Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]nie no fajny żal...
jo tyż lubia biola ale nie tego wrednego babsztyla:/
z tą nie ma sie co wazić bo wicedyra wredno krowa bydzie sie msciła...[/COLOR][/QUOTE]

ehm zawsze sie jakas znajdzie :roll:
ja zawsze mam od matmy takie :angryy:
ale z innych przedmiotow tez sa podobne ...:angryy:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ehm zawsze sie jakas znajdzie :roll:
ja zawsze mam od matmy takie :angryy:
ale z innych przedmiotow tez sa podobne ...:angryy:[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]no niestety...ale u mie w sumie większość nauczycieli szczerze mówiąc jest spoko ale wyjatki są i to straaaszne[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]PO przeżyjesz jo przeżyłach i jest dobrze:diabloti: haha i jak CI poszed tyn spr?:D[/COLOR][/QUOTE]

No mam nadzieję, że przeżyję... Dzisiaj niektórzy dostali 6 i 5 z zadań, a ja kurde nic nie kapowałam :roll: Dopiero niedawno sobie porobiłam i w końcu zrozumiałam, dlatego liczę na to, że chociaż spr napiszę dobrze...
Spr??? Dzisiaj miałam z chemii i dobrze mi poszedł :D

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]mie dzisiej z bioli do odp wzieła i mie wkur***a...powiedziałach prawie wszystko zaciełach sie przy 1 pytaniu ida do ni co dostałach a łona do mie no bardzo słabo CI poszło jo na nia takie oczy:crazyeye:i godom przecież odpwiedziałach na wszystko ino przy 1 pytaniu troszka mie zwiesiło a ta zaczyno po mie ryczeć żem bezczelno jest...i dała mi 5/10...[/COLOR][/QUOTE]

O kurcze, to niemiło :shake: Ale nie martw się, lepsze potem oceny (więcej punktów) dostaniesz i będzie ok, a ją się nie przejmuj ;) A ja mam jutro biolę i będę musiała się zaraz uczyć :shake: Omg :shake:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no niestety...ale u mie w sumie większość nauczycieli szczerze mówiąc jest spoko ale wyjatki są i to straaaszne[/COLOR][/QUOTE]
Baaa... moja pani od matmy- masakra! Ale ogólnie to nauczyciele spoko:loveu:

Posted

[quote name='Martunia']No mam nadzieję, że przeżyję... Dzisiaj niektórzy dostali 6 i 5 z zadań, a ja kurde nic nie kapowałam :roll: Dopiero niedawno sobie porobiłam i w końcu zrozumiałam, dlatego liczę na to, że chociaż spr napiszę dobrze...
Spr??? Dzisiaj miałam z chemii i dobrze mi poszedł :D

O kurcze, to niemiło :shake: Ale nie martw się, lepsze potem oceny (więcej punktów) dostaniesz i będzie ok, a ją się nie przejmuj ;) A ja mam jutro biolę i będę musiała się zaraz uczyć :shake: Omg :shake:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]na pewno napisesz dobrze:)
no widzisz dobrze CI poszed wiedziałach:P
a weź mie nie nerwuj [/COLOR]

[quote name='Talia']Baaa... moja pani od matmy- masakra! Ale ogólnie to nauczyciele spoko:loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]jo mom z maty spoko babka ale tępo jak but...:shake:zrobiym(no łona robi) na lekcji 2 zadania z czego jedna okaże sie całkiem źle

nowy fryz mom:diabloti: zaro zdjęcia
[/COLOR]

Posted

[IMG]http://i33.tinypic.com/33nxqtd.jpg[/IMG]

[IMG]http://i38.tinypic.com/20u3ds1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i36.tinypic.com/35mpovl.jpg[/IMG]

[IMG]http://i37.tinypic.com/dol1dz.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Martunia']Hejo :loveu::loveu::loveu:
Ale fajna fryzurka, w końcu twoja upragniona odmiana :D :multi:
Co tam? :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]noo wreszcie coś z tymi kudłami zrobiłach! dzięki:diabloti:
a nic tam miałach dzisiej iś z kumpelą sie po fryzjerze dziurawić ale zaczeło loć i wgl u fryzjera dłuży mi zeszło i wybieromy sie w czwartek:diabloti: a co z tego bydzie to zoboczymy a ogólnie to mie przyszłach do dom dopiero niedowno bo byłach w szkole po szkole u fryzjera i jechałach od razu z rodzicami do selgrosa i mie łeb strasznie boooli[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]noo wreszcie coś z tymi kudłami zrobiłach! dzięki:diabloti:
a nic tam miałach dzisiej iś z kumpelą sie po fryzjerze dziurawić ale zaczeło loć i wgl u fryzjera dłuży mi zeszło i wybieromy sie w czwartek:diabloti: a co z tego bydzie to zoboczymy a ogólnie to mie przyszłach do dom dopiero niedowno bo byłach w szkole po szkole u fryzjera i jechałach od razu z rodzicami do selgrosa i mie łeb strasznie boooli[/COLOR][/QUOTE]

No i jest super :multi:
A Ty w końcu chcesz mieć kolczyk w eee buzi, tak? :diabloti:
A mnie głowa codziennie boli xD

Posted

hejo:D
wiem ze dawno nie pisałam ale mi sie nie chciało:eviltong:
Znowu krótkie włosy masz;)
Pięknie:loveu::lol:
A gdzie ty sobie chcesz zrobić teraz kolczyk??:D

Posted

[quote name='Martunia']No i jest super :multi:
A Ty w końcu chcesz mieć kolczyk w eee buzi, tak? :diabloti:
A mnie głowa codziennie boli xD[/QUOTE]
[COLOR=Blue]tak eee dokładni w wędzideku wargowym:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Sweet']hejo:D
wiem ze dawno nie pisałam ale mi sie nie chciało:eviltong:
Znowu krótkie włosy masz;)
Pięknie:loveu::lol:
A gdzie ty sobie chcesz zrobić teraz kolczyk??:D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]o kogo jo tu widza hej:cool3:
a no znów jakoś tak z długimi mi no niewygodnie nie no sama nie wiem xD dzięki;)
jo w wędzidełku wargowym górnym ale nie wiem czy moga bo miałach wędzidełko przecinane[/COLOR]

[quote name='Cavy']:multi:
Świetna fryzurka, bardzo mi sie podoba! :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]dziękuję bardzo:loveu:

[/COLOR][quote name='deer_1987']Ale krotki wlosy :D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]a no krótkie xD[/COLOR]

Posted

[quote name='Talia']Śliczna ta nowa fryzurka:loveu: Bardzo ładnie wyglądasz :)[/QUOTE]
[COLOR=Blue]dziękuję bardzo;)
i chca jeszcze se rudy ciepnąć na grzywa:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']jakie krotkie włochy :mdleje: ale ładniutkoo ci :loveu::loveu::p[/QUOTE]
[COLOR=Blue]dzięki:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Bartiśkowa_']Ładnie wyglądasz :loveu::diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]dzięuje:p[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Hejo :multi:
No to dobrze czytałam o tym kolczyku ^^
Super masz avatar! :diabloti: :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]heloł:loveu::loveu:a na zlot musisz jechać bo jak nie to Ci tam przyjada i siłą zaciągna!!:diabloti:
dzięki xD[/COLOR]

[quote name='C&B']Zapraszamy do nas na 'goldenki' :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]już ida:p[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]heloł:loveu::loveu:a na zlot musisz jechać bo jak nie to Ci tam przyjada i siłą zaciągna!!:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

E tam, nikt mnie nie chce to nie będę się pchała :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']E tam, nikt mnie nie chce to nie będę się pchała :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Jo Cie chca, jo Cie potrzebuja!![/COLOR]