Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='zuzolandia']..[B][I]trzeba było zabrac kartke i odniesc na biurko ;-) ....[/I][/B] [B][I]witankooo frelkooo ;-)[/I][/B][/QUOTE] [COLOR="blue"] ja dobijej mie jeszcze Ty!1 a Ci tam przyjada i pobija:evil_lol: no cóż peszek wkurzyłach sie fest nie wiem jak to bydzie teroz z tą fizą bo jest nieciekawie[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"] ja dobijej mie jeszcze Ty!1 a Ci tam przyjada i pobija:evil_lol: no cóż peszek wkurzyłach sie fest nie wiem jak to bydzie teroz z tą fizą bo jest nieciekawie[/COLOR][/QUOTE] [B][I]absolutnie sie nie odwaze Cie dobijac hihih ;-) ...współczuje ..bo tez kiedys byłam uczniem ;-) hihih niemniej sama musisz przyznac ze to poniekąd Twoja wina ;-) ..tzra było oddac test skoro i tak wiecej nie byłas w stanie rozwiazac i byłby spokój...a tak.........dooopaaaaa....... moze uda Ci sie załapac na jakies dodatkowe zaliczenie? ..nie wiem jak to teraz wyglada w tym zreformowanym szkolnictwie ;-) [/I][/B] Quote
Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]absolutnie sie nie odwaze Cie dobijac hihih ;-) ...współczuje ..bo tez kiedys byłam uczniem ;-) hihih niemniej sama musisz przyznac ze to poniekąd Twoja wina ;-) ..tzra było oddac test skoro i tak wiecej nie byłas w stanie rozwiazac i byłby spokój...a tak.........dooopaaaaa....... moze uda Ci sie załapac na jakies dodatkowe zaliczenie? ..nie wiem jak to teraz wyglada w tym zreformowanym szkolnictwie ;-) [/I][/B][/QUOTE] [COLOR="blue"]a zę moja wina no to wiem...po cholera musiałach ruszać tyn telefon... oj nie mom pojęcia ta baba jest tak wredno ze wątpia zeby pozwoliła mi jescze roz pisać:/ mom juz u ni przesrane do końca roku ale ok... jakby gupota miała skrzydła to jo już downo bych furgała...[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [B][I]aaa tam goopota...po prostu brak młodzienczej przewidywalnosci hihi;-) no i syndrom komórkowca przeklenstwo 21 wieku ;-))) hihih [/I][/B] Quote
Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]aaa tam goopota...po prostu brak młodzienczej przewidywalnosci hihi;-) no i syndrom komórkowca przeklenstwo 21 wieku ;-))) hihih [/I][/B][/QUOTE] [COLOR="blue"]już mom doś ty szkoły tych nauczycieli i wgl...masakra cza było oddac był by spokój wylyź se z klasy tam poczekac na reszta...to niee nie no szkoda godać...[/COLOR] Quote
Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [COLOR="blue"]No to do odstresowania idziemy z tatuńciem wariatuńciem A na spaceros:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR="blue"]a ogólnie moom tak zje*any humor...pisałach poprawa z fizyki...bo mom 33% a zaliczenie jest od 35%...no ok pisza spoko loko napisałach nie umiałąch 2 zadań ale ok siedza odłozylach długopis baba widzi ze nic nie robia siedza w końcu se wyciągłach telefon bo mie gniót w kieszeni...i co od razu przyleciała ze jo sciągałach z tego telefony i mo 0 dała...nie no po prostu PIĘKNIE![/COLOR][/QUOTE] Od 35% macie 2??:O U nas dopiero od 45%... Eh.. trzeba było taka a nie inaczej to łatwo mówić.. też mi się zdarzyło zrobić kilka głupich rzeczy i dopiero po fakcie pomyśleć ze trzeba było inaczej:P Jak na spacerze?:D Quote
Tepes Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Sweet']Od 35% macie 2??:O U nas dopiero od 45%... Eh.. trzeba było taka a nie inaczej to łatwo mówić.. też mi się zdarzyło zrobić kilka głupich rzeczy i dopiero po fakcie pomyśleć ze trzeba było inaczej:P Jak na spacerze?:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]no od 35% zeby było mniejwięcy jak zaliczenie z matury;) no niestety czasem tak jest ze myśłi sie dopiero po fakcie następnym razem już tak nie zrobia oddom od razu jak skończa i tyle... a po spacerze super;) oczywiście zaroz zapomniałach o cały szkole i o wszystkim;) zaś cało mokro wróciłach ale super było Bono sie wyszaloł pogodoł sie z Adrianem:diabloti:i mom rozwalony plaec u nogi...nie wiem jakim cudem ale ok[/COLOR] Quote
halgre Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"/COLOR] [/COLOR] [COLOR="blue"]a ogólnie moom tak zje*any humor...pisałach poprawa z fizyki...bo mom 33% a zaliczenie jest od 35%...no ok pisza spoko loko napisałach nie umiałąch 2 zadań ale ok siedza odłozylach długopis baba widzi ze nic nie robia siedza w końcu se wyciągłach telefon bo mie gniót w kieszeni...i co od razu przyleciała ze jo sciągałach z tego telefony i mo 0 dała...nie no po prostu PIĘKNIE![/COLOR][/QUOTE] [quote name='zuzolandia'][B][I]absolutnie sie nie odwaze Cie dobijac hihih ;-) ...współczuje ..bo tez kiedys byłam uczniem ;-) hihih niemniej sama musisz przyznac ze to poniekąd Twoja wina ;-) ..tzra było oddac test skoro i tak wiecej nie byłas w stanie rozwiazac i byłby spokój...a tak.........dooopaaaaa....... moze uda Ci sie załapac na jakies dodatkowe zaliczenie? ..nie wiem jak to teraz wyglada w tym zreformowanym szkolnictwie ;-) [/I][/B][/QUOTE] [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]już mom doś ty szkoły tych nauczycieli i wgl...masakra cza było oddac był by spokój wylyź se z klasy tam poczekac na reszta...to niee nie no szkoda godać...[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="#8b0000"]Fiza jest fajno !!! Co ty chcesz !!! najgorszo to była dla me gegra i hista i lektury szkolne !!! Algebra, fiza i chemia to fajniste !!![/COLOR] Quote
C&B Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 U nas na spr jak z fizy pisaliśmy to kol sobie włosy poprawiła, bo jej za ucho spadły, a facet jej pałę wstawił, zabrał test i musi się poprawiać, bo on pomyślał, że ściągała, chodź mieliśmy inne grupy (A i B) i siedzieliśmy w potrójnych ławkach to jedno miejsce wolne było Oo Quote
halgre Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='C&B']U nas na spr jak z fizy pisaliśmy to kol sobie włosy poprawiła, bo jej za ucho spadły, a facet jej pałę wstawił, zabrał test i musi się poprawiać, bo on pomyślał, że ściągała, chodź mieliśmy inne grupy (A i B) i siedzieliśmy w potrójnych ławkach to jedno miejsce wolne było Oo[/QUOTE] [B][COLOR="#8b0000"]Niesprawiedliwe [/COLOR][/B][IMG]http://i45.tinypic.com/4hfbe9.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='halgre'][COLOR="#8b0000"]Fiza jest fajno !!! Co ty chcesz !!! najgorszo to była dla me gegra i hista i lektury szkolne !!! Algebra, fiza i chemia to fajniste !!![/COLOR][/QUOTE] [COLOR="blue"]weź mi nie godej o fizie bo mie aż częsie... przyszła dzisiej do mie wychowawczyni i ze mom przeprosić baba z fizy...no to k poszłach do ni i zaczynom godać a ta mi ze nie hcce ze mna rozmawiac...:roll: myślałach że mie hajna szceli poważnie...póxni zas poszłach dow ych ze sie nie udało i wgl w końcu zaczełach beczec i mom doś szkoły.[/COLOR].. [quote name='C&B']U nas na spr jak z fizy pisaliśmy to kol sobie włosy poprawiła, bo jej za ucho spadły, a facet jej pałę wstawił, zabrał test i musi się poprawiać, bo on pomyślał, że ściągała, chodź mieliśmy inne grupy (A i B) i siedzieliśmy w potrójnych ławkach to jedno miejsce wolne było Oo[/QUOTE] [COLOR="blue"]nie ma to jak kochani nauczyciele...:loveu::angryy::angryy:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Czeesc :) Przyszłam Ci się pochwalić moją 6 z Obsługi konsumenta :multi: Ze składania serwtek na 6 było aż 21 wzorów eh....trochę się namęczyłam ale się udało xd Koleżanka mi zrobiła kilka wzorków i poodała pod ławką haha a babka nie zauważyła tak to bym miała słabiej :razz: Cieszę się że spacerek się udał ;) a mnie też szkoła denerwuje bo nie zdałam na 4 z chemii i mam 3,6 średnią na semestr :angryy: Quote
Tepes Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Czeesc :) Przyszłam Ci się pochwalić moją 6 z Obsługi konsumenta :multi: Ze składania serwtek na 6 było aż 21 wzorów eh....trochę się namęczyłam ale się udało xd Koleżanka mi zrobiła kilka wzorków i poodała pod ławką haha a babka nie zauważyła tak to bym miała słabiej :razz: Cieszę się że spacerek się udał ;) a mnie też szkoła denerwuje bo nie zdałam na 4 z chemii i mam 3,6 średnią na semestr :angryy:[/QUOTE] [COLOR="blue"]no to gratulacje;) haha nieładnie oszukiwać:evil_lol: ło no jo tyż nisko średnio byda mieć wola se nawet nie liczyć a i tak wgl po spcerze wróciąłch pogryziono...nie przez psa ino przez Adriana:evil_lol:[/COLOR] Quote
halgre Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]weź mi nie godej o fizie bo mie aż częsie... przyszła dzisiej do mie wychowawczyni i ze mom przeprosić baba z fizy...no to k poszłach do ni i zaczynom godać a ta mi ze nie hcce ze mna rozmawiac...:roll: myślałach że mie hajna szceli poważnie...póxni zas poszłach dow ych ze sie nie udało i wgl w końcu zaczełach beczec i mom doś szkoły.[/COLOR]..[/QUOTE] [B][COLOR="#8b0000"]Jak to dobrze, że to już poza mną [/COLOR][/B][IMG]http://i45.tinypic.com/2ytzqz9.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='halgre'][B][COLOR="#8b0000"]Jak to dobrze, że to już poza mną [/COLOR][/B][IMG]http://i45.tinypic.com/2ytzqz9.jpg[/IMG][/QUOTE] [COLOR="blue"]Jo tyż już chca mieć to za sobą... w końcu weekend!! alleluja nareszcie ale dzisiej jakoś szybko mi przeleciało;) pytała mie w końcu z histy dostałach 8,5/10;) i dzisiej na pingla Adrian tyż bydzie:D i wgl:D[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"] a i tak wgl po spcerze wróciąłch pogryziono...nie przez psa ino przez Adriana:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] ........[B][I].a Adrian to szczepiony na wscieklizna był? ...bo wiesz zastrzyki to takie bolesne som zleksza ;-) hihihih witankoo ;-) [/I][/B] Quote
Martunia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Anulcia :loveu: Mówiłaś mi już o wszystkim.. ale nie przejmuj się tą szkołą ;) Ta baba ma jakiś problem i się musi wyżywać na innych... Też mam z fizyki od 35% na zaliczenie. Ale tylko z fizyki (tylko tam mam punktowo). I kurcze, wczoraj się wkurzyłam, bo się tak zestresowałam na teście, że wszystko zaczęłam mieszać i nie wiedziałam, co mam robić. Jak będzie 3 to będzie cud, naprawdę :( Boję się, że banię dostanę :/ A jeszcze ona liczy pkt z poprzedniego semestru, to już mam skichaną sprawę. No i tak w ogóle czekam na ciebie :D Quote
Tepes Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Martunia']Anulcia :loveu: Mówiłaś mi już o wszystkim.. ale nie przejmuj się tą szkołą ;) Ta baba ma jakiś problem i się musi wyżywać na innych... Też mam z fizyki od 35% na zaliczenie. Ale tylko z fizyki (tylko tam mam punktowo). I kurcze, wczoraj się wkurzyłam, bo się tak zestresowałam na teście, że wszystko zaczęłam mieszać i nie wiedziałam, co mam robić. Jak będzie 3 to będzie cud, naprawdę :( Boję się, że banię dostanę :/ A jeszcze ona liczy pkt z poprzedniego semestru, to już mam skichaną sprawę. No i tak w ogóle czekam na ciebie :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]ijaaa nie przejmuj sie łatwo Ci godać:D łona mo problemy z głową i wgl masakra... e tam bydzie dobrze wierza w Ciebie Tyś je mądro dziołszka nie to co jo:diabloti: no jo już jest sory bo na pinglu byłach:D[/COLOR] [quote name='zuzolandia']........[B][I].a Adrian to szczepiony na wscieklizna był? ...bo wiesz zastrzyki to takie bolesne som zleksza ;-) hihihih witankoo ;-) [/I][/B][/QUOTE] [COLOR="blue"]włahahaha szczerze nie wiem czy był musza spytać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 haha xd Odrazu mi się humor poprawił po twoim poście [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Jak takie zwierzęce zachoweanie wykazuje żeby jak do Cb przyjdzie Bonowi z miski nie wyjadał [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] :evil_lol: No a ja na tą fotkę rodzinną to się chyba niedoczekam :razz: Quote
Tepes Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']haha xd Odrazu mi się humor poprawił po twoim poście [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Jak takie zwierzęce zachoweanie wykazuje żeby jak do Cb przyjdzie Bonowi z miski nie wyjadał [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] :evil_lol: No a ja na tą fotkę rodzinną to się chyba niedoczekam :razz:[/QUOTE] [COLOR="blue"]hahaha nie no z miski chyba mu nie bydzie wyżeroł ale kto wie:evil_lol: no jak na razie sie nie doczekosz przykro mi:D [/COLOR] [COLOR="blue"]ale takie mosz:diabloti:[/COLOR] [img] http://i46.tinypic.com/316b42t.jpg[/img] Quote
Martunia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]ijaaa nie przejmuj sie łatwo Ci godać:D łona mo problemy z głową i wgl masakra... e tam bydzie dobrze wierza w Ciebie Tyś je mądro dziołszka nie to co jo:diabloti: no jo już jest sory bo na pinglu byłach:D[/COLOR][/QUOTE] Haha no wiem, też mam z tym problem :P U mnie prawie wszyscy nauczyciele tak mają, więc wiesz :P Haha się okaże, ale najbardziej boję się fizyki. Wiem, czytałam :D O i te zdjęcie dodałaś :D Quote
Tepes Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Martunia']Haha no wiem, też mam z tym problem :P U mnie prawie wszyscy nauczyciele tak mają, więc wiesz :P Haha się okaże, ale najbardziej boję się fizyki. Wiem, czytałam :D O i te zdjęcie dodałaś :D[/QUOTE] [COLOR="blue"] a weź weekend jest nie godej mo i nauczycielach i szkole i wgl... a no dałach ale tego 2 nie dom:D bo nie wiem ale tak jakoś bez jego zgody wciepować na dogo hmm:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Bry :loveu: co tu taka cisza ??:p cisza przed burza ?! :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No dużo mi to zdjęcie pokazaało hah xd Witaj Anula ;) Quote
Recommended Posts