zuzolandia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=blue]A jo se czekom na pizza:diabloti:miała być godizna temu a ich nie widu nie słychu i mi sie juz spac chce[/COLOR] [/quote] [I][B]bo ta pizza wlasnie jest u mnie :eviltong::eviltong:[/B][/I] [I][B]siemankoo:loveu:[/B][/I] Quote
halgre Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [IMG]http://i26.tinypic.com/2iwapeu.jpg[/IMG][IMG]http://i27.tinypic.com/aa91l0.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]bo ta pizza wlasnie jest u mnie :eviltong::eviltong:[/B][/I] [I][B]siemankoo:loveu:[/B][/I][/quote] [COLOR=Blue]Tjaaa jasne xD Ciekawe skąd mój brat wie kaj Ty mieszkosz ze jest u Ciebie:diabloti: Nie no ale zaszalałach po 1 kawałku miałach dość xD i dzisiej se jeszce odgrzeja na kolacja bo mi zostało:diabloti: [/COLOR][quote name='halgre58'][IMG]http://i26.tinypic.com/2iwapeu.jpg[/IMG][IMG]http://i27.tinypic.com/aa91l0.jpg[/IMG][/quote] [COLOR=Blue]hej hej:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 chcesz to ciasto? bo ostatni kawalek nakladac zaraz bede :P Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']chcesz to ciasto? bo ostatni kawalek nakladac zaraz bede :P[/quote] [COLOR=Blue]ojjj chca chca:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ojjj chca chca:loveu::loveu:[/COLOR][/quote] i smakowalo? Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']i smakowalo?[/quote] [COLOR=Blue]oczywiście:loveu::loveu: Kurde a jo żem jest choro...do szkoły nie ida ino kurde mom spr z maty w piątek ino teroz nie wiem czy bydzie bo nasza babka jest tyż choro czy cuś i nie ma ji do końca tygodnia [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no ja tez sie czuje ze choroba bierze w materialy co mamy sie uczyc i odp na pytania mam w domu wiec zobacze czy nie zostane do konca tygodnia w domu. bo na jedno mi wyjdzie, do szkoly ide i czytam materialy i odp na pytania to kurna to samo w domu moge robic pod kolderka :D Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']no ja tez sie czuje ze choroba bierze w materialy co mamy sie uczyc i odp na pytania mam w domu wiec zobacze czy nie zostane do konca tygodnia w domu. bo na jedno mi wyjdzie, do szkoly ide i czytam materialy i odp na pytania to kurna to samo w domu moge robic pod kolderka :D[/quote] [COLOR=Blue]no własnie to lepi posiedzieć i porobić to w domu:diabloti:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no własnie to lepi posiedzieć i porobić to w domu:diabloti:[/COLOR][/quote] Mnie to w ogole wkurza bo dostaje materialy i nauczycielka nic nie gada tylko jest w razie co do pomocy i sami siedziemy i odpowiadamy na pytania tylko kurna jakie to nudne siedziec w cichej klasie i ciagle te pytania... ale to tak ze za ucznia na dystans czyli w domu dostaja mniej kasy niz za takiego co siedzi w szkole stad musimy w szkole siedziec :angryy: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 hejoOo..:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: wpadłam i chyba ide xD :razz::razz: :loveu::loveu::loveu: a tak myslalam ze jestes chora po glosie slyszalam :razz::p a pozniej jeszcze potwierdzilas xD Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']Mnie to w ogole wkurza bo dostaje materialy i nauczycielka nic nie gada tylko jest w razie co do pomocy i sami siedziemy i odpowiadamy na pytania tylko kurna jakie to nudne siedziec w cichej klasie i ciagle te pytania... ale to tak ze za ucznia na dystans czyli w domu dostaja mniej kasy niz za takiego co siedzi w szkole stad musimy w szkole siedziec :angryy:[/quote] [COLOR=Blue]My tak momy na rozszerzonym angolu to idzie ogupieć:lol: to tak już godałąch że lepi w domu se to rozwiązywać niż 3 godziny gnić w szkole jak i tak na to samo wyjdzie [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']hejoOo..:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: wpadłam i chyba ide xD :razz::razz: :loveu::loveu::loveu: a tak myslalam ze jestes chora po glosie slyszalam :razz::p a pozniej jeszcze potwierdzilas xD[/quote] [COLOR=Blue]heloł:loveu: ale kurde na początku nie wiedziałach czy odebrać czy pomyliłaś sie abo nie zablokowałaś fona xD ale głos mom jak jakis stary chłop xD [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]My tak momy na rozszerzonym angolu to idzie ogupieć:lol: to tak już godałąch że lepi w domu se to rozwiązywać niż 3 godziny gnić w szkole jak i tak na to samo wyjdzie [/COLOR][/quote] dokladnie ale oczywiscie zaraz nasi mowia ze w domu to co innego sie robi a nie zadania.. poniewaz wiem co mam robic a nie czuje sie najlepiej to pewnie wlasnie w domu zostane Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']dokladnie ale oczywiscie zaraz nasi mowia ze w domu to co innego sie robi a nie zadania.. poniewaz wiem co mam robic a nie czuje sie najlepiej to pewnie wlasnie w domu zostane[/quote] [COLOR=Blue]no i np mi w domu dużo lepii zadania sie robi bo w szkle sie stresuja i wgl i to nie musza do 4 gnić w szkole ino bych se w domciu wszystko ładnie pięknie zrobiła no ale cóż:/ no to zostań i sie kuruj:loveu:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no i np mi w domu dużo lepii zadania sie robi bo w szkle sie stresuja i wgl i to nie musza do 4 gnić w szkole ino bych se w domciu wszystko ładnie pięknie zrobiła no ale cóż:/ no to zostań i sie kuruj:loveu:[/COLOR][/quote] pomysl sobie ciepla kolderka soczek malinowy i dwa psy do grzania :loveu::loveu::loveu::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']pomysl sobie ciepla kolderka soczek malinowy i dwa psy do grzania :loveu::loveu::loveu::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]i git majonez xD jutro i w czwartek tak bydzie:loveu::loveu: no ino jo 1 pies xD a w pt chyba póda do szkoły z żeby tyn spr napisac:cool1: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]heloł:loveu: ale kurde na początku nie wiedziałach czy odebrać czy pomyliłaś sie abo nie zablokowałaś fona xD ale głos mom jak jakis stary chłop xD [/COLOR][/QUOTE] jak stary chłop <lol2> ty chyba mojego nie slyszalas ...nom dobra slyszalas ale i tak mam taki ze <olaboga> Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak stary chłop <lol2> ty chyba mojego nie slyszalas ...nom dobra slyszalas ale i tak mam taki ze <olaboga>[/quote] [COLOR=Blue]jee tam mosz normalny głos fajny:) i co z ta karmą mosz? podać Ci adres?:diabloti: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jee tam mosz normalny głos fajny:) i co z ta karmą mosz? podać Ci adres?:diabloti: [/COLOR][/QUOTE] haha wyjadly mi z reki :roll: a adres podaj to ci wysle ziarenko kociej xD Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']haha wyjadly mi z reki :roll: a adres podaj to ci wysle ziarenko kociej xD[/quote] [COLOR=Blue]jeee tam ziarenko koci to se wsadź:eviltong: a chcesz posłuchać psów? a no możesz dać HAU HAU cedzaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jeee tam ziarenko koci to se wsadź:eviltong: a chcesz posłuchać psów? a no możesz dać HAU HAU cedzaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] gdzie mam wsadzic ??xD :roflt: akurat jak dzwonilam zaden nie szczekał to co poradzic :D:D:D:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']gdzie mam wsadzic ??xD :roflt: akurat jak dzwonilam zaden nie szczekał to co poradzic :D:D:D:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]nie wiem mosz dużo dziurek w ciele wybierz se gdzie:diabloti: nie no hau hau było fajne:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no to my w czwartek popoludniu mamy dostac temat do pisania i pisac w piatek w szkole i oddac w poniedzialek wiec nie ma sensu bo moge pisac w domu tez :P Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']no to my w czwartek popoludniu mamy dostac temat do pisania i pisac w piatek w szkole i oddac w poniedzialek wiec nie ma sensu bo moge pisac w domu tez :P[/quote] [COLOR=Blue]nooo oczywiście po co w szkole jak można w domu:diabloti:[/COLOR] Quote
Recommended Posts