Tepes Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [COLOR="blue"]jo:evil_lol:? jo siedza i nic nie robia:D[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]ale na razie sa przy nos i powinni my sie tym cieszyć!! jak przydzie nom do smutków i płakania to przyjdzie teroz nie cza sie tym przejmować![/COLOR][/QUOTE] [I][B]tak szkamrosz o tym że kiedys GO zabraknie a se sama pojechałaś wiesiować ..niedobra kobita ;-) :diabloti::diabloti::diabloti: witanko poświąteczne :loveu: fajnie tak siedzieć i NIC nie robić :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Sweet Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]jo:evil_lol:? jo siedza i nic nie robia:D[/COLOR][/QUOTE] haha:D oni sami przychodzą tak?:P też bym tak chciała :evil_lol: Quote
LadyK Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [url]http://wd3.photoblog.pl/lvp2/201012/77/83170572.jpg[/url] fajne :diabloti: Quote
Tepes Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]tak szkamrosz o tym że kiedys GO zabraknie a se sama pojechałaś wiesiować ..niedobra kobita ;-) :diabloti::diabloti::diabloti: witanko poświąteczne :loveu: fajnie tak siedzieć i NIC nie robić :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] [COLOR="blue"]nie ma ogrodzenia to nie może przyjechać przykro mi:diabloti: a no fajnie fajnie:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Sweet']haha:D oni sami przychodzą tak?:P też bym tak chciała :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]no widzisz:diabloti:[/COLOR] [quote name='LadyK'][url]http://wd3.photoblog.pl/lvp2/201012/77/83170572.jpg[/url] fajne :diabloti:[/QUOTE] ;) Quote
Martunia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]te ale co sie to nie znajdzie na youtube:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] ooo widzę, że ty już doświadczona w takich filmikach ;p [quote name='Sweet']haha:D To już trzeba by zacząć się zbierać bo zanim dotrzemy:P No widzisz wydało się:P a jeszcze niedawno mowiła że z nim nic nie bedzie:P tej to wierzyć :evil_lol:[/QUOTE] e tam, ja już mogę wychodzić :D taaa nic nie będzie, ona pewnie to wie, ale nie chce się do tego przyznać ;p Quote
Tepes Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [COLOR="blue"]no ba:evil_lol: nie bydzie...zoboczycie!! choć chciałabych[/COLOR] Quote
Sweet Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Martunia']e tam, ja już mogę wychodzić :D taaa nic nie będzie, ona pewnie to wie, ale nie chce się do tego przyznać ;p[/QUOTE] Ja już idę bo nie dojdę:P jednak mam trochę dalej:D Ja to wiem i ty to wiesz a ona jeszcze nie:P [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]no ba:evil_lol: nie bydzie...zoboczycie!! choć chciałabych[/COLOR][/QUOTE] I tak ci nie wierzymy:evil_lol: Quote
Martunia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 jakie dojdę, jedziemy do niej ;p! no dokładnie, ty :D! ale i tak się dowie w swoim czasie :D oj Anuś już wszyscy wiedzą, jak będzie :D będziesz wspominać moje słowa, zobaczysz :D Quote
Sweet Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Martunia']jakie dojdę, jedziemy do niej ;p! no dokładnie, ty :D! ale i tak się dowie w swoim czasie :D oj Anuś już wszyscy wiedzą, jak będzie :D będziesz wspominać moje słowa, zobaczysz :D[/QUOTE] ja muszę na pieszo:evil_lol: No ;) Dowie sie dowie;D Właśnie;D nasze słowa:D Quote
Tepes Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [COLOR="blue"]mom nadzieja, że byda wspominać wasze słowa:evil_lol: oby sie skończyło jak sylwek rok temu:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Sweet']ja muszę na pieszo:evil_lol: No ;) Dowie sie dowie;D Właśnie;D nasze słowa:D[/QUOTE] pfff pociągi są, pksy ;p! dojedziemy! no nasze, nasze, jak mogłam się tak pomylić :D [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]mom nadzieja, że byda wspominać wasze słowa:evil_lol: oby sie skończyło jak sylwek rok temu:D[/COLOR][/QUOTE] chciałabyś, co :D? ja ci mówię, że tak będzie ;p Quote
Tepes Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [COLOR="blue"]noooooo chciałabych:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]mom nadzieja, że byda wspominać wasze słowa:evil_lol: oby sie skończyło jak sylwek rok temu:D[/COLOR][/QUOTE] Będziesz będziesz:D ja zostanę kiedyś wróżką a to moja druga przepowiednia;D I sprawdzi się tak jak moja pierwsza:D [quote name='Martunia']pfff pociągi są, pksy ;p! dojedziemy! no nasze, nasze, jak mogłam się tak pomylić :D [/QUOTE] No niby są:P heh:D damy rade:) No!:) Quote
Martunia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 pamiętam, jak byłam twoją jasnowidzką, Anula :D damy radę :D! uważaj, bo pewnie na serio do ciebie przyjadę, to nie będzie ci tak wesoło ;p Quote
Tepes Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [COLOR="blue"]mom nadzieja, że dobrze godocie ale cicho żeby nie zapeszać ciii:evil_lol: a przyjedź:D[/COLOR] Quote
ewatr Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Przychodzimy sie przywitac i serdecznie pozdrowić Bonia i jego Pania w nowym 2011 roku :multi: Quote
Tepes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [COLOR=blue]heloł kochani:loveu: a dziękujemy i wzajmenie:)[/COLOR] Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 heeeeej czemu mnie opuściłaś na gadu ;p! Quote
Tepes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [COLOR=blue]bo tak a nie inaczy i sie nie zdziw jak spędzimy razem tego sylwa na gg bo na razie nie widza mojego księcia w ciemnozielonym BMW:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]bo tak a nie inaczy i sie nie zdziw jak spędzimy razem tego sylwa na gg bo na razie nie widza mojego księcia w ciemnozielonym BMW:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] jeszcze przyjedzie:D a jak nie to sobie w 3 zrobimy konferencje na gadu:P Quote
Tepes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [COLOR=blue]włahaha no ok:evil_lol: jo mom do obaleni jeszcze 3 piwa bo jedne już wypiłąch więc spoko:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 no właśnie! co jest w tym złego, bo ja nie wiem :D Anula, z nami się będziesz jeszcze lepiej bawiła :D! Quote
Tepes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [COLOR=blue]no ba:evil_lol: to o kery zaczynomy?:D znaczy jo poczekom na niego kajś do 20 a późni wala to:D[/COLOR] Quote
NightQueen Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]bo tak a nie inaczy i sie nie zdziw jak spędzimy razem tego sylwa na gg bo na razie nie widza mojego księcia w ciemnozielonym BMW:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] BMW nie mam, ale mam czarne rolki :diabloti: jak chcesz to wpadnę po Ciebie? :cool3: Quote
Recommended Posts