Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak mu nie życzysz śmierci tzn że musi być troche fajny :D:D obronny :D oj zdziwiłabyś sie jakie są obrażenia po moim kocie xD ( bo najgorsze jest to że on nie umie gryźć ostrożnie tak żeby tylko sie ktoś odczepił tylko jak ugryzie to sie ktoś odczepi na zawsze :D inni by go już uśpili (ale teraz już mu sie nie zdarza tak gryźć na starość ):evil_lol: chyba że w maine obronie:diabloti: ale najpierw są ostrzeżenia (syknięcie xD)[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Ok nie jest fajny ale nikomu nie życza śmierci:evil_lol:syknięcie hmm a on tyz tak fajnie warczy??:eviltong: i pacz zastanawiom sie nad tym septum ale dać se podkowa z kolcami czy banan jak sądzisz??[/COLOR] [IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8645/dogo.png[/IMG] [IMG]http://img524.imageshack.us/img524/4518/dog1n.png[/IMG] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 jak ja wpisalam septum to wyswietlil mi sie taki piekny obrazek :roll: [URL=http://www.nume.pl/][IMG]http://www.nume.pl/images/6iuyhgqrzhxdth3egrr.jpeg[/IMG][/URL] hmmm sama nie wiem a inni któro wolą odzywać sie ludzie :D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak ja wpisalam septum to wyswietlil mi sie taki piekny obrazek :roll: [URL=http://www.nume.pl/][IMG]http://www.nume.pl/images/6iuyhgqrzhxdth3egrr.jpeg[/IMG][/URL] hmmm sama nie wiem a inni któro wolą odzywać sie ludzie :D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Bo septum to ogólnie jest przegroda nosowo a tu nie ma przegrody:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie wiem raczy podkowa bo idzie ją schować(wywinać ją do srodka nosa)[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Bo septum to ogólnie jest przegroda nosowo a tu nie ma przegrody:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie wiem raczy podkowa bo idzie ją schować(wywinać ją do srodka nosa)[/COLOR][/QUOTE] jessu szybko tu nagadajmy niech bedzie nastepna stronka bo zygac mi sie chce jak to widze :D:D:D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jessu szybko tu nagadajmy niech bedzie nastepna stronka bo zygac mi sie chce jak to widze :D:D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Ta Tobie chce sie rzygać a co jo moom powiedzieć(właśnie jem):eviltong:[/COLOR] Quote
C&B Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Będziesz jak byk z tym kolczykiem wyglądać :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='C&B']Będziesz jak byk z tym kolczykiem wyglądać :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]E tam nie znosz sie:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 jessu jak ty teraz mozesz jesc :evil_lol::evil_lol: nastepna stronka :multi: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jessu jak ty teraz mozesz jesc :evil_lol::evil_lol: nastepna stronka :multi:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Jedłach już zanim wstawiłaś te obleśne zdjęcie:eviltong:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Jedłach już zanim wstawiłaś te obleśne zdjęcie:eviltong:[/COLOR][/QUOTE] no co twoje septum <lol2>:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no co twoje septum <lol2>:evil_lol::evil_lol::loveu:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Neee xD moje jest to co jo wklejałach a nie te oblesniactwo:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Neee xD moje jest to co jo wklejałach a nie te oblesniactwo:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] a nigdy nic nie wiadomo co tym laskom co wklejalas sie moze stac z tym kinolem :D::D ja byc moze pokazalam ich przyszlosc :D:D:D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a nigdy nic nie wiadomo co tym laskom co wklejalas sie moze stac z tym kinolem :D::D ja byc moze pokazalam ich przyszlosc :D:D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Jeee ich czyli moja tyż fajnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tyś je gupio:D nojwyży mi nos amputują:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Jeee ich czyli moja tyż fajnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tyś je gupio:D nojwyży mi nos amputują:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] twoja jeszcze nie narazie sie zobaczy :D:D a tam po co ci nos :D:D on jest zbedny do zycia <lol> Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']twoja jeszcze nie narazie sie zobaczy :D:D a tam po co ci nos :D:D on jest zbedny do zycia <lol>[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Ta bydzie mi odpadoł jak Jacksonowi:evil_lol: boze ile my nagodały tu masakra:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Ta bydzie mi odpadoł jak Jacksonowi:evil_lol: boze ile my nagodały tu masakra:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] buahaha [*] a no to ty nagadalas mamusiu :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahaha [*] a no to ty nagadalas mamusiu :loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Jo?:D Ty tyż durs pieprzysz moja córeczko któro urodziłach w wieku 2 lot:evil_lol::evil_lol: i nie wiadomo kto jest Twoim ojcem:diabloti:[/COLOR] Quote
.Agata. Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ale biadolicie :diabloti: bry wieczorem :hand: :cool3: Bono uroczyyy :loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Jo?:D Ty tyż durs pieprzysz moja córeczko któro urodziłach w wieku 2 lot:evil_lol::evil_lol: i nie wiadomo kto jest Twoim ojcem:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] a no co poradzic nie trzeba było współżyć z pierwszym lepszym haha :D:D:D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a no co poradzic nie trzeba było współżyć z pierwszym lepszym haha :D:D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]a wal sie ale wtedy nie było by Ciebie:diabloti:[/COLOR] [quote name='Agata_Roki']ale biadolicie :diabloti: bry wieczorem :hand: :cool3: Bono uroczyyy :loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"]No i co z tego lubimy se z córcią pogodac:D dzięki:)[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]a wal sie ale wtedy nie było by Ciebie:diabloti:[/COLOR] [COLOR="blue"]No i co z tego lubimy se z córcią pogodac:D dzięki:)[/COLOR][/QUOTE] nom wlasnie cicho byc jak z mami *-* sobie gadam !!:evil_lol::loveu::loveu: ja ci dam wal sie :D:D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom wlasnie cicho byc jak z mami *-* sobie gadam !!:evil_lol::loveu::loveu: ja ci dam wal sie :D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]No włacha my se tu ładniuchno gadamy a Ty sie czepiosz:eviltong: ok nie wal sie bo nie mosz z kim:diabloti::diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]No włacha my se tu ładniuchno gadamy a Ty sie czepiosz:eviltong: ok nie wal sie bo nie mosz z kim:diabloti::diabloti:[/COLOR][/QUOTE] buahahaha ty jak cos juz powiesz mamuska to az mnie w doopce skręca <lol2>:roflt: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahahaha ty jak cos juz powiesz mamuska to az mnie w doopce skręca <lol2>:roflt:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]No cóż to lepi idź do łazienki żeby tak przypadkiem coś Ci nie wyleciało:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]No cóż to lepi idź do łazienki żeby tak przypadkiem coś Ci nie wyleciało:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] buahahaha bosh a kto mnie podetrze ?? :D:D mama ja chce koopke no to choc ale ja chce koopke u Tomka <lol2> Quote
Recommended Posts