łapeczek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ja mam FOCHA na Martusie bo moje dziecko zapomnialo oo mamusi :( i jest mamusi z tego powoodu bardzo ale to bardzo przykro Quote
taxelina Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='łapeczek']ja mam FOCHA na Martusie bo moje dziecko zapomnialo oo mamusi :( i jest mamusi z tego powoodu bardzo ale to bardzo przykro[/QUOTE] u mnie tez sie nie wpisuje martusia, ani ty :( Quote
Tepes Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Martunia']Jutro znów szkoła :roll: jedyne co mnie tam podtrzymuje to klasa :diabloti: tak to już mam 6 spr na miesiąc w tym 3 na tydzień :shake: a kartkówki prawie codzień :-([/QUOTE] [COLOR="Blue"]no niestety ale widzisz wczraj jęczałaś dzisiej do szkoły a już po lekcjach:diabloti: ciuu to jo nawet tego tak dużo nie mom[/COLOR] [quote name='łapeczek']ja mam FOCHA na Martusie bo moje dziecko zapomnialo oo mamusi :( i jest mamusi z tego powoodu bardzo ale to bardzo przykro[/QUOTE] [COLOR="blue"]boże cóż to za dziecko:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='łapeczek']ja mam FOCHA na Martusie bo moje dziecko zapomnialo oo mamusi :( i jest mamusi z tego powoodu bardzo ale to bardzo przykro[/QUOTE] Nie zapomniałam :placz: Pisałam ci ostatnio na fbl :placz: Przecież zawsze o tobie pamiętam :loveu::loveu::loveu: [quote name='deer_1987']u mnie tez sie nie wpisuje martusia, ani ty :([/QUOTE] Przepraszam, ale brak czasu :placz: [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]no niestety ale widzisz wczraj jęczałaś dzisiej do szkoły a już po lekcjach:diabloti: ciuu to jo nawet tego tak dużo nie mom boże cóż to za dziecko:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] No widzisz :-( Jak na razie mam 7 sprawdzianów zapowiedzianych, kartkówek nawet nie liczę :roll: O cenach nie wspominam :placz: Nie odpisałaś mi na smsa! :diabloti: No co hmmm, nie pasuje coś??? :diabloti::diabloti::diabloti: Ja grzeczne dziecko :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 helooo :buzi::buzi: fotki by sie przydały :loveu: Quote
Tepes Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']helooo :buzi::buzi: fotki by sie przydały :loveu:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]hi:loveu::loveu: jak byda miala czas to oczywiście wstawia:diabloti: [/COLOR] [quote name='Martunia']Nie zapomniałam :placz: Pisałam ci ostatnio na fbl :placz: Przecież zawsze o tobie pamiętam :loveu::loveu::loveu: Przepraszam, ale brak czasu :placz: No widzisz :-( Jak na razie mam 7 sprawdzianów zapowiedzianych, kartkówek nawet nie liczę :roll: O cenach nie wspominam :placz: Nie odpisałaś mi na smsa! :diabloti: No co hmmm, nie pasuje coś??? :diabloti::diabloti::diabloti: Ja grzeczne dziecko :cool3:[/QUOTE] [COLOR="blue"]boże wymęczom Cie w ty szkole to jo nawet tak xle nie mom xD jutro spr z histy na kery dosłownie nie umia NIC od początku roku nie otworzyłach ksiazki z histy, na jakiego esa?? A tak nawiasem niedługo se ida do fryzjera:diabloti:[/COLOR] Quote
Talia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 O matko...nawet mi nie mówcie o sprawdzianach i szkole! Własnie musze sie kuć z tkanek, mszaków i paprotników + napisać rozprawke z angola i nauczyc jej sie na pamiec :-( Quote
Tepes Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Talia']O matko...nawet mi nie mówcie o sprawdzianach i szkole! Własnie musze sie kuć z tkanek, mszaków i paprotników + napisać rozprawke z angola i nauczyc jej sie na pamiec :-([/QUOTE] [COLOR="Blue"]o jo tyż sie teroz ucza o mszakach i paprotnikach na rozszerzony bioli xD i we wtorek mom spr ale na szczęście w czwartek mie w szkole nie ma bo kolejny turniej wojewódzki:cool1:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='deer_1987']uczcie sie!! uczcie!![/QUOTE] [COLOR="Blue"]spokojnie uczymy sie uczymy xD jo nie chca matury z matyyyyyyyyyyy pisać:placz:[/COLOR] Quote
Martunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]boże wymęczom Cie w ty szkole to jo nawet tak xle nie mom xD jutro spr z histy na kery dosłownie nie umia NIC od początku roku nie otworzyłach ksiazki z histy, na jakiego esa?? A tak nawiasem niedługo se ida do fryzjera:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] No widzisz :placz: Omg tak mnie głowa już boli od tego uczenia :roll: Eee jak ci coś ostatnio pisałam o chemii itd :diabloti: Ooo to pokaż nam się po wizycie! :D Quote
Tepes Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz :placz: Omg tak mnie głowa już boli od tego uczenia :roll: Eee jak ci coś ostatnio pisałam o chemii itd :diabloti: Ooo to pokaż nam się po wizycie! :D[/QUOTE] [COLOR=Blue]to sie nie ucz:diabloti: jo sie na hista nic nie uczyłach piękne 0/20 sie jutro szykuje:loveu::evil_lol::evil_lol: aha tyn kurde i co jo Ci miałach odpisać xD pisz do mie części bo mi sie nudzi:evil_lol: ta ino wpierw musza znajś u mie jakiegoś fryzjera dobrego ale zaś żeby cena nie z kosmosu była a jak nie znajda to pojada kajś do Dąbrowy Górniczy czy kajś gdzie moja ciotka sie obcino:eviltong: bo u mie jest tako jedna dobro i wgl ino jutro sie dowiem ile bierze za ścięcie tak do 30 zł jesczcze lajt ale jak więcy to dziękuja:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [COLOR="Blue"]Wkurzyli mie ci z Leśnego... Jutro turniej nie chce mi sie jechać tak bych kończyła lekcje o 12 a tak koło 17 byda dopiero w domu:placz: dzisiej jeszcze na trening matkooo [/COLOR] Quote
Tepes Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [COLOR="Blue"]Widizmy że tu nos nikt nie kocho:diabloti: normalnie foooch jutro musza wsyać o 5:45...i w domu byda dopiero tak koło 17 po 17 jak mi sie nie hcce a tak bych ładnie lekcje o 12 kończyła:placz: Buciory na konia doszły fajniuchne są:diabloti:już chca sobota na koniach:evil_lol:[/COLOR] [IMG]http://i33.tinypic.com/2mdp07t.jpg[/IMG] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 cieszysz sie z pieknych botkow :roflt: [url]http://i33.tinypic.com/2mdp07t.jpg[/url] :iloveyou: Quote
Talia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Te głupie mszaki i paprotniki:mad: Już na szczęście koniec ich:eviltong: teraz nagonasienne:lol: Dzię właśnie pisałam pr. klasową z paprotników, mszaków i tkanek... tak mnie zgasiła pani jednym zadaniem, że moja odpowiedź była z kosmosu:evil_lol::loveu: Quote
marta95 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witam po raz pierwszy ślicznego goldenka Bono :loveu: . Będziemy częściej tu zaglądać :cool3: . Czekam na więcej fotek :mad: ! xd Quote
Tepes Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']cieszysz sie z pieknych botkow :roflt: [URL]http://i33.tinypic.com/2mdp07t.jpg[/URL] :iloveyou:[/QUOTE] [COLOR=Blue]tak są piękne:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Talia']Te głupie mszaki i paprotniki:mad: Już na szczęście koniec ich:eviltong: teraz nagonasienne:lol: Dzię właśnie pisałam pr. klasową z paprotników, mszaków i tkanek... tak mnie zgasiła pani jednym zadaniem, że moja odpowiedź była z kosmosu:evil_lol::loveu:[/QUOTE] [COLOR=Blue]jo dopiero koniec ich we wtorek na spr xD mie na szczęśie nie pytała bo jakby ja to by było niefajnie:diabloti:[/COLOR] [quote name='deer_1987']co to za zabawka?[/QUOTE] [COLOR=Blue]to jest z Trixie coś jak kong na smakołyki[/COLOR] [quote name='marta95']Witam po raz pierwszy ślicznego goldenka Bono :loveu: . Będziemy częściej tu zaglądać :cool3: . Czekam na więcej fotek :mad: ! xd[/QUOTE] [COLOR=Blue]dziękujemy bardzo i trzymamy za słowo a fotki jak byda mieć czas;) [/COLOR] Quote
Martunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]to sie nie ucz:diabloti: jo sie na hista nic nie uczyłach piękne 0/20 sie jutro szykuje:loveu::evil_lol::evil_lol: aha tyn kurde i co jo Ci miałach odpisać xD pisz do mie części bo mi sie nudzi:evil_lol: ta ino wpierw musza znajś u mie jakiegoś fryzjera dobrego ale zaś żeby cena nie z kosmosu była a jak nie znajda to pojada kajś do Dąbrowy Górniczy czy kajś gdzie moja ciotka sie obcino:eviltong: bo u mie jest tako jedna dobro i wgl ino jutro sie dowiem ile bierze za ścięcie tak do 30 zł jesczcze lajt ale jak więcy to dziękuja:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Hejo :loveu: E tam, przecież mówiłaś, że było abc, może udało ci się jakieś odp strzelić dobrze :D Aaaa no to szukaj, szukaj :D I koniecznie się pokaż po wizycie :cool3: Ej kurde, oni zgłupieli :shake: Jak nie znikną sprawdziany, to pojawiają się kolejne :shake: W następnym tygodniu mam 3 sprawdziany, a za 2tyg - 4 :crazyeye: A jak mówimy, że można do dwóch to gadają, że w inny termin się nie da blabla :roll: Kartkówki to już w ogóle. Pomocy :placz::placz::placz: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Widizmy że tu nos nikt nie kocho:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Ja Was kocham zawsze i wszędzie :loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']Widizmy że tu nos nikt nie kocho[/QUOTE] i kto to mówi to ty mnie nie kochasz juz :cool1::placz::placz::placz: Quote
Talia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wy tu gadu gadu, a ja biedna musze się z histy uczyć:placz::roll: Dobranoc:loveu: Quote
dog193 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ej, Anula, pokaż zdjęcie butów na nodze :diabloti: Bom ciekawa :evil_lol: I jednak zmieniłyśmy z mamą zdanie - poszukamy drugich bryczesów, czarnych, a te będę miała na lato i będę mieć 2 pary ;) Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Martunia']Hejo :loveu: E tam, przecież mówiłaś, że było abc, może udało ci się jakieś odp strzelić dobrze :D Aaaa no to szukaj, szukaj :D I koniecznie się pokaż po wizycie :cool3: Ej kurde, oni zgłupieli :shake: Jak nie znikną sprawdziany, to pojawiają się kolejne :shake: W następnym tygodniu mam 3 sprawdziany, a za 2tyg - 4 :crazyeye: A jak mówimy, że można do dwóch to gadają, że w inny termin się nie da blabla :roll: Kartkówki to już w ogóle. Pomocy :placz::placz::placz: Ja Was kocham zawsze i wszędzie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]udało dostałach 10/20 ale normalnie szok wystrzeliłach 10 odpowiedzi nie mając pojęcia o czym to wgl jest xD no znalazłach moja mama miała mie dzisiej zapisać ale zapomniała...a jo chca jak najszybci:cool3: to nic Ci nie pozostaje jak uczenie sie xD[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']i kto to mówi to ty mnie nie kochasz juz :cool1::placz::placz::placz:[/QUOTE] [COLOR="blue"]jo nic takiego przecież nie powiedziałach ino sie trocha wkurzyłach:diabloti:[/COLOR] [quote name='Talia']Wy tu gadu gadu, a ja biedna musze się z histy uczyć:placz::roll: Dobranoc:loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"]i co nauczyłaś sie wczorej:D?[/COLOR] [quote name='dog193']Ej, Anula, pokaż zdjęcie butów na nodze :diabloti: Bom ciekawa :evil_lol: I jednak zmieniłyśmy z mamą zdanie - poszukamy drugich bryczesów, czarnych, a te będę miała na lato i będę mieć 2 pary ;)[/QUOTE] [COLOR="blue"]Moga pokozac ale jutro bydziesz już je na nogach miała xD a no 2 pary fajnie mi na razie jedne stykną xD[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [COLOR="Blue"]Buty[/COLOR] [IMG]http://i37.tinypic.com/15mkcic.jpg[/IMG] [COLOR="blue"]I Bonisław:diabloti:[/COLOR] [IMG]http://i37.tinypic.com/sg30v6.jpg[/IMG] [IMG]http://i34.tinypic.com/103gbra.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts