taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nooo oczywiście po co w szkole jak można w domu:diabloti:[/COLOR][/quote] dokladnie. szkoda tylko ze nauczyciele nie rozumieja :P Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']dokladnie. szkoda tylko ze nauczyciele nie rozumieja :P[/quote] [COLOR=Blue]no, no szkoda:eviltong: dobra jo na razie zwijom sie okąpać posiedzeić w ciepły wannie:p [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no, no szkoda:eviltong: dobra jo na razie zwijom sie okąpać posiedzeić w ciepły wannie:p [/COLOR][/quote] tez mam tak zamiar zrobic tylko czekam na tz zebysmy obiadokolacje zjedli (wyszedl 6:30, wroci po 22) i potem spacer i dopiero kapiel Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nie wiem mosz dużo dziurek w ciele wybierz se gdzie:diabloti: nie no hau hau było fajne:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] chcesz mi cos zasugerowac ??:D owszem mam duzo dziurek w ciele ale nigdzie sobie tej karmy nie wsadze xD no ja wiem moje hau hau sa zawsze fajne :roflt: ( jejku na n-k mi ludzie napisali życzonka że teraz bede miala zabawe na dluugie godziny zeby im napisac dzieki w ich profilu ( bo mi wolno n-k chodzi)):roll: :diabloti::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']tez mam tak zamiar zrobic tylko czekam na tz zebysmy obiadokolacje zjedli (wyszedl 6:30, wroci po 22) i potem spacer i dopiero kapiel[/quote] [COLOR=Blue]no i już po kąpanku i niedługo do wyra poczekom na brata i na pewno jakiś film pusci;)[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no to calkiem fajnie :D ja wstawilam zapiekanke to bedzie za jakies 20 min :P Quote
Martunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Hej :loveu: Przede wszyskim szybkiego powrotu do zdrowia!!! :loveu: Zdrowiej :):) No nauka męczy, ja na komputerze rzadko jestem, dziś powinnam się uczyć, bo mam strasznie tego ponawalane :roll: I tylko napiszę ci posta i idę :roll: Sorry, że tak ci cały czas nie pisałąm, ale albo lekcje miałam albo co xD :-( Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']chcesz mi cos zasugerowac ??:D owszem mam duzo dziurek w ciele ale nigdzie sobie tej karmy nie wsadze xD no ja wiem moje hau hau sa zawsze fajne :roflt: ( jejku na n-k mi ludzie napisali życzonka że teraz bede miala zabawe na dluugie godziny zeby im napisac dzieki w ich profilu ( bo mi wolno n-k chodzi)):roll: :diabloti::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]nie gdzie tam xD boooze jo dzięki napisałąch u mie na porfilu i tyle po co im wszystkim po kolei dziękować xD [/COLOR][quote name='deer_1987']no to calkiem fajnie :D ja wstawilam zapiekanke to bedzie za jakies 20 min :P[/quote] [COLOR=Blue]ooo zapiekanka:diabloti: jo widza że Ty fajne żarełko za kazym razem mosz:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Hej :loveu: Przede wszyskim szybkiego powrotu do zdrowia!!! :loveu: Zdrowiej :):) No nauka męczy, ja na komputerze rzadko jestem, dziś powinnam się uczyć, bo mam strasznie tego ponawalane :roll: I tylko napiszę ci posta i idę :roll: Sorry, że tak ci cały czas nie pisałąm, ale albo lekcje miałam albo co xD :-([/quote] [COLOR=Blue]helloł:loveu::loveu: i dzięki;) Nie no spoko rozumia mosz nauki dużo to czasu na dgm nie ma zbytnio;) kurde brata ni widu ni słychu i chyba przyjdzie późno i nic nie pusci:eviltong: [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 haha za kazdym? :P tz mowi ze dobrze gotuje :D Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']haha za kazdym? :P tz mowi ze dobrze gotuje :D[/quote] [COLOR=Blue]nooo i pewnie mo racja;)[/COLOR] Quote
bianka19 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cześć Wam Bonusie!. :loveu::multi: Quote
Tepes Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='bianka19']Cześć Wam Bonusie!. :loveu::multi:[/quote] [COLOR=Blue]hej Wam:hand: Kuurde jak mi sie z nosa leje...masakra:shake: godom jak stary chłop:eviltong: a jutro jeszcze do alergologa musza jechać:roll: Kurde przagapiłach mój 6 666 post:placz: :diabloti: [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hej Wam:hand: Kuurde jak mi sie z nosa leje...masakra:shake: godom jak stary chłop:eviltong: a jutro jeszcze do alergologa musza jechać:roll: [/COLOR][/quote] No to zdrowiej!!! Quote
Tepes Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='deer_1987']No to zdrowiej!!![/quote] [COLOR=Blue]Dzięki xD Starom sie jak moga:eviltong: [/COLOR] Quote
halgre Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [B][COLOR="DarkRed"]Cześć ... :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/12977109-post8180.html[/url] Quote
Tepes Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Cześć ... :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/12977109-post8180.html[/URL][/quote] [COLOR=Blue]helloł:loveu::loveu: wiem wiem czytałach:evil_lol: [/COLOR] Quote
halgre Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hej Wam:hand: Kuurde jak mi sie z nosa leje...masakra:shake: godom jak stary chłop:eviltong: a jutro jeszcze do alergologa musza jechać:roll: [/COLOR][/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]Weź wdech - wsadź se waciki do nosa - najlepiej miętowe - i ciąg do sia ...[IMG]http://i32.tinypic.com/n3kmxk.jpg[/IMG] I nie godej jak stary chop ino weź se sopran [IMG]http://i32.tinypic.com/n3kmxk.jpg[/IMG] Jakoś to bydzie ...[/COLOR][/B] Quote
jmw Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 heeeej, my tu po raz pierwszy! ;) Bono jest prześlicznym goldenem :loveu::loveu: a twojej choroby nie zazdroszczę, sama mam taki katar, że całą noc nie spałam i latałam tylko po chusteczki :evil_lol: :cool3: zdrówka zyczymy! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nie gdzie tam xD boooze jo dzięki napisałąch u mie na porfilu i tyle po co im wszystkim po kolei dziękować xD [/QUOTE] no wlasnie pozniej tak zrobilam bo mi sie nie chcialo juzxD a tak wgl dzien dobry :diabloti: Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 nigdy bym nie pomyslala jak to cudownie miec dzien wolny...mozna pospac, polezec w lozku i glaskac psa i miec czas na wszystko Quote
Tepes Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Weź wdech - wsadź se waciki do nosa - najlepiej miętowe - i ciąg do sia ...[IMG]http://i32.tinypic.com/n3kmxk.jpg[/IMG] I nie godej jak stary chop ino weź se sopran [IMG]http://i32.tinypic.com/n3kmxk.jpg[/IMG] Jakoś to bydzie ...[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Blue]ta przydały by sie takie waciki:eviltong::eviltong: i sie tu nie naśmiewać ze mie:evil_lol: [/COLOR][quote name='jmw']heeeej, my tu po raz pierwszy! ;) Bono jest prześlicznym goldenem :loveu::loveu: a twojej choroby nie zazdroszczę, sama mam taki katar, że całą noc nie spałam i latałam tylko po chusteczki :evil_lol: :cool3: zdrówka zyczymy![/quote] [COLOR=Blue]witamy:luveu: dzięki bardzo za miłe słowa o moim potworze:diabloti: jo na szczęście cało noc przespałach przed spaniem otrivin i wszystko dobrze:eviltong: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']no wlasnie pozniej tak zrobilam bo mi sie nie chcialo juzxD a tak wgl dzien dobry :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]dżem dobry:diabloti: [/COLOR][quote name='deer_1987']nigdy bym nie pomyslala jak to cudownie miec dzien wolny...mozna pospac, polezec w lozku i glaskac psa i miec czas na wszystko[/quote] [COLOR=Blue]ojjj tak:loveu: cały dzień w domu same przyjemności[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 jakos nie ma czasu na wiele rzeczy jak sie wlasnie wraca po 16 i potem zaraz trzeba isc spac.. Quote
Tepes Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='deer_1987']jakos nie ma czasu na wiele rzeczy jak sie wlasnie wraca po 16 i potem zaraz trzeba isc spac..[/quote] [COLOR=Blue]no niestety sie późno wraco to szybko zrobić co sie mo zrobić i nynu a tak cały dzień wolny xD kurde nawet nie mogłach iś z psem na plac matka mi padała choroś jest w doma siedź i z nim poszła:evil_lol:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 no ja sie wlasnie szykuje zeby isc z naszymi :D Quote
Tepes Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='deer_1987']no ja sie wlasnie szykuje zeby isc z naszymi :D[/quote] [COLOR=Blue]kurde ale słońce było fajnie cieplutko aparat naszykowałach a ta mi że nie moga iś no szlag mie trefił xD[/COLOR] Quote
Recommended Posts