Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [COLOR=Blue]sieeeeeeeeeeeeeeeeeeemczan:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Oks no to poczekasz jak już tak proponujesz:loveu: To sie zjawię, tylko kurcze czy z Katowic jeżdżą autobusy bezposrednio tam nie wiesz może xd ? Quote
Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Krasnoludek! :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Blue]ja tyż Cie kochom:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']Oks no to poczekasz jak już tak proponujesz:loveu: To sie zjawię, tylko kurcze czy z Katowic jeżdżą autobusy bezposrednio tam nie wiesz może xd ?[/QUOTE] [COLOR=Blue]poczekom ppoczekom xD nie mom pojęcia[/COLOR] Quote
Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Ja Cię mocniej! :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Blue]no nie wiem nie wiem:D[/COLOR] Quote
KT Arts Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]o z kurom ooo matko czego to nie wymyślą:evil_lol: kurde pogoda jest teroz no w sumie całkiem przed chwilą świeciło słońce ale zaszło i zaro mo padać matko co za pogoda[/COLOR][/QUOTE] U nos jest to samo.. Mielimy iść na spacyr, yno, abo leje, abo na zakupy trza jechać.. i nici z fot.. Quote
taxelina Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ja bym chciala 50-200 po tym co naczytalam i bym miala zamiast tych moich 2... Quote
Sweet Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] tata kupił obiektyw Olympus Zuiko 50mm/1.8 z przejściówą:D[/COLOR][/QUOTE] Fajnie:) ale to stałka jest nie? jak już to bym wolała nawet ciemniejszy obiektyw a długi jakiś..:) ale fajnie ze masz jakiś nowy:) foty daj z niego;D Quote
Tepes Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Niufciak']U nos jest to samo.. Mielimy iść na spacyr, yno, abo leje, abo na zakupy trza jechać.. i nici z fot..[/QUOTE] [COLOR=Blue]no niestety mi sie nawet na spacer w tako pogoda nie chce wyłazić z psem:evil_lol:[/COLOR] [quote name='deer_1987']ja bym chciala 50-200 po tym co naczytalam i bym miala zamiast tych moich 2...[/QUOTE] [COLOR=Blue] to sprzedej te Twoje 2 i sie tyn kup[/COLOR] [quote name='Sweet']Fajnie:) ale to stałka jest nie? jak już to bym wolała nawet ciemniejszy obiektyw a długi jakiś..:) ale fajnie ze masz jakiś nowy:) foty daj z niego;D[/QUOTE] [COLOR=Blue]tak;) a tam mi styknie na razie takie coś:diabloti: nie mom jak dac bo tata zamówił go wczoraj :eviltong:[/COLOR] Quote
halgre Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [B][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]No to jak ino przydzie - to foty ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Tepes Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [COLOR=Blue]no oczywiście:evil_lol:[/COLOR] Quote
KT Arts Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [COLOR=Blue][quote]no niestety mi sie nawet na spacer w tako pogoda nie chce wyłazić z psem[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/quote] Dzisiej jest jeszcze gorszo pogoda, leje cały czos:( Mioł być spacyr, ale nie bydzie... I czekomy u wos na jakieś foty;) [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ooo slysze ze nowy obiektyw bedzie :razz: fotki:siara: Quote
Tepes Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ooo slysze ze nowy obiektyw bedzie :razz: fotki:siara:[/QUOTE] [COLOR=Blue]a no bydzie:D fotek NIE dom bo nie byda milion zdjęć w doma robić czekomy na pogoda:diabloti:[/COLOR] [quote name='Niufciak'][COLOR=Blue] [COLOR=Black]Dzisiej jest jeszcze gorszo pogoda, leje cały czos:( Mioł być spacyr, ale nie bydzie... I czekomy u wos na jakieś foty;) [/COLOR] [/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Blue]no ogólnie ejst super durś leje:roll: jakieś hmm moga pokozać "mojego" durzego futrzastego a w sumie futrzasto:evil_lol:[/COLOR] Quote
bianka19 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 oj pogoda , pogoda przychodź do Bonuśka :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='bianka19']oj pogoda , pogoda przychodź do Bonuśka :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]no kurde przyszła by w końcu:evil_lol:[/COLOR] Quote
halgre Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no kurde przyszła by w końcu:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] [B][FONT="Times New Roman"][I][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]A czemu tylko do Bonuśka :crazyeye: A do Dinduśka ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dindek od macochy jest, czy jak ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT][/B] Quote
Tepes Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [COLOR=Blue]włahaha no jo tego nie powiedziałach to bianka:evil_lol: jak do mie to do każdego innego tyż powinna przyjś:D[/COLOR] Quote
KT Arts Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 U nos by się już przydoła:) A tu nikaj jej nie widza.. Leje yno i leje.. Z drugiej strony - dobrze, Bynajmnij trutka zmyje:) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 A jednak zmówiłam dwie :diabloti: To kiedy dojdzie new obiektyw Ci ? :razz: Quote
KT Arts Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']A jednak zmówiłam dwie :diabloti: To kiedy dojdzie new obiektyw Ci ? :razz:[/QUOTE] Jak zmówiłaś dwie??;> No właśnie kiedy ci ten obiektyw dojdzie, jo juz się fot doczekać nie umia:) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Miało być zamówiłam :evil_lol: późno już trochę i pisze głupoty Chodziło o obróżki dla Bartleja ;) Quote
KT Arts Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ooo, a wiesz że ja też:P Dokładnie smycz i obroże:) Quote
Recommended Posts