Tepes Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Ale żeś se kapelusz walneła! Gdzie kupiła? ;)[/QUOTE] [COLOR=Blue]a no taki se o! mi sie podobo:diabloti: w croopie;) [/COLOR][quote name='WeronikaM']super fotki pozdrowionka :buzi:[/QUOTE] [COLOR=Blue]dzięki dzięki;)[/COLOR] Quote
Aga&Ganja Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Wiem, że w C&A sprzedają kapelusze... Masz u siebie tam? :) Quote
Tepes Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [COLOR=Blue]tam kaj jo byłach to nie ale w Katowicach mom:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='dog193']A Anula do Merlina: "No co robisz debilu?!" :lol:[/QUOTE] Hahaha to musiało być piękne :D:D Cudne zdjęcia, artystko moja <3 Jakie kłótnie o miasto, Boże :D Chyba każde miasto nie jest znowu takie odnowione, są zabytki, jest parę budynków zniszczonych. Chyba że się mieszka w jakimś strasznie nowoczesnym, gdzie wszystko jest nowe :lol: Quote
Aga&Ganja Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 W C&A można trafić na niektóre fajne rzeczy! ;) A ty dalej z tym swoim Adim, czy jak on tam ma? :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='Martunia']Hahaha to musiało być piękne :D:D Cudne zdjęcia, artystko moja <3 Jakie kłótnie o miasto, Boże :D Chyba każde miasto nie jest znowu takie odnowione, są zabytki, jest parę budynków zniszczonych. Chyba że się mieszka w jakimś strasznie nowoczesnym, gdzie wszystko jest nowe :lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]ta i jak pięnie bolało...:diabloti: włahaha dziękuję bardzo <3 no raczy nie ale ok do mie Bytom nie jest obskurny do mie właśnie cały urok Bytomia jest w tych starych pięknych budynkach:p[/COLOR] [quote name='Aga&Ganja']W C&A można trafić na niektóre fajne rzeczy! ;) A ty dalej z tym swoim Adim, czy jak on tam ma? :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]nie...[/COLOR][SIZE=1][COLOR=Blue]zostawił mie...[/COLOR][/SIZE] Quote
Tepes Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [COLOR=Blue]jeszce jakby był powód jakis rozumia ale za takie coś... kiedyśtam lookałach se na nk jego znajomych no i łon do mie pisze czy dzwoniłach do Dominiki jakiśtam...a jo gały i sie pytom że niby do kogo a tyn na mie z pyskiem że jo dobrze wiem do kogo:/ w końcu okazało sie że chodzi o jakoś laska tam z jego wsi...i łona powiedziała mu że zaroz po tym jak zoboczyłach ji prifil na nk to jo do ni zadzwoniłach i zwyzywałach ją od najgorszych...a jo w takim szoku i godom chopie po co bych miala dzwonić do jakiś jaski kery nie znom nie mom żadnego powodu żeby do ni dzwonić i nr no to heloł:/ a łon że mi nie wierzy i że to na pewno jo...pokozałach mu nawet że moje ostatnie połączenie trwało 9 sekund to na serio tak musiałach ty dziołszce nagodać że aż sie nie dziwia że nie popełniła samobójstwa... i takim otoż pięknym sposobem sie skończyło...[/COLOR] Quote
Tepes Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [COLOR=Blue]właśnie wiem że głupek i do tego sie nie przejmuja choć na początku było ciężko;)[/COLOR] Quote
LadyK Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ja też tak kiedyś podobnie z jednym kolesiem miałam... No ale cóż, widocznie oni wszyscy to jakiś margines społeczny i nie ma się co przejmować :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='LadyK']Ja też tak kiedyś podobnie z jednym kolesiem miałam... No ale cóż, widocznie oni wszyscy to jakiś margines społeczny i nie ma się co przejmować :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]no niestety..kupia se 2 psa do kochania i bydzie git:diabloti:[/COLOR] [quote name='deer_1987']Bedziesz do nas znow na dogo zagladac? ;)[/QUOTE] [COLOR=Blue]heeeeej:loveu: widza żeście wrócili:multi::multi: no oczywiście że bydziemy nie ma inny opcji!!!:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
bianka19 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Cześć wam Bonulce kochane [COLOR=Blue][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG][/COLOR] Quote
Tepes Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [COLOR=Blue]hej hej:loveu::loveu: [B]53 dni bez wszystkich wolnych i wakacje:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 z tego co pamietam to Ty masz olympus lustrzanke? Jaki masz af do psow w ruchu? s-af czy c-af? cos nie moge z tym dojsc - wkurzylam sie ostatnio na zdjeciach w ruchu na 40-150mm bo akurat ostrzyl nie tam gdzie ja chcialam.. i psy daleko byly... Quote
Tepes Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='deer_1987']z tego co pamietam to Ty masz olympus lustrzanke? Jaki masz af do psow w ruchu? s-af czy c-af? cos nie moge z tym dojsc - wkurzylam sie ostatnio na zdjeciach w ruchu na 40-150mm bo akurat ostrzyl nie tam gdzie ja chcialam.. i psy daleko byly...[/QUOTE] [COLOR=Blue]a no mom Oliśka;) i mom c-af i wychodzi git:D no ino że jo mom 14-42mm[/COLOR] Quote
Tepes Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [img] http://i43.tinypic.com/e821z9.jpg[/img] [COLOR=Blue]głooooooodzilla:evil_lol:[/COLOR] Quote
taxelina Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No tak na 14-42mm nie mam problemu ale to za malo dla naszych psow jak maja wolnosc :P Quote
Sweet Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]a no mom Oliśka;) i mom c-af i wychodzi git:D no ino że jo mom 14-42mm[/COLOR][/QUOTE] Ło to ty masz krótki:O mój ma 18-70mm:evil_lol: Quote
Tepes Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='deer_1987']No tak na 14-42mm nie mam problemu ale to za malo dla naszych psow jak maja wolnosc :P[/QUOTE] [COLOR=Blue]no cóż:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Sweet']Ło to ty masz krótki:O mój ma 18-70mm:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]spoko loko dziołcha jo piniędzmi nie srom to juz był szok tyn wydatek na som aparat tak wiec po malutku przymierzo sie tata do kupna nowego obiektywu[/COLOR] Quote
Sweet Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]spoko loko dziołcha jo piniędzmi nie srom to juz był szok tyn wydatek na som aparat tak wiec po malutku przymierzo sie tata do kupna nowego obiektywu[/COLOR][/QUOTE] Ja też nie.. Ty masz na tyle dobrze że to tobie tata kupi.. Mojemu żal było cokolwiek mi dołożyć do aparatu.. wiec nowy obiektyw też sama będę musiała sobie kupić... Quote
Tepes Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [COLOR=Blue]na szczęście mój tata dużo rzeczy planuje bo chce widzi ze mi to idzie i wgl ale tyż często ino chce a czekac cza dugo no bo kasa... ale niedługo 18 tak więc wspomoga go i może prędzy budzie;)[/COLOR] Quote
LadyK Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]na szczęście mój tata dużo rzeczy planuje bo chce widzi ze mi to idzie i wgl [/COLOR][/QUOTE] mój dużo planuje, a mało z tych planów kupuje :diabloti: Quote
Tepes Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [COLOR=Blue]napisałach że dużo planuje ale i tak późni zazwyczaj nie ma bo kasy brak...[/COLOR] Quote
Recommended Posts