Kashdog Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]bullowate są cudne:loveu: oh nie czyli musza ich nie wstawiac bo osiądziesz u mie w galerii:diabloti:[/COLOR] [/QUOTE] Nawet bez bullowatych jesteś na mnie skazana...niestety :diabloti: A co do matury to dobrzeee Ci poszło! Szczególnie matma, bo ja bym się obawiała tego czy zdam ją :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Kashdog']Nawet bez bullowatych jesteś na mnie skazana...niestety :diabloti: A co do matury to dobrzeee Ci poszło! Szczególnie matma, bo ja bym się obawiała tego czy zdam ją :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue]oh no whyyy:placz::diabloti: no wiem, że z matą zaszalałach sie modliłach, żeby 30 % było a tu prosze bardzo jakie zaskoczenie 38:evil_lol:[/COLOR] Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]za kujona:evil_lol:?coś Ty jezu już mie nie męcz angol pisemny 90 a ustny 80 polok pisemny 56 ustny 50 ogólnie dziwia sie, że mi wgl zaliczyli wypracowanie:evil_lol: i mata uwaga uwaga 38:multi::multi::diabloti: z matą powiem że zaszalałach myślałach, że nie zdom z maty a tu prosze bardzo:diabloti: a biola wola przemilczeć:lol:[/COLOR][/QUOTE] Ha! Wiedziałam, że w końcu to od Ciebie wyciągnę :diabloti: Nieźle, choć z matmy mogłaś się bardziej postarać :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]Jak na mie to to nie jest nieźle ino całkiem ok:) i mi sie to podobo co najważniejsze;) weź z maty był strach czy ZDOM wgl wiec to jest szałłłł no a jak tak całkiem nieźle to Ty ile miałas?:diabloti: [/COLOR] Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]Jak na mie to to nie jest nieźle ino całkiem ok:) i mi sie to podobo co najważniejsze;) weź z maty był strach czy ZDOM wgl wiec to jest szałłłł no a jak tak całkiem nieźle to Ty ile miałas?:diabloti: [/COLOR][/QUOTE] No i prawidłowo :) A rodzice ? :evilbat: Aż tak ciężko? :siara: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Luzia']No i prawidłowo :) A rodzice ? :evilbat: Aż tak ciężko? :siara:[/QUOTE] [COLOR=blue]tyż zadowoleni;) no ile Pani miała?:diabloti:[/COLOR] [quote name='Tina.Sara']a chemii nie zdawała? :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue] coś Ty nigdy w życiu...chemii bych nie napisała podstawy nawet:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tina.Sara Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue] coś Ty nigdy w życiu...chemii bych nie napisała podstawy nawet:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] ja się biorę za intensywną naukę i za rok podbijam do rozszerzonej :diabloti: życz mi powodzenia :evil_lol: a bio rozszerzona? :eviltong: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]noo to powodzenia i byda trzymac kciuki:) tyż myślałach nad tym ale jak dostana sie na zootechnika to po co;) coś Ty podstawa:evil_lol:[/COLOR] Quote
Kashdog Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 A na jakim profilu w LO byłaś? Bo ja się zastanawiałam czy nie przepisać się na biol-chem-fiz z humana, ale stwierdziłam, że z maturą z chemii i fizyki może być ciężko :diabloti: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]nie miałach profilu ogólne;) my se wybierali późni co chcemy mieć rozszerzonego jo wybrałach angol i biola ale to były tak łączone trzy klasy, że jakby na te rozszerzone zajęcia chodziły osoby z tych trzech klas które chciały;) matura z fizyki POWODZENIA:diabloti:[/COLOR] Quote
Kashdog Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]nie miałach profilu ogólne;) my se wybierali późni co chcemy mieć rozszerzonego jo wybrałach angol i biola ale to były tak łączone trzy klasy, że jakby na te rozszerzone zajęcia chodziły osoby z tych trzech klas które chciały;) matura z fizyki POWODZENIA:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Aaa,okk. Co do fizyki-wiem i dlatego też zrezygnowałam. Umarłabym chyba gdybym dostała maturę z fizyki na ławkę :diabloti: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]ale to jakżeś jest na takim profilu to NIE musisz przecież fizyki zdawać piszesz podstawowe rzeczy i bierzesz dodatkowe co chcesz a nie to co mosz a profilu;) haha no to by nie było ciekawe:evil_lol: jo sie śmiołach z koleżankami że byda pisać jako dodatkowe wałsnie fizyka rozszerzono i mata tyż rozszerzono i bydzie 100% z palcem w nosie:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]tyż zadowoleni;) no ile Pani miała?:diabloti:[/COLOR] [/QUOTE] No to dobrze, gratuluję :cool3: Nie miała :diabloti: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]pfff to nie mosz nic do gotki:evil_lol: nie no powiem tak moje wyniki to nie jest żadyn szał ale jo i moi rodzice wiedzą na ile mie stać i w moim przypadku to jest zdane dobrze;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Kashdog nie przejmuj się, NIEKTÓRZY chodzili do klasy mat-chem-inf, a potem zdawali rozszerzony polski :D co prawda wyszło niektórym średnio, no ale xD Ja z moją majcą jestem po prostu master :D Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]no Ty z majcą KOKSISZ ale mie nie przebijesz jo jest najlepszo:evil_lol:[/COLOR] Quote
angineuuka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [B][B]eee , to to zauważyłam :evil_lol: a na peesie- Znajduję się w Rudzie Śląskiej :):D:D[/B][/B] Quote
sator_k_ Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja, aby dostać się na studia będę musiała zdawać rozszerzoną biloge, chemię i fizykę, także możecie się cieszyć, bo to moje ostatnie lata na dogo. Później chyba umrę... :D Quote
Tepes Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='sator_k_']Ja, aby dostać się na studia będę musiała zdawać rozszerzoną biloge, chemię i fizykę, także możecie się cieszyć, bo to moje ostatnie lata na dogo. Później chyba umrę... :D[/QUOTE] [COLOR=blue]łosz matko to krzyż na droga tyle Ci powiem:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [COLOR="blue"]eee bo co jest ciężkiego w napisaniu rozszerzony fizy jo nie wiem:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts