Tepes Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [COLOR="blue"]teroz czekać czy przyjmą mie na zootechnika:) bo jak nit to sie wkurza[/COLOR] Quote
Martunia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]zaś Ty:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] hej, coś nie pasi? :D dostaniesz się :D Quote
Tepes Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [COLOR="blue"]mi wszystko pasi:loveu::diabloti: oby![/COLOR] Quote
Tina.Sara Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 trzymam kciuki :loveu: ale potajemnie możesz mi podać wyniki bo mnie ciekawość zżera :diabloti: Quote
Tepes Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [COLOR="blue"]dzięki:) nie moga:evil_lol: nie no jo nie lubia sie takimi rzeczami chwalić czy mało czy dużo jo jest zadowolono jest dobrze i tyle:)[/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 A kiedy będziesz wiedzieć o tym , że sie dostałaś? :D Quote
Tepes Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Martunia']no ja mam nadzieje, że pasi :D :loveu:[/QUOTE] [COLOR=blue]no baaa, że pasi:evil_lol::loveu::loveu:[/COLOR] [quote name='Paulina_mickey']A kiedy będziesz wiedzieć o tym , że sie dostałaś? :D[/QUOTE] [COLOR=blue] o ile sie nie myla 14;)[/COLOR] Quote
Kashdog Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Cudny ten ONek ze schronu! Ale bullowate ostatnio strasznie mnie przyciągają do siebie co nie oznacza zbyt dobrego :diabloti: Quote
Luzia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [url]http://img849.imageshack.us/img849/6703/dogo8l.jpg[/url] @|_3 $wI7@Ś/VY <21|/_3|< ( sorki dopiero się uczę :evilbat: ) A tak w ogóle to co z Lalą? Kiedy u Cię będzie? Dopiero po zlocie? Czy jak? Piękny :loveu: [url]http://img846.imageshack.us/img846/3849/dogo19.jpg[/url] [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]z przytupem i melodyjką:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Nie zapomnij o MP3 :diabloti: To jak Ci te matury poszły :eviltong: Pisać mi tu ale już :evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Kashdog']Cudny ten ONek ze schronu! Ale bullowate ostatnio strasznie mnie przyciągają do siebie co nie oznacza zbyt dobrego :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]bullowate są cudne:loveu: oh nie czyli musza ich nie wstawiac bo osiądziesz u mie w galerii:diabloti:[/COLOR] [quote name='Luzia'][URL]http://img849.imageshack.us/img849/6703/dogo8l.jpg[/URL] @|_3 $wI7@Ś/VY <21|/_3|< ( sorki dopiero się uczę :evilbat: ) A tak w ogóle to co z Lalą? Kiedy u Cię będzie? Dopiero po zlocie? Czy jak? Piękny :loveu: [URL]http://img846.imageshack.us/img846/3849/dogo19.jpg[/URL] Nie zapomnij o MP3 :diabloti: To jak Ci te matury poszły :eviltong: Pisać mi tu ale już :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue] matko zas o ty Lalce już pisałach lalki nie bydzie;) więcy moga na pw no MP3 koniecznie:diabloti: dobrze mi poszły jak na mie i to Ci powinno wystarczyć:evil_lol:[/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Angi'][B]dostaniesz się :D [/B][/QUOTE] Też tak uważam :) Ważne, że zdana matura teraz to z górki już z tym dostaniem się itd. :D Quote
Tepes Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [COLOR="blue"]dzięki dziołchy ^^ mom nadzieja bo na tym zależy mi najbardzi;) zdj Aslana posłałach Co na meila[/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]dzięki dziołchy ^^ mom nadzieja bo na tym zależy mi najbardzi;) zdj Aslana posłałach Co na meila[/COLOR][/QUOTE] Wiem odebrałam :D:D Wrzucę Go na beniuty Quote
Luzia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Tepes'] [COLOR=blue] matko zas o ty Lalce już pisałach lalki nie bydzie;) więcy moga na pw no MP3 koniecznie:diabloti: dobrze mi poszły jak na mie i to Ci powinno wystarczyć:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] A to sorki, nie wiedziałam ;) A może MP4? :razz: Czyli co po 40%? :diabloti: ( prawie jak wódka ):evil_lol: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]wydaje mi sie ze mp5 bydzie lepsze:evil_lol: nieeee więcy niż wódka spokojnie:D [/COLOR] Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]wydaje mi sie ze mp5 bydzie lepsze:evil_lol nieeee więcy niż wódka spokojnie:D [/COLOR][/QUOTE] A są już takie? :hmmmm: :lol: Bimberek trzykrotnie destylowany? :razz: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]a czy jo wiem czy są:diabloti: a dejże Ty mi spokój co Ci tak zależy nie lubia sie chwalić ile miałach mi pasuje jestżem zadowolono i tyle:):evil_lol:[/COLOR] Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No to po co proponujesz :P O kur.. jak nie chcesz się pochwalić to na pewno spirytus... A wstydzisz się przyznać bo wezmą Cię za kujona :evilbat: Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]za kujona:evil_lol:?coś Ty jezu już mie nie męcz angol pisemny 90 a ustny 80 polok pisemny 56 ustny 50 ogólnie dziwia sie, że mi wgl zaliczyli wypracowanie:evil_lol: i mata uwaga uwaga 38:multi::multi::diabloti: z matą powiem że zaszalałach myślałach, że nie zdom z maty a tu prosze bardzo:diabloti: a biola wola przemilczeć:lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [COLOR=blue]bo angol to pikuś i żałuja, że nie pisałach rozszerzonego! ale co tak już to wszystko za mną i tyle nigdy więcy;)[/COLOR] Quote
Recommended Posts