Tepes Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Martunia']Jakoś przeżyjemy :roll: :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]A skąd wiesz może nie:eviltong:[/COLOR] [COLOR=Blue]byle do piątku...:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No teraz się tego będę trzymała, oby do weekendu :cool3: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 wooo a w weekend bedzie zapierdziel na poniedzialek :/ Quote
Tepes Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Martunia']No teraz się tego będę trzymała, oby do weekendu :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]abo już od razmu można byle do wakacji:cool1:ale to jeszcze daleko [/COLOR][quote name='łapeczek']wooo a w weekend bedzie zapierdziel na poniedzialek :/[/quote] [COLOR=Blue]no tyż racja... i przy okazji konie i pingiel:/ [/COLOR] Quote
bianka19 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Piękny Bono :loveu: [url]http://i31.tinypic.com/2yw7rrq.jpg[/url] Quote
Tepes Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='bianka19']Piękny Bono :loveu: [URL]http://i31.tinypic.com/2yw7rrq.jpg[/URL][/quote] [COLOR=Blue]dziękujemy:loveu:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ło ja w sobote jade na Hipodrom odreagowac od tej szkoly ciutke napstrykam zdjatek konikommm i psiakoom na szkoleniu i bedzie Git Majonez :P bedzie co dodawac:P Quote
Tepes Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']ło ja w sobote jade na Hipodrom odreagowac od tej szkoly ciutke napstrykam zdjatek konikommm i psiakoom na szkoleniu i bedzie Git Majonez :P bedzie co dodawac:P[/quote] [COLOR=Blue]O jak miło;) jo ida do stadniny w piątek to tyż bydzie co wstawaić:eviltong: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ooo to fajnie ;] a ja zaraz sie zmywam na spaceroska z maksiem pozmywam i ide do wyrka bo zmeczona jestem jakos dziwnie ;/ Quote
Tepes Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='łapeczek']ooo to fajnie ;] a ja zaraz sie zmywam na spaceroska z maksiem pozmywam i ide do wyrka bo zmeczona jestem jakos dziwnie ;/[/quote] [COLOR=Blue]Jo już z Bonem byłach już wykąpano i cza by iś spać bo nie wstana jutro ale mi sie spać wcale nie chce:lol: [url]http://portalwiedzy.onet.pl/131227,20,1,0,galeria_media.html[/url] i nawet pies xD [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ooo szybko się kładziesz spać :eviltong: A o której wstajesz? Quote
Tepes Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Martunia']Ooo szybko się kładziesz spać :eviltong: A o której wstajesz?[/quote] [COLOR=Blue]Nie kłada sie spać xD ale wypadało by xD jo o 6:40 i jutro ida na urodziny od prababci:p [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Też o tej godzinie wstaję ;) Mam na 8.00. [url=http://portalwiedzy.onet.pl/131227,20,1,0,galeria_media.html]Fototematy - Onet.pl Portal wiedzy[/url] oo fajne :D Quote
Tepes Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Martunia']Też o tej godzinie wstaję ;) Mam na 8.00. [URL="http://portalwiedzy.onet.pl/131227,20,1,0,galeria_media.html"]Fototematy - Onet.pl Portal wiedzy[/URL] oo fajne :D[/quote] [COLOR=Blue]jo jakabych na 8 miała to bych wstawała 7:40:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]już budzik nastawiony...:shake: jo chca piąteeeeeeeeeeeeeek[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Może masz bliżej niż ja :eviltong: Dobranoc :loveu: Powodzenia jutro na pierwszych lekcjach :eviltong: Quote
taxelina Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 tak sie mowi byle do piatku a potem wolne ale albo lekcje albo praca i nie ma wolnego.. Quote
halgre Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [B][FONT="Georgia"][SIZE="4"][COLOR="DarkRed"]Doberek ... [IMG]http://i28.tinypic.com/2cn9zef.jpg[/IMG][IMG]http://i28.tinypic.com/2cn9zef.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ehm ja ci tylko napisze co u mnie nowego bo dawno tu nie bylam i nawet nie mam czasu zeby zagladac :-( a wiec tak mimo ze poszlam teraz do 3 klasy gimnazjum zmienili nam wychowawce :cool1:na ostatni rok boshe :placz: i to na matematyczke ktorej sie boje od 2 lat i zawsze bac bede... ledwo co przechodze z klasy do klasy dzieki niej -.- bo tak to bym miala spokoj przynajmniej w tamtych latach bo teraz mam gorzej zmienili mi polowe nauczycieli z tych fajnych na beznadziejnych wszyscy sa tacy ostrzy w dodatku "wychowawczyni" jest na praktycznie kazdej lekcji :placz: nie mam kiedy sie odezwac co do kogos bo juz sie patrzy wgl ci nauczyciele teraz co mi dali sa okropni nie wiem jak ja przezyje ten rok :placz: chyba nie przejde klasy -.- dzisiaj mam juz 3 zadania domowe :angryy: z matmy ,geografi i chemii 3 najgorsze przedmioty :cool1: a w zasadzie do geografii nic nie mialam bo mialam z fajnym nauczycielem do teraz :cool1: jeszcze mnie nastraszyla (ta nowa nauczycielka) ze koles w gimnazjum mial 5 z geograffi ( sie chwalil) a u niej mial pisac komisa bo mial pale :roll: wiec jak tu sie nie bac :-( w dodatku musze dodac zdjecia ze schronu i wgl zlapac tego bialego kundla bo sie tula juz 13 dzien a i zapomnialam co do szkoly doszlo do mnie do klasy 3 okropnych chlopakow ( nie chodzi o wyglad) tylko takich ze kazdy ich na osiedlu zna i wgl taaakie cos... chociaz jeden sie nie pokazal na rozpoczeciu ani dzisiaj na lekcjach mimo ze byl w szkole :razz: ( wiec jednego mam z glowy) :D wgl juz nie wiem co mam robic zero zycia prywatnego w tym roku ? tak sie nie da :shake::-(:-(:placz: nawet na dgm usunelam polowe subskrypcji bo nie nadrobilam i mnie to denerwuje ze tego tak duzo mam :D Quote
łapeczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Hej Bonowa Ja juz po szkolce i po obiadku :P mam dosyc tej glupiej szkoly ;/ dorga w do skzoly koszmar w tramwaju smierdzi a na przystanku gorocooo :( w szkole BLEE najpierw biologia ...i juz co glupie babsko musialo sparwdzian zapowiedziec ;/ !!!!potem Polski i co dała jakies kartki z masa zadan maturalnych i tematow ktore musze sobie wybrac :/ i oczywiscie to opracowac ;[ poytm Matma mmm zaczynam sie dziwic kobicie chyba odbilo albo sie zmienila rozwiazywalismy przez 45min sudoku :P wychowawcza ta gadanie w banie i obklejanie nowego dziennika fizyka tez byla ;/ babsko juz sie czai na spr ale jeszcze nic nie powiedziala i juz na dzien dobry notatkie podala na 3 strony ;/ i znow gegra ;] ale spooko pogadalo sie tylko bo to w koncu wychowawca ;p Pozdrawiam i dawaj co tam u ciebie ;p Quote
Tepes Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='łapeczek']Hej Bonowa Ja juz po szkolce i po obiadku :P mam dosyc tej glupiej szkoly ;/ dorga w do skzoly koszmar w tramwaju smierdzi a na przystanku gorocooo :( w szkole BLEE najpierw biologia ...i juz co glupie babsko musialo sparwdzian zapowiedziec ;/ !!!!potem Polski i co dała jakies kartki z masa zadan maturalnych i tematow ktore musze sobie wybrac :/ i oczywiscie to opracowac ;[ poytm Matma mmm zaczynam sie dziwic kobicie chyba odbilo albo sie zmienila rozwiazywalismy przez 45min sudoku :P wychowawcza ta gadanie w banie i obklejanie nowego dziennika fizyka tez byla ;/ babsko juz sie czai na spr ale jeszcze nic nie powiedziala i juz na dzien dobry notatkie podala na 3 strony ;/ i znow gegra ;] ale spooko pogadalo sie tylko bo to w koncu wychowawca ;p Pozdrawiam i dawaj co tam u ciebie ;p[/quote] [COLOR=Blue]hej jo tyż już po szkole... a jo za chwila leca na urodziny prababci i tyż mom dość szkoły... o sudoku na matmie fajnie bo jo od razu na matmie miałąch normalny temat i jeszce była ta nasza staro babka :/ i już z maty momy spr zapowiedziany... i plan mom koszmarny!! jutro i w piątek jeszce spoko ale od pon zaś nowy plan jest...codziennie po 8 lekcji...w jedyn dzień pod rzad mom 4 angole a w 2 trzy biole pod rząd...po porstu NIE chce mi sie to jest straszne... i jedynie co to my na macie lekcja i na chemi normalno mieli ale po porstu zal pl myślałach ze nie wytrzymia tak mi sie spac hcciało i wgl... [/COLOR][quote name='Martunia']Może masz bliżej niż ja :eviltong: Dobranoc :loveu: Powodzenia jutro na pierwszych lekcjach :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]powodzenia se w dupa wsodź:diabloti: [/COLOR][quote name='deer_1987']tak sie mowi byle do piatku a potem wolne ale albo lekcje albo praca i nie ma wolnego..[/quote] [COLOR=Blue]no cóz niestety [/COLOR][quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Doberek ... [IMG]http://i28.tinypic.com/2cn9zef.jpg[/IMG][IMG]http://i28.tinypic.com/2cn9zef.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote] [COLOR=Blue]hej:loveu: [/COLOR][quote name='deer_1987']Ja sie witam bardzo serdecznie! :D[/quote] [COLOR=Blue]oj witam kochana witam i mom doś a jeszce na urodziny [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']ehm ja ci tylko napisze co u mnie nowego bo dawno tu nie bylam i nawet nie mam czasu zeby zagladac :-( a wiec tak mimo ze poszlam teraz do 3 klasy gimnazjum zmienili nam wychowawce :cool1:na ostatni rok boshe :placz: i to na matematyczke ktorej sie boje od 2 lat i zawsze bac bede... ledwo co przechodze z klasy do klasy dzieki niej -.- bo tak to bym miala spokoj przynajmniej w tamtych latach bo teraz mam gorzej zmienili mi polowe nauczycieli z tych fajnych na beznadziejnych wszyscy sa tacy ostrzy w dodatku "wychowawczyni" jest na praktycznie kazdej lekcji :placz: nie mam kiedy sie odezwac co do kogos bo juz sie patrzy wgl ci nauczyciele teraz co mi dali sa okropni nie wiem jak ja przezyje ten rok :placz: chyba nie przejde klasy -.- dzisiaj mam juz 3 zadania domowe :angryy: z matmy ,geografi i chemii 3 najgorsze przedmioty :cool1: a w zasadzie do geografii nic nie mialam bo mialam z fajnym nauczycielem do teraz :cool1: jeszcze mnie nastraszyla (ta nowa nauczycielka) ze koles w gimnazjum mial 5 z geograffi ( sie chwalil) a u niej mial pisac komisa bo mial pale :roll: wiec jak tu sie nie bac :-( w dodatku musze dodac zdjecia ze schronu i wgl zlapac tego bialego kundla bo sie tula juz 13 dzien a i zapomnialam co do szkoly doszlo do mnie do klasy 3 okropnych chlopakow ( nie chodzi o wyglad) tylko takich ze kazdy ich na osiedlu zna i wgl taaakie cos... chociaz jeden sie nie pokazal na rozpoczeciu ani dzisiaj na lekcjach mimo ze byl w szkole :razz: ( wiec jednego mam z glowy) :D wgl juz nie wiem co mam robic zero zycia prywatnego w tym roku ? tak sie nie da :shake::-(:-(:placz: nawet na dgm usunelam polowe subskrypcji bo nie nadrobilam i mnie to denerwuje ze tego tak duzo mam :D[/quote] [COLOR=Blue]a Ty wiecy nie mogłaś napisać?:D nom tyż w gim zmienili... o jezu to przerąbane mosz z tymi nauczycielami:cool1: przeżyjesz trzymaej sie tam:p a tak wgl kask na kunie doszed fajny jest no i z chemi już zadanie momy i wgl nic mi sie nie chce!! dobra leca na urodziny prababci na wieczór byda...chyba:cool1: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Heloł :loveu: Jak tam, przebolałaś matmę? Ooo sudoku jest super! :loveu: Tylko że z moją panią od matmy (dziś zdążyłam poznać..) raczej nie wypali.. :roll: Ogółem nawet może być, boję się tylko następnych lekcji, bo widzę, że tak lekko jak w gim nie będzie.. Najbardziej się boję późniejszych lekcji, gdzie będzie co rusz zadawane... Deer, prababcia Anuli ma urodziny ;) Quote
Pestka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Łapeczek- wspolczuje odrazu sprawdzian juz tak... Quote
Recommended Posts