Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Trafiony cytat :D Haha no i nie wiem co pisać :D Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']Trafiony cytat :D Haha no i nie wiem co pisać :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]a trafiony trafiony:D jestem niewolnicą OH NO:evil_lol:[/COLOR] [img]http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1262014516_by_VenomManson_500.jpg [/img] Quote
Sweet Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]No różnia le jak trafi sie na TEGO no to jo nie widza problemów:evil_lol:[/COLOR] [COLOR="blue"]a to tak z deczka zabrzmiało ze jak mosz faceta to tak jakbyś była w niewoli czy cos ze nie możesz nic robić "W miłości dwie wolności łączą się w jedną słodką niewolę"[/COLOR][/QUOTE] No tak:) może tak zabrzmiało ale nie o to chodziło;) Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Sweet']No tak:) może tak zabrzmiało ale nie o to chodziło;)[/QUOTE] [COLOR="blue"]nie no spoko:D ida sie wytapetować:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']BU! :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! aż mi cało tapeta spadła:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Hahaha! I bardzo dobrze, nakładasz jeszcze raz! Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']Hahaha! I bardzo dobrze, nakładasz jeszcze raz![/QUOTE] [COLOR="blue"]haha no dzięki:D jo sie tu fajnie w piżamce siedza a niedługo byda miała bliskie spotkanie ze sniegiem zaś cało mokro zimno mi bydzie i wgl jakiż on jest bez serca:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']Wujek Adik niedobry :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]i wiesz co chcioł wczoraj mi zrobić...bo mu napisałach ze niech coś pisze bo zaroz usna ałon no ok idź spać a jo zrobia swoje:evil_lol: chodziło mu o gwałt:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No wiesz co, w ogóle się nie domyśliłam :P Ale chyba tak bardzo mu nie zalleży jak wiesz komu? :D Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']No wiesz co, w ogóle się nie domyśliłam :P Ale chyba tak bardzo mu nie zalleży jak wiesz komu? :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]hahaha:D Marta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idź bo jo Cie zabija krowo jedna:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Oj no co xD Skojarzyło mi się xD Będę cicho xD Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']Oj no co xD Skojarzyło mi się xD Będę cicho xD[/QUOTE] [COLOR="blue"]Tobie zawsze sie źle kojarzy:D ale i tak wujek Adik do tego nie dopusci o!:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Haha wiem :D Na pewno, założę się, że nie :D Ale mi tu nudno, weź gadaj coś fajnego xD Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']Haha wiem :D Na pewno, założę się, że nie :D Ale mi tu nudno, weź gadaj coś fajnego xD[/QUOTE] [COLOR="blue"]No widzisz:D a Ty ino o jednym i z jednym Ty niedobra kobieto!:D a co jo mom tu godać zaroz ida:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Haha tak, z jednym, nie no wiesz, przypadł mi do gustu :diabloti: No i już uciekła :D Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Martunia']Haha tak, z jednym, nie no wiesz, przypadł mi do gustu :diabloti: No i już uciekła :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]do gostu Ci przypod noooooooooooo to dom Ci jego nr:evil_lol: i już żem jest i było super jak godałach cało mokro i zziembnieto ale było faaajnie:D[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czeesc ;) Byliście juuż na spacerku z A ? Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Czeesc ;) Byliście juuż na spacerku z A ?[/QUOTE] [COLOR="blue"]już my bili post wyży to pisze:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A tak oficjalnie już jesteście razem ? :) niedoczytałam :oops: Wybaczysz ;P? no u nas też tak zimno Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']A tak oficjalnie już jesteście razem ? :) niedoczytałam :oops: Wybaczysz ;P? no u nas też tak zimno[/QUOTE] [COLOR="blue"]nie ma sprawy wybacza;) ale oficjalnie to że niby jak ze spytoł mie cczy co?:D otóż mie nie spytoł ale wydaje mi sie że ja;)[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Aha no to fajnie :) eh kto wymyslił ta szkołe już od jutra nas tępią i na 7:30 do szkoły xd. Więc idę pod prysznica i spać ;) Quote
Tepes Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Aha no to fajnie :) eh kto wymyslił ta szkołe już od jutra nas tępią i na 7:30 do szkoły xd. Więc idę pod prysznica i spać ;)[/QUOTE] [COLOR="blue"]jo nie wiem kto wymyślił jo mom na 7:40 wstaja za pietnaście 7 jak mi sie nie chce...masakra[/COLOR] Quote
Tepes Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [COLOR="blue"]Dzisiej ajkoś przeżyłach 8 h na dyżuże nudy były jak cholera ale ok już lepsze to niż lekcje ale jutro to chyba unra na poczatek 3 fakultety z bioli łi...masakra uczyć by sie wypadało ale jakoś nie chce mi sie:evil_lol: dzisioj ida na pingla A tyz bydzie:evil_lol:[/COLOR] [img] http://i48.tinypic.com/6xudjn.jpg[/img] Quote
Recommended Posts