Pimpek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dzieńdoberek :D Łaaaaaaa, wszystkiego naj dla Bona!:new-bday::multi::BIG: [URL]http://i30.tinypic.com/2ik8gvo.jpg[/URL] Super :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Basia i Barni'][URL]http://i30.tinypic.com/2ik8gvo.jpg[/URL] ZDJECIE MASAKRA SUPER- ALE BARNI DZIS NA POLACH CZEKAŁ SKNERUSIE :shake: NIGDY CI NIE WYBACZY :roll:[/quote] [COLOR=Blue]Wybacz kochana...i kochany Barnusiu:*:* Wczoraj o 13 byłam myć sień to zabrałam Bona a potem... masakra myślałam że umre z bólu,tak mnie brzuch bolał,no i niestety Nie martw się dziś powinny być poprawiny:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witam niedzielnie. :hand: Co tam u Was słychać? :roll: Jak tam po imprezce? :cool3: Quote
Tepes Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [SIZE=6][COLOR=Blue]Dziękujemy Wszystkim bardzo:*:*Za takie miłe i ciepłe życzenia!!:)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] Quote
Tepes Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='Martunia']Witam niedzielnie. :hand: Co tam u Was słychać? :roll: Jak tam po imprezce? :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]A po imprezce Bono odsypia:D Dziś jeszcze będzie kończył żarcie reszty prezentów:D Sorko że wczoraj nie byłam na dogo no ale po 1 imprezowaliśmy z Bonem a po 2 strasznie mnie brzuch bolał... [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ale musiała być impreza. :cool3: I ile musi mieć prezentów! :D Nie no, nie masz za co przepraszać. :roll: Quote
Tepes Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [COLOR=Blue]Mogłaś przyjechać:) Załapałabyś się na ciasto:D może świńskie uszko,suszona kiełbaskę lub suszoną wołową skórę:D Dziś poprawiny na polu zapraszam:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ale pyszności. :eviltong: Nie no, szkoda, że nie mogłam przyjechać. :roll: :eviltong: Łeee no i na polu mnie też nie będzie. :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Mogłaś przyjechać:)[/COLOR] [COLOR=blue]Załapałabyś się na ciasto:D może świńskie uszko,suszona kiełbaskę lub suszoną wołową skórę:D[/COLOR] [COLOR=blue]Dziś poprawiny na polu zapraszam:D[/COLOR] [/quote] i znowu kłamie :placz: bo zas do sklepu dzis jedziesz- a Barni niema nic do obgryzania - nawet uszka - jak mu to powiem to sie obrazi na Bona :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witanko Daj kilka fotaszkow, mam nadzieje, z eporobilas z urodzinek Quote
Okamia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [COLOR=Purple]Hejka;) Jak tam Bono?? Objedzony ciasteczkami i innymi takimi?? [/COLOR] Quote
infers Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Poprawiny:lol: na polu:shake:;) Foteczki!:cool3: Quote
Basia i Barni Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 PARÓWKI NA POPRAWINACH BYŁY - WIEC MA SZCZESCIE PAŃCIA bONA :mad: Quote
Bewarka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ojoj, ale żem impre przegapiła :oops: Spóźnione sto lat! :tort: :D [SIZE=1]Trza mnie było uprzedzić...[/SIZE] :eviltong: Quote
Tepes Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Basia i Barni']PARÓWKI NA POPRAWINACH BYŁY - WIEC MA SZCZESCIE PAŃCIA bONA :mad:[/quote] [COLOR=Blue]No Baśka ja dotrzymuje słowa:mad:[/COLOR] Quote
Basia i Barni Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]No Baśka ja dotrzymuje słowa:mad:[/COLOR][/quote] ale Bono ukradł jedna parówkę barniemu jak mu z pyska wypadło gdybyś widziała zawód w oczach Barnusia :placz: ze bono miał 3 a barni jedna :placz: to mi sie bedzie sniło :razz: Quote
Martunia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Witam. :) Ale nie słonecznie. :eviltong: Do wieczora było pięknie i nawet ciepło, ale niedawno jest u mnie pochmurno. :( A tak się ładnie zapowiadało... Co tam u Bona? :loveu: Jak tam przygotowania na egzaminy? Quote
infers Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jutro już egzamin:roll: A jutro matma czy co... Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 HA jutro trzymam kciuki:D:D Jutro humanistyczny jest:) Quote
Tepes Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Basia i Barni']ale Bono ukradł jedna parówkę barniemu jak mu z pyska wypadło gdybyś widziała zawód w oczach Barnusia :placz: ze bono miał 3 a barni jedna :placz: to mi sie bedzie sniło :razz:[/quote] [COLOR=Blue]Wiesz co wpierw może se okulary załóż. Barni zjadł 2 kiołbaski jak i Bono bo mu nie wyleciała z pyska widziałam bo jadł nad moimi nogami [/COLOR][quote name='Izabela124.']Witanko slonecznie :)[/quote] [COLOR=Blue]Słonecznie choby wcale:D Ale witam witam:) [/COLOR][quote name='Martunia']Witam. :) Ale nie słonecznie. :eviltong: Do wieczora było pięknie i nawet ciepło, ale niedawno jest u mnie pochmurno. :( A tak się ładnie zapowiadało... Co tam u Bona? :loveu: Jak tam przygotowania na egzaminy?[/quote] [COLOR=Blue]No dziś sie przgotowywuje do matmy:D Dziś był polski...wszystko napisałam źle:lol: [/COLOR][quote name='xxSweetGirl93xx']HA jutro trzymam kciuki:D:D Jutro humanistyczny jest:)[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) [/COLOR] Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 e tam na pewno nie tak źle Ci poszło :eviltong: mi najgorzej ta charakterystyka.. a gdzie fotki? :D Quote
ewatr Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [B][COLOR=darkorchid]Ciotka skruszona przychodzi do Bonusia spozniona ;)[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorchid]ale zyczenia zdrowia i częstego miziania skaładam szczere :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=darkorchid]:BIG: ale tort był i swieczka super[/COLOR][/B] !!! Quote
Tepes Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Ciotka skruszona przychodzi do Bonusia spozniona ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]ale zyczenia zdrowia i częstego miziania skaładam szczere :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]:BIG: ale tort był i swieczka super[/COLOR][/B] !!![/quote] [COLOR=Blue]Hej hej:) i dzięki:) Fotek na razie nie będzie bo NIE MAM CZASU!! Jutro po egzaminie postaram się coś popstrykać:) [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='chester07']e tam na pewno nie tak źle Ci poszło :eviltong: mi najgorzej ta charakterystyka.. a gdzie fotki? :D[/quote] [COLOR=Blue]Hm wcale nie tak źle:) Ja opisywałam Rudego z Kamienie na szaniec a potem tak wszystkich ogólnie:) [/COLOR] Quote
Recommended Posts