Cavy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 To jak nie masz co robić, to możesz robić zdjęcia psu, o :eviltong: Zamiast tracić czas, na te gry :evil_lol: U nas nowe zdjęcia :razz: Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Martunia']Haha jakie? :D:D[/quote] [COLOR=Blue]Już w żadne:eviltong: TEroz lookom se na youtube jak ludźki śmigają na koniach:diabloti: [/COLOR][quote name='Cavy']To jak nie masz co robić, to możesz robić zdjęcia psu, o :eviltong: Zamiast tracić czas, na te gry :evil_lol: U nas nowe zdjęcia :razz:[/quote] [COLOR=Blue]Ta jasne o ty porze niednemu psu po gałach swiecić i jeszce spi:D[/COLOR] Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Cavy']To się robi zdjęcie bez lampy :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Ta ino zeby w takich ciemnosciach jeszcze cos wyszło:evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 czesc wrocilam wlasnie ze spotu i bylo mega zwlaszcza jak sie policaje podsluchiwalo i bylo Rrrrrrerła ...xD no ale jouk Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek']czesc wrocilam wlasnie ze spotu i bylo mega zwlaszcza jak sie policaje podsluchiwalo i bylo Rrrrrrerła ...xD no ale jouk[/quote] [COLOR=Blue]czy Ty coś piłaś tam?:evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 nnie no z kad !!! tatus tez byl xD ale tak jeden policaj poowiedzial przez radio do innego xD heheh ile smiechu bylo Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek']nnie no z kad !!! tatus tez byl xD ale tak jeden policaj poowiedzial przez radio do innego xD heheh ile smiechu bylo[/quote] [COLOR=Blue]No to musiało być nieźle xD Kurde jutro wstać o 6 a mi sie wcale nie chce spać:diabloti: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia] No to nie wesolo masz ! ale pomysl sobie ze ja bede o tej godzinie przewracac sie na drugi boczek xD [/FONT] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek'][FONT=Georgia] No to nie wesolo masz ! ale pomysl sobie ze ja bede o tej godzinie przewracac sie na drugi boczek xD [/FONT][/QUOTE] i ja też :evil_lol::p:loveu::sleep2: a tak wgl to hejo mama :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::iloveyou::Cool!: matkoo o 6 wstawać:roll: aż mi przypomniałaś rok szkolny bo musze o tej wstawać :placz: Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia] Ja tez o tej godzince musze wstawac tak w sumie najpuzniej ...bo spacer z sznupasem pakowanko itp.... a o 7:02 mmam tramwaja xD [/FONT] Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek'][FONT=Georgia] No to nie wesolo masz ! ale pomysl sobie ze ja bede o tej godzinie przewracac sie na drugi boczek xD [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]Osz Ty mendo! xD [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']i ja też :evil_lol::p:loveu::sleep2: a tak wgl to hejo mama :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::iloveyou::Cool!: matkoo o 6 wstawać:roll: aż mi przypomniałaś rok szkolny bo musze o tej wstawać :placz:[/quote] [COLOR=Blue]ooo kogo me oczy widzą:loveu::loveu::loveu: i tak juz nieługo bydziesz tak wstawac przez 10 miechów niiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia] Odrazu Mendoo tak nie ladnie do mnie mowisz :( [/FONT] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Osz Ty mendo! xD [/COLOR] [COLOR=Blue]ooo kogo me oczy widzą:loveu::loveu::loveu: i tak juz nieługo bydziesz tak wstawac przez 10 miechów niiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [/COLOR][/QUOTE] a no póki jeszcze widzą :D:D:p( groże ci ):D nie strasz i nie przypominaj bo na samą myśl o szkole robi mi sie niedobrze :shake::roll::placz: Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek'][FONT=Georgia] Odrazu Mendoo tak nie ladnie do mnie mowisz :( [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]Bo mie dobijosz:evil_lol: [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']a no póki jeszcze widzą :D:D:p( groże ci ):D nie strasz i nie przypominaj bo na samą myśl o szkole robi mi sie niedobrze :shake::roll::placz:[/quote] [COLOR=Blue]taa grozisz mi a co chcesz mi wydubać oczy widelcem abo coś?:diabloti: szkoła...masakra Renata( przyjaciółka z Niemiec) już w pon ciśnie do szkoły:shake: [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Bo mie dobijosz:evil_lol: [/COLOR] [COLOR=Blue]taa grozisz mi a co chcesz mi wydubać oczy widelcem abo coś?:diabloti: szkoła...masakra Renata( przyjaciółka z Niemiec) już w pon ciśnie do szkoły:shake: [/COLOR][/QUOTE] nie bo łyżką :diabloti: :crazyeye: o weeź jak to :crazyeye: tam są jakieś inne zasady ??:D Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie bo łyżką :diabloti: :crazyeye: o weeź jak to :crazyeye: tam są jakieś inne zasady ??:D[/quote] [COLOR=Blue]No to łyżką jak wolisz:diabloti: no łoni szkoła zaczynają wcześni a w pazdzierniku czy kiedy tam maja kartoflecośtam i mają 2 tyg wolnego a my zapieprzomy do szkoły ale juz wola mieć dłuższe wakacje:) [/COLOR][quote name='łapeczek'][FONT=Georgia] <smutas> :( [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]nie smutasuj sie xD[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia] Bede bo tak brzydko o mnie mowisz ;( <smutas> [/FONT] Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek'][FONT=Georgia] Bede bo tak brzydko o mnie mowisz ;( <smutas> [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]Wybacz wybacz prosze xD Jutrzejsze zdjęcia bydom z dedykacją do Ciebie:diabloti: Dobra jo kończa bo jutro wołami mie z wyra nie wyciągną xD [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia] Trzymam za slowo :) dobranoc :** [/FONT] Quote
Martunia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Dobranoc i udanego wyjazdu! :hand: :loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Wybacz wybacz prosze xD Jutrzejsze zdjęcia bydom z dedykacją do Ciebie:diabloti: Dobra jo kończa bo jutro wołami mie z wyra nie wyciągną xD [/COLOR][/QUOTE] łooo i dobranoc :loveu::loveu: jej pewnie dasz ładne foty a mi jakiegoś zepsutego miśka :mad::cool1::loveu::loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Paulina jak chcesz to czesc tych zdjec dla mnie moze byc tez dla ciebie :) podziele sie z Toba xD Quote
Recommended Posts