Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Witanko! :hand:
O nowej obróżce słyszałam, ciekawe, czy Bonkowi się spodoba. :cool3: Sądzę, że tak, moim zdaniem ślicznie będzie wyglądał. :loveu:
Na nowe fotki czekamy cierpliwie. :)

Posted

Prosze mnie tu nie osądzać o żadne barbarzyństwo bo pies ma kolczatke...
Niestety musi mieć bo na polu strasznie ciągnie(cieczki)i chodzi na 10 m lince,inaczej by się go nie dało utrzymać...

Zaraz ciąg dalszy prosimy nie komentować aż nie powiem koniec:D

Posted

Na mnie lepiej nie patrzecie bo wyglądam jak chasiosznup:evil_lol:
Najlepiej jak ktoś chce mnie zobaczyć zapraszam na naszą klasę
wpisać Acctiually:D

Posted

Jakie śliczne fooooty. :loveu:
Bonek mój kochany. :loveu: :cool3: Jak się musiał wyszaleć, podczas tego spacerku. :cool3:
Fajnie razem powychodziliście i nie przesadzaj już, bo ładnie wyszłaś. :) Choć i tak mało Ciebie widać. :eviltong:

Posted

Widzę że Bono prawdziwy chłop:):):):) na lince bo za panienkami chce się uganiać:p
Kolczatka jest dobrym rozwiązaniem (moja mama nie radzi sobie z Amorem a nieraz musi z nim wyjść to również zakłada mu kolczatkę-> według mnie to dobre rozwiązanie dla obojga. Chodzi mi o mamę aby nie wyrżnęła i Amorka który nie patrzy czy to dobek czy onek czuje się wielki duchem:diabloti:).

[SIZE=2]Pozdrawiam.

Posted

magdyska25 napisał(a):
Widzę że Bono prawdziwy chłop:):):):) na lince bo za panienkami chce się uganiać:p
Kolczatka jest dobrym rozwiązaniem (moja mama nie radzi sobie z Amorem a nieraz musi z nim wyjść to również zakłada mu kolczatkę-> według mnie to dobre rozwiązanie dla obojga. Chodzi mi o mamę aby nie wyrżnęła i Amorka który nie patrzy czy to dobek czy onek czuje się wielki duchem:diabloti:).

[SIZE=2]Pozdrawiam.

No kolczatka się przydaje ale niekiedy jak ktoś widzi kolczatke o matko...
od razu jakieś wonty bo to bo tamto...
ja też nie jestem zwolennikiem(noszenia bez przerwy)ale niekiedy się przydaje nawet bardzo.

Posted

Oczywiście genialna ja nie wymieniłam wczoraj baterii w aparacie i na razie fot nie mam:D
Ale proszę się nie martwić pod wieczór będą:)
Dziś Bono wykopał mysz z nory i ją zabił:lol:
zerwał mi się ze smyczy i poleciał się okompać do śmierdzącego stawu ale jaki pychol miał zadowolony:roll:
mały niegrzeczniach:D
heh:)

Posted

No wiesz, jak tak możesz. A my tyle na nowe fotki czekamy. :eviltong:
Czekamy w takim razie na zdjęcia. :cool3:
Biedna mysz. :( :eviltong: Bono zabójca. :D
O jaki niegrzeczny. :eviltong: Freddy dziś w niego wstąpił. :lol: :evil_lol:

Posted

Tak bardzo możliwe:D
A on se kopie dziurkę ja patrze co on ma w tym pysku z tu wystaje mu z psyka głowa myszy łee
potem ja wypluł i się ruszała ale jak się wykompał jee jaki zadowolony mały śmierdziel:P