Bartiśkowa_ Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 widze Że zajumałaś fotki :razz: i dobrze :loveu: Tez jadę na Woodstock za rok, znaczy taki mam zamiar co z tego wyjdzie zobaczymy ;) Quote
Tepes Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 tak ukradłach se:evil_lol: to jadymy razem:D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dopsze :evil_lol: Zbierzemy jakąs większa ekpię i pojademy :loveu: Quote
Tepes Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 nono jo mom nadzieja:D to szukomy ludzi;p Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ja w tym roku na woodzie byłam cichaczem... tzn mama myślała, że jestem u kumpeli na wsi :oops: Ale nie żałuje... była super zabawa ;) A poza tym nie mogłam puścić faceta tam samego. Tosz to istna chlajnia! Quote
Tepes Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 hah dobro ściema nie jest zło:evil_lol: no to grunt że było fajnie;) no tym bardzi faceta samego puscić no to dobrze zrobiłaś:D Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Tata nawet nie zauważył, że wróciłam jakaś usyfiona i w ogóle :D Quote
Tepes Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 tata jak to tata:evil_lol: u mie nigdy niczego nie zauważo:evil_lol: Quote
ewatr Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Anula & Bono;15211240 [URL napisał(a):http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz593.jpg stuknięty Bono:diabloti: Slicznosci :loveu: to nic ze stukniete :evil_lol: pozdrowienia od Armaniego ... Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Anula & Bono']tata jak to tata:evil_lol: u mie nigdy niczego nie zauważo:evil_lol: Dokładnie.. w końcu facet. Bystry jak woda w klozecie. Quote
Tepes Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Talia']Dokładnie.. w końcu facet. Bystry jak woda w klozecie. święte słowa:diabloti: [quote name='ewatr']Slicznosci :loveu: to nic ze stukniete :evil_lol: pozdrowienia od Armaniego ... \mi to nie przeszkadzo że stuknięte:eviltong: a dziękujemy i wzajemnie:) Quote
Minerva Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz592.jpg Jaki zadowolony ;p Quote
Paulina_mickey Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 hej my tu chyba u Was już daaaawno gościliśmy:hmmmm: Quote
Aga&Ganja Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Talia napisał(a):JByła któraś z Was na woodstocku? Tam to dopiero mordownia była np. na koncercie Zielonych Żabek. ;) Ja byłam na Woodstocku. Daleko nie miałam, to pojechałam na kultową imprezę. Podoba mi się ten klimat pijaństwa, głośniej, ale w tym roku nie za dobrej muzyki i ogólnie pełno świetnych ludzi. Quote
Tepes Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Paulina_mickey']hej my tu chyba u Was już daaaawno gościliśmy:hmmmm: a no witam witam dawno nie było was tuu:diabloti: [quote name='Aga&Ganja']Ja byłam na Woodstocku. Daleko nie miałam, to pojechałam na kultową imprezę. Podoba mi się ten klimat pijaństwa, głośniej, ale w tym roku nie za dobrej muzyki i ogólnie pełno świetnych ludzi. to za rok jadymy czy tam idymy razem:p Bonek mo ropne zapalenie skóry...wet mu musioł wygoliś futro w okolicy policzkowy ale jak mu to golił...miałach ochota padać czymej Pan tego psa i dowej ta maszynka:roll: no ale udało sie, swędzi go to strasznie dostoł zastrzyki momy mu to przemywać i przez 4 dni na zastrzyki no to by było tyle ino żeby dziadowi przeszło:eviltong: Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Ja byłam na Woodstocku. Daleko nie miałam, to pojechałam na kultową imprezę. Podoba mi się ten klimat pijaństwa, głośniej, ale w tym roku nie za dobrej muzyki i ogólnie pełno świetnych ludzi. Fakt muzyka nie była taka extra. Dużo bardziej podobało mi się zestawienie z Jarocina na którym niestety nie byłam :( a grała tam moja ukochana Pidżamka. Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Anula & Bono']a no witam witam dawno nie było was tuu:diabloti: to za rok jadymy czy tam idymy razem:p Bonek mo ropne zapalenie skóry...wet mu musioł wygoliś futro w okolicy policzkowy ale jak mu to golił...miałach ochota padać czymej Pan tego psa i dowej ta maszynka:roll: no ale udało sie, swędzi go to strasznie dostoł zastrzyki momy mu to przemywać i przez 4 dni na zastrzyki no to by było tyle ino żeby dziadowi przeszło:eviltong: To za rok robimy wioskę dogomanii? :D Biedaczek :( A skąd to g mu się wzięło? Quote
Tepes Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 oj tak wioska dogomani jo jest za:evil_lol: najprawdopodobni z jeziora w kerym sie niedowno kąpoł... choć wczesni sie w nim taploł i nigdy mu nic nie bylo... ale bydzie dobrze nie ma inny opcji;) dostanie pora zastrzyków późni tablety i czekać az futro odrośnie;) teroz śpi na łóżku po ciężkim boju z maszynką do golenia:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 oj dawno dawno, bo nie miałam Was w subskrypcjach, dopiero po banerku poznałam :) Quote
Tepes Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 a jo gdzies tam miałach ale ogólnie żadko odiwedzom kogos ino siedza u siebie na zlotowym i obrożowym:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 jak na razie to są ostatnie zdj z wakacji i prędko nie bydzie nowych po aparat poszed do serwisu;) Quote
Talia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 http://i34.tinypic.com/n6azhv.jpg Osikałaś sobie kolana? Quote
Tepes Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 oczywiście:evil_lol: po 1 deszcz padoł a po 2 czasem musiałach sie wspiąć na wyższo skałka to niestety kolana były całe mokre i brudne:D Quote
Recommended Posts