Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[COLOR="blue"]a dokładni to ino 2:diabloti:
Bono dostoł już dzisiej nowe wyrko;)[/COLOR]
[img] http://img441.imageshack.us/img441/7650/dogo2.jpg[/img]

[img] http://img585.imageshack.us/img585/2208/dogo1.jpg[/img]

Posted

[quote name='monika15']Zadowolone jest chłopaczysko ;P Cudo, cudo, cudo :loveu:[/QUOTE]

[COLOR="blue"]a zadowolone jak szaloł jak przyszło gryz kuloł sie totalne szaleństwo:diabloti:[/COLOR]

[quote name='sator_k_']No piękny ten Twój niedźwiadek:loveu:[/QUOTE]
[COLOR="blue"]dzięki:loveu:[/COLOR]

Posted

[img] http://wd1.photoblog.pl/np1/201102/7A/87992500.jpg[/img]

[COLOR=blue]no to Ares już w domku:loveu::loveu:
podróż spokojno i bezproblemowo zwiedził se domek późni zapoznoł sie z Atomem tyż bez problemu a na końcu koty z Gonzem ok ale Bromba łazi 4 razy większo:diabloti:
za tydzień jedziemy z Bonem sie zapoznać;)[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]dziękujemy bardzo:loveu::loveu:
mom nadzieja, że zaprzyjaźnią sie z bonem;) ale Bon bydzie mioł zdziwko jak zoboczy, że zaś u ciotki jest pies w domu:)[/COLOR]

Posted

[COLOR="blue"]powiem to co wcześni, nie byda kupowała spania np zielonego w rąby czy coś bo nie bydzie pasowało do pokoju;)
i Bonowi jakoś nie przeszkadzo czy sa kwiatki czy sa kółka czy co innego...
a że Ada kupuje różowe obroże to psa to już nie moja wina;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]powiem to co wcześni, nie byda kupowała spania np zielonego w rąby czy coś bo nie bydzie pasowało do pokoju;)
i Bonowi jakoś nie przeszkadzo czy sa kwiatki czy sa kółka czy co innego...
a że Ada kupuje różowe obroże to psa to już nie moja wina;)[/COLOR][/QUOTE]

ja też nie kupuję czegoś co mi do pokoju nie pasuje, aczkolwiek jestem wyczulona na rozdzielność kolorów dla suczek i psów, więc nie kupiłabym też czegoś dziewczęcego dla psa bądź na odwrót, chociaż prędzej widzę dziewczynę w moro niż psa w różu :diabloti: taka rasistka ze mnie, co poradzę :evil_lol: aczkolwiek twój pokój, twój pies, więc twoja decyzja

Wiem że nie twoja wina w związku z Adą, ale śmiem stwierdzić że choroba "mylenia płci" się rozpowszechnia :diabloti::eviltong:
[SIZE=1][COLOR=lightblue]wredna jestem? wiem :diabloti:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[COLOR=blue]niedługo zostanie bezkulkowcem to juz bydzie komplet:diabloti::diabloti:
[SIZE=1]ale pacz tyś jest dziołcha i co łazisz ino w różu? a to że no jo łaża w czarnym to źle bo to chłopski kolor?[/SIZE]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]niedługo zostanie bezkulkowcem to juz bydzie komplet:diabloti::diabloti:
[SIZE=1]ale pacz tyś jest dziołcha i co łazisz ino w różu? a to że no jo łaża w czarnym to źle bo to chłopski kolor?[/SIZE]
[/COLOR][/QUOTE]

Kiedy macie odcinanie kulek? :evil_lol:

zauważ żem pisała tylko o suczkach i pieskach, nie o dziewczynach i chłopakach :diabloti:
Dlatego rasista ze mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no ale co to za różnica baba czy chłop pies czy suka

a nie wiem kiedy, dopiero musza iś zapisać:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

ogromna różnica :diabloti:

Daj znać jak wyrok zapadnie :evil_lol:

Posted

ooo co ja tu widzę, ciachanko ? :D
kiedy, kiedy ?

Patrycjo, a ja prędzej widzę róż dla psa niż moro dla suki lub też psa, jeden pies xd moro jest brzydkie. a do tego większość wzorków na obrożach to podróbki, prawdziwe moro jest tylko jedno /patrz stroje żołnierzy/. Zresztą ja strasznie lubię róż i słitaśne dodatki dla dużych psów, jeśli kiedyś się doczekam coś bullowatego to niezależnie od płci będzie miał coś z różu.