Talia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dokładnie. Zaraz znajde tam jakiś oddział organizacji pro zwierzęcej ;) Quote
Tepes Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [quote name='Talia']To zrób mu błotko jak na woodzie i do boju![/QUOTE] [COLOR=blue]już leca:diabloti:[/COLOR] [quote name='sator_k_']Co Ty nie dajesz mu sie ubrudzic?:crazyeye: Przecież ty psa unieszczęśliwiasz, a wręcz katujesz! :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=blue]babo o to chodzi, że daja i Talia chce to widzieć, jak Bon wparzy do błota to wyglądo jak świnia:diabloti:[/COLOR] Quote
sator_k_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Aaaaa Chyba, że tak. Tak to jest jak się jednym okiem forum czyta, a drugim lekcje odrabia ;) Quote
Tepes Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [COLOR=blue]no widzisz nieładnie:evil_lol: a więc odłóż zeszyty i sie tu skup:diabloti:[/COLOR] Quote
sator_k_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Nie kuś, na jutro musze rozwiązany test oddać, a teraz męczę się nad rozprawką o tańcu... ble(rozprawka, nie taniec ;)) Quote
Tepes Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [COLOR=blue]jo o ty porze sie nie nadaja do uczenia bądź robienia rozprawek itd;) przed chwilą drukowałach praca maturalno i bibliografioa i na dziś już koniec nic więcy:evil_lol:[/COLOR] Quote
sator_k_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ja też się nie nadaję, ale nie mam wyjścia. Życie jest okrutne. Quote
Tepes Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [COLOR=blue]trzeba było robić w piątek:evil_lol: jo zawsze jak coś mom to do piątku robia, żeby weekend mieć wolny;) choć teroz weekend i wolny to ciężko matura sie zbliżo...a od wtorku momy próbne. [/COLOR] Quote
sator_k_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ja teraz ferie miałam i tak sie zabierałam do tego, że na ostatnią chwile robie. Inne rzeczy jakoś zrobiłam, ale to mnie pokonało psychicznie. Na szczęście zblizam się do podsumowania ;) Quote
Tepes Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 [COLOR=blue]łoo jo już downo po feriach niestety :D no i widzisz a jo sie zbierom nyny bo już mie muli, choć mom na 10:evil_lol: [/COLOR] Quote
sator_k_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zakończyłam walkę z wiatrakami. Jutro się zacznie pies, szkoła, pies, lekcje, pies, spać i tak w kółeczko Quote
zuzolandia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [IMG]http://i55.tinypic.com/vrukb8.jpg[/IMG] [I][B]BUZIAK WALENTYNKOWY ;-)[/B][/I] Quote
Tepes Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='sator_k_']Zakończyłam walkę z wiatrakami. Jutro się zacznie pies, szkoła, pies, lekcje, pies, spać i tak w kółeczko[/QUOTE] [COLOR=blue]cicho domy rada, byle do kwietnia(przybajmi jo):diabloti:[/COLOR] [quote name='Aleksandra95']A ja mam ferie !!! :D[/QUOTE] [COLOR=blue]idź sie utop:diabloti::diabloti:[/COLOR] [quote name='zuzolandia'][IMG]http://i55.tinypic.com/vrukb8.jpg[/IMG] [I][B]BUZIAK WALENTYNKOWY ;-)[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=blue] o ja dzięki:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Tepes Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [COLOR=blue]jest na poprzedni stronie:diabloti:[/COLOR] Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 tak, wiem... piękne zdjęcie, ale ja chciałam coś świeższego... :evil_lol: Quote
Tepes Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 [COLOR=blue]ymmm to obecnie nie mom:evil_lol: zimno, szaro buro na placu a w doma mi sie nie chce robić:evil_lol: [/COLOR] Quote
Bewarka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ty sie może pochwal jak idzie z Lalką...To już pewne hehe? :D Quote
Tepes Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [COLOR=blue]a weźże cicho siedź:evil_lol: ta pewne:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [COLOR="blue"]no to Bonczar czeko na nowe legowisko:diabloti:[/COLOR] [img] http://www.hotel-pupil.pl/allegro/P1070140.jpg[/img] Quote
Tepes Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='Aleksandra95']Takie dziewczęce ? ::D[/QUOTE] [COLOR=blue]a co to za różnica? grunt, żeby było wygodne i duże psu jest obojętnie w jakim kolorze śpi, a kolor jest dobrany pod pokój, przecież do takiego kolory pokoju nie kupia zielonego legowiska[/COLOR] Quote
Aleksa. Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]a co to za różnica? grunt, żeby było wygodne i duże psu jest obojętnie w jakim kolorze śpi, a kolor jest dobrany pod pokój, przecież do takiego kolory pokoju nie kupia zielonego legowiska[/COLOR][/QUOTE] hihi , ale to jest bardzo ładne ! :) Quote
Tepes Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [COLOR=blue]wiem, że jest ładne i do tego kupiłach te;) [/COLOR][SIZE=1][COLOR=blue] może jakieś fotki bydą po dzisiejszym spacerku:diabloti:[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts