taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 no to u nas ladnie jest :P ale mi sie z domu nie chce cos wychodzic a musze za jakies 1,5h Quote
Tepes Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='deer_1987']no to u nas ladnie jest :P ale mi sie z domu nie chce cos wychodzic a musze za jakies 1,5h[/quote] [COLOR=Blue]zbierej dupsko i idź łatwo kasa zbierać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]zbierej dupsko i idź łatwo kasa zbierać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] ale to jeszcze bo mam tam byc na 21 a to jakies 15 min drogi ode mnie. nie wiem ile teraz dostane ale wczesniej bylo 65 kr na godzine czyli okl 25 zl Quote
Tepes Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='deer_1987']ale to jeszcze bo mam tam byc na 21 a to jakies 15 min drogi ode mnie. nie wiem ile teraz dostane ale wczesniej bylo 65 kr na godzine czyli okl 25 zl[/quote] [COLOR=Blue]e no to jeszcze trocha czasu jest;) ła 25 zł za godzina no nieźle:eviltong: [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 no wlasnie jakos tak 20:30 bede wychodzic zeby na spokojnie dojsc :P w sumie jak za to za noc bedzie to mogliby wiecej dac :P ale to tez zalezy czy Tair pojdzie spac czy bedziemy cos robic cala noc :D zobaczmy ile teraz dostane Quote
Martunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Hej :) No to szkoda, że pogoda nie dopisała... No ja już w końcu po szkole, dwa dni odpoczynku, choć jest dużo przedmioów do nauki :( I zadań z polskiego nie rozumiem :( I już kartkówki pozadawane... Miałam dziś ruski :cool3: Czytanie alfabetu i słuchanie słówek :) W domu muszę sobie to wszystko przeanalizować, bo te literki mi się mieszają :-( Quote
Tepes Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='Martunia']Hej :) No to szkoda, że pogoda nie dopisała... No ja już w końcu po szkole, dwa dni odpoczynku, choć jest dużo przedmioów do nauki :( I zadań z polskiego nie rozumiem :( I już kartkówki pozadawane... Miałam dziś ruski :cool3: Czytanie alfabetu i słuchanie słówek :) W domu muszę sobie to wszystko przeanalizować, bo te literki mi się mieszają :-([/quote] [COLOR=Blue]heloł:loveu: no szkoda szkoda ale jutro i pojutrze fajnie sie zapowiado:diabloti:no niestety do nauki jest duzo a mi sie tak nie chce:shake:o i jak CI czytanie alfabetu szło?:diabloti: e tak mi tyż na początku sie mieszały to normalne musisz sie przyzwyczaić;) [/COLOR][quote name='bianka19']Cześć wam :multi::multi:[/quote] [COLOR=Blue]hej:hand: [/COLOR][quote name='deer_1987']no wlasnie jakos tak 20:30 bede wychodzic zeby na spokojnie dojsc :P w sumie jak za to za noc bedzie to mogliby wiecej dac :P ale to tez zalezy czy Tair pojdzie spac czy bedziemy cos robic cala noc :D zobaczmy ile teraz dostane[/quote] [COLOR=Blue]8 letnie dziecko i cało noc cos robić noo ciocia deer po dobranocce powinna kłaś go spać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]heloł:loveu: no szkoda szkoda ale jutro i pojutrze fajnie sie zapowiado:diabloti:no niestety do nauki jest duzo a mi sie tak nie chce:shake:o i jak CI czytanie alfabetu szło?:diabloti: e tak mi tyż na początku sie mieszały to normalne musisz sie przyzwyczaić;)[/COLOR][/QUOTE] No to fajnie :) Ja jutro planuję się w końcu spotkać z przyjaciółką, bo dawno się nie widziałyśmy xD Mi też się nie chce :( Ale co zrobić :( A czytanie dobrze, pozapisywałam sobie, jak się wymawia te literki :D Muszę się ich nauczyć tzn. ja sobie tak powiedziałam, by potem wiedzieć, jak się czyta jakieś słowa na następnych lekcjach, bo będę do tyłu :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='Martunia']No to fajnie :) Ja jutro planuję się w końcu spotkać z przyjaciółką, bo dawno się nie widziałyśmy xD Mi też się nie chce :( Ale co zrobić :( A czytanie dobrze, pozapisywałam sobie, jak się wymawia te literki :D Muszę się ich nauczyć tzn. ja sobie tak powiedziałam, by potem wiedzieć, jak się czyta jakieś słowa na następnych lekcjach, bo będę do tyłu :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]A tak wgl Karolina łazi z Tobą do klasy?? no niestety trzeba... jo tyż tak na początku robiłach że pisałach nad wyrazem jak sie to czyto:evil_lol: [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 haha :P ostatni razem padl zmeczony i ja tez pospalam :P Quote
Martunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A tak wgl Karolina łazi z Tobą do klasy?? no niestety trzeba... jo tyż tak na początku robiłach że pisałach nad wyrazem jak sie to czyto:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Nie, nie chodzi ;) Haha no trzeba mieć jakiś sposób na zapamiętanie :D Może nie będzie tak źle... :D Quote
Tepes Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='deer_1987']haha :P ostatni razem padl zmeczony i ja tez pospalam :P[/quote] [COLOR=Blue]ooo no widzisz nawet se pospałas:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']Nie, nie chodzi ;) Haha no trzeba mieć jakiś sposób na zapamiętanie :D Może nie będzie tak źle... :D[/quote] [COLOR=Blue]na pewno nie bydzie ino właśnie najgorzy na poczatku jest z cyrylica:eviltong:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No właśnie powoli muszę się godzić z tą myślą :eviltong: Jeszcze musimy się uczyć to pisać, bo jak na razie tylko "A" pisaliśmy :evil_lol: twiordy znak :D:D Słuchając różnych słówek z płyty na lekcji momentami mieliśmy niezły ubaw :evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie powoli muszę się godzić z tą myślą :eviltong: Jeszcze musimy się uczyć to pisać, bo jak na razie tylko "A" pisaliśmy :evil_lol: twiordy znak :D:D Słuchając różnych słówek z płyty na lekcji momentami mieliśmy niezły ubaw :evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]ale kurde A jest przecież normalne jak polskie A:evil_lol: my tyż na początku co chwila sie śmioli xd mi sie tyż na początku niezbyt pisało fajnie ale teroz to śmigom:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ale kurde A jest przecież normalne jak polskie A:evil_lol: my tyż na początku co chwila sie śmioli xd mi sie tyż na początku niezbyt pisało fajnie ale teroz to śmigom:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] Zdążyłam to zauważyć :evil_lol: A właśnie teraz sobie "analizuję" ten ruski alfawit :diabloti: Czy jak to tam się gada xD No ja ci zazdroszczę, jak na razie patrzę z przerażeniem na te literki, a co dopiero jakbym miała je pisać :crazyeye: Ale dobra.. może nie będzie tak źle... :evil_lol: Quote
Tepes Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='Martunia']Zdążyłam to zauważyć :evil_lol: A właśnie teraz sobie "analizuję" ten ruski alfawit :diabloti: Czy jak to tam się gada xD No ja ci zazdroszczę, jak na razie patrzę z przerażeniem na te literki, a co dopiero jakbym miała je pisać :crazyeye: Ale dobra.. może nie będzie tak źle... :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]alfawit uzemy znajem uże piszem i czytajem i wsje bukwy po pariatku bez aszybkie naziwajem:diabloti: a be we gie je jo że itd itd xD wprawisz sie nie mosz sie co martwić! jotyż na początku paczałach na nie z przerażeniem a teroz spoko loko luz i spontan:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Hahaha uczyłaś się tego wierszyka? :evil_lol: Fajny :evil_lol: No mam nadzieję, bo jak na razie sobie przeglądam podręcznik i niektóre słowa nawet idzie zrozumieć :D Quote
Tepes Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='Martunia']Hahaha uczyłaś się tego wierszyka? :evil_lol: Fajny :evil_lol: No mam nadzieję, bo jak na razie sobie przeglądam podręcznik i niektóre słowa nawet idzie zrozumieć :D[/quote] [COLOR=Blue]taa uczyłach sie to był nasz 1 wierszyk na ocena oczywiscie 5/5:evil_lol::evil_lol: ko jo ida bo Mati film jakiś puscił:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No super super :D Ok, to dobranoc! :hand: :loveu: Quote
halgre Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][COLOR="DarkRed"][B]Doberek ...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://i32.tinypic.com/11hz9ja.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 no jestem poo spaniu 2h, krolik mnie obudzil.. Quote
Tepes Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='Martunia']No super super :D Ok, to dobranoc! :hand: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Slum Dog my ogladali super film!! [/COLOR][quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed][B]Doberek ...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://i32.tinypic.com/11hz9ja.jpg[/IMG][/quote] [COLOR=Blue]hej;) a u mnie w sumie nie tak kolorowo ale deszcz nie lecioł na szczęście:evil_lol: [/COLOR][quote name='deer_1987']no jestem poo spaniu 2h, krolik mnie obudzil..[/quote] [COLOR=Blue]no cóż za królik xD [/COLOR][quote name='łapeczek']wooo boze czesc BOnowa;p[/quote] [COLOR=Blue]hi:)[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [IMG]http://i32.tinypic.com/eg7omh.jpg[/IMG] [IMG]http://i31.tinypic.com/159aad.jpg[/IMG] [IMG]http://i28.tinypic.com/4sbj3n.jpg[/IMG] [IMG]http://i28.tinypic.com/2nrhsm1.jpg[/IMG] [IMG]http://i29.tinypic.com/2hziqd.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts