Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']Haha jasne jasne :P
Ok ok, kiedyś powiem xD
Miałam dziś spr z ruskiego! xD I w pon mam spr z historii ;/////////// i po ;/////// porażka xD
No to ja będę czekała na relacje :D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]mówia CI już setny ro NIE GODEJ O SZKOLE!!!!!!!!!!!:diabloti:[/COLOR]

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']haha wiem :D:D:D ja bym u kosmetyczki se nie dala a co dopiero u ciebie :D:D:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]To już lepi u mie niż u kosmetyczki łona CI pistoletem wdupi a jo wenflonik nowiutki rękawiczki i wszystko[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono']

[COLOR=Blue]To już lepi u mie niż u kosmetyczki łona CI pistoletem wdupi a jo wenflonik nowiutki rękawiczki i wszystko[/COLOR][/QUOTE]
no no :evil_lol: ja nie wiem moja kol ma i w pepku i w jezyku i w tutaj tak jak sie ma na ogol pieprzyki ( albo inni sobie je domalowuja) tutaj pod nosem :D:D i to wszystko jej robia kolezanki i ona jeszcze zadnego zakazenia nie dostala ani nic :mdleje: znaczy zakażenie sie nie dostaje od takich gupot jak jest wszystko czysciusckie i wgl ale ona to wszystko w brudzie wgl kiedys sobie wyciagala na lekcji jakbylo jeszcze swieze brudnymi rekami pchala se palce do tego pepka wgl z niej to taki harkor ze szok ona zyje tak ze olaboga a i tak zakazeń nie ma ani nic :D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no no :evil_lol: ja nie wiem moja kol ma i w pepku i w jezyku i w tutaj tak jak sie ma na ogol pieprzyki ( albo inni sobie je domalowuja) tutaj pod nosem :D:D i to wszystko jej robia kolezanki i ona jeszcze zadnego zakazenia nie dostala ani nic :mdleje: znaczy zakażenie sie nie dostaje od takich gupot jak jest wszystko czysciusckie i wgl ale ona to wszystko w brudzie wgl kiedys sobie wyciagala na lekcji jakbylo jeszcze swieze brudnymi rekami pchala se palce do tego pepka wgl z niej to taki harkor ze szok ona zyje tak ze olaboga a i tak zakazeń nie ma ani nic :D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]jak robi wenflonem i w miara dosyć sterylnie jest to nie widza problemu a to jo nie wiem jo żyja tyż mic mi nie ma[/COLOR]

[quote name='Martunia']Hahaha ale ja cie lubię denerwować :D
A z biologii mnie będzie pytać akurat z najtrudniejszych rzeczy na 4 i pewnie się nie uda :P:P[/QUOTE]
[COLOR=Blue]A jo Cie zaro pobija:diabloti:
i wadza sie z wujkiem Adikiem o kastracji zwierząt:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jak robi wenflonem i w miara dosyć sterylnie jest to nie widza problemu a to jo nie wiem jo żyja tyż mic mi nie ma[/COLOR]

[COLOR=Blue]A jo Cie zaro pobija:diabloti:
i wadza sie z wujkiem Adikiem o kastracji zwierząt:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
ej dobra tylko jaka ty masz higiene osobista i wgl a jaka ona dla mnie to normalanie nienormalne to co ona robi i wgl w jakich warunkach sobie przebija to normalnie nie do pojecia :D:D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ej dobra tylko jaka ty masz higiene osobista i wgl a jaka ona dla mnie to normalanie nienormalne to co ona robi i wgl w jakich warunkach sobie przebija to normalnie nie do pojecia :D:D:D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]to niech sie dziołszka cieszy że żyje jeszcze bo z takimi rzeczami to żartów nie ma[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom :roll: ale goopi ma zawsze szczescie :D i u niej to powiedzenie sie sprawdza zawsze :D:D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]oj tak gupi mo zawsze szczęście to tyczy sie mie :D[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']a u mnie sie to wlasnie zawsze nie sprawdza ...
czy aby to znaczylo ze nie jestem goopia ??:???: :D:D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]to niemożliwe jak nie jest żeś gupio to nie możesz być moim dzieckiem:D[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']hahaha no to ja juz nie wiemm :roll:[/QUOTE]
nie załamuj mie dziecko...
[COLOR=Blue]jo Ci tu nowego ojca szukom i dowiaaduja sie takich rzeczy Twój brat jak to przeżyje...[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]Oh jakoś mi sie nie chce ubierać ani nic zimno jest xD
tydzień w cipłym wyrku a jo tu teroz mom z wujkiem Adikiem kajś iś uuu :D
widzieliście jak Pudzian wczoraj rozwalił tego gościa masakra xD[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Oh jakoś mi sie nie chce ubierać ani nic zimno jest xD
tydzień w cipłym wyrku a jo tu teroz mom z wujkiem Adikiem kajś iś uuu :D
widzieliście jak Pudzian wczoraj rozwalił tego gościa masakra xD[/COLOR][/QUOTE]

:roflt: widziałam Pudzian RuLeZ :evil_lol:
ehm mi sie tez nei chce u mnie snieg lekki pada ale tak malutklo i zimno w pyte a ja do babci jade :eviltong:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt: widziałam Pudzian RuLeZ :evil_lol:
ehm mi sie tez nei chce u mnie snieg lekki pada ale tak malutklo i zimno w pyte a ja do babci jade :eviltong:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]jo godałach jedyn szczał Pudziana i tamtyn nie żyje:D
ale fajnie w wywiadzie padol: ta ręka to śmierć a tej sam się boję:evil_lol:
śnieg...weź nie godej[/COLOR]

[quote name='Martunia']Hej :loveu:
Ja już od początku mówiłam, że wygra xD
Udanego spotkania :D:D:D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]To było jasne że wygro:D
a dzięki ale mi sie nie chce Ty wiesz jak mijest w domu zimno a co dopiero na placu
[/COLOR]

Posted

Bry :*
Ja też! Ja też oglądałam! :diabloti:
Pudzian jest the best :loveu: :D
A Nejman to taki pewny siebie cham -.-"
Ta walka była z góry przesądzona hah :D

[SIZE=1]Teraz pewnie jesteś na spotkaniu z panem Adikiem i Ci motylki w brzuchu latają[/SIZE] :evil_lol:

Posted

I ja oglądałam nieźle mu to poszło xd [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG]
Oby dwaj w sumie tacy pewni siebię byli ale Pudzian miał powód [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG]
Wieedziałam że wygra

No wraacaj już bo my się tu niecierpliwimy jak wam, randeczka poszła xd
A ja strasznie zmarzłam na tym spacerku :oops:

Posted

[quote name='Pestka']Ja nie widziałam Pudziana w akcji, bo nie oglądałam tego nawet, ale podobno w 44 sekundy Najman poległ :D[/QUOTE]

[COLOR="blue"]noo szybko poszło:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='Kaya93']Bry :*
Ja też! Ja też oglądałam! :diabloti:
Pudzian jest the best :loveu: :D
A Nejman to taki pewny siebie cham -.-"
Ta walka była z góry przesądzona hah :D

[SIZE=1]Teraz pewnie jesteś na spotkaniu z panem Adikiem i Ci motylki w brzuchu latają[/SIZE] :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR="blue"] hej:*
w sumie jo nie oglądałach bo paczałach na oszukac przeznaczenie 4 a dzisiej filmik zoboczyłach jak tam
a no o ty porze byłach na spacerosku i było super:diabloti[/COLOR]:

[quote name='Bartiśkowa_']I ja oglądałam nieźle mu to poszło xd [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG]
Oby dwaj w sumie tacy pewni siebię byli ale Pudzian miał powód [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG]
Wieedziałam że wygra

No wraacaj już bo my się tu niecierpliwimy jak wam, randeczka poszła xd
A ja strasznie zmarzłam na tym spacerku :oops:[/QUOTE]

[COLOR="blue"]no ja Pudzian jest the best nikt nie mo z nim szans xD
oh jo tyż fest zmarzłach ale warto było:evil_lol:[/COLOR]

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja jush od babci wrocilam wiec teraz ty wracaj z Rendez Wous czy jakos tak :lol::lol::roflt: i opowiadaj :p[/QUOTE]

j[COLOR="blue"]uż już:evil_lol:[/COLOR]

[COLOR="blue"]a więc ogólnie było zajebiście:D na początku jak zawsze stres ale to tam nieważne wróciłach po 18 matka mie prawie zabiła że tak długo:evil_lol: fajnie sie z nim godo Bono mu sie strasznie podobo jeszcze nie widziałach takiego synka z takim podejściem do psa normalnie se kucnył do niego zaczął bo obściskiwac i otiti i tak mu słodził i wgl:D praktycznie przez większosć spaceru łon Bona prowadził:D ale jeki hepi był i wiecie co?! łon mo Bona na tapecie w telefonie:evil_lol: łazili my se po polach po laskach siemno jak u murzyna :D ale nie no zajebiście było:P[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono']
[COLOR="blue"]a więc ogólnie było zajebiście:D na początku jak zawsze stres ale to tam nieważne wróciłach po 18 matka mie prawie zabiła że tak długo:evil_lol: fajnie sie z nim godo Bono mu sie strasznie podobo jeszcze nie widziałach takiego synka z takim podejściem do psa normalnie se kucnył do niego zaczął bo obściskiwac i otiti i tak mu słodził i wgl:D praktycznie przez większosć spaceru łon Bona prowadził:D ale jeki hepi był i wiecie co?! łon mo Bona na tapecie w telefonie:evil_lol: łazili my se po polach po laskach siemno jak u murzyna :D ale nie no zajebiście było:P[/COLOR][/QUOTE]
co ty kobito masz 17 lat i o 18 godzinie jak wrocisz matka sie drze :mdleje::O jesssu biedna ...:D:D:D
czyli lubi psy :p :D:D oititi :roflt: koles co to ma podejscie :roflt: :D:D:D w ciemnosciach raźniej :multi::D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']co ty kobito masz 17 lat i o 18 godzinie jak wrocisz matka sie drze :mdleje::O jesssu biedna ...:D:D:D
czyli lubi psy :p :D:D oititi :roflt: koles co to ma podejscie :roflt: :D:D:D w ciemnosciach raźniej :multi::D:D[/QUOTE]

[COLOR="blue"]bo o 18 to chcieli iś do kościoła i do tego sie czepiała...
lubi i to baaaaaaaaaardzo xD Bon mówi ze wujek Adik jest spoko koles:D[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]bo o 18 to chcieli iś do kościoła i do tego sie czepiała...
lubi i to baaaaaaaaaardzo xD Bon mówi ze wujek Adik jest spoko koles:D[/COLOR][/QUOTE]

aaaa xD
huhu koleś który lubi psy :p u nas takich mało na osiedlu w zasadzie to na palcach bym ich mogła zliczyć o ile wgl jakis jest :D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']aaaa xD
huhu koleś który lubi psy :p u nas takich mało na osiedlu w zasadzie to na palcach bym ich mogła zliczyć o ile wgl jakis jest :D:D[/QUOTE]

[COLOR="blue"]ale lon nie jest z mojego osiedla xD
łon mieszko w okolicy moi szkoły a jo szkoła mom tak z 20 min busem ode mie
ale nie spodziewałach sie ze bydzie godoł do Bona i wgl normalnie dogomaniak xD ale ta tapeta na fonie
jak mi pokozoł normalnie takie zaskoczenie xD[/COLOR]