Marta_Ares Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 no ja mam nadzieje bo na 17 na wesele spadam:eviltong: Quote
Tepes Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Ooo to Marta będzie szaleństwo:D A we wtorek czy pon(zależu kiedy przyjdzie)będą zdjęcia Bona w nowej obróżce od taks:loveu: Quote
C&B Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witaneczko:D To czekamy na fotki...Wy poczekaliście na fotki Cziki to i my postaramy się być cierpliwi :D Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witanko! :hand: O nowej obróżce słyszałam, ciekawe, czy Bonkowi się spodoba. :cool3: Sądzę, że tak, moim zdaniem ślicznie będzie wyglądał. :loveu: Na nowe fotki czekamy cierpliwie. :) Quote
Tepes Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Prosze mnie tu nie osądzać o żadne barbarzyństwo bo pies ma kolczatke... Niestety musi mieć bo na polu strasznie ciągnie(cieczki)i chodzi na 10 m lince,inaczej by się go nie dało utrzymać... Zaraz ciąg dalszy prosimy nie komentować aż nie powiem koniec:D Quote
Tepes Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Na mnie lepiej nie patrzecie bo wyglądam jak chasiosznup:evil_lol: Najlepiej jak ktoś chce mnie zobaczyć zapraszam na naszą klasę wpisać Acctiually:D Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jakie śliczne fooooty. :loveu: Bonek mój kochany. :loveu: :cool3: Jak się musiał wyszaleć, podczas tego spacerku. :cool3: Fajnie razem powychodziliście i nie przesadzaj już, bo ładnie wyszłaś. :) Choć i tak mało Ciebie widać. :eviltong: Quote
Tepes Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Ta ładnie<lol2> ubranie mam jak chasiusznup:D Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Oj weź nie przesadzaj. :eviltong: Ładnie wyszłaś i już. :) Ale Bonek zadowolony. :D Quote
Tepes Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 No niezbyt zadowolony:D Bo nie mógł biegać luzem ale zawsze coś:P Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No, ale cóż, pewnie i tak sobie pobiegał. :cool3: Na pewno niedługo będzie mógł wreszcie sobie spokojnie pobiegać bez smyczy. :cool3: Quote
Tepes Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 No mam nadzieję:D Nie wiem kiedy ale wiem że będą:P Fotki jamnikowego Draka:) Quote
agaciaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witamy :) http://i32.tinypic.com/2hxybgy.jpg śliczny jest :loveu::loveu::loveu: Quote
magdyska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Widzę że Bono prawdziwy chłop:):):):) na lince bo za panienkami chce się uganiać:p Kolczatka jest dobrym rozwiązaniem (moja mama nie radzi sobie z Amorem a nieraz musi z nim wyjść to również zakłada mu kolczatkę-> według mnie to dobre rozwiązanie dla obojga. Chodzi mi o mamę aby nie wyrżnęła i Amorka który nie patrzy czy to dobek czy onek czuje się wielki duchem:diabloti:). [SIZE=2]Pozdrawiam. Quote
Sweet Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 hejka:) super foty:) bonek i tak pewnie sie wybiegal:)) O i nawet ty sie na kilka zdjeci załapałas:) A fajnie wyszłas:P Quote
Tepes Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 magdyska25 napisał(a):Widzę że Bono prawdziwy chłop:):):):) na lince bo za panienkami chce się uganiać:p Kolczatka jest dobrym rozwiązaniem (moja mama nie radzi sobie z Amorem a nieraz musi z nim wyjść to również zakłada mu kolczatkę-> według mnie to dobre rozwiązanie dla obojga. Chodzi mi o mamę aby nie wyrżnęła i Amorka który nie patrzy czy to dobek czy onek czuje się wielki duchem:diabloti:). [SIZE=2]Pozdrawiam. No kolczatka się przydaje ale niekiedy jak ktoś widzi kolczatke o matko... od razu jakieś wonty bo to bo tamto... ja też nie jestem zwolennikiem(noszenia bez przerwy)ale niekiedy się przydaje nawet bardzo. Quote
Tepes Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Martunia napisał(a):Kiedy będą fooooty? :cool3: No nie... Przed chwila były co Ty ...nie przesadzasz z leksza?:lol: Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie. :lol: Nie no dobra, poczekam jeszcze trochę, ale nowe fotki bardzo niecierpliwie wyczekuję. :mdrmed: Quote
Tepes Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dziś będą fotki:) Tylko jak wróce ze spacerku:) Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzień dobry! :hand: W takim razie będziemy cierpliwie czekać na fotki ze spacerku. :loveu: Quote
Tepes Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Oczywiście genialna ja nie wymieniłam wczoraj baterii w aparacie i na razie fot nie mam:D Ale proszę się nie martwić pod wieczór będą:) Dziś Bono wykopał mysz z nory i ją zabił:lol: zerwał mi się ze smyczy i poleciał się okompać do śmierdzącego stawu ale jaki pychol miał zadowolony:roll: mały niegrzeczniach:D heh:) Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No wiesz, jak tak możesz. A my tyle na nowe fotki czekamy. :eviltong: Czekamy w takim razie na zdjęcia. :cool3: Biedna mysz. :( :eviltong: Bono zabójca. :D O jaki niegrzeczny. :eviltong: Freddy dziś w niego wstąpił. :lol: :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Tak bardzo możliwe:D A on se kopie dziurkę ja patrze co on ma w tym pysku z tu wystaje mu z psyka głowa myszy łee potem ja wypluł i się ruszała ale jak się wykompał jee jaki zadowolony mały śmierdziel:P Quote
Recommended Posts