Tepes Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [img] http://img861.imageshack.us/img861/5551/dogo23.jpg[/img] [img]http://img543.imageshack.us/img543/7175/dogo24.jpg[/img] [img]http://img62.imageshack.us/img62/6803/dogo25.jpg[/img] [img] http://img842.imageshack.us/img842/8623/dogo120.jpg[/img] Quote
Tepes Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [COLOR=blue]a no super super a jeszcze bardzi Pan od hasiorka:diabloti::diabloti:[/COLOR] Quote
Aleksa. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]a no super super a jeszcze bardzi Pan od hasiorka:diabloti::diabloti:[/COLOR][/QUOTE] hahaha.:D:razz::razz: Quote
sator_k_ Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]a no super super a jeszcze bardzi Pan od hasiorka:diabloti::diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Oj Tepes, Tepes:evil_lol: Quote
Tepes Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [COLOR=blue]oj tam oj tam:evil_lol: można połączyć przyjemne z pożytecznym a co:diabloti::diabloti:[/COLOR] Quote
monika15 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 I znów do Waszej galerii wlazłam :D Jaki ten rudzielec rudy:evil_lol: Podoba mi się ;) Rude wredne :) Oczywiście bez urazy ;) A Bono to wielki chłop przy rudziaszku :) Jak było na wystawie? A zresztą po co się pytam, widać, że masz zawalony mózg psami (zresztą tak jak ja) to pewnie było świetnie :D Quote
Tepes Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='ania90']Bono jest bardzo ladny:)[/QUOTE] [COLOR=blue]dzięki;)[/COLOR] [quote name='monika15']I znów do Waszej galerii wlazłam :D Jaki ten rudzielec rudy:evil_lol: Podoba mi się ;) Rude wredne :) Oczywiście bez urazy ;) A Bono to wielki chłop przy rudziaszku :) Jak było na wystawie? A zresztą po co się pytam, widać, że masz zawalony mózg psami (zresztą tak jak ja) to pewnie było świetnie :D[/QUOTE] [COLOR=blue]no oczywiście, że rude to wredne:diabloti: a bo Ares jest jeszcze młody mały i przede wszystkim wychudzony;) a Bon to kawał chłopa a no super było;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 co tak mało zdjęć z ringu? Niech zgadnę Ewa zmusiła cię do fotografowania foksów? :diabloti: Quote
dog193 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='NightQueen'] Niech zgadnę Ewa zmusiła cię do fotografowania foksów? :diabloti:[/QUOTE] No coś ty, ja? Gdzieżby znowu :diabloti: Quote
Tepes Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [quote name='NightQueen']co tak mało zdjęć z ringu? Niech zgadnę Ewa zmusiła cię do fotografowania foksów? :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"]bo tak a nie inaczy no Ewa Ci odpowiedziała niży:diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='dog193']No coś ty, ja? Gdzieżby znowu :diabloti:[/QUOTE] dam sobie głowę urwać żeś dziewczyny siła przy foksach przytrzymywała :evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [COLOR="blue"]Iski wtedy jeszcze nie było ale mie szlag już trefioł:evil_lol: mom więcy zdjęć z soboty i nidzieli ale to kiedy indzi[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]Iski wtedy jeszcze nie było ale mie szlag już trefioł:evil_lol: mom więcy zdjęć z soboty i nidzieli ale to kiedy indzi[/COLOR][/QUOTE] trza było uciec jak ona zapatrzona w foksa była :evil_lol: nawet by się nie zorientowała :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [COLOR="blue"]coś Ty zaroz by mie zabiła jakbych sie oddaliła troszka:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ewa jest niebezpieczna ( wiem co mówię, spędziłam u niej w domu noc..) więc ja bym nie ryzykowała :D a na wystawie było cudnie, szczególnie w niedzielę:diabloti: między wystawami też niczego sobie:evil_lol: haha wiem co to GOROL ! :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]coś Ty zaroz by mie zabiła jakbych sie oddaliła troszka:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] [quote name='Avaloth']Ewa jest niebezpieczna ( wiem co mówię, spędziłam u niej w domu noc..) więc ja bym nie ryzykowała :D a na wystawie było cudnie, szczególnie w niedzielę:diabloti: między wystawami też niczego sobie:evil_lol: [/QUOTE] Dżizys :mdleje: Ona was normalnie zastraszyła :diabloti::evil_lol: [quote name='Avaloth']haha wiem co to GOROL ! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] buehehehe :evil_lol::evil_lol: Jak chcesz poznać więcej "takich" słów to zapraszam do siebie :evil_lol: a raczej nie do siebie tylko do miejscowości sąsiadujących, tam to nieźle gwarą napierniczają :eviltong: Quote
Tepes Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [quote name='Avaloth']Ewa jest niebezpieczna ( wiem co mówię, spędziłam u niej w domu noc..) więc ja bym nie ryzykowała :D a na wystawie było cudnie, szczególnie w niedzielę:diabloti: między wystawami też niczego sobie:evil_lol: haha wiem co to GOROL ! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]jak Cie zmierzy wzrokiem i zacznie zabijac no to weź...:D w nidziela hm ciekawe czemu:diabloti: no widzisz i co Ty na to GOROLU?:diabloti::diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]jak Cie zmierzy wzrokiem i zacznie zabijac no to weź...:D [/COLOR][/QUOTE] próbowała na zlocie :diabloti: ale nie uwzględniła faktu że mam psa obronnego :diabloti: no i nieco się przejechała, a zabijanie mnie nie doszło do skutku heheh Quote
Avaloth Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='NightQueen']próbowała na zlocie :diabloti: ale nie uwzględniła faktu że mam psa obronnego :diabloti: no i nieco się przejechała, a zabijanie mnie nie doszło do skutku heheh[/QUOTE] muszę sobie skombinować taką Moli na następne spotkanie z nią:roll:.. jak mogłaś ją wysterylizowa , a teraz by była takie fajne obronne sceniacki ! :placz::diabloti: Ja już sie kształcę powoli :D tzn jedną gwarę- góralską, mam praktycznie w większości opanowaną, jeżdżę sobie tam co wakacje/ferie od wielu lat i mam dobrą koleżankę także się uczę xd a śląskiego juz mnie kilka razy Anula z Ewą uczyły xd wiem co to lać (nie w znaczeniu sikac:evil_lol:), karminadel, bana, kobuch etc :eviltong::eviltong: Quote
NightQueen Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 U mnie nie leci ślązocka, ani górolska gwara :diabloti: u mnie leci całkiem inno, jak przyjedziesz to ci pokoże kaj ja się wychowałam :evil_lol: o dziwo że ja nie godom na co dzień :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jeszcze iśka musisz się poznańskiej nauczyć:P haha:D A Śląską też trochę znam dzięki Anuli np;D Wiem co to weka :evil_lol: Quote
Avaloth Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ale weka nie jest śląska ! u mnie też się mówi weka.. znam jedno z poznańskiego- porannik :D Patuś a takie to jeszcze niektórzy na mojej wsi walą czasem, ale to już baaardzo rzadko. Np. jest jedna 'ciotka' która już dwa razy mnie zapytała 'a wespe ci fes?' widząc mnie na spacerze z psem. A ja do dzisiaj nie wiem co to znaczy i jak jej odpowiadać :D Quote
Tepes Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 [quote name='NightQueen']próbowała na zlocie :diabloti: ale nie uwzględniła faktu że mam psa obronnego :diabloti: no i nieco się przejechała, a zabijanie mnie nie doszło do skutku heheh[/QUOTE] [COLOR="blue"]jo niestety takowego psa ni mom:diabloti: ale Ewcia mie kocho i ino mie straszy bo kto bydzie z nią wychodził na spacerki z psem:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Avaloth']muszę sobie skombinować taką Moli na następne spotkanie z nią:roll:.. jak mogłaś ją wysterylizowa , a teraz by była takie fajne obronne sceniacki ! :placz::diabloti: Ja już sie kształcę powoli :D tzn jedną gwarę- góralską, mam praktycznie w większości opanowaną, jeżdżę sobie tam co wakacje/ferie od wielu lat i mam dobrą koleżankę także się uczę xd a śląskiego juz mnie kilka razy Anula z Ewą uczyły xd wiem co to lać (nie w znaczeniu sikac:evil_lol:), karminadel, bana, kobuch etc :eviltong::eviltong:[/QUOTE] [COLOR="blue"] pacz no ej jo bych tyż takiego sceniacka obronnego chciała o Ty nieodbro Pati jak tak mogłaś psa skrzywdzic!:diabloti: no widzisz, jestżem z Ciebie Iś dumno a Twoja edukacja śląskiego nadal trwo:diabloti:[/COLOR] [quote name='Sweet']Jeszcze iśka musisz się poznańskiej nauczyć:P haha:D A Śląską też trochę znam dzięki Anuli np;D Wiem co to weka :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]no widzisz weka jest przydatno w życiu:diabloti:[/COLOR] [quote name='Avaloth']Ale weka nie jest śląska ! u mnie też się mówi weka.. znam jedno z poznańskiego- porannik :D Patuś a takie to jeszcze niektórzy na mojej wsi walą czasem, ale to już baaardzo rzadko. Np. jest jedna 'ciotka' która już dwa razy mnie zapytała 'a wespe ci fes?' widząc mnie na spacerze z psem. A ja do dzisiaj nie wiem co to znaczy i jak jej odpowiadać :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]ja kurde mie to aż do dzisiej męczy co to cholera znaczy:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts