Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[img] http://img861.imageshack.us/img861/5551/dogo23.jpg[/img]

[img]http://img543.imageshack.us/img543/7175/dogo24.jpg[/img]

[img]http://img62.imageshack.us/img62/6803/dogo25.jpg[/img]

[img] http://img842.imageshack.us/img842/8623/dogo120.jpg[/img]

Posted

I znów do Waszej galerii wlazłam :D
Jaki ten rudzielec rudy:evil_lol: Podoba mi się ;) Rude wredne :) Oczywiście bez urazy ;)
A Bono to wielki chłop przy rudziaszku :)
Jak było na wystawie? A zresztą po co się pytam, widać, że masz zawalony mózg psami (zresztą tak jak ja) to pewnie było świetnie :D

Posted

[quote name='ania90']Bono jest bardzo ladny:)[/QUOTE]
[COLOR=blue]dzięki;)[/COLOR]

[quote name='monika15']I znów do Waszej galerii wlazłam :D
Jaki ten rudzielec rudy:evil_lol: Podoba mi się ;) Rude wredne :) Oczywiście bez urazy ;)
A Bono to wielki chłop przy rudziaszku :)
Jak było na wystawie? A zresztą po co się pytam, widać, że masz zawalony mózg psami (zresztą tak jak ja) to pewnie było świetnie :D[/QUOTE]
[COLOR=blue]no oczywiście, że rude to wredne:diabloti:
a bo Ares jest jeszcze młody mały i przede wszystkim wychudzony;) a Bon to kawał chłopa a no super było;)[/COLOR]

Posted

[quote name='NightQueen']co tak mało zdjęć z ringu?

Niech zgadnę Ewa zmusiła cię do fotografowania foksów? :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR="blue"]bo tak a nie inaczy
no Ewa Ci odpowiedziała niży:diabloti:[/COLOR]

Posted

[COLOR="blue"]Iski wtedy jeszcze nie było ale mie szlag już trefioł:evil_lol:
mom więcy zdjęć z soboty i nidzieli ale to kiedy indzi[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]Iski wtedy jeszcze nie było ale mie szlag już trefioł:evil_lol:
mom więcy zdjęć z soboty i nidzieli ale to kiedy indzi[/COLOR][/QUOTE]

trza było uciec jak ona zapatrzona w foksa była :evil_lol: nawet by się nie zorientowała :evil_lol:

Posted

Ewa jest niebezpieczna ( wiem co mówię, spędziłam u niej w domu noc..) więc ja bym nie ryzykowała :D
a na wystawie było cudnie, szczególnie w niedzielę:diabloti: między wystawami też niczego sobie:evil_lol:

haha wiem co to GOROL ! :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]coś Ty zaroz by mie zabiła jakbych sie oddaliła troszka:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

[quote name='Avaloth']Ewa jest niebezpieczna ( wiem co mówię, spędziłam u niej w domu noc..) więc ja bym nie ryzykowała :D
a na wystawie było cudnie, szczególnie w niedzielę:diabloti: między wystawami też niczego sobie:evil_lol:

[/QUOTE]

Dżizys :mdleje:
Ona was normalnie zastraszyła :diabloti::evil_lol:

[quote name='Avaloth']haha wiem co to GOROL ! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

buehehehe :evil_lol::evil_lol:
Jak chcesz poznać więcej "takich" słów to zapraszam do siebie :evil_lol: a raczej nie do siebie tylko do miejscowości sąsiadujących, tam to nieźle gwarą napierniczają :eviltong:

Posted

[quote name='Avaloth']Ewa jest niebezpieczna ( wiem co mówię, spędziłam u niej w domu noc..) więc ja bym nie ryzykowała :D

haha wiem co to GOROL ! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR="blue"]jak Cie zmierzy wzrokiem i zacznie zabijac no to weź...:D
w nidziela hm ciekawe czemu:diabloti:
no widzisz i co Ty na to GOROLU?:diabloti::diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]jak Cie zmierzy wzrokiem i zacznie zabijac no to weź...:D
[/COLOR][/QUOTE]

próbowała na zlocie :diabloti: ale nie uwzględniła faktu że mam psa obronnego :diabloti: no i nieco się przejechała, a zabijanie mnie nie doszło do skutku heheh

Posted

[quote name='NightQueen']próbowała na zlocie :diabloti: ale nie uwzględniła faktu że mam psa obronnego :diabloti: no i nieco się przejechała, a zabijanie mnie nie doszło do skutku heheh[/QUOTE]
muszę sobie skombinować taką Moli na następne spotkanie z nią:roll:.. jak mogłaś ją wysterylizowa , a teraz by była takie fajne obronne sceniacki ! :placz::diabloti:

Ja już sie kształcę powoli :D tzn jedną gwarę- góralską, mam praktycznie w większości opanowaną, jeżdżę sobie tam co wakacje/ferie od wielu lat i mam dobrą koleżankę także się uczę xd a śląskiego juz mnie kilka razy Anula z Ewą uczyły xd wiem co to lać (nie w znaczeniu sikac:evil_lol:), karminadel, bana, kobuch etc :eviltong::eviltong:

Posted

U mnie nie leci ślązocka, ani górolska gwara :diabloti: u mnie leci całkiem inno, jak przyjedziesz to ci pokoże kaj ja się wychowałam :evil_lol: o dziwo że ja nie godom na co dzień :evil_lol:

Posted

Ale weka nie jest śląska ! u mnie też się mówi weka..

znam jedno z poznańskiego- porannik :D

Patuś a takie to jeszcze niektórzy na mojej wsi walą czasem, ale to już baaardzo rzadko. Np. jest jedna 'ciotka' która już dwa razy mnie zapytała 'a wespe ci fes?' widząc mnie na spacerze z psem. A ja do dzisiaj nie wiem co to znaczy i jak jej odpowiadać :D

Posted

[quote name='NightQueen']próbowała na zlocie :diabloti: ale nie uwzględniła faktu że mam psa obronnego :diabloti: no i nieco się przejechała, a zabijanie mnie nie doszło do skutku heheh[/QUOTE]

[COLOR="blue"]jo niestety takowego psa ni mom:diabloti:
ale Ewcia mie kocho i ino mie straszy bo kto bydzie z nią wychodził na spacerki z psem:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Avaloth']muszę sobie skombinować taką Moli na następne spotkanie z nią:roll:.. jak mogłaś ją wysterylizowa , a teraz by była takie fajne obronne sceniacki ! :placz::diabloti:

Ja już sie kształcę powoli :D tzn jedną gwarę- góralską, mam praktycznie w większości opanowaną, jeżdżę sobie tam co wakacje/ferie od wielu lat i mam dobrą koleżankę także się uczę xd a śląskiego juz mnie kilka razy Anula z Ewą uczyły xd wiem co to lać (nie w znaczeniu sikac:evil_lol:), karminadel, bana, kobuch etc :eviltong::eviltong:[/QUOTE]
[COLOR="blue"] pacz no ej jo bych tyż takiego sceniacka obronnego chciała o Ty nieodbro Pati jak tak mogłaś psa skrzywdzic!:diabloti:
no widzisz, jestżem z Ciebie Iś dumno a Twoja edukacja śląskiego nadal trwo:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Sweet']Jeszcze iśka musisz się poznańskiej nauczyć:P haha:D
A Śląską też trochę znam dzięki Anuli np;D
Wiem co to weka :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR="blue"]no widzisz weka jest przydatno w życiu:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Avaloth']Ale weka nie jest śląska ! u mnie też się mówi weka..

znam jedno z poznańskiego- porannik :D

Patuś a takie to jeszcze niektórzy na mojej wsi walą czasem, ale to już baaardzo rzadko. Np. jest jedna 'ciotka' która już dwa razy mnie zapytała 'a wespe ci fes?' widząc mnie na spacerze z psem. A ja do dzisiaj nie wiem co to znaczy i jak jej odpowiadać :D[/QUOTE]

[COLOR="blue"]ja kurde mie to aż do dzisiej męczy co to cholera znaczy:evil_lol:[/COLOR]