Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [url]http://i36.tinypic.com/2l8iu4n.jpg[/url] to jest mega:D [url]http://i33.tinypic.com/25gdikm.jpg[/url] ile ludu:O [url]http://i37.tinypic.com/veu26x.jpg[/url] świetne ujęcie:D Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Sweet'][url]http://i36.tinypic.com/2l8iu4n.jpg[/url] to jest mega:D [url]http://i33.tinypic.com/25gdikm.jpg[/url] ile ludu:O [url]http://i37.tinypic.com/veu26x.jpg[/url] świetne ujęcie:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]te pierwsze wg mie za ciemne ale włosy fajnie ji lotały:diabloti: no lubu fest dużo rano było za to w nocy 2 osoby na krzyż;)[/COLOR] [quote name='deer_1987']Nocne fajne![/QUOTE] [COLOR="blue"]dzięki;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]te pierwsze wg mie za ciemne ale włosy fajnie ji lotały:diabloti: no lubu fest dużo rano było za to w nocy 2 osoby na krzyż;)[/COLOR] [/QUOTE] Właśnie to mi sie najbardziej podoba;P A można zawsze rozjaśnić:D Zawsze tak jest :P tylko wieczorem jest luz;) Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [COLOR="blue"]wtedy mi spierniczały przed burzą z molo:evil_lol: śmiesznie było:D nie mom kaj rozjaśnić nie mom żadnych programów;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]wtedy mi spierniczały przed burzą z molo:evil_lol: śmiesznie było:D nie mom kaj rozjaśnić nie mom żadnych programów;)[/COLOR][/QUOTE] haha:P a zdążyłyście chociaż uciec?:P Aaa... ale można rozjaśnić:D Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [COLOR="blue"]chwila stoły my pod takim wielkim parasolem jak fest loło ale jak mni padało to my leciały do dom wtym deszczu:evil_lol: a wiem że idzie ino cza miec jakiś program wpierw:D[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]chwila stoły my pod takim wielkim parasolem jak fest loło ale jak mni padało to my leciały do dom wtym deszczu:evil_lol: a wiem że idzie ino cza miec jakiś program wpierw:D[/COLOR][/QUOTE] haha:P ale przynajmniej aż tak mocno was nie zmoczyło:P Wiem że wiesz;D Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [COLOR="blue"]i miałach aparat w pokrowcu!! a nie jak na zlocie...ehh to dobrze że wiesz że jo wiem że Ty wiesz że jo wiem:D[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]i miałach aparat w pokrowcu!! a nie jak na zlocie...ehh to dobrze że wiesz że jo wiem że Ty wiesz że jo wiem:D[/COLOR][/QUOTE] No to całe szczęście..:) eh.. ale on już całkiem umarł czy da sie nim cos zrobic? albo do naprawy oddac? :D:D No dokładnie:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [COLOR="blue"]nie działają strzałki w góra i w dół i usówanie jo chciałach do serwisu go dać ale tata stwierdził że jad do serwisu to ino do Olympusa a taki jest we Warszawie więc nie wyślemy go tam...ale jo sie wkurza jo póda do Bytomia i niech sprawdzą... mo\ój aparat moje piniądze moje decyzje a chca za wszelko cena go uratować...no nie jakby sie nie opłacało naprawiac ino kupić nowy to już inno bajka ale nadzieja zawsze jest bo ogółem działo normalnie[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]nie działają strzałki w góra i w dół i usówanie jo chciałach do serwisu go dać ale tata stwierdził że jad do serwisu to ino do Olympusa a taki jest we Warszawie więc nie wyślemy go tam...ale jo sie wkurza jo póda do Bytomia i niech sprawdzą... mo\ój aparat moje piniądze moje decyzje a chca za wszelko cena go uratować...no nie jakby sie nie opłacało naprawiac ino kupić nowy to już inno bajka ale nadzieja zawsze jest bo ogółem działo normalnie[/COLOR][/QUOTE] Ja myślę że to już obojętnie jaki serwis da rade go naprawić, najważniejsze żeby się naprawił... A co do kosztu to myślę że nie powinno być aż tak źle żeby się nie opłacało;) Bądźmy dobrej myśli:) Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [COLOR="blue"]pożyjemy zoboczymy;) jo już go spisalach na straty jak to pesymista mo w zwyczaju;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]pożyjemy zoboczymy;) jo już go spisalach na straty jak to pesymista mo w zwyczaju;)[/COLOR][/QUOTE] No;D E tam przesadzasz:P ja jako optymista mówię ci że jeszcze da się coś zrobić z nim:D Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [COLOR="blue"]zawsze wszyscy mi godali obojętnie z czym jaaa bydzie dobrze a zawsze było źle i po moi myśli;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]zawsze wszyscy mi godali obojętnie z czym jaaa bydzie dobrze a zawsze było źle i po moi myśli;)[/COLOR][/QUOTE] Czyli musisz myśleć że będzie dobrze to bedzie;P Bo jak myślisz tak jest.... Quote
Martunia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Właśnie, Ada ma rację, choć ty i tak zawsze myślisz swoje :P Łoś! Cała strona zdjęć, ojjj nie poznaję cię ;p Ale na moje specjalne życzenie, to się nie dziwię ;> Fajne zdjęcia jak zawsze. A Ty taka niepozorna mała Anusia :loveu: :P Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Sweet']Czyli musisz myśleć że będzie dobrze to bedzie;P Bo jak myślisz tak jest....[/QUOTE] [COLOR="blue"]taaaaa sranie w banie:diabloti: [/COLOR] [quote name='Martunia']Właśnie, Ada ma rację, choć ty i tak zawsze myślisz swoje :P Łoś! Cała strona zdjęć, ojjj nie poznaję cię ;p Ale na moje specjalne życzenie, to się nie dziwię ;> Fajne zdjęcia jak zawsze. A Ty taka niepozorna mała Anusia :loveu: :P[/QUOTE] [COLOR="blue"] ta pogodej sie:diabloti: jo mało niepozorno Anusia o co Ci chodzi?:diabloti::mad::diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 No tak tak, słuchaj się.. młodszej :P Bo taka słodka Anusia jest na tych zdjęciach ;pp Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [COLOR="blue"]ijasne byda sie Ciebie słuchac błuhahaha:evil_lol: na zdjęciach powiadosz...a w rzeczywistości?:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Martunia']Właśnie, Ada ma rację, [/QUOTE] ja mam zawsze racje;P [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]taaaaa sranie w banie:diabloti: [/COLOR] wcale że nie:P Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [COLOR="blue"]a tam jo mo zawsze racja :evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Nie śmiej się! Kiedyś może to nadejść :P No właśnie, w rzeczywistości... ;P Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [COLOR="blue"]no no no noooooooooooooooooo co w ty rzeczywistości?:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 O rzeczywistości nie dokończyłam :P Krótko mówiąc - pozory mylą xD A Ty zawsze racji nie masz :P Quote
Recommended Posts