Pestka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Talia']Avek wymiata! ;d[/QUOTE] Ee, jakby był na nim Bono byłby ładniejszy :evil_lol: Quote
Tepes Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Martunia']Nooo właśnie :D Ojj to wracaj mi do zdrowia :loveu: No i znowu jakaś epidemia, powoli coraz więcej ludzi chorych :eviltong: A ja nie mogę być chora, bo tyle mam, a potem jeszcze to nadrabiać, omg... :placz: makabraaa :placz: A ja mam cały czas komórkę, teraz zaczynamy genetykę... A za tydzień spr z komórki, a tego tyle jest... :crazyeye: Aaaaaa :placz: A w pon spr z chemii, tego też pełno, od początku roku do teraz :-( A przez PO dostanę nerwicy :-( już się o mnie w szkole boją xD Po - pierwsza lekcja, pon i normalnie wysiadam psychicznie xD[/QUOTE] [COLOR="Blue"]ciu dzisiej jest jeszce gorzy wszystko mie boli i wgl maaasakra nie mom siły sie uczyć a na jutro mom pełno wszystkiego... jo mom na podstawie genetyka i już mis ie normalnie nie chce xD u mie tyż tak na PO było ale jak widać przeżyłach i mom sie dobrze xD[/COLOR] [quote name='deer_1987']a ja chce foty a nie paplanie :P[/QUOTE] [COLOR="blue"]ee tam jak bydom to bydom xD[/COLOR] [quote name='Pestka']Ee, jakby był na nim Bono byłby ładniejszy :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]ale mis ie podobo taki:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [IMG]http://i35.tinypic.com/nd0ihf.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.tinypic.com/1238ght.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]ciu dzisiej jest jeszce gorzy wszystko mie boli i wgl maaasakra nie mom siły sie uczyć a na jutro mom pełno wszystkiego... jo mom na podstawie genetyka i już mis ie normalnie nie chce xD u mie tyż tak na PO było ale jak widać przeżyłach i mom sie dobrze xD[/COLOR][/QUOTE] Ojoj... :calus: Wracaj szybko mi do zdrowia :loveu: A jak nadal się będziesz ta źle czuła to co masz się w szkole męczyć ;) No fajnie, że masz już to z głowy :diabloti: Ale kuuurde, ja już się boję jutra :placz: Dobrze, że tylko przez jeden rok jest te po :diabloti: [url]http://i37.tinypic.com/1238ght.jpg[/url] aaaa jaka mina!!! xD Quote
C&B Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Hej:diabloti: A wiesz, że ja dziś galopowałam bez lonży? :evil_lol: Quote
Tepes Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Martunia']Ojoj... :calus: Wracaj szybko mi do zdrowia :loveu: A jak nadal się będziesz ta źle czuła to co masz się w szkole męczyć ;) No fajnie, że masz już to z głowy :diabloti: Ale kuuurde, ja już się boję jutra :placz: Dobrze, że tylko przez jeden rok jest te po :diabloti: [url]http://i37.tinypic.com/1238ght.jpg[/url] aaaa jaka mina!!! xD[/QUOTE] [COLOR="Blue"]ta do zdrowia już to widza xD ale dzięki:loveu: a no musza sie męczyć niestety bo mom jutro pełno pytań i kartkówek a we wtorek spr z rozszerz bioli... Bono sie zdenerwowoł jak go po nogach kilałach:evil_lol:[/COLOR] [quote name='C&B']Hej:diabloti: A wiesz, że ja dziś galopowałam bez lonży? :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]no to fajniuchno xD[/COLOR] Quote
Kaya93 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ahoj! :loveu: [URL]http://i37.tinypic.com/1238ght.jpg[/URL] wrrr :evil_lol: jeszcze jedno zdęcie i zostaniesz bez nosa :diabloti: Boski jest :iloveyou: Quote
Tepes Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Kaya93']Ahoj! :loveu: [URL]http://i37.tinypic.com/1238ght.jpg[/URL] wrrr :evil_lol: jeszcze jedno zdęcie i zostaniesz bez nosa :diabloti: Boski jest :iloveyou:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]ahoj!;) nie, jeszce roz mie pokilosz to ci łeb odgryza:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/9280/aaapc9.jpg[/IMG] [COLOR="Blue"]fajniuchny nie??:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [url]http://img293.imageshack.us/img293/9280/aaapc9.jpg[/url] nie fajny :eviltong: nawet go nie widać jak masz zamkniete usta :roll: Quote
Tepes Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'][url]http://img293.imageshack.us/img293/9280/aaapc9.jpg[/url] nie fajny :eviltong: nawet go nie widać jak masz zamkniete usta :roll:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]kolczyka nie robisz zęby pokozać go całemu swaitu o i że jakis jest koks ino kolczyk robisz do siebie do własny satysfakcji i wgl:p[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]kolczyka nie robisz zęby pokozać go całemu swaitu o i że jakis jest koks ino kolczyk robisz do siebie do własny satysfakcji i wgl:p[/COLOR][/QUOTE] no dobra ale w jezyku tez ich nie widac ale jakos tak fajnie jest go miec a ten to ani nie widac i gopio sie z nim czujesz poza tym jak masz zamkniete usta moze ci byc widac jakies nierownosci :evil_lol: i wgl tak dziwnie tu miec :eviltong: mi sie osobiscie tutaj nie podobaja :eviltong: Quote
Tepes Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no dobra ale w jezyku tez ich nie widac ale jakos tak fajnie jest go miec a ten to ani nie widac i gopio sie z nim czujesz poza tym jak masz zamkniete usta moze ci byc widac jakies nierownosci :evil_lol: i wgl tak dziwnie tu miec :eviltong: mi sie osobiscie tutaj nie podobaja :eviltong:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Dziecko Ty sie nie znosz i tyle i wypukłosci żadnych nie ma xD a tam od razu gupio trzeba sie przywzyczaić tak jak do każdego kolczyka;)[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Dziecko Ty sie nie znosz i tyle i wypukłosci żadnych nie ma xD a tam od razu gupio trzeba sie przywzyczaić tak jak do każdego kolczyka;)[/COLOR][/QUOTE] wiedzialam ze to powiesz " ty sie nie znosz" normalne :evil_lol: skąd wiesz ?? twoja kol ma ?;> :cool3: na zdjeciach moze byc tak nie widac a jakby sie ktos przygladnal mozliwe ze sa nierownosci :diabloti: Quote
Tepes Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']wiedzialam ze to powiesz " ty sie nie znosz" normalne :evil_lol: skąd wiesz ?? twoja kol ma ?;> :cool3: na zdjeciach moze byc tak nie widac a jakby sie ktos przygladnal mozliwe ze sa nierownosci :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Blue"] to se wsadź kolczyk i przekonej ze nie ma wypukłosci i dużo czytałach na forach i nkt nic takiego nie pisoł;) no bo sie nie znosz i tyle:diabloti:[/COLOR] Quote
taxelina Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [url]http://i37.tinypic.com/1238ght.jpg[/url] chyba nas nie lubi? Quote
Tepes Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='deer_1987'][url]http://i37.tinypic.com/1238ght.jpg[/url] chyba nas nie lubi?[/QUOTE] [COLOR="Blue"]lubi, lubi tak sie do Wos uśmiecho pięknie:loveu::evil_lol:[/COLOR] Quote
taxelina Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]lubi, lubi tak sie do Wos uśmiecho pięknie:loveu::evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] I zeby prawie pokazuje ze zlosci? :D Quote
Martunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]ta do zdrowia już to widza xD ale dzięki:loveu: a no musza sie męczyć niestety bo mom jutro pełno pytań i kartkówek a we wtorek spr z rozszerz bioli... Bono sie zdenerwowoł jak go po nogach kilałach:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] A do czego??? :diabloti: Ja też niedługo będę miała spr z bioli, pani sama przyznała, że będzie trudny :shake: Ona nam daje same maturalne :roll: A ja mam jutro PO :placz::placz::placz: co się równa pełno stresu na sam początek dnia. No i spr z chemii do którego dopiero teraz się będę zabierała za uczenie :eviltong: Wymiziaj Boncurka :loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"] to se wsadź kolczyk i przekonej ze nie ma wypukłosci i dużo czytałach na forach i nkt nic takiego nie pisoł;) no bo sie nie znosz i tyle:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] nie wsadze sobie bo mi sie tutaj kolczyki nie podobaja :diabloti: szkoda bólu :eviltong: Quote
Tepes Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='deer_1987']I zeby prawie pokazuje ze zlosci? :D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]ee tam xD[/COLOR] [quote name='Martunia']A do czego??? :diabloti: Ja też niedługo będę miała spr z bioli, pani sama przyznała, że będzie trudny :shake: Ona nam daje same maturalne :roll: A ja mam jutro PO :placz::placz::placz: co się równa pełno stresu na sam początek dnia. No i spr z chemii do którego dopiero teraz się będę zabierała za uczenie :eviltong: Wymiziaj Boncurka :loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"]a nie wiem do czego było jak jest xD PO przeżyjesz jo przeżyłach i jest dobrze:diabloti: haha i jak CI poszed tyn spr?:D[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie wsadze sobie bo mi sie tutaj kolczyki nie podobaja :diabloti: szkoda bólu :eviltong:[/QUOTE] [COLOR="blue"]bólu?? dziecko to NIE boli i w tym rzezc jo miałach przecinane wędzidełko i szwy miałach tak więc wiem jak to jest:diabloti: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR="blue"]bólu?? dziecko to NIE boli i w tym rzezc jo miałach przecinane wędzidełko i szwy miałach tak więc wiem jak to jest:diabloti: [/COLOR][/QUOTE] na bank jakis chociaz malutki ból jest chociazby bolalo przez sekunde :diabloti: a tak wgl super ja wracam po tygodniu wiec powinnam zadnej kartkowki nie pisac ani byc nie pytana a tu kartkowka niezapowiedziana z matmy :roll::angryy: i jeszcze sprawdzian z matmy ale to ja juz se sama wymyslilam zeby pisac dzisiaj i zrobilam 2 zadania na 6 bede meic 2 ?? czy nie bardzo??:placz: Quote
Tepes Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']na bank jakis chociaz malutki ból jest chociazby bolalo przez sekunde :diabloti: a tak wgl super ja wracam po tygodniu wiec powinnam zadnej kartkowki nie pisac ani byc nie pytana a tu kartkowka niezapowiedziana z matmy :roll::angryy: i jeszcze sprawdzian z matmy ale to ja juz se sama wymyslilam zeby pisac dzisiaj i zrobilam 2 zadania na 6 bede meic 2 ?? czy nie bardzo??:placz:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]może mnimalny ale zas bez przesady godom Ci nie znosz sie jo miałach przecinane i szwy miałach i zyja ból ZNIKOMY;) no to jak niezapowiedziano z maty to nie powinnaś ji pisać a skad mom wiedzieć czy bydziesz mieć 2 zależy jako punktacja była:eviltong: mie dzisiej z bioli do odp wzieła i mie wkur***a...powiedziałach prawie wszystko zaciełach sie przy 1 pytaniu ida do ni co dostałach a łona do mie no bardzo słabo CI poszło jo na nia takie oczy:crazyeye:i godom przecież odpwiedziałach na wszystko ino przy 1 pytaniu troszka mie zwiesiło a ta zaczyno po mie ryczeć żem bezczelno jest...i dała mi 5/10...[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]może mnimalny ale zas bez przesady godom Ci nie znosz sie jo miałach przecinane i szwy miałach i zyja ból ZNIKOMY;) no to jak niezapowiedziano z maty to nie powinnaś ji pisać a skad mom wiedzieć czy bydziesz mieć 2 zależy jako punktacja była:eviltong: mie dzisiej z bioli do odp wzieła i mie wkur***a...powiedziałach prawie wszystko zaciełach sie przy 1 pytaniu ida do ni co dostałach a łona do mie no bardzo słabo CI poszło jo na nia takie oczy:crazyeye:i godom przecież odpwiedziałach na wszystko ino przy 1 pytaniu troszka mie zwiesiło a ta zaczyno po mie ryczeć żem bezczelno jest...i dała mi 5/10...[/COLOR][/QUOTE] nie powinnam ale gadaj z taką :roll: ona zawsze mówi wtedy " że to wszystko powtarzamy z 2 klasy gimnazjum i ze powinnam to juz umiec zadne wytlumaczenie ze cie nie bylo ":roll: ehm ja na szczescie lubie biologie i na zawsze mialam fajne babki od biologi najlepsza byla w 1 klasie gimnazjum ( żona dyrektora) ale niestety tylko rok nas uczyla bo odeszla na emeryture :placz::placz::placz::placz::placz: nastepna tez byla fajna to po roku jak zwykle nam zmienili no ale nastepna ( czyli ta co teraz) fajna jest :evil_lol: huhu to ja nie wime co wy za szkole macie nie no zalezy od nauczyciela bo np do mojej wych tez bym nie mogla sie sprzeciwic alez skad :diabloti: ale z pozostalymi to mozesz sie klocic ile wlezie :diabloti: Quote
Tepes Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie powinnam ale gadaj z taką :roll: ona zawsze mówi wtedy " że to wszystko powtarzamy z 2 klasy gimnazjum i ze powinnam to juz umiec zadne wytlumaczenie ze cie nie bylo ":roll: ehm ja na szczescie lubie biologie i na zawsze mialam fajne babki od biologi najlepsza byla w 1 klasie gimnazjum ( żona dyrektora) ale niestety tylko rok nas uczyla bo odeszla na emeryture :placz::placz::placz::placz::placz: nastepna tez byla fajna to po roku jak zwykle nam zmienili no ale nastepna ( czyli ta co teraz) fajna jest :evil_lol: huhu to ja nie wime co wy za szkole macie nie no zalezy od nauczyciela bo np do mojej wych tez bym nie mogla sie sprzeciwic alez skad :diabloti: ale z pozostalymi to mozesz sie klocic ile wlezie :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]nie no fajny żal... jo tyż lubia biola ale nie tego wrednego babsztyla:/ z tą nie ma sie co wazić bo wicedyra wredno krowa bydzie sie msciła...[/COLOR] Quote
Recommended Posts