Tepes Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [COLOR=Blue]i prawidłowo tak trzymać:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no jo wiem ez coś mi jest:evil_lol: wiem że wbiłaś i kochom Cie dziadzie mój:loveu::loveu:[/COLOR][/QUOTE] Haha no właśnie widzę, że coś ci się stało :evil_lol: Quote
Tepes Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [COLOR=Blue]no wczas:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no dziołcha jo Cie nawiedzom w snach i nie w snach i wgl:evil_lol: u mie praktycznie cały czos świeciło tak ciepło było ale teroz mrooozi a u mie cóż nic:D[/COLOR][/QUOTE] haha a jaki dziwny ten sen to juz tylko na moj leb.. chociaz miewalam dziwniejsze :D:D ten mozna powiedziec ze prawie normalny był :D Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Czesc ;) A kiedy jakie zdjęcia [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Tepes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']haha a jaki dziwny ten sen to juz tylko na moj leb.. chociaz miewalam dziwniejsze :D:D ten mozna powiedziec ze prawie normalny był :D[/QUOTE] [COLOR=Blue]a o czym był?:D bo chca wiedzieć co w Twoim łbie robiłach:diabloti:[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']Czesc ;) A kiedy jakie zdjęcia [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE] [COLOR=Blue]hej;) a zdjęcia na pewno jutro;) bo sie ładuje bateria do aparatu ładnie pięknie a na wieś jada dopiero koło 20;) Bono już wie że jedzie na wieś;) uświadomiłach go ze Bonuś jedziemy do Gonza:diabloti:(to jest kot ciotki:D)no to Bono już szaleństwo i mie nie odstępuje na krok przed chwilą mi leżoł pyskiem na kolanach:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]a o czym był?:D bo chca wiedzieć co w Twoim łbie robiłach:diabloti:[/COLOR] [/COLOR][/QUOTE] to był 2 powiazane sny ale tego pierwszego ci nie powiem bo nie byl z toba a za duzo pisania a wiec tak :D byłyśmy na jakims obozie czy co to było znaczy ja i Gocha i tam było jezioro i zblizala sie burza ale to taka za mialy byc ofiary :razz: noi tam bylo pelno ludzi po drugiej stronie jeziora a nad nimi juz byla ta burza wiec przeplynelam tam i zobaczylam ciebie :D:D ale balas sie wejsc do tej wody bo byla brudna wiec polazlas na okolo a ja uratowalam jakies dziecko :hmmmm: to do mnie nie podobno ale dobra ... pozniej nie dalo ci sie dalej przejsc i zostalo chyba z 2 metry gdzie juz byla ta brudna woda wiec zeby do niej ne wskoczyc wskoczylas mi na rece :roflt: ale pozniej juz to olalaś i wskakiwalas do tej wody razem ze mna zanim burza doszła do nas ( czyli mialysmy jakies kilka sek :D) i jak sekunde burze byla od nas to polazlysmy przez las do jakiegos budynku :lol: niezly nie ?:D:D Quote
Tepes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [COLOR=Blue]lol co to mo być:evil_lol: brudno woda i sie bołach wejś ceeedza:D[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]lol co to mo być:evil_lol: brudno woda i sie bołach wejś ceeedza:D[/COLOR][/QUOTE] hahahahahah a co ja ci poradze to nie moja wina ze mi sie glupoty snia :lol: Quote
Tepes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [COLOR=Blue]hahaha:D mi ostatno jak coś sie sni to związane z ciążą:evil_lol: i ogólnie mie prześladuje to:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hahaha:D mi ostatno jak coś sie sni to związane z ciążą:evil_lol: i ogólnie mie prześladuje to:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] huhuhuhu moze jestes w ciazy :hmmmm: Quote
Tepes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [COLOR=Blue]nie ma taki opcji no chyba żem wiatropylno jest:evil_lol:[/COLOR] Quote
Cavy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cześć gaduły. :hand: Co u was ciekawego słychać? [COLOR=Blue][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/COLOR] Quote
Tepes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Cavy']Cześć gaduły. :hand: Co u was ciekawego słychać? [COLOR=Blue][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=Blue]hej hej;) a nic miałach na wieś jechać ale ciotce auto nawaliło i dupa:D[/COLOR] Quote
Tepes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [COLOR=Blue]po prostu tak to może być ino w Polsce... tata Adriana ogólnie jest w cięzkim stanie nie umi łazić ani nic... a ze szpitala z Łodzi go już wywalają...i nie ma do niego nigdzie miejsc po prostu zajebiście:angryy::angryy: noo ludzie faceta w takim stanie i już sie pozbywają...nic ino pozabijać... jo jutro jeszcze zobocza co do sie zrobić bo moja ciotka i wujek pracują w szpitalu więc trzymejcie kciuki żeby udało sie coś załatwić!![/COLOR] Quote
Tepes Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Pestka']Więc trzymam kciuki![/QUOTE] [COLOR=Blue]dzięki bardzo;)[/COLOR] Quote
Tepes Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [COLOR=Blue]no to cóż już żem jest na wsi ale jakoś nie chce mi sie wyłazić na plac bo mokro i wgl:evil_lol: może kiedy indzi;D[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mokro :crazyeye:? U nas słoneczko świeci pięknie i ciepluutko jest :loveu: 12 stopni . A Boniasty zadowolony ? xd I jak rozmawiałaś z ciocią o ten szpital ? Quote
Tepes Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Mokro :crazyeye:? U nas słoneczko świeci pięknie i ciepluutko jest :loveu: 12 stopni . A Boniasty zadowolony ? xd I jak rozmawiałaś z ciocią o ten szpital ?[/QUOTE] [COLOR=Blue]no mokro bo sie topi fajne błoto tu jest:evil_lol: no słońce tyż jest Bon już gonił z kotami i Atomem i na razie spi;) wczoeaj godałach przez telefon i w sumie moja ciotka jak cos by musiała znać KONKRETy zeby pomóc no ale cóż i na razie ciotka poradziła żeby poszli do doktora 1 kontaktu i łon powinien m pomóc co i jak a jak niezbyt pomoże to dopiero by moja ciotka coś mogła pozałatwiać a jak jest tona razie nie wiem bo Adi kasy na fonie nie mo a na gadu go ni ma[/COLOR] Quote
bianka19 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 U nas też piękne słoneczko świeci :loveu: To tylko u was tak ciapa jest :diabloti: U nas chyba odwilż :roll: Quote
egeri Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 U nas też plucha jest, słońce przyświecało do południa, ale teraz zaszło Quote
Tepes Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [quote name='bianka19']U nas też piękne słoneczko świeci :loveu: To tylko u was tak ciapa jest :diabloti: U nas chyba odwilż :roll:[/QUOTE] [COLOR=Blue]jak to no słońce swieciło aż fajnie w bluzie szło posiedziec na placu jak przygrzoło a że sie snieg topi no to błotko jest:evil_lol:[/COLOR] [quote name='egeri']U nas też plucha jest, słońce przyświecało do południa, ale teraz zaszło[/QUOTE] [COLOR=Blue] mom nadzieja że jutro tyż bydzie świecić to w końcu te zdjęcia porobia:D[/COLOR] Quote
Tepes Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 [COLOR=Blue]na razie to mom ino takie kuzynka mie meczyła:evil_lol:[/COLOR] [img] http://i48.tinypic.com/30vfzfb.png[/img] [img] http://i47.tinypic.com/2it279v.png[/img] [img] http://i48.tinypic.com/11l7mog.png[/img] [COLOR=Blue]ni luba jak mi zdjęcia robi sie:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [COLOR=Blue]zaro fotki psio kociowo Małgosiowe:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts