Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']Jakoś przeżyjemy :roll: :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]A skąd wiesz może nie:eviltong:[/COLOR]
[COLOR=Blue]byle do piątku...:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']No teraz się tego będę trzymała, oby do weekendu :cool3:[/quote]
[COLOR=Blue]abo już od razmu można byle do wakacji:cool1:ale to jeszcze daleko

[/COLOR][quote name='łapeczek']wooo a w weekend bedzie zapierdziel na poniedzialek :/[/quote]
[COLOR=Blue]no tyż racja...
i przy okazji konie i pingiel:/
[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']ło ja w sobote jade na Hipodrom odreagowac od tej szkoly ciutke napstrykam zdjatek konikommm i psiakoom na szkoleniu i bedzie Git Majonez :P bedzie co dodawac:P[/quote]
[COLOR=Blue]O jak miło;)
jo ida do stadniny w piątek to tyż bydzie co wstawaić:eviltong:
[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek']ooo to fajnie ;]
a ja zaraz sie zmywam na spaceroska z maksiem pozmywam i ide do wyrka bo zmeczona jestem jakos dziwnie ;/[/quote]
[COLOR=Blue]Jo już z Bonem byłach już wykąpano i cza by iś spać bo nie wstana jutro ale mi sie spać wcale nie chce:lol:

[url]http://portalwiedzy.onet.pl/131227,20,1,0,galeria_media.html[/url]
i nawet pies xD
[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Ooo szybko się kładziesz spać :eviltong:
A o której wstajesz?[/quote]
[COLOR=Blue]Nie kłada sie spać xD
ale wypadało by xD jo o 6:40
i jutro ida na urodziny od prababci:p
[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Też o tej godzinie wstaję ;) Mam na 8.00.
[URL="http://portalwiedzy.onet.pl/131227,20,1,0,galeria_media.html"]Fototematy - Onet.pl Portal wiedzy[/URL] oo fajne :D[/quote]
[COLOR=Blue]jo jakabych na 8 miała to bych wstawała 7:40:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=Blue]już budzik nastawiony...:shake:
jo chca piąteeeeeeeeeeeeeek[/COLOR]

Posted

[B][FONT="Georgia"][SIZE="4"][COLOR="DarkRed"]Doberek ... [IMG]http://i28.tinypic.com/2cn9zef.jpg[/IMG][IMG]http://i28.tinypic.com/2cn9zef.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

ehm ja ci tylko napisze co u mnie nowego bo dawno tu nie bylam i nawet nie mam czasu zeby zagladac :-( a wiec tak mimo ze poszlam teraz do 3 klasy gimnazjum zmienili nam wychowawce :cool1:na ostatni rok boshe :placz: i to na matematyczke ktorej sie boje od 2 lat i zawsze bac bede... ledwo co przechodze z klasy do klasy dzieki niej -.- bo tak to bym miala spokoj przynajmniej w tamtych latach bo teraz mam gorzej zmienili mi polowe nauczycieli z tych fajnych na beznadziejnych wszyscy sa tacy ostrzy w dodatku "wychowawczyni" jest na praktycznie kazdej lekcji :placz: nie mam kiedy sie odezwac co do kogos bo juz sie patrzy wgl ci nauczyciele teraz co mi dali sa okropni nie wiem jak ja przezyje ten rok :placz: chyba nie przejde klasy -.- dzisiaj mam juz 3 zadania domowe :angryy: z matmy ,geografi i chemii 3 najgorsze przedmioty :cool1: a w zasadzie do geografii nic nie mialam bo mialam z fajnym nauczycielem do teraz :cool1: jeszcze mnie nastraszyla (ta nowa nauczycielka) ze koles w gimnazjum mial 5 z geograffi ( sie chwalil) a u niej mial pisac komisa bo mial pale :roll: wiec jak tu sie nie bac :-( w dodatku musze dodac zdjecia ze schronu i wgl zlapac tego bialego kundla bo sie tula juz 13 dzien a i zapomnialam co do szkoly doszlo do mnie do klasy 3 okropnych chlopakow ( nie chodzi o wyglad) tylko takich ze kazdy ich na osiedlu zna i wgl taaakie cos... chociaz jeden sie nie pokazal na rozpoczeciu ani dzisiaj na lekcjach mimo ze byl w szkole :razz: ( wiec jednego mam z glowy) :D wgl juz nie wiem co mam robic zero zycia prywatnego w tym roku ? tak sie nie da :shake::-(:-(:placz: nawet na dgm usunelam polowe subskrypcji bo nie nadrobilam i mnie to denerwuje ze tego tak duzo mam :D

Posted

Hej Bonowa
Ja juz po szkolce i po obiadku :P mam dosyc tej glupiej szkoly ;/ dorga w do skzoly koszmar w tramwaju smierdzi a na przystanku gorocooo :( w szkole BLEE najpierw biologia ...i juz co glupie babsko musialo sparwdzian zapowiedziec ;/ !!!!potem Polski i co dała jakies kartki z masa zadan maturalnych i tematow ktore musze sobie wybrac :/ i oczywiscie to opracowac ;[ poytm Matma mmm zaczynam sie dziwic kobicie chyba odbilo albo sie zmienila rozwiazywalismy przez 45min sudoku :P wychowawcza ta gadanie w banie i obklejanie nowego dziennika fizyka tez byla ;/ babsko juz sie czai na spr ale jeszcze nic nie powiedziala i juz na dzien dobry notatkie podala na 3 strony ;/ i znow gegra ;] ale spooko pogadalo sie tylko bo to w koncu wychowawca ;p
Pozdrawiam i dawaj co tam u ciebie ;p

Posted

[quote name='łapeczek']Hej Bonowa
Ja juz po szkolce i po obiadku :P mam dosyc tej glupiej szkoly ;/ dorga w do skzoly koszmar w tramwaju smierdzi a na przystanku gorocooo :( w szkole BLEE najpierw biologia ...i juz co glupie babsko musialo sparwdzian zapowiedziec ;/ !!!!potem Polski i co dała jakies kartki z masa zadan maturalnych i tematow ktore musze sobie wybrac :/ i oczywiscie to opracowac ;[ poytm Matma mmm zaczynam sie dziwic kobicie chyba odbilo albo sie zmienila rozwiazywalismy przez 45min sudoku :P wychowawcza ta gadanie w banie i obklejanie nowego dziennika fizyka tez byla ;/ babsko juz sie czai na spr ale jeszcze nic nie powiedziala i juz na dzien dobry notatkie podala na 3 strony ;/ i znow gegra ;] ale spooko pogadalo sie tylko bo to w koncu wychowawca ;p
Pozdrawiam i dawaj co tam u ciebie ;p[/quote]
[COLOR=Blue]hej jo tyż już po szkole...
a jo za chwila leca na urodziny prababci i tyż mom dość szkoły...
o sudoku na matmie fajnie bo jo od razu na matmie miałąch normalny temat i jeszce była ta nasza staro babka :/ i już z maty momy spr zapowiedziany...
i plan mom koszmarny!!
jutro i w piątek jeszce spoko ale od pon zaś nowy plan jest...codziennie po 8 lekcji...w jedyn dzień pod rzad mom 4 angole a w 2 trzy biole pod rząd...po porstu NIE chce mi sie to jest straszne...
i jedynie co to my na macie lekcja i na chemi normalno mieli ale po porstu zal pl myślałach ze nie wytrzymia tak mi sie spac hcciało i wgl...

[/COLOR][quote name='Martunia']Może masz bliżej niż ja :eviltong:
Dobranoc :loveu: Powodzenia jutro na pierwszych lekcjach :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]powodzenia se w dupa wsodź:diabloti:

[/COLOR][quote name='deer_1987']tak sie mowi byle do piatku a potem wolne ale albo lekcje albo praca i nie ma wolnego..[/quote]
[COLOR=Blue]no cóz niestety

[/COLOR][quote name='halgre58'][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Doberek ... [IMG]http://i28.tinypic.com/2cn9zef.jpg[/IMG][IMG]http://i28.tinypic.com/2cn9zef.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote]
[COLOR=Blue]hej:loveu:

[/COLOR][quote name='deer_1987']Ja sie witam bardzo serdecznie! :D[/quote]
[COLOR=Blue]oj witam kochana witam i mom doś a jeszce na urodziny

[/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']ehm ja ci tylko napisze co u mnie nowego bo dawno tu nie bylam i nawet nie mam czasu zeby zagladac :-( a wiec tak mimo ze poszlam teraz do 3 klasy gimnazjum zmienili nam wychowawce :cool1:na ostatni rok boshe :placz: i to na matematyczke ktorej sie boje od 2 lat i zawsze bac bede... ledwo co przechodze z klasy do klasy dzieki niej -.- bo tak to bym miala spokoj przynajmniej w tamtych latach bo teraz mam gorzej zmienili mi polowe nauczycieli z tych fajnych na beznadziejnych wszyscy sa tacy ostrzy w dodatku "wychowawczyni" jest na praktycznie kazdej lekcji :placz: nie mam kiedy sie odezwac co do kogos bo juz sie patrzy wgl ci nauczyciele teraz co mi dali sa okropni nie wiem jak ja przezyje ten rok :placz: chyba nie przejde klasy -.- dzisiaj mam juz 3 zadania domowe :angryy: z matmy ,geografi i chemii 3 najgorsze przedmioty :cool1: a w zasadzie do geografii nic nie mialam bo mialam z fajnym nauczycielem do teraz :cool1: jeszcze mnie nastraszyla (ta nowa nauczycielka) ze koles w gimnazjum mial 5 z geograffi ( sie chwalil) a u niej mial pisac komisa bo mial pale :roll: wiec jak tu sie nie bac :-( w dodatku musze dodac zdjecia ze schronu i wgl zlapac tego bialego kundla bo sie tula juz 13 dzien a i zapomnialam co do szkoly doszlo do mnie do klasy 3 okropnych chlopakow ( nie chodzi o wyglad) tylko takich ze kazdy ich na osiedlu zna i wgl taaakie cos... chociaz jeden sie nie pokazal na rozpoczeciu ani dzisiaj na lekcjach mimo ze byl w szkole :razz: ( wiec jednego mam z glowy) :D wgl juz nie wiem co mam robic zero zycia prywatnego w tym roku ? tak sie nie da :shake::-(:-(:placz: nawet na dgm usunelam polowe subskrypcji bo nie nadrobilam i mnie to denerwuje ze tego tak duzo mam :D[/quote]
[COLOR=Blue]a Ty wiecy nie mogłaś napisać?:D
nom tyż w gim zmienili...
o jezu to przerąbane mosz z tymi nauczycielami:cool1:
przeżyjesz trzymaej sie tam:p

a tak wgl kask na kunie doszed fajny jest no i z chemi już zadanie momy i wgl nic mi sie nie chce!!
dobra leca na urodziny prababci na wieczór byda...chyba:cool1:
[/COLOR]

Posted

Heloł :loveu:
Jak tam, przebolałaś matmę?
Ooo sudoku jest super! :loveu: Tylko że z moją panią od matmy (dziś zdążyłam poznać..) raczej nie wypali.. :roll:
Ogółem nawet może być, boję się tylko następnych lekcji, bo widzę, że tak lekko jak w gim nie będzie.. Najbardziej się boję późniejszych lekcji, gdzie będzie co rusz zadawane...

Deer, prababcia Anuli ma urodziny ;)