Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']no to u nas ladnie jest :P ale mi sie z domu nie chce cos wychodzic a musze za jakies 1,5h[/quote]
[COLOR=Blue]zbierej dupsko i idź łatwo kasa zbierać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]zbierej dupsko i idź łatwo kasa zbierać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote]
ale to jeszcze bo mam tam byc na 21 a to jakies 15 min drogi ode mnie. nie wiem ile teraz dostane ale wczesniej bylo 65 kr na godzine czyli okl 25 zl

Posted

[quote name='deer_1987']ale to jeszcze bo mam tam byc na 21 a to jakies 15 min drogi ode mnie. nie wiem ile teraz dostane ale wczesniej bylo 65 kr na godzine czyli okl 25 zl[/quote]
[COLOR=Blue]e no to jeszcze trocha czasu jest;)
ła 25 zł za godzina no nieźle:eviltong:
[/COLOR]

Posted

no wlasnie jakos tak 20:30 bede wychodzic zeby na spokojnie dojsc :P

w sumie jak za to za noc bedzie to mogliby wiecej dac :P ale to tez zalezy czy Tair pojdzie spac czy bedziemy cos robic cala noc :D zobaczmy ile teraz dostane

Posted

Hej :)
No to szkoda, że pogoda nie dopisała...
No ja już w końcu po szkole, dwa dni odpoczynku, choć jest dużo przedmioów do nauki :( I zadań z polskiego nie rozumiem :( I już kartkówki pozadawane...
Miałam dziś ruski :cool3: Czytanie alfabetu i słuchanie słówek :) W domu muszę sobie to wszystko przeanalizować, bo te literki mi się mieszają :-(

Posted

[quote name='Martunia']Hej :)
No to szkoda, że pogoda nie dopisała...
No ja już w końcu po szkole, dwa dni odpoczynku, choć jest dużo przedmioów do nauki :( I zadań z polskiego nie rozumiem :( I już kartkówki pozadawane...
Miałam dziś ruski :cool3: Czytanie alfabetu i słuchanie słówek :) W domu muszę sobie to wszystko przeanalizować, bo te literki mi się mieszają :-([/quote]
[COLOR=Blue]heloł:loveu:
no szkoda szkoda ale jutro i pojutrze fajnie sie zapowiado:diabloti:no niestety do nauki jest duzo a mi sie tak nie chce:shake:o i jak CI czytanie alfabetu szło?:diabloti: e tak mi tyż na początku sie mieszały to normalne musisz sie przyzwyczaić;)

[/COLOR][quote name='bianka19']Cześć wam :multi::multi:[/quote]
[COLOR=Blue]hej:hand:

[/COLOR][quote name='deer_1987']no wlasnie jakos tak 20:30 bede wychodzic zeby na spokojnie dojsc :P

w sumie jak za to za noc bedzie to mogliby wiecej dac :P ale to tez zalezy czy Tair pojdzie spac czy bedziemy cos robic cala noc :D zobaczmy ile teraz dostane[/quote]
[COLOR=Blue]8 letnie dziecko i cało noc cos robić noo ciocia deer po dobranocce powinna kłaś go spać:evil_lol::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]heloł:loveu:
no szkoda szkoda ale jutro i pojutrze fajnie sie zapowiado:diabloti:no niestety do nauki jest duzo a mi sie tak nie chce:shake:o i jak CI czytanie alfabetu szło?:diabloti: e tak mi tyż na początku sie mieszały to normalne musisz sie przyzwyczaić;)[/COLOR][/QUOTE]

No to fajnie :) Ja jutro planuję się w końcu spotkać z przyjaciółką, bo dawno się nie widziałyśmy xD
Mi też się nie chce :( Ale co zrobić :(
A czytanie dobrze, pozapisywałam sobie, jak się wymawia te literki :D Muszę się ich nauczyć tzn. ja sobie tak powiedziałam, by potem wiedzieć, jak się czyta jakieś słowa na następnych lekcjach, bo będę do tyłu :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No to fajnie :) Ja jutro planuję się w końcu spotkać z przyjaciółką, bo dawno się nie widziałyśmy xD
Mi też się nie chce :( Ale co zrobić :(
A czytanie dobrze, pozapisywałam sobie, jak się wymawia te literki :D Muszę się ich nauczyć tzn. ja sobie tak powiedziałam, by potem wiedzieć, jak się czyta jakieś słowa na następnych lekcjach, bo będę do tyłu :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]A tak wgl Karolina łazi z Tobą do klasy??
no niestety trzeba...
jo tyż tak na początku robiłach że pisałach nad wyrazem jak sie to czyto:evil_lol:

[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A tak wgl Karolina łazi z Tobą do klasy??
no niestety trzeba...
jo tyż tak na początku robiłach że pisałach nad wyrazem jak sie to czyto:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

Nie, nie chodzi ;)
Haha no trzeba mieć jakiś sposób na zapamiętanie :D Może nie będzie tak źle... :D

Posted

[quote name='deer_1987']haha :P ostatni razem padl zmeczony i ja tez pospalam :P[/quote]
[COLOR=Blue]ooo no widzisz nawet se pospałas:diabloti:

[/COLOR][quote name='Martunia']Nie, nie chodzi ;)
Haha no trzeba mieć jakiś sposób na zapamiętanie :D Może nie będzie tak źle... :D[/quote]
[COLOR=Blue]na pewno nie bydzie ino właśnie najgorzy na poczatku jest z cyrylica:eviltong:[/COLOR]

Posted

No właśnie powoli muszę się godzić z tą myślą :eviltong: Jeszcze musimy się uczyć to pisać, bo jak na razie tylko "A" pisaliśmy :evil_lol:
twiordy znak :D:D Słuchając różnych słówek z płyty na lekcji momentami mieliśmy niezły ubaw :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No właśnie powoli muszę się godzić z tą myślą :eviltong: Jeszcze musimy się uczyć to pisać, bo jak na razie tylko "A" pisaliśmy :evil_lol:
twiordy znak :D:D Słuchając różnych słówek z płyty na lekcji momentami mieliśmy niezły ubaw :evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]ale kurde A jest przecież normalne jak polskie A:evil_lol:
my tyż na początku co chwila sie śmioli xd
mi sie tyż na początku niezbyt pisało fajnie ale teroz to śmigom:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ale kurde A jest przecież normalne jak polskie A:evil_lol:
my tyż na początku co chwila sie śmioli xd
mi sie tyż na początku niezbyt pisało fajnie ale teroz to śmigom:evil_lol:
[/COLOR][/QUOTE]

Zdążyłam to zauważyć :evil_lol: A właśnie teraz sobie "analizuję" ten ruski alfawit :diabloti: Czy jak to tam się gada xD
No ja ci zazdroszczę, jak na razie patrzę z przerażeniem na te literki, a co dopiero jakbym miała je pisać :crazyeye: Ale dobra.. może nie będzie tak źle... :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Zdążyłam to zauważyć :evil_lol: A właśnie teraz sobie "analizuję" ten ruski alfawit :diabloti: Czy jak to tam się gada xD
No ja ci zazdroszczę, jak na razie patrzę z przerażeniem na te literki, a co dopiero jakbym miała je pisać :crazyeye: Ale dobra.. może nie będzie tak źle... :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]alfawit uzemy znajem uże piszem i czytajem i wsje bukwy po pariatku bez aszybkie naziwajem:diabloti: a be we gie je jo że itd itd xD
wprawisz sie nie mosz sie co martwić! jotyż na początku paczałach na nie z przerażeniem a teroz spoko loko luz i spontan:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Hahaha uczyłaś się tego wierszyka? :evil_lol: Fajny :evil_lol:
No mam nadzieję, bo jak na razie sobie przeglądam podręcznik i niektóre słowa nawet idzie zrozumieć :D[/quote]
[COLOR=Blue]taa uczyłach sie to był nasz 1 wierszyk na ocena oczywiscie 5/5:evil_lol::evil_lol: ko jo ida bo Mati film jakiś puscił:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']No super super :D
Ok, to dobranoc! :hand: :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]Slum Dog my ogladali super film!!

[/COLOR][quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkRed][B]Doberek ...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://i32.tinypic.com/11hz9ja.jpg[/IMG][/quote]
[COLOR=Blue]hej;)
a u mnie w sumie nie tak kolorowo ale deszcz nie lecioł na szczęście:evil_lol:

[/COLOR][quote name='deer_1987']no jestem poo spaniu 2h, krolik mnie obudzil..[/quote]
[COLOR=Blue]no cóż za królik xD

[/COLOR][quote name='łapeczek']wooo boze czesc BOnowa;p[/quote]
[COLOR=Blue]hi:)[/COLOR]

Posted

[IMG]http://i32.tinypic.com/eg7omh.jpg[/IMG]

[IMG]http://i31.tinypic.com/159aad.jpg[/IMG]

[IMG]http://i28.tinypic.com/4sbj3n.jpg[/IMG]

[IMG]http://i28.tinypic.com/2nrhsm1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i29.tinypic.com/2hziqd.jpg[/IMG]