Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie trzeba bylo se z nim dziecka robic bo teraz masz mnie na głowie :evil_lol::razz: a co ja mam powiedziec opusciłam w tym tygodniu schronisko :placz::placz: antybiotyk jem od tygodnia i nic mi nie pomogl powinnam isc do doktorki zeby mi go zmienila ale nie chce mi sie :roll::eviltong:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]wali mie łon ale dziecko dobrze że jest i je kochom:loveu::loveu: pado nie hcce mi sie wypieprzaj do lekarza! a jo planuja coś ale nie hcca zas godać zęby nie zapeszyc i wgl to w sumie zalezy czy moja kumplea scykorzy jak nie to booosko:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]wali mie łon ale dziecko dobrze że jest i je kochom:loveu::loveu: pado nie hcce mi sie wypieprzaj do lekarza! a jo planuja coś ale nie hcca zas godać zęby nie zapeszyc i wgl to w sumie zalezy czy moja kumplea scykorzy jak nie to booosko:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] :loveu: moze mam ah1m1 :evil_lol::evil_lol: nie chce mi sie nawet nie mam kiedy :cool1: do szkoly musze chodzic zeby nadrobic wszystko a zwlaszcza tamte 2 sprawdziany i 2 kartkowki :angryy: a po szkole to ona tak nie przyjmuje tymbradziej ze w pon koncze o 15 cos we wtorki bym mogla po lekcja ale jade do schronu w srode do 15 cos w czwartek do 15 cos w piatek do 13 cos ale schron :lol::evil_lol: tatoo?? mialas sobie robic ten taki fajowy :loveu: Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:loveu: moze mam ah1m1 :evil_lol::evil_lol: nie chce mi sie nawet nie mam kiedy :cool1: do szkoly musze chodzic zeby nadrobic wszystko a zwlaszcza tamte 2 sprawdziany i 2 kartkowki :angryy: a po szkole to ona tak nie przyjmuje tymbradziej ze w pon koncze o 15 cos we wtorki bym mogla po lekcja ale jade do schronu w srode do 15 cos w czwartek do 15 cos w piatek do 13 cos ale schron :lol::evil_lol: tatoo?? mialas sobie robic ten taki fajowy :loveu:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]a Tyś jest gupio xD w sumie mie dopiero dzisiej wzieło ale na pewno do szkoły byda łazić nie tatuaż robia dopiero na 18 ale ker fajny bo jo juz tyle opcji miałach że nie pamiętom kery Ci sie podoboł:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]a Tyś jest gupio xD w sumie mie dopiero dzisiej wzieło ale na pewno do szkoły byda łazić nie tatuaż robia dopiero na 18 ale ker fajny bo jo juz tyle opcji miałach że nie pamiętom kery Ci sie podoboł:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] :diabloti: w sumie to ostatnio byliśmy na wycieczce na ukrainie a tam najgorzej teraz panuje :evil_lol::evil_lol: moze wyzdrowiejesz przez weekend jak nie bedziesz nigdzie wychodzic bedziesz zrec czosnek i jakies inne antybiotyki lecznicze :diabloti: kurcze sama nie pamietam jak on wygladał ale strasznie mi sie podobal moze to byla lapa psa i jakis dodatek do tego ?:cool3:( było takie cos?) to septum ?:p Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nie nauczyłam się, ale dobrze bo nie było sprawdzianu:cool3::lol: Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:diabloti: w sumie to ostatnio byliśmy na wycieczce na ukrainie a tam najgorzej teraz panuje :evil_lol::evil_lol: moze wyzdrowiejesz przez weekend jak nie bedziesz nigdzie wychodzic bedziesz zrec czosnek i jakies inne antybiotyki lecznicze :diabloti: kurcze sama nie pamietam jak on wygladał ale strasznie mi sie podobal moze to byla lapa psa i jakis dodatek do tego ?:cool3:( było takie cos?) to septum ?:p[/QUOTE] [COLOR="Blue"]no to fajno wycieczka xD fuj czosnku nie lubia ja było coś takiego łapa psa nad nią aureola a zboku skrzydła nee septum nie kurde nieważne na razie xD[/COLOR] [quote name='Talia']Nie nauczyłam się, ale dobrze bo nie było sprawdzianu:cool3::lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]a to dobrze że nie było xD jo musza sie pouczyć na ta biola o mszakach i paprotnikach ale jak zaś nom uwali spr to wszyscy byda płakać:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]no to fajno wycieczka xD fuj czosnku nie lubia ja było coś takiego łapa psa nad nią aureola a zboku skrzydła nee septum nie kurde nieważne na razie xD[/COLOR] [/QUOTE] o no to ten ,to ten :loveu::loveu::loveu::loveu: on był bossski :loveu::loveu: jessu to ja juz nie wiem septum nie tatoo nie no ale jak ma kol stchorzyc to chyba o takie przebicia chodzi nee?:diabloti: Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o no to ten ,to ten :loveu::loveu::loveu::loveu: on był bossski :loveu::loveu: jessu to ja juz nie wiem septum nie tatoo nie no ale jak ma kol stchorzyc to chyba o takie przebicia chodzi nee?:diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]aha no to tyn jeszce byda myśleć jaki byda robić xD no może przebicie może nie cicho nie hcca zapeszcać jak ostatnio xD[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]aha no to tyn jeszce byda myśleć jaki byda robić xD no może przebicie może nie cicho nie hcca zapeszcać jak ostatnio xD[/COLOR][/QUOTE] co zapeszylas ostatnio z czym ??:diabloti: zapeszac to ty mozesz oceny w szkole :diabloti: kurde noooo ciekawa jestem albo to moze byc tatoo zebyscie mialy obydwie taki sam w tym samym miejscu :p ale w sumie to nie bo mowisz ze tatoo sobie robisz po 18 wiec zostaje okolczykowanie sie :p tylko ciekawa jestem gdzie :evil_lol: wiem w jezyku :]:D:D Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']co zapeszylas ostatnio z czym ??:diabloti: zapeszac to ty mozesz oceny w szkole :diabloti: kurde noooo ciekawa jestem albo to moze byc tatoo zebyscie mialy obydwie taki sam w tym samym miejscu :p ale w sumie to nie bo mowisz ze tatoo sobie robisz po 18 wiec zostaje okolczykowanie sie :p tylko ciekawa jestem gdzie :evil_lol: wiem w jezyku :]:D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]a bo niby miałach robić w języku nie ?:D i stchórzyłach w końcu i wgl:P a tatuaż neee tatuaż to se sama byda robić ewentualnie jak Renata przyjedzie do Polski to z nią se jakiś taki som zrobia;) no o kolczyk chodzi łona w pępku chce jo w wędzidełku wargowym xD ale już cicho koniec tematu:diabloti:[/COLOR] Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Na sama myśl o tych mszakach i paprotnikach mi niedobrze:evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Talia']Na sama myśl o tych mszakach i paprotnikach mi niedobrze:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]to jest takie nudneeeeeee ze ło matko i córko...xD już bych chciała zwierzątka lub człwoieczka xD[/COLOR] Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Najlepiej kręgowce:loveu: Albo genetykę:cool3: Jaki masz podręcznik? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 o to Renata przyjezdza:razz: chyba ze ona nigdzie nie wyjechala a mi sie cos w glowce przez ta chorobe po pie.... :diabloti: Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Talia']Najlepiej kręgowce:loveu: Albo genetykę:cool3: Jaki masz podręcznik?[/QUOTE] [COLOR="Blue"]hm jaki jo mom podręcznik a bo jo wiem xD jo mom 3 podręczniki xD[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o to Renata przyjezdza:razz: chyba ze ona nigdzie nie wyjechala a mi sie cos w glowce przez ta chorobe po pie.... :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]łona wyjechała do Niemiec[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 czyli dobrze pamietam a widzisz :multi::multi: pamiec nie zawodzi :cool3: Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']czyli dobrze pamietam a widzisz :multi::multi: pamiec nie zawodzi :cool3:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]no to sie ciesz bo jo moom ogólnie skleroza xD no to zaroz idymy z Ewą na kunie ale tam jest zimnoooo[/COLOR]oo Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]no to sie ciesz bo jo moom ogólnie skleroza xD no to zaroz idymy z Ewą na kunie ale tam jest zimnoooo[/COLOR]oo[/QUOTE] u nas jest cieplutko :razz: nie ma slonca ale cieplo ogolnie jest :p Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']u nas jest cieplutko :razz: nie ma slonca ale cieplo ogolnie jest :p[/QUOTE] [COLOR="Blue"]to fajnie u nos zimnooo no i juz po koniach kurde tym razem miałach trenera od Ewy jezu jak lon mie drażni śmieje sie ze mie wciepuje mi i wgl pobić go ino xD ale przynajmi jezdziłach sama a Ewulec durś na ląży:diabloti:i na koniec rozbierałach 1 raz w życiu Debiutanta mego:loveu::loveu: cud że mie nie ugryz xD ale śmioli sie ze mie zę do mie siodło jest ciężkie:P[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cóż za twórczy avek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czesc :multi: Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Cóż za twórczy avek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czesc :multi:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]fajny nie?:evil_lol: heloł:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Talia']Avek wymiata! ;d[/QUOTE] [COLOR="Blue"]dzięki dzięki xD jo już chca sobota i na konie zaś ale nie chce jechać w nidziela na mistrzostwa śląska:placz:[/COLOR] Quote
Martunia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Że NIE może grać w pingla!:diabloti:[/COLOR][COLOR=Blue] Kurde poszłach sie zpisać do tego fryzjera pacza zamknięte i karteczka wisi że dzisiej nieczynne ciuuu. Tak nawiasem zęm jest choro gardło mie boli znosa mi leci...ale na konie musza iś nie ma inny opcji! xD [/COLOR][/QUOTE] Nooo właśnie :D Ojj to wracaj mi do zdrowia :loveu: No i znowu jakaś epidemia, powoli coraz więcej ludzi chorych :eviltong: A ja nie mogę być chora, bo tyle mam, a potem jeszcze to nadrabiać, omg... :placz: makabraaa :placz: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]to jest takie nudneeeeeee ze ło matko i córko...xD już bych chciała zwierzątka lub człwoieczka xD[/COLOR][/QUOTE] A ja mam cały czas komórkę, teraz zaczynamy genetykę... A za tydzień spr z komórki, a tego tyle jest... :crazyeye: Aaaaaa :placz: A w pon spr z chemii, tego też pełno, od początku roku do teraz :-( A przez PO dostanę nerwicy :-( już się o mnie w szkole boją xD Po - pierwsza lekcja, pon i normalnie wysiadam psychicznie xD Quote
Recommended Posts