HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ta Joanna i przy okazji kupia mu farba do włosów:evil_lol::evil_lol: A idź kręć:p [/COLOR][/QUOTE] ej no przefarbuuj go na fioletowo albo różowo :evil_lol::evil_lol: nieźle by wyglądał:loveu::cool3: już mam pokręcone :multi::eviltong: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ej no przefarbuuj go na fioletowo albo różowo :evil_lol::evil_lol: nieźle by wyglądał:loveu::cool3: już mam pokręcone :multi::eviltong:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]tak na różowo:loveu::evil_lol::evil_lol: a tak wgl nie wiem kiedy ale byda miec lustero ^^ Olympus e420 abo e520 ciesza sie:D i na osiemnastka se chyba robia septum w kinolu:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]tak na różowo:loveu::evil_lol::evil_lol: a tak wgl nie wiem kiedy ale byda miec lustero ^^ Olympus e420 abo e520 ciesza sie:D i na osiemnastka se chyba robia septum w kinolu:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] :crazyeye::crazyeye: epidemia na lustrzanki :placz: ja to moge mieć w marzeniach :cool1: ale fajowo :multi: na przyszły wyjazd na jakąś wioche do ciotki bydzies mieć :D:D:D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:crazyeye::crazyeye: epidemia na lustrzanki :placz: ja to moge mieć w marzeniach :cool1: ale fajowo :multi: na przyszły wyjazd bydzies mieć :D:D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]No wiesz co jo w sumie nie wiem kiedy byd miec tyn aparat:eviltong: a Ty co sądzisz o septum?:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]No wiesz co jo w sumie nie wiem kiedy byd miec tyn aparat:eviltong: a Ty co sądzisz o septum?:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] hmmm wyczajam te twoje lusterka narazie a co ja myśle o septum hmmm to zależy dla kogo bo nie wszystim pasuje ale ogólnie to spoko :P:eviltong::loveu: ale cie bede musiala ujrzec bo cie sobie nie wyobrazam xD Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hmmm wyczajam te twoje lusterka narazie a co ja myśle o septum hmmm to zależy dla kogo bo nie wszystim pasuje ale ogólnie to spoko :P:eviltong::loveu: ale cie bede musiala ujrzec bo cie sobie nie wyobrazam xD[/QUOTE] [COLOR="Blue"]to se wyczajej choć jo wola canona ale tata padoł olympus i koniec ale ujrzysz dopiero za rok jak wgl ujrzysz:eviltong:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]to se wyczajej choć jo wola canona ale tata padoł olympus i koniec ale ujrzysz dopiero za rok jak wgl ujrzysz:eviltong:[/COLOR][/QUOTE] a ja sie tam na lustrach nie znam :D:D (w ogóle na aparatach) :D:D więć jeżeli chodzi o lustro to każde mi sie podoba :D:D na ogól to ja patrze w aparatach na mpx a reszta mnie jajo obchodzi :D chociaż wiem że nie to jest najważniejsze :D^^ ale przecie ty masz zaje fajny aparat ^^ (ładniutko fotecki robi ):eviltong: no no mam nadzieje że ujrze :D:D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a ja sie tam na lustrach nie znam :D:D (w ogóle na aparatach) :D:D więć jeżeli chodzi o lustro to każde mi sie podoba :D:D na ogól to ja patrze w aparatach na mpx a reszta mnie jajo obchodzi :D chociaż wiem że nie to jest najważniejsze :D^^ ale przecie ty masz zaje fajny aparat ^^ (ładniutko fotecki robi ):eviltong: no no mam nadzieje że ujrze :D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]wiesz co jo sie w sumie tyż na aparatach nie znom:evil_lol: a mój obecny jest do kitu:lol: może ujżysz może nie bo nie wiem czy na 100% byda robić:eviltong:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]wiesz co jo sie w sumie tyż na aparatach nie znom:evil_lol: a mój obecny jest do kitu:lol: może ujżysz może nie bo nie wiem czy na 100% byda robić:eviltong:[/COLOR][/QUOTE] zawsze sie tak mówi a moj aparat jest do doopy najgorszy na swiecie :D jakos po zdjeciach nie widac zeby był taki okropny :cool3: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']zawsze sie tak mówi a moj aparat jest do doopy najgorszy na swiecie :D jakos po zdjeciach nie widac zeby był taki okropny :cool3:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Ty sie nie znosz to siedź cicho:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Ty sie nie znosz to siedź cicho:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] buahahaha odezwała sie ta co przed chwilą sama wyznała że sie na aparatach nie zna :roflt::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahahaha odezwała sie ta co przed chwilą sama wyznała że sie na aparatach nie zna :roflt::evil_lol::evil_lol::loveu:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]No co:D chca lustro i tyle mój jest nijaki:eviltong:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]No co:D chca lustro i tyle mój jest nijaki:eviltong:[/COLOR][/QUOTE] lustro lustro kto by nie chciał takiego lustereczka:loveu: jednak nie wszystkich stać :mad::evil_lol: nie uzbierałabym nigdy kasy na lustro bo co dostaje to wydaje :D skoro taki nijaki to go wrzuć do rzeki :D:D:D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']lustro lustro kto by nie chciał takiego lustereczka:loveu: jednak nie wszystkich stać :mad::evil_lol: nie uzbierałabym nigdy kasy na lustro bo co dostaje to wydaje :D skoro taki nijaki to go wrzuć do rzeki :D:D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Uzbierosz nie martw sie:) jo czekom na osiemnastka to kasa bydzie:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Uzbierosz nie martw sie:) jo czekom na osiemnastka to kasa bydzie:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] no ja teraz raczej nie uzbieram :evil_lol: bo muszę jeszcze dużo rzeczy pokupić :D a przede wszystkim jakąś wyjedwabistą obroże dla mojego ulubionego psa ze schronu :D:D :loveu:(o właśnie dla tego co mam w banerku :D)później bootki oj teraz mam na co wydawać :D:D a pozatym to właśnie wczoraj zamówiłam aparat na allegro więc narazie sie musze nacieszyć nim :P Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no ja teraz raczej nie uzbieram :evil_lol: bo muszę jeszcze dużo rzeczy pokupić :D a przede wszystkim jakąś wyjedwabistą obroże dla mojego ulubionego psa ze schronu :D:D :loveu:(o właśnie dla tego co mam w banerku :D)później bootki oj teraz mam na co wydawać :D:D a pozatym to właśnie wczoraj zamówiłam aparat na allegro więc narazie sie musze nacieszyć nim :P[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Psiak śliczny a domku ni ma no niestety...o zamówiłaś se aparat nono fajnie a jaki:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Psiak śliczny a domku ni ma no niestety...o zamówiłaś se aparat nono fajnie a jaki:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] a taki se Medion MD 86146 z wyglądu mi sie nie widzi :roll: ale co tam ważne żebym miała lepszy aparat bo psom w schronie trza robic zdjecia ;) ale ogólnie to spoko nie jest taki najgorszy :eviltong: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a taki se Medion MD 86146 z wyglądu mi sie nie widzi :roll: ale co tam ważne żebym miała lepszy aparat bo psom w schronie trza robic zdjecia ;) ale ogólnie to spoko nie jest taki najgorszy :eviltong:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]szczerze to na takiego by mi było szkoda kasy:evil_lol:a psinka śliczna i bardzo ją lubisz to czemu nie zaadoptujesz?[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]szczerze to na takiego by mi było szkoda kasy:evil_lol:a psinka śliczna i bardzo ją lubisz to czemu nie zaadoptujesz?[/COLOR][/QUOTE] haha a no co poradzić lepsze to niż ten co teraz mam :roll: nawet nie znam jego marki <lol2> ani nic ... ja jej nie lubie ja ją kocham :D ale nie moge jej adopnąć bo mam mieszkanie 2 pokojowe kota 10letniego ( nie chce mu robic niespodzianek na starość bo persy długo nie żyją ) poza tym starsi mówią albo pies albo kot a przecież kota nie wyrzuce :roll: czekam aż mój ojciec se gdzieś odejdzie (albo umrze albo coś :siara:) wtedy zwolni sie pokój i bydzie Celia w maine chałupie xD bo on tak zaniedbał pokój mam wszędzie sprzęty że jak jego nie będzie to sie zrobi taki ładny pokoik że sie Celia zmieści :D:D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']haha a no co poradzić lepsze to niż ten co teraz mam :roll: nawet nie znam jego marki <lol2> ani nic ... ja jej nie lubie ja ją kocham :D ale nie moge jej adopnąć bo mam mieszkanie 2 pokojowe kota 10letniego ( nie chce mu robic niespodzianek na starość bo persy długo nie żyją ) poza tym starsi mówią albo pies albo kot a przecież kota nie wyrzuce :roll: czekam aż mój ojciec se gdzieś odejdzie (albo umrze albo coś :siara:) wtedy zwolni sie pokój i bydzie Celia w maine chałupie xD bo on tak zaniedbał pokój mam wszędzie sprzęty że jak jego nie będzie to sie zrobi taki ładny pokoik że sie Celia zmieści :D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]No wiesz co jo tyż mo mieszkanie 2 pokojowe. No ale cóż kot może sie nie zgodzić z psiarem. Pado ojciec umrze nie no fajnie mu życzysz:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]No wiesz co jo tyż mo mieszkanie 2 pokojowe. No ale cóż kot może sie nie zgodzić z psiarem. Pado ojciec umrze nie no fajnie mu życzysz:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] no sorry ale jak mam wybierać psa którego kocham nad życie czy ojca to wiesz co byś wybrała :D:D tak to tylko miejsce mi zajmuje :roll: nom właśnie Kitek by to mógł nieźle przeżyć :roll: a z pół roku temu dostał jakiś wstrząsów (padaczki) więc chce mu zapewnić spokojną starość bo wtedy to nieźle spanikowałam:lol::lol: ale jakby sie zwolnil ten pokoik to bym ją wzieła :D:D Kitek by to musiał przeżyć trudno albo bym ich jakoś rozdzielała jeden w jednym pokoju 2 w 2 :D:D Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no sorry ale jak mam wybierać psa którego kocham nad życie czy ojca to wiesz co byś wybrała :D:D tak to tylko miejsce mi zajmuje :roll: nom właśnie Kitek by to mógł nieźle przeżyć :roll: a z pół roku temu dostał jakiś wstrząsów (padaczki) więc chce mu zapewnić spokojną starość bo wtedy to nieźle spanikowałam:lol::lol: ale jakby sie zwolnil ten pokoik to bym ją wzieła :D:D Kitek by to musiał przeżyć trudno albo bym ich jakoś rozdzielała jeden w jednym pokoju 2 w 2 :D:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]No wiesz co w sumie jakbych miała wybietać tata a pies no to hm chyba jak Ty bych wybrała:evil_lol::evil_lol:Mój Bono to koty lubi od szczeniaka z kotami jest bo pierwszy tydzień jak go kupiliśy to byliśy u ciotki a ona koty ma. Chciałam adoptnąć jakiegoś kociambra ale oczywiscie tata się nie zgadza[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]No wiesz co w sumie jakbych miała wybietać tata a pies no to hm chyba jak Ty bych wybrała:evil_lol::evil_lol:Mój Bono to koty lubi od szczeniaka z kotami jest bo pierwszy tydzień jak go kupiliśy to byliśy u ciotki a ona koty ma. Chciałam adoptnąć jakiegoś kociambra ale oczywiscie tata się nie zgadza[/COLOR][/QUOTE] no ty jeszcze może masz spoko ojca a ja ...... szkoda gadać :D a mój kot mając 10 lat( nic sie nie nauczył pokonywać strachu :D) i sie nawet ptaka boi albo żołwia :roll::evil_lol: tak to taki cwany jak ptak siedzi na oknie i podbiega ale jak ptak przelatuje jak mój kot siedzi na oknie to ten już 6 kilo w gaciach albo kol przyszła z żółwiem to ten sie bał :roll: bosh co ja z nim mam :evil_lol: chociaż w sumie jakby był jakiś spór między moim kotem a psem to bym sie bardziej o tego psa obawiała :D:D bo mój kot ma coś z psa i jak ugryzie trza po szpitalach jeździć ( bronić mnie broni jak mnie siostra bije :D) wogóle nie wiem jak ja go wychowałam niby tchórz a jednak wazniak :D:loveu::evil_lol: Quote
Tepes Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no ty jeszcze może masz spoko ojca a ja ...... szkoda gadać :D a mój kot mając 10 lat( nic sie nie nauczył pokonywać strachu :D) i sie nawet ptaka boi albo żołwia :roll::evil_lol: tak to taki cwany jak ptak siedzi na oknie i podbiega ale jak ptak przelatuje jak mój kot siedzi na oknie to ten już 6 kilo w gaciach albo kol przyszła z żółwiem to ten sie bał :roll: bosh co ja z nim mam :evil_lol: chociaż w sumie jakby był jakiś spór między moim kotem a psem to bym sie bardziej o tego psa obawiała :D:D bo mój kot ma coś z psa i jak ugryzie trza po szpitalach jeździć ( bronić mnie broni jak mnie siostra bije :D) wogóle nie wiem jak ja go wychowałam niby tchórz a jednak wazniak :D:loveu::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Taaaa mój ojciec NIE jest spoko:Djedna wielka masakra...:eviltong: no to Twój kociamber baaardzo odważny widza:evil_lol:ta to jest kot obronny:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Taaaa mój ojciec NIE jest spoko:Djedna wielka masakra...:eviltong: no to Twój kociamber baaardzo odważny widza:evil_lol:ta to jest kot obronny:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] jak mu nie życzysz śmierci tzn że musi być troche fajny :D:D obronny :D oj zdziwiłabyś sie jakie są obrażenia po moim kocie xD ( bo najgorsze jest to że on nie umie gryźć ostrożnie tak żeby tylko sie ktoś odczepił tylko jak ugryzie to sie ktoś odczepi na zawsze :D inni by go już uśpili (ale teraz już mu sie nie zdarza tak gryźć na starość ):evil_lol: chyba że w maine obronie:diabloti: ale najpierw są ostrzeżenia (syknięcie xD) Quote
Recommended Posts