecie się cieszyć, bo to moje ostatnie lata na dogo. Później chyba umrę... :D[/QUOTE]
[COLOR=blue]łosz matko to krzyż na droga tyle Ci powiem:diabloti:[/COLOR]