Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

O gustach się nie dyskutuje, ale jak chcesz poznać moją opinie , to powiem, że ja preferuje bardziej wyszukane i kolorowe tatuaże. I jesli bym juz się decydowała na tatuaż to na taki który coś by znaczył, a nie był tylko wzorkiem.
Ale jeżli tobie się podoba to oki. Jak mówiłam o gustach się nie dyskutuje ;)

Posted

[quote name='egeri']O gustach się nie dyskutuje, ale jak chcesz poznać moją opinie , to powiem, że ja preferuje bardziej wyszukane i kolorowe tatuaże. I jesli bym juz się decydowała na tatuaż to na taki który coś by znaczył, a nie był tylko wzorkiem.
Ale jeżli tobie się podoba to oki. Jak mówiłam o gustach się nie dyskutuje ;)[/QUOTE]
[COLOR=Blue]jedyn co już coś znaczy na stopie mom;)
kolorowe mi sie nie podobają ino czarne;)
a nie wiem tyn wzorek jakoś w oko mi wpod i miejsce tyż no i cóż;D[/COLOR]

Posted

[quote name='egeri']No to fajnie ;) Jak zrobisz to się pochwal xD[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no:D
to poczekocie do maja o ile mi sie nic nie zmieni bądź mój chłop zaprotestuje:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='egeri']Widzę , że ty też z maja, tak jak ja:diabloti: Z którego jak można wiedzieć?[/QUOTE]
[COLOR=Blue]oo jak miło:D
jo z 23:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='egeri']Ja z 6 ;) Majowe dziewczyny żądza:evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]haha no jasne:evil_lol:
a czy można wiedzieć ile to majowy dziewczynie wiosenek w tym roku minie?:D[/COLOR]

Posted

[quote name='egeri']Hehe, ja bedę w maju słodką szesnastką:diabloti:
I odbijam pytanie;)[/QUOTE]
[COLOR=Magenta][B]sweet sixteen[/B]:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:
[COLOR=Blue]a mi w maju wybije pełnoletność:diabloti:
staro dupa ze mie już:evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='egeri']Tak, za niedługo emerytura...:evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no przydało by sie:evil_lol:
no i bych se taki prezencyk w formie tatuażu zrobiła ale to tyż od chłopa zalezy
jedyn tatuaż przeżył, kolczyk przeżył to moze na kolejny tattoo sie zgodzi:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='egeri']No wiesz...w końcu kobiety maja dar przekonywania:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no tak tak:evil_lol:
nojwyży powiem mu niech tyż se jakiś zrobi:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='egeri']No to już jakis plan ;) jak lubi tatuaże to napewno się zgodzi na Twój i jeszcze sam skorzysta z okazji i się wytatuje xD[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no właśnie nie przepado ale ze ktoś mo czy tam jo to mu nie przeszkadzo:evil_lol: tak samo jak kolczyki powiedzioł mi jak coś chca to juz niech se zrobia ale łon woli mie tako jako zem tero jest:D[/COLOR]

Posted

No to fajnego masz chłopaka :) Poprostu chłop Cie lubi naturalną i tyle. Toż to skarb istny :) Ale każda dziewczyna lubi sie upiększać i czy facetom się to podoba czy nie trzeba na swoim postawić;)

Posted

[quote name='egeri']No to fajnego masz chłopaka :) Poprostu chłop Cie lubi naturalną i tyle. Toż to skarb istny :) Ale każda dziewczyna lubi sie upiększać i czy facetom się to podoba czy nie trzeba na swoim postawić;)[/QUOTE]
[COLOR=Blue]wiem ze fajnego:evil_lol:
tak oczywiście no ale ze sie babki lubia upiększać a mu to nie przeszkadzo to gitara:D
i pies go lubi i rodzice i już se go na zięcia mianowali:evil_lol:
i jak takiego nie kochać:loveu:
mi by sie podoboł kolczyk w wardze labret ze stożkiem:D
no cóż nic na to nie poradza ze mi sie piercing i tatuowanie podobo;)[/COLOR]

Posted

No to kiedy ślub ? :evil_lol:
Nie mam nic przeciwko piercing'owi i tatuowaniu, gdyby wszyscy byli 'grzeczni' świat by był nudny xD Czasem fajnie jest popatrzec na ludzi z kolczykami w róznych miejscach i z fajnymi tatuażami. Ja przekuć to sobie dałam tylko uszy i pempek zamierzam na urodziny, z tatuaży to może kiedyś jak mi przejdzie strach przed igłami:evil_lol:
Nie wiem jak to bedzie jak sobie będe przekłuwać pempek, chyba padnę na zawał:evil_lol:

Posted

[quote name='egeri']No to kiedy ślub ? :evil_lol:
Nie mam nic przeciwko piercing'owi i tatuowaniu, gdyby wszyscy byli 'grzeczni' świat by był nudny xD Czasem fajnie jest popatrzec na ludzi z kolczykami w róznych miejscach i z fajnymi tatuażami. Ja przekuć to sobie dałam tylko uszy i pempek zamierzam na urodziny, z tatuaży to może kiedyś jak mi przejdzie strach przed igłami:evil_lol:
Nie wiem jak to bedzie jak sobie będe przekłuwać pempek, chyba padnę na zawał:evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]jasne ślub nie tak szybko:evil_lol:
no własnie świat był by nudny:D ale tyż trzeba z umiarem bo niekerzy to przesadzają i to ostro
jo mom w uszach 6 dziurek i miałach w wędzidełku wargowym ale niestety sie przerwało:evil_lol:
a przekłówania nie trzeba sie boć niepotrzebny strach;) w sumie w uszach to robiłach sama se:)[/COLOR]

Posted

Tak, niektórzy przesadzają...
wow 6 dziurek!!! To musi fajnie wyglądać, ogólnie w uszach dużo dziurek strasznie mi sie podoba ;)
Ja wiem, że przekłówania nie ma się co bać, ale ze mnie już taka histeryczka jak igłę zobaczę i co poradzić...

Posted

[quote name='egeri']Tak, niektórzy przesadzają...
wow 6 dziurek!!! To musi fajnie wyglądać, ogólnie w uszach dużo dziurek strasznie mi sie podoba ;)
Ja wiem, że przekłówania nie ma się co bać, ale ze mnie już taka histeryczka jak igłę zobaczę i co poradzić...[/QUOTE]
[COLOR=Blue]6 to mało :evil_lol:
jak załatwia wenflony to byda dali dziurawić:evil_lol:
no cóz nic sie nie poradzi do przyjemnosci to nie należy[/COLOR]

Posted

Dziurawcie, dziurawcie :) a przy okazji nieśmiało prosimy o zdjęcie uszka i pochwalenie się ;) Bo my strasznie lubimy takie zakolczykowane uszy... :)

Posted

[quote name='egeri']Dziurawcie, dziurawcie :) a przy okazji nieśmiało prosimy o zdjęcie uszka i pochwalenie się ;) Bo my strasznie lubimy takie zakolczykowane uszy... :)[/QUOTE]
[COLOR=Blue]kiedyś już wklejałach:evil_lol: teroz już trocha kolczyki pozmieniane jak sie udo zrobić coś w tym swietle to
wstawia a jak nie to jutro zrobia i wstawia;)[/COLOR]