Pestka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nie znom takiż oto osoby:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] O to nie na czasie jestes widze :P Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='Pestka']O to nie na czasie jestes widze :P[/QUOTE] [COLOR=Blue]nie na czasie??? po porstu nie słuchom polskich badziestw;)[/COLOR] Quote
Pestka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nie na czasie??? po porstu nie słuchom polskich badziestw;)[/COLOR][/QUOTE] Bez przesady ;) a czego słuchasz? jesli mozna wiedziec?:P Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='Pestka']Bez przesady ;) a czego słuchasz? jesli mozna wiedziec?:P[/QUOTE] [COLOR=Blue]do mie przesada to nie jest;) kazdy mo inny gust jo słuchom metalu rocka gotyku heavymetalu Lordi, Green Day, Evanescence, SOAD, Slipknot, Ozzy Osbourne, Metallica, Nightwish, Avantasia, Within Temptation i tym podobne;)[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [URL]http://i40.tinypic.com/15j6te.jpg[/URL] ale ładne :loveu: [URL]http://i40.tinypic.com/2jczcw4.jpg[/URL] haha :evil_lol: macie pomysły Tobie to dobrze takie wycieczki my aż twórczo jedziemy na 1 dzień do Krakowa:evil_lol: Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='Bartiśkowa_'][URL]http://i40.tinypic.com/15j6te.jpg[/URL] ale ładne :loveu: [URL]http://i40.tinypic.com/2jczcw4.jpg[/URL] haha :evil_lol: macie pomysły Tobie to dobrze takie wycieczki my aż twórczo jedziemy na 1 dzień do Krakowa:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]my w 1 klasie byli na 1 dzień w Krakowie i na 3 kajśtam:evil_lol: a teroz ino w Pradze;) ale było zajebiscie;) z kolejnych dni powstawiom troszka późni;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A ja się pochwale na dzień dzisiejszy nie jedziemy nigdzie:D haha:D chyba ze gdzieś w okolice takie bliskie :P ale to na jeden dzień z tym ze jeszcze nic nie wiadomo;P Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='Sweet']A ja się pochwale na dzień dzisiejszy nie jedziemy nigdzie:D haha:D chyba ze gdzieś w okolice takie bliskie :P ale to na jeden dzień z tym ze jeszcze nic nie wiadomo;P[/QUOTE] [COLOR=Blue]wy mocie jakies dziwne te szkoły:evil_lol:[/COLOR] Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 U mnie to tylko zielona szkoła :D Wycieczek nie ma bo nauczycielka się wnerwia że jesteśmy tacy niegrzeczni . xD Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='nikusiovatamiłośniczka:)']U mnie to tylko zielona szkoła :D Wycieczek nie ma bo nauczycielka się wnerwia że jesteśmy tacy niegrzeczni . xD[/QUOTE] [COLOR=Blue]zielono szkoła to podstawówka nie??:D jo nie byłach:evil_lol: a tak to liceum to se sigomy po wycieczkach róznych xD[/COLOR] Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]zielono szkoła to podstawówka nie??:D jo nie byłach:evil_lol: a tak to liceum to se sigomy po wycieczkach róznych xD[/COLOR][/QUOTE] Tsa .;] Ja na razie tylko zwiedziłam w Czechach ZOO . :D Zamierzam w tego rocznych wakacjach zwiedzić Pragę . xd Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='nikusiovatamiłośniczka:)']Tsa .;] Ja na razie tylko zwiedziłam w Czechach ZOO . :D Zamierzam w tego rocznych wakacjach zwiedzić Pragę . xd[/QUOTE] [COLOR=Blue]ojjj tak polecom Praga koniecznie musisz jechać:loveu: a tak nawiasem kurde wakacje tuż tuż!;)[/COLOR] Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ojjj tak polecom Praga koniecznie musisz jechać:loveu: a tak nawiasem kurde wakacje tuż tuż!;)[/COLOR][/QUOTE] Co najbardziej polecasz w Pradze?;) Oj tak .. jeszcze <myśli> ... miesiąc.? ... Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='nikusiovatamiłośniczka:)']Co najbardziej polecasz w Pradze?;) Oj tak .. jeszcze <myśli> ... miesiąc.? ...[/QUOTE] [COLOR=Blue]Stare Miasto, Plac Wacława, koniecznie fontanny ale nie pamietom dokłądnie kaj to było to było cuuudowne!! Sami zoboczycie jak wstawia jutro fotki;) kurde tam jest dużo pięknych miejsc;)nie idzie tak wymienić tych najlepszych[/COLOR] Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Stare Miasto, Plac Wacława, koniecznie fontanny ale nie pamietom dokłądnie kaj to było to było cuuudowne!! Sami zoboczycie jak wstawia jutro fotki;) kurde tam jest dużo pięknych miejsc;)nie idzie tak wymienić tych najlepszych[/COLOR][/QUOTE] Praga to chyba najpiękniejsze miasto ... :loveu: Dopiero jutro fotki.? :mdleje: . Ja chce dzisiaj :modla: . xD Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='nikusiovatamiłośniczka:)']Praga to chyba najpiękniejsze miasto ... :loveu: Dopiero jutro fotki.? :mdleje: . Ja chce dzisiaj :modla: . xD[/QUOTE] [COLOR=Blue]no chyba nie tam żadyn Rzym czy Włochy...Praga:loveu::loveu: nie dzisiej nie siedza na kompie brata a mom je na swoim i nie chca mi sie zmniejszać;) wytrzymosz do jutra;)[/COLOR] Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no chyba nie tam żadyn Rzym czy Włochy...Praga:loveu::loveu: nie dzisiej nie siedza na kompie brata a mom je na swoim i nie chca mi sie zmniejszać;) wytrzymosz do jutra;)[/COLOR][/QUOTE] Oj tak ! Praga jest o wiele piękniejsza niż nasza Warszawa:loveu: Może wytrzymam :diabloti: . Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='nikusiovatamiłośniczka:)']Oj tak ! Praga jest o wiele piękniejsza niż nasza Warszawa:loveu: Może wytrzymam :diabloti: .[/QUOTE] [COLOR=Blue]Oh niz Warszawa to jest 100 razy lepszo:loveu: a Czesi jacy przystojni aaaaaaaaaaa jedyn przystojniejszy od drugiego:loveu: wytrzymać musisz:evil_lol:[/COLOR] Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Oh niz Warszawa to jest 100 razy lepszo:loveu: a Czesi jacy przystojni aaaaaaaaaaa jedyn przystojniejszy od drugiego:loveu: wytrzymać musisz:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Moim zdaniem tysiąc razy :D Kurde .. coraz bardziej chce jechać do Pragi . ! . :mdrmed: Muszę ? . :hmmmm: Quote
Tepes Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='nikusiovatamiłośniczka:)']Moim zdaniem tysiąc razy :D Kurde .. coraz bardziej chce jechać do Pragi . ! . :mdrmed: Muszę ? . :hmmmm:[/QUOTE] [COLOR=Blue]To jedź co za problem:D musisz musisz:D[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A mi się marzy Turcja :evil_lol: Odkąd miałam zrobić referat na temat tego kraju :loveu: taaa... Quote
Martunia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]my w 1 klasie byli na 1 dzień w Krakowie i na 3 kajśtam:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] EEeeee! Przepraszam?! :P [URL]http://i40.tinypic.com/2jczcw4.jpg[/URL] fajnyyyyyy :D:D choć nie widać znowu tak bardzo :D masz więcej zdjęć kolesi? :evil_lol: ładnie tam jest :D mieliśmy jechać do Pragi, nawet do Francji, ale oczywiście wyszło, jak wyszło :D ale co mnie najbardziej zdziwiło, wyszło na to, że pociągiem do Barda xD bardzo daleko xD ogółem fajnie tam było, widzę :D więcej zdjątek :D Quote
lovelas Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Wszyscy zamiast komentować, jaka piękna Praga, to komentują to zdjęcie: [url]http://i40.tinypic.com/2jczcw4.jpg[/url] :diabloti::diabloti: Quote
Tepes Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='lovelas']Wszyscy zamiast komentować, jaka piękna Praga, to komentują to zdjęcie: [URL]http://i40.tinypic.com/2jczcw4.jpg[/URL] :diabloti::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]hahaha no cóż bywo i tak:cool3:[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']A mi się marzy Turcja :evil_lol: Odkąd miałam zrobić referat na temat tego kraju :loveu: taaa...[/QUOTE] [COLOR=Blue]te jedź se:diabloti:[/COLOR] [quote name='Martunia']EEeeee! Przepraszam?! :P [URL]http://i40.tinypic.com/2jczcw4.jpg[/URL] fajnyyyyyy :D:D choć nie widać znowu tak bardzo :D masz więcej zdjęć kolesi? :evil_lol: ładnie tam jest :D mieliśmy jechać do Pragi, nawet do Francji, ale oczywiście wyszło, jak wyszło :D ale co mnie najbardziej zdziwiło, wyszło na to, że pociągiem do Barda xD bardzo daleko xD ogółem fajnie tam było, widzę :D więcej zdjątek :D[/QUOTE] [COLOR=Blue]niby we Wrocławiu ale to nie do końca bo my we Wrocku nie spali ino kajś indzi i se nie umia spomnieć kaj:diabloti: no chyba mom xD ale najwięcy Gojana:eviltong: aż 3 razem z tym:eviltong:[/COLOR] Quote
Aga&Ganja Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Jeeeeesteeeeeeeeeeem!! Żyjeeeeeeeeeee!! :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts